erkek arkadasınız yanınızdayken bır baska kadınla bakıssa !

Ben bakıştığını görsem; Hemen bunu fark ettiğimi bildirirdim sonra da hiç umursamaz gibi davranırım kesin birşey derler bu durumda, emin olun :) ben başka bir erkekle bakışsam hoşuna gider mi derim ve hiç konuşmam ondan sonra. Sonra 40 kere pişman oluyorlar emin olun. Asla ne erkek arkadaşıma ne de kıza karşı rezillik çıkarmam o tip şeyleri acayip lüzumsuz bulurum.

ben kafasına fılan cantayı gecırmem yaaa ama ogunu burnundan fıtıl fıtıl getırırım.tabıı snrakı gunlerıdeeee....

bende bakıştığı kadınla bakışırım.bir ona bir yanımda başkasıyla bakışma cesaretini gösteren babayiğite bakarım gülümseyerek.eğer devam ederlerse kalkar giderim.hiçbirşey söylemeden ve uzun süre süründürürüm.

bir keresinde sevgilimle biyerde oturuyoruz bir ara bi baktım sevgilim arkama doğru bakıyo bi döndüm 16-17 yaşlarında bir kız nası kesiyo benimkini anlatamam ben baktığım halde gözlerini ayırmıyo sevgilimden.sevgilim sonradan söyledi kız hatta gözleriyle içeriye gel diye hareket yapmış ben görmedim!!!!inanabiliyomusunuz!!Ben kalakaldım sevgilim kıza ne bakıyosun falan demeye başladı ben sevgilimi sakinleştirmeye çalışıyorum :Roflol: yani anlicanız sevgilim bakanlara cevabını veriyo bana yapcak bişey kalmıyo adam dövcekti resmen kızı ya :Roflol:

ne hikmetse sevgilim yanımdayken kızlar sevgilime değil bana bakıyolar sevgilim de bu durumdan o kadar rahatsız ki anlatamam. bi kız ona bakmasa kalksa cotton candy ninki gibi direk tersler hatta beni alır o ortamdan uzaklaşır hemen. hiç sevmez, çok da rahatsız olur

biz kızlar kıskanç oluyoruz ya işte ondan öle kızlar birbirini daha çok kesiyo aslında.biz de bir ortama girdiğimizde erkekler değil kızlar kesiyo ikimizi de

biz kızlar kıskanç oluyoruz ya işte ondan öle kızlar birbirini daha çok kesiyo aslında.biz de bir ortama girdiğimizde erkekler değil kızlar kesiyo ikimizi de

gene biz iyiyiz sevgilimin arkadaşının kız arkadaşı sevgilisine git saçlarını kestir kızlar beğenmesin demiş, o da saçlarını kazıttı, korku filmine döndü. biz en azından böle şeyler yapmıyoruz :Roflol:

:Roflol: ayy yazık ya çocuğa ben öyle taleplerde bulunmam ya tam tersi sevgilimin iyi görünmesini isterim her zaman. kızlar ona bakınca biraz da hoşuma gidiyo açıkçası çünkü sonuçta o benimmm ve o kızlara bakmıyo bana bakıyo hehe:Roflol:

kesinlikle katılıyorum :) ya zaten ben fark edemiyorum başkalarının sevgilime baktığını. gözümü ayıramıyorum ki uyusumdan :Roflol:

ya bu sorun bende de var:mymeka: neden bana bakıyolar:uhm: benimki diyoki hadi bayanlar bana baksa anlıcam, erkekeler sana baksa anlıcam :mymeka: (kızcam Çok üzgünüm çoook)ama neden tüm bayanlar sana bakıp inceliyo bastan ayaga kafayı yicek çocuk düşünüyo çözemedi hala sanırm çok havalıyım kıskanıyolar diyorum bende :Roflol:

:dance::dance:

masada ne varsa kaafasına yer öncelikle sonra bi tokat sonra bi tepik sonraa sıra gelir kıza onunda saçını şöle bi elime geçirrim dünyanın kaç bucak oldunu gösterrim yüzüne tükürür çeker giderim vaş çokmu kötüyüm neeeeeeeeee

valla cok ıyı boylesı herkesın basnaaaa

:asigim:kafamçokkarıştı:Roflol: bu askk ınsana neler yaptırıyor yaaa bende kıskancım ama fazla kıskanclıkta ıyı olmuyorrr

Çok sinir bozucu bir durum olduğu kesin.Müsade ister tuvalete giderdim.ordanda eve.o da beklesin meraklansın dursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…