• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek arkadaşınız her gün arar mı?

Bende böyle bir konu açmak istiyordum. Benim erkek arkadaşımda böyle. Aslında yüz yüze görüşmek istiyor sürekli fakat mesajlaşma ve arama çok az hatta arama yok bile. gün içinde ne yaptın ne ettin gibisinden konuşuyoruz daha çok yeniyiz bu zamanlarda insanlar sürekli mesajlaşyor ama biz hiç öyle değiliz çok mu anormal acaba bende yorumları merakla okuyorum

Akşam aradığında nolur bize de yazın. Bu aralar bu tavırlar erkeklerde bulaşıcı galiba havalardanmıdır nedir . Hepsinde bir tükenmişlik var.

Bende böyle bir konu açmak istiyordum. Benim erkek arkadaşımda böyle. Aslında yüz yüze görüşmek istiyor sürekli fakat mesajlaşma ve arama çok az hatta arama yok bile. gün içinde ne yaptın ne ettin gibisinden konuşuyoruz daha çok yeniyiz bu zamanlarda insanlar sürekli mesajlaşyor ama biz hiç öyle değiliz çok mu anormal acaba bende yorumları merakla okuyorum
Kızlar özellikle ikinizi alıntıladım benzer durumda olduğumuz için.Konuştuk kendisiyle
Bir güzel ayar verdim, ayrılmak istiyorsan söyle uzatmanın anlamı yok. Böyle giderse ben ayrılacağım çünkü dedim. O da yeni evine, yeni hayata alışmaya çalıştığını bu sürede de beni ihmal ettiğini bunun farkında olduğunu söyledi. Benim senin ilgine ihtiyacım yok, sevgine de yok ama beni oyalamaya da hakkın yok. Sevmiyorum bu yüzden ilgilenmiyorum de olsun bitsin dedim. Yeminler etti, özürler diledi düzeleceğine dair. Bu sana verdiğim ilk ve son şans, bir daha olursa affedeceğimi düşünmüyorum dedim. Ya benimle ilgilenirsin ya da gidersin bu kadar basit dedim.
Sonuç olarak düzelecekmiş, yani umarım:KK12:
Bu taktik işe yarayacak mı zaman gösterecek.Şimdilik size de tavsiye ederim. Içimdekileri de döktüm ama oh:kahve:

Sonuçta eşim değil ki hergün konuşmaya fazlasıyla gerek yok. Fakültede sevgilisiyle ayrılmadan sürekli konuşan insanlar var. Anlamıyorum dersten kaçıp, hayatı erkek arkadaşı ile telefon görüşmesi buluşması sananlar neden böyle düşünüyor. Ders, iş, sevgili orantılı olmalı. Tıp fakültesi Arkadaşım sevgilisiyle vize final haftası hiç konuşmuyor. Telefonunu sosyal medyayı kapatıp dersini çalışıyor. Size mutluluk dilerim ama sakın az çok görüştüm diye düşünmeyin. Birde başkası 10 kere günde konuşur, bazısı 3 günde bir. Sizin hayatınız. Sizin erkek arkadaşınız. Kimseye göre değil kendi durumunuza göre hareket edin. Anı yaşayın.
Teşekkür ederim yorumunuz için:) Bana göre az, ona göre yetiyordu demekki. Ama son güncellemeyi yazdım düzelecekmiş çok inanasım gelmiyor ama

sana en son mesajı 4 saat önce attı diye çıldırmak ne demek…
bana göre abartıyorsun…

yorumlarda hep sana hak vermişler, sürekli mesajlaşmak gerekirmiş vs vs.
ben öyle düşünmüyorum.
2,5 senelik bi ilişkim oldu, hiç de öyle hayat yaşamadık. gayet de mutluydum.

hatta sevgilime “4 saattir bana yazmıyorsun!” diye trip atsaydım kızım sen manyak mısın der, takmazdı bile :) keza ben de aynı şekilde.

ben merak ediyorum tüm gün mesajlaşan insanlar yazışacak konuyu nereden buluyorlar :)
Size şöyle söyleyim biz buluşamıyoruz. Bulaşma yok, arama yok, ilgi de yok. Öyle olunca kendisinin de varlığıyla yokluğu bir oldu. Benim tepkim bizim hiç görüşmemiz. 4 saat sonra yazabilir hatta 6 7 saat de. Ama bunu her gün yapıyordu. Sağolun yorum için:)

Size şöyle söyleyim biz buluşamıyoruz. Bulaşma yok, arama yok, ilgi de yok. Öyle olunca kendisinin de varlığıyla yokluğu bir oldu. Benim tepkim bizim hiç görüşmemiz. 4 saat sonra yazabilir hatta 6 7 saat de. Ama bunu her gün yapıyordu. Sağolun yorum için:)

Siz neden buluşamıyordunuz acaba ? Yazdıysanız da görmemişim kusura bakmayın.

Evlendiğinde hiç Arayıp sormayacak bazı şeyleri zorlamayla yapamazsın, aramasını istedin diye arasa ne olacak konuşacak konu bulamazsınki..daha önce yaşadım bunları içimden hep ite kalka anlaşmalı bir sevgililikmiş gibi bir his olurdu..inşallah hatasını anlar
Hatami anladım diyor inşallah öyledir

Hayatının en güzel yaşlarında bir insani yola getirmek için, aramayan adama merak etme duygusu yüklemek için çok genç.

Seni aramayani sen hiç arama, bak hayatına ;)

Bayanlar biz sevgilimle bazı konularda zıt gidiyoruz. İlgisizliğinden ötürü konu açmıştım buraya. Ben biraz atar gider yapınca, ayrılma sinyali verince kendine gelmişti. Ondan sonra düzelme oldu, iyiydik.

Ama ona sorsak her zaman iyiyiz, ben sinirden çatlarım o bana hala telefonda ''aşkım canım'' der hiçbir şey olmamış gibi. :kızgın:

Akşama kadar oturmalı, boş durmalı çok rahat işi var. Ama bana en son mesajı 12:30'da atmış.Vallahi sinir krizi geçirtecek bana. 2 gündür de hiç aramıyor insan sevdiğinin sesini duymak istemez mi?

Ayrılmak istemiyorum çok iyi insan e seviyorum da, ama bu ilgisizlik canıma tak etti.Ona göre her şey normal gidiyor ama. Ben 21 yaşındayım, tam deli yaşlar bulutların üzerinde gezmem tozpembe olmam gerekirken bana mesaj atmamasından aramamasından yakınır oldum. Kendimi geri de çektim her şeyi de yaptım. Mizacı bu desem başta böyle değildi.

Ben mi abartıyorum acaba?

Güncel 6.sayfada
Kısaca "aşık değil"

biz de dün bu durum hakkında konuştuk ve normale bağladık . Bunun cevabını insan birazda kendinde bulabiliyor.
o bana ben seni istemiyorum seninle birlikte olmak istemiyorum demeyene kadar ben bu ilişkiye tutunmayı tercih ediyorum .
bir haftadır somurtuk somurtuk dolaşan ben dün ki açık açık konuşmalarımızdan sonra güllerim açtı diyebilirim.
hakkatten iki tarafta emek verilen zamanı görüyorsa ilişkiye tutunuyor.

Mesela

A kişisi düşünür ve derki

bu adamla mı uğraşacağım gitsin ve sıradaki gelsin ne onu başı ağrısın ne benim. Yeni kişiler yeni ilişkiler hedeflenir beklenir ve karşılıklı kurtulmayla sonuçlanır.

B kişisi düşünür ve derki

ondan başkasını düşünemiyorum. seviyorum diyemiyorum ama umursuyorum. Başka biriyle tanışma girişimimi hayal edemiyorum bile.

Vallahi açık sözlülük her bir şeyi çözüyor benim tecrübelerime göre.

biz de dün bu durum hakkında konuştuk ve normale bağladık . Bunun cevabını insan birazda kendinde bulabiliyor.
o bana ben seni istemiyorum seninle birlikte olmak istemiyorum demeyene kadar ben bu ilişkiye tutunmayı tercih ediyorum .
bir haftadır somurtuk somurtuk dolaşan ben dün ki açık açık konuşmalarımızdan sonra güllerim açtı diyebilirim.
hakkatten iki tarafta emek verilen zamanı görüyorsa ilişkiye tutunuyor.

Mesela

A kişisi düşünür ve derki

bu adamla mı uğraşacağım gitsin ve sıradaki gelsin ne onu başı ağrısın ne benim. Yeni kişiler yeni ilişkiler hedeflenir beklenir ve karşılıklı kurtulmayla sonuçlanır.

B kişisi düşünür ve derki

ondan başkasını düşünemiyorum. seviyorum diyemiyorum ama umursuyorum. Başka biriyle tanışma girişimimi hayal edemiyorum bile.

Vallahi açık sözlülük her bir şeyi çözüyor benim tecrübelerime göre.
C kişisi (ben oluyor:KK45:) :
Seviyorum ve ilişkiyi ayakta tutmak için çabalıyorum. Ama benim çabalarım sonuç vermiyorsa ve karşımdakinde düzelme olmuyorsa, vaktimi ve enerjimi onu düzeltmekle harcayamam. Elimden geleni yaptıysam ve hala aynı huyunda devam ediyorsa yapacak bir şey yok demektir.

Sizin de aranızın düzenlemesine sevindim çok mutlu olun:KK200: Açık sözlü olma konusunda haklısınız dün ne hissettiysem sansürsüz söyledim:deli: Biraz ağır konuşmuyor musun dedi, sonra da küfretsen bile haklısın hakettim dedi. Ben bu durumda C kişisiyim

Şu teknoloji devrinde bu normal değil. Tamam insanlar birbirini bunaltmasında ama evleneceğin insan yani ilgilenmesi üstüne düşmesi lazım. Söyle bu kadar ilgi bana yetmiyor de ama zorla da olmaz ki. Şimdi böyleyse evlenince daha da azalır o zaman.

Öncelik meselesi bu.hayatında önceliği siz değilseniz ilerleyen zamanda hiç olmaz diye düşünüyorum.İlgi gösterme meselesinin uzaklıkla yakınlıkla ilişkinin süresiyle hiç ilgisi yok.tamamen iki kişi arasındaki bağ ile ilgili bişey bu.o bağ güçlü değilse yada oluşmamışsa zorlamayla olmaz.herşeyden önce sizi boş bırakıp aklınızdan silinmek istememesi lazım.ilgisizlik ilişkiyi bitirir.insanlarda kolay kolay değişmiyor malesef.Bir süre sonra eskiye döner düzelse bile diye düşünüyorum.

Öncelik meselesi bu.hayatında önceliği siz değilseniz ilerleyen zamanda hiç olmaz diye düşünüyorum.İlgi gösterme meselesinin uzaklıkla yakınlıkla ilişkinin süresiyle hiç ilgisi yok.tamamen iki kişi arasındaki bağ ile ilgili bişey bu.o bağ güçlü değilse yada oluşmamışsa zorlamayla olmaz.herşeyden önce sizi boş bırakıp aklınızdan silinmek istememesi lazım.ilgisizlik ilişkiyi bitirir.insanlarda kolay kolay değişmiyor malesef.Bir süre sonra eskiye döner düzelse bile diye düşünüyorum.
Düzeleceğini söyledi, bakıp göreceğiz. Gerçi huylu huyundan vazgeçmez umarım değişir. Yoksa beni kaybedecek

Düzeleceğini söyledi, bakıp göreceğiz. Gerçi huylu huyundan vazgeçmez umarım değişir. Yoksa beni kaybedecek
Belki düzeltmek için çaba harcayabilir. Belli olmaz.
Şu an nasıl? Çabayı görseniz yetecek halbuki... Erkekler genel anlamda bizler gibi düşünmüyor. Değişme var mı peki?

Belki düzeltmek için çaba harcayabilir. Belli olmaz.
Şu an nasıl? Çabayı görseniz yetecek halbuki... Erkekler genel anlamda bizler gibi düşünmüyor. Değişme var mı peki?
Bugün bayağı ilgilendi. Resti çekmeseydim aynı kafada gidecekti, ama ben giderim mesajı verince çabalamaya başladı. Uzun vadede sonuç gösterecek. Çünkü şimdi böyleyse evlenince hiç ilgilenmez

Back
X