Erkek arkadasinizdan nasıl emin oldunuz?

heimish

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2015
2.106
1.299
133
Soru bu kadar :)) Nasıl emin oldunuz sizi sevdiğine.Ya da o mu acildi siz mi soylediniz de sevgili oldunuz bu da bir etken bence..yengeç kadini kova burcu ilişkileri var mı? Etrafında çok kız var ama kızlara yazmıyor çok iyi niyetli biri gibi geliyor.çapkın mi değil mi onu bile tam anlayamiyorum konuskan sosyal biri ama birazda cekingen sanirim sesi az cikiyor herkesle konuşmaya çalışıyor.hoslansa nasıl davranır? Ya bana kalsa hoşlanıyor ama tam bir belirti yok çok tuhaf geliyor ? Kova Burcu erkegi

Eşim de kova bende kova
Burçlara pek takılma herkes farklıdır ya..
Çok beğendiğini belli etmeden Sen konuşmaya çalış sohbet muhabbet, sonrası sana ilgisi varsa açılır zaten
Aman diyim vazgeçilmezmiş gibi davranma sakın sonra bi tarafları kalkıyo havalanıyolar bi halleniyorlar

Burçlara takilma ayni burçtan olup bambaşka karakterlere sahip erkekler biliyorum. Biri kocam yani diğeri psikopatin tekiydi.

İlgisi varsa saçma sapan sebeplerle seninle iletisime gecmek ister. Benim eşim balık yerim onu ya

Burçlara takılmam da ne biliyim en azından size bahsetmek için ve özelliklerin ide yansitiyor sandığım için öyle tanımlıyim dedim yoksazaten burçlara göre anlasamiyoruz ama bunu takma çünkü gayet iyi niyetli ve anlayışlı. .Ama benim erkeklere karşı bir ckeingenligim var ve onun yanında da ayrı bir şey hissediyorum sanki uçuyormuş gibi sanirim şeytan tüyü var ayıp olmazsa başka birinden hoslanirsin bile onda farklı hissediyordum.yani işte o da benle konuşurken çekiniyor kaçmaya çalışıyor gibi ama konuşuyor da.Benim cekinmemi anlayip çekiniyor sanırım.Normalde çok rahat,rahat demiyim de herkesle muhabbet kurmaya çalışıyor çevresinde çok kız var ama hiç birine yazmıyor o tip erkeklerden değil zaten onların yanında pek kız olmaz neyse işte bir kere yanında bir kiz vardı selam vermedim ertesi gün geldi bastıra bastıra Günaydın dedi.yani aslında burdan bir anlam çıkartirdim herkesle arasını iyi tutmaya calisan biri.ustelik ben çevremde hiç erkek bulundurmam belki de elde tutmaya çalışıyor.Ama mesela başka bir erkeğin ilgisi olduğunda çevremden ayrılmaz sürekli yanıma gelirdi gerçi olanlarda bir süre sonra bırakıyor tepkisi kalınca.Ama yani onlar Atılgan tiplerdi bu hem öyle hem değil cozemedim

Burçlara takılı kalma derim, kova sosyal bir burçtur. Eşim koca, benimde yükselenim kova. ilgisi varsa direk söyler bence, eşim öyle yapmıştı. İletişimi kuvvetli bir burç.

Burçlara takilma ayni burçtan olup bambaşka karakterlere sahip erkekler biliyorum. Biri kocam yani diğeri psikopatin tekiydi.
Biliyorum da özelliklerini yansıttığını düşündüğüm için birde size biraz olsun anlatabilmek için onu kullandım yoksa burçlara pek takılmam

Burçlara takılı kalma derim, kova sosyal bir burçtur. Eşim koca, benimde yükselenim kova. ilgisi varsa direk söyler bence, eşim öyle yapmıştı. İletişimi kuvvetli bir burç.
Aynen o da oyle demişti ama işte ben acaba sürekli kendimi geri çektiğim için iletişim mi kuramiyor?

seven erkek kendini belli eder kuşum.nereye gidersen gözü üstünde mi? sürekli saçma sapan da olsa konuşmaya çalışıyor mu? telefonla konuşurken çaktırmadan dinliyor mu?

Nasıl kızlardan hoşlanıyorlar peki burc olarak düşünmeye çalışıyorum başka şansım yok çünkü en azından ufak bi fikrim oluyor.Yani onlar gibi iletisimimiz iyi mi olmali ya da nasıl bir karakter olmalı bu farklılık gösterir de ne biliyim fikir edinmek iicn

seven erkek kendini belli eder kuşum.nereye gidersen gözü üstünde mi? sürekli saçma sapan da olsa konuşmaya çalışıyor mu? telefonla konuşurken çaktırmadan dinliyor mu?
Hayır :/ nezaketten konusuyor sanırım ama ben ona karşı acayip bi enerji hissediyorum sebepsiz yere

Biraz ego sanırım neremi beğenmiyor anlayamıyorum emin olamıyor sanırım benden

Bir de çok mu abarttim bilmiyorum ama ay şunu yapsın dediğim ne varsa Onu yapmış saçma ama profil fotoma çok benzer bi foto koymuş ustumdekinden kafamin duruşuna kadar ayni.Yani birazbegense direk söyler mi emin olmayı bekler mi ufak hareketler yaparak

Şu mesajınızdan çıkardığım şey; kendisine olan ilginizi fark ettiği ve sizi oltanın ucunda tutmak istediği oldu. İlgi görmeyi herkes sever, bence biraz flörtöz bir tip ve sizde gördüğü ilgi, heyecan vs hoşuna gitti.

Niyeti olan adam söyler diye düşünüyorum. Burçlardan anlamam.

Konu başlığına gelecek olursak; onu gördüğüm anda aklımdan ilk geçen şey "Allah sahibine bağışlasın" olmuştu. O da benzer şeyler düşünmüş. İlk kim söyledi diye bir şey yok, bir şey konuşmadan anlaştık. Bir iki kere görüp oturup konuşup tartmak yetmişti kafamın netleşmesine. Ha ilk evlenme teklif ettiğinde kabul etmemiştim o ayrı :)

"Erkek arkadasimdan nasil emin olabilirim?" diye insanlara sorma ihtiyaci duymadigimda anladim emin oldugumu.

Benim sevgilim oğlak,en kapalı soğuk duran cinsten hemde,benim üzüleceğim şeylerden vazgeçmesinden,fedakarlıklarından anladım:)

Ben biraz olumsuz bakıcam olaya. Benim de erkek arkadaşım vardı. Ağlayıp bana sarılıp seni çok seviyorum derdi ailesiyle tanistirmisti telefonuma bakar sürekli neredesin felan derdi supriz yapardı pasta kesmiştik herkes oradaydı alkış kıyamet heyecan çok güzeldi. Ben ona çok güvenirdim o bana çok güvenirdi. Güldürmek için elinden geleni yapar iki gün boyunca supriz hazırlardi öyle uğraşırdi mutlu etmek için. Sonra ne oldu biliyor musun? Kavgalar arttı önce. Güven yavaş yavaş eksildi. Saygı diye birşey kalmadı. Kıskançlık yüzünden başlayan tatlı kavgalar gitti öldüresiye saç baş yoldurtan kavgalar geldi. Önce kendinden soğuttu sonra ayrılırsan...... Diyerek başladı tehditlere. Kabus gibiydi o günler. Sonunda mahkemeye verdim. İçimde kocaman bir yara bu. Yediremiyorum haketmiyorum. O şimdi bir kızla yüzük takmış aşkın doruklarında(!) gününü gün ediyor. Ben ise ne yapıyorum biliyor musun? Kendime hep şu soruyu soruyorum ; Neden Güvendim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…