Burçlara takılmam da ne biliyim en azından size bahsetmek için ve özelliklerin ide yansitiyor sandığım için öyle tanımlıyim dedim yoksazaten burçlara göre anlasamiyoruz ama bunu takma çünkü gayet iyi niyetli ve anlayışlı. .Ama benim erkeklere karşı bir ckeingenligim var ve onun yanında da ayrı bir şey hissediyorum sanki uçuyormuş gibi sanirim şeytan tüyü varEşim de kova bende kova
Burçlara pek takılma herkes farklıdır ya..
Çok beğendiğini belli etmeden Sen konuşmaya çalış sohbet muhabbet, sonrası sana ilgisi varsa açılır zaten
Aman diyim vazgeçilmezmiş gibi davranma sakın sonra bi tarafları kalkıyo havalanıyolar bi halleniyorlar
Biliyorum da özelliklerini yansıttığını düşündüğüm için birde size biraz olsun anlatabilmek için onu kullandım yoksa burçlara pek takılmamBurçlara takilma ayni burçtan olup bambaşka karakterlere sahip erkekler biliyorum. Biri kocam yani diğeri psikopatin tekiydi.
Aynen o da oyle demişti ama işte ben acaba sürekli kendimi geri çektiğim için iletişim mi kuramiyor?Burçlara takılı kalma derim, kova sosyal bir burçtur. Eşim koca, benimde yükselenim kova. ilgisi varsa direk söyler bence, eşim öyle yapmıştı. İletişimi kuvvetli bir burç.
Nasıl kızlardan hoşlanıyorlar peki burc olarak düşünmeye çalışıyorum başka şansım yok çünkü en azından ufak bi fikrim oluyor.Yani onlar gibi iletisimimiz iyi mi olmali ya da nasıl bir karakter olmalı bu farklılık gösterir de ne biliyim fikir edinmek iicnBurçlara takılı kalma derim, kova sosyal bir burçtur. Eşim koca, benimde yükselenim kova. ilgisi varsa direk söyler bence, eşim öyle yapmıştı. İletişimi kuvvetli bir burç.
Hayır :/ nezaketten konusuyor sanırım ama ben ona karşı acayip bi enerji hissediyorum sebepsiz yereseven erkek kendini belli eder kuşum.nereye gidersen gözü üstünde mi? sürekli saçma sapan da olsa konuşmaya çalışıyor mu? telefonla konuşurken çaktırmadan dinliyor mu?
Biraz ego sanırım neremi beğenmiyor anlayamıyorumseven erkek kendini belli eder kuşum.nereye gidersen gözü üstünde mi? sürekli saçma sapan da olsa konuşmaya çalışıyor mu? telefonla konuşurken çaktırmadan dinliyor mu?
Bir de çok mu abarttim bilmiyorum ama ay şunu yapsın dediğim ne varsa Onu yapmış saçma ama profil fotoma çok benzer bi foto koymuş ustumdekinden kafamin duruşuna kadar ayni.Yani birazbegense direk söyler mi emin olmayı bekler mi ufak hareketler yaparakseven erkek kendini belli eder kuşum.nereye gidersen gözü üstünde mi? sürekli saçma sapan da olsa konuşmaya çalışıyor mu? telefonla konuşurken çaktırmadan dinliyor mu?
Bir de çok mu abarttim bilmiyorum ama ay şunu yapsın dediğim ne varsa Onu yapmış saçma ama profil fotoma çok benzer bi foto koymuş ustumdekinden kafamin duruşuna kadar ayni.Yani birazbegense direk söyler mi emin olmayı bekler mi ufak hareketler yaparak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?