ne hikmetse sevgilim yanımdayken kızlar sevgilime değil bana bakıyolar sevgilim de bu durumdan o kadar rahatsız ki anlatamam. bi kız ona bakmasa kalksa cotton candy ninki gibi direk tersler hatta beni alır o ortamdan uzaklaşır hemen. hiç sevmez, çok da rahatsız olur
biz kızlar kıskanç oluyoruz ya işte ondan öle kızlar birbirini daha çok kesiyo aslında.biz de bir ortama girdiğimizde erkekler değil kızlar kesiyo ikimizi de
gene biz iyiyiz sevgilimin arkadaşının kız arkadaşı sevgilisine git saçlarını kestir kızlar beğenmesin demiş, o da saçlarını kazıttı, korku filmine döndü. biz en azından böle şeyler yapmıyoruz :Roflol:
:Roflol: ayy yazık ya çocuğa ben öyle taleplerde bulunmam ya tam tersi sevgilimin iyi görünmesini isterim her zaman. kızlar ona bakınca biraz da hoşuma gidiyo açıkçası çünkü sonuçta o benimmm ve o kızlara bakmıyo bana bakıyo hehe:Roflol:
bir keresinde sevgilimle biyerde oturuyoruz bir ara bi baktım sevgilim arkama doğru bakıyo bi döndüm 16-17 yaşlarında bir kız nası kesiyo benimkini anlatamam ben baktığım halde gözlerini ayırmıyo sevgilimden.sevgilim sonradan söyledi kız hatta gözleriyle içeriye gel diye hareket yapmış ben görmedim!!!!inanabiliyomusunuz!!Ben kalakaldım sevgilim kıza ne bakıyosun falan demeye başladı ben sevgilimi sakinleştirmeye çalışıyorum :Roflol: yani anlicanız sevgilim bakanlara cevabını veriyo bana yapcak bişey kalmıyo adam dövcekti resmen kızı ya :Roflol:
gene biz iyiyiz sevgilimin arkadaşının kız arkadaşı sevgilisine git saçlarını kestir kızlar beğenmesin demiş, o da saçlarını kazıttı, korku filmine döndü. biz en azından böle şeyler yapmıyoruz :Roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?