Erkek arkadaşınız işini kaybederse iş bulana kadar kimsesi yoksa ona maddi destek olur musunuz?

gerçekten güvendiğim, abuk subuk hareketleri olmadığı için ve aynı durumda ben olsam onun da aynısını yapacağını bildiğimden zamanında oldum ve çok şükür asla güvenimi boşa çıkarmadı.

Karşındaki insana bağlı bu sorunun cevabı. güveniyor musun, ilişkiniz ne durumda, nasıl bi adam biz bilemeyiz sonuçta

Merhaba;
Bu göreceli bir kavram tabii karşılık beklemeden destek olur musunuz?Çok seviyorsanız.
Bu arada durum biraz farklı kolu kırıldı ve iyileşene kadar çalışamadı kendi işyeriydi kapatmak zorunda kaldı.Şimdi iş buldu çalışıyor.

Evet , imkanım varsa iyi tanıdığım biriyse elbetteki olurum. Ama çok dikkatli olun ben 4 aydır tanıdığım erkek arkadaşıma yeni işe girdiğinde henüz maaş almadığı ve ailesinden istemeye çekindiği için bir ihtiyacı için maaşı yatar yatmaz geri almak üzere 3000 tl para vermiştim , o zaman ben de yeni mezundum ve bu miktar benim 1 aylık maaşımı aşıyordu ,5 sene öncesinden bahsediyorum şunu bilmenizi isterim ki ben o parayı hala geri alamadım. Şu an bahsettiğim bu erkek arkadaşımla evliyim , hala da paramı alabilmiş değilim. Ona sorarsak suyunu çıkaracak kadar taksitlendirerek de olsa ödediğini söylüyor :KK70:

Evet , imkanım varsa iyi tanıdığım biriyse elbetteki olurum. Ama çok dikkatli olun ben 4 aydır tanıdığım erkek arkadaşıma yeni işe girdiğinde henüz maaş almadığı ve ailesinden istemeye çekindiği için bir ihtiyacı için maaşı yatar yatmaz geri almak üzere 3000 tl para vermiştim , o zaman ben de yeni mezundum ve bu miktar benim 1 aylık maaşımı aşıyordu ,5 sene öncesinden bahsediyorum şunu bilmenizi isterim ki ben o parayı hala geri alamadım. Şu an bahsettiğim bu erkek arkadaşımla evliyim , hala da paramı alabilmiş değilim. Ona sorarsak suyunu çıkaracak kadar taksitlendirerek de olsa ödediğini söylüyor :KK70:
Zaten karşılık beklemeden yardım ettim yinede azar azar Bi kısmını ödedi ihtiyacı var şu anda sonra yine öder

gerçekten güvendiğim, abuk subuk hareketleri olmadığı için ve aynı durumda ben olsam onun da aynısını yapacağını bildiğimden zamanında oldum ve çok şükür asla güvenimi boşa çıkarmadı.

Karşındaki insana bağlı bu sorunun cevabı. güveniyor musun, ilişkiniz ne durumda, nasıl bi adam biz bilemeyiz sonuçta
İki senedir tanıyorum son zamanlarda agresifleşti kafam karışıyor bazen

İki senedir tanıyorum son zamanlarda agresifleşti kafam karışıyor bazen

maddi sıkıntılar erkekleri agresifleştiriyor. kendilerini güçsüz hissediyorlar. senden istemek de gururuna dokunuyordur. ama maddiyat dışında direkt sana karşı agresifse oturup konuşmalısın

Bu tamamen erkek arkadaşınızın kişiliğine ve sizin ilişkinize bağlı. En büyük sakıncası sizin iyi niyetinizi istismar etmesidir ki buna izin vermeyin.

Ben olurdum. Sevgilim de olurdu hatta oldu bile. Aramızda parayla ilgili bi sorun olmadı tam tersi, hep ikimiz de ödeme yapmak ya da yardım etmek için öne atılırız. Çalışıyor olursak hangimizde para yoksa, ona göre yardımcı olmak isteriz.
Bu biraz ilişkinin dinamiğiyle de alakalı.

Olmam.nisanliyada olunmaz, cunku hepsi aynı!! unuturlar yapılanı, degmez yani.hatta bazen esin bile olsa ypmican el oğlu nankördür

Olurdum. Çünkü o da bana olurdu. Geleceğin ne getireceğini bilemeyiz elbette. Ama güvendiğin sevdiğin biriyse olursun

Anne babası olsun
Maalesef olmam çünkü henüz aramızda resmi bisey yok demektir bu

Burda evlilik yolunda olduğunuz kişiye ufak yardımları bile esirgeyen kadınlardan eş olmaz bu tip kadınların evlilik hayatı da sorunlu geçer.. yok evli değiliz niye olayım ya da yarın ya çeker giderse diye düşünüp küçük yardımlardan bile uzak duran kadınlar boşuna şikayet etmesinler.

İlişkinin şekli tanışma şekli ilişki süresi ciddiyeti vs her şeyi çok önemli bunun için. Müge anlıdaki olaylar gibi ise o ilişki tabiiki edilmemeli :)
Mesela ben ailemin yanında şimdiki eşim ise başka bir şehirde okuyordu. Üniversite zamanında ben ona para gönderirdim liseden beri beraberdik. O üniversiteyi bitirdi çalışmaya başladı ben okuyordum hala o bana kredi kartını bile verirdi. Şimdi evliyiz de çok şükür bir gün bile aramızda senin paran olmadı.
Yabii meblaalarda önemli.

Olmaz ayrıca senden istemez sevgili parayı akrabası vardir çalişsin kazansin durumun iyiyse tabi yardima ihtiyacı olan biri gibi yardim edebilirsin okadar kötü şeyler görüyoruzki kime inancagimizi sasiriyoruz benim eşiminde annesi ve babası yoktu ama benden hiç istemedi ummadida ama ciddi düşünmediği kizlarada herşeyi aldiriyomuş yani düşün derim dost tavsiyesi

böyle karaktersiz bir adamla evli olduğun için de övünüyorsun bir de..
yazık yazık. çok gururlusundur insanların iyi niyetini suistimal eden bir nevi dolandırıcı bir tip için ''ciddi'' olduğundan dolayı... merak etme o alınan herşeyin parası sizden ya da çocuğunuzdan çıkar bir gün..

Merhaba;
Bu göreceli bir kavram tabii karşılık beklemeden destek olur musunuz?Çok seviyorsanız.
Bu arada durum biraz farklı kolu kırıldı ve iyileşene kadar çalışamadı kendi işyeriydi kapatmak zorunda kaldı.Şimdi iş buldu çalışıyor.
Ben oldum. Sonra iş buldu üstelik yurtdışından sonra da yeni sevgili buldu.

Back
X