bi tane geçirir alır başımı giderdim geçerken kıza da gerizekalı derdim
bi tane geçirir alır başımı giderdim geçerken kıza da gerizekalı derdim
bakıp geçmesinde bir mahsur yok ama apışıp kalıyorsa kavga çıkartırım.19-20 yaşımda erkek arkadaşım vardı paso gözü dışardaydı.bir şey anlatıyorum gözler oynuyo bir gün minübüsteyiz ayaktayız benim sırtım cama doğru o yola bakıyor bir baktım gene birini kesiyo ee yeter be dedim tokadı indirdim minübüsten indim arkamdan geldi özür diledi filan barıştık.sonra aynı duyguyu o yaşasın ben sağıma soluma kesmeye başladım bu duruma sinir olmaya başladığını farkettim en sonunda dayanamadı rahatsız olduğunu söyledi ee dedim sana yapılmasını istemediğin şeyi bana yapma o günden sonra akıllanmıştı beyfendi.
benim sevgilim yapmaz biliyorum.. ama böyle birşey yaparsa çok sinirlenirim.. artık o an aklıma sinirimden ne geldiyse yaparım..
helal kızlar yaaa supersınız,peki bu bakısmalarda hemcınslerımız mı suclu yoksa gozu dısarda olan sevgılıler mı???
elalemin kızı beni ilgilendirmiyo ben sevgilimden sorumluyum ve onu suçlu bulurum elin kızı her istediğini yapabilir beni ilgilendirmez ama seven erkek bunu asla yapmaz o nedenle ben aldatmalarda da ilk başta erkeği suçluyorum erkek adam olucak karakterli olucak sevgilisinden başkasıyla ilgilenmicek..bu kadar..[/QUOT
gercekten asıksa gozu baskasını gormez dıyorsun.ben yınede erkeklerın genelıne ırade konusunda cok guvenmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?