erkek arkadasınız yanınızdayken bır baska kadınla bakıssa !

ya kızlar genelde bakar bırbırıne ne yalan soyleyım bende bakıyorum ama oyle trene bakar gıbı degıl tabıı ne gıymıs ne takmıs bakıyorum bunlara ve kızlarında bana baktıgını goruyorum zaten bakmıyorum dıyen yalan soyler

ya işte çok güzeliz kızlar napalım sevgililerimiz de çok yakışıklı kıskanıyolar bizi ondan bakıyolar :Roflol:

valla be ilk önce gözlerinin içine bakarım daha sonra o anlayınca sorar zaten ne oldu diye o zamanda yok bişey deyip surat yaparım

bence çokta anormal bi durum değil.ne gözle ve nasıl baktığı önemli aşkla şevkle bakamaz zaten ilşk gördüğü bi kıza.eğer daha öncede görmüşse demekki tanıdığı için bakıyordur.fesat olmayıııın kızzzlaaaaaarrrr....yerimseniben

arada bi yakalamiyo degilimama hic dile getiripte niye baktin demedim dememdebenneyaptımki cok icerlesemde kiskandigimi belli etmem.Çok üzgünüm çoook

Ben birkac kez esime bakan kiz gördüm ve acayip gicik oldum. Esimin haberi yok tabii, o görmüyo diyelim ben farkediyorum ve ters ters bakiyorum tam gözüne bayanin.
Esimin öyle bakmasi yoktur cok sükür. Hani bazi erkekler sever ama güzele bakmayi, öyle erkeklerle ugrasmasida zor olur heralde.

walla benim felsefem kana kan göze göz yani hemen bende başka birine bakarım böylece hm intikam alırım hemde o artık gözlerini benden ayıramaz çünkü nereye baktığımı görünce sinirden ölür:)

ya kizlar bi de bana sorun ben rusyada yasiyorum,hic kimse kusura bakmasin ama buranin bayanlari erkege aclar resmenyaa. ilk geldigimde disaridayken esime bakiyorlar bi de uzun uzun nerdeyse tel.numarasini verecekler yaa. bu yuzdende hep disaridaki gezilerimiz zehir olurdu. esime dedimki sen bakarsan bende bakarim. artik bakmiyor, bakanlarada yuz ceviriyor... bazen beni denemek icin ya bana kizlar bakiyorlar diye sinir eder beniiiii:bbo:

Benim eşim bakıyor, ama kötü niyetle değil. Çünkü bakıp bir de bana gösteriyor, "Baksana şuna" diye.
Neden bakıyor; çünkü benim eşim iyi bir gözlemci de ondan:Roflol::Roflol:

Şaka bir yana art niyet aramam ama eğer fark edersem:tomato: klava: sonu bu olur.

Elimden kimse alamaz vallaklava:

Benim sevgilimde bakamaz kimseye farketmedım şimdiye kadar farketsem bi güzel benzetirim klava zaten beni kırmaktam çok çekinir cok lkorkar .Oyüzden kimseye bakmaz. :):)

Kiiimmm?? O mu yanimda birisiyle bakisacak??? Öyle bi seye cesaret edebilmesi icin beni henüz TANIMIYOR olsa gerek... Öyle bir sey yakaladigim an yüzüne tükürürüm,tükürmekle kalmam tokat atarim,elimin altinda bir sey varsa kafasina sallarim... O bayanin önünden gecerken de "Al senin olsun,tepe tepe kullan" der ve yoluma devam ederim,öyle biri artik benim icin yoktur! O kadar! Kadinlik gururum herseyden önce gelir benim,asla görmemezlikten gelemem böyle bir seyi!

valla bende fevri davranırım kızlar ne o öyle ben yanındayken başkasına göz süzmek hiç karşılaşmadım ama karşılaşırsam düşünemüyorum çok kıskancımdır ama bi gerçekte varki yanında sevgilisi olan erkeklere mavi boncuk dağıtan kızlar asıl onları öldürmek lazım tamam hani derler evlenırken butun kadınlar sıze söz vermıyo sadece evlendıgınız erkek söz verıyo buna katılıyorum ama oyle fettan kokoşlar varkı evlerden uzak dıyorum yanııı

kızlar sakın büyük konuşmayın da ..insan başına ne geleceği belli olmuyor.Vallahi ben bişey yapmam."kız güzelmi ,hoşuna mı gitti istersen ayarlayım,bak şurdan geçen çocukta süpermiş dimi sende bana onu ayarlarsın derim"ne hissettiğimi anlar fakat hepsi boş yapan yapıyor ruhumuz bile duymaz.Allaha havale edelim öyle adamlarıda yapcak bişey yok

Dünya çok kötü arkadaşlar. Namus kalmamış. Erkekler kadınlar çıldırmış olmalı. Bir erkek ne kadar da doğru olsa, olmaya çalışsa, bu kadınlar yok mu
bekar kalmamış gibi evli erkeklerin peşini bırakmıyorlar. Erkeklerde nereye kadar ilgisiz kalabilecekler zamanla onlarında kafasında şeytanlar dönmeye başlıyor. Bu tür kadınlar için Allah'ımdan diliyorum ki onlarda kendi evliliklerinde bize yaşattıkları acının fazlasını yaşasınlar. Huzur olmasın hayatlarında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…