erkek arkadasınız yanınızdayken bır baska kadınla bakıssa !

ceremino

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2007
708
0
96
41
Ankara
kızlar hıc basınıza geldımı bılmem,ama bı dusunun sevgılinız yada esınız yanınızda bı baska kızla bakıssa naparsınız???

bılmıyorum belkıde bana farkettırmeden bakısıyodur her an onu gozetleyıp paranoyak olamam

valla gözümle gördüğüm ana kesinlikle dediğimi yaparım hiiiç de düşünmem acaba çevreye rezil olur muyum diye asıl rezil olan o olur ama sadece ona yapmam dediğim gibi kıza da bişeyler der öyle giderim içimde kalır yoksa cadıyımdır ben ona bakan kızları gördüğümde herzaman ters ters gözümü dikip kıza bakarım hatta ne var ne bakıyosun falan derim bizimki çok kızıyo şimdi karşılık vercek kavga etçen diye ama ben dayanamam valla

yeni evliyken kocamı bi kez biriyle bakışırken yakaladım niye bakıyosun diye çıkışınca bana baktığını gördüm dikkatimi çekti dedi o sinirle kızın yanına gittim beğendiysen sana veriyim dedim o utançla bir daha kafasını bize çeviremedi eee tabi iki gün kocamada pas vermedim

Yok valla benim sevgilim cesaret edemez başkasıyla bakışmaya:) Hele bi yapsın süründürürüm onu,yüzüne bakmam günlerce

en ağırına giden şeyi-tokat- yapar giderdim...ne yani bi de yanındamı kalcam...o gitsin başkalarına baksın...töbe töbeee

helal kızlar yaaa supersınız,peki bu bakısmalarda hemcınslerımız mı suclu yoksa gozu dısarda olan sevgılıler mı???

bakıp geçmesinde bir mahsur yok ama apışıp kalıyorsa kavga çıkartırım.19-20 yaşımda erkek arkadaşım vardı paso gözü dışardaydı.bir şey anlatıyorum gözler oynuyo bir gün minübüsteyiz ayaktayız benim sırtım cama doğru o yola bakıyor bir baktım gene birini kesiyo ee yeter be dedim tokadı indirdim minübüsten indim arkamdan geldi özür diledi filan barıştık.sonra aynı duyguyu o yaşasın ben sağıma soluma kesmeye başladım bu duruma sinir olmaya başladığını farkettim en sonunda dayanamadı rahatsız olduğunu söyledi ee dedim sana yapılmasını istemediğin şeyi bana yapma o günden sonra akıllanmıştı beyfendi.

eger elestırısel anlamda bakarsa hıc bır sorun yok ama bakıstan bakısa fark var kı ben onu anlarım .ıste sonra kıyamet kopar hatta ben de ılskımı gozden gecırırım.ayrılık noktasına kadar gelır arzu dolu bır bakıs varsa.yoksa acaba ben yanında yokken nasıl dıye suphe ıcınde yasayamam

benim sevgilim yapmaz biliyorum.. ama böyle birşey yaparsa çok sinirlenirim.. artık o an aklıma sinirimden ne geldiyse yaparım..

en ıyısını yapmıssın tatlım,yanı kednıne yapılmasıını ıstemedıgın seyı baskasına yapmıycaksın

benim sevgilim yapmaz biliyorum.. ama böyle birşey yaparsa çok sinirlenirim.. artık o an aklıma sinirimden ne geldiyse yaparım..

valla canım hıc yapmaz deme bu kadar emın olma bence klava: oyle pıslık kıslar var kı bazen erkek ıstemese bıle bastan cıkarmayı bılıyor cadılarKötü Kazen

helal kızlar yaaa supersınız,peki bu bakısmalarda hemcınslerımız mı suclu yoksa gozu dısarda olan sevgılıler mı???

elalemin kızı beni ilgilendirmiyo ben sevgilimden sorumluyum ve onu suçlu bulurum elin kızı her istediğini yapabilir beni ilgilendirmez ama seven erkek bunu asla yapmaz o nedenle ben aldatmalarda da ilk başta erkeği suçluyorum erkek adam olucak karakterli olucak sevgilisinden başkasıyla ilgilenmicek..bu kadar..

tabi sütü bozuk erkekler çıkıyo arada ama olması gereken bu empati yapıyorum ben kendi ilişkimde onlayken ya da onsuz benim gözüm başka birini görmüyo o da beni en az benim onu sevdiğim kadar seviyo ben bakmazsam o da bakmaz diyorum..bu güne kadar da Allaha şükür beni hiç yanıltmadı umarım böyle devam eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…