Erkek arkadasinizdan nasıl emin oldunuz?

Yok yok normalde baya sosyal sesi az çıkıyor ama konuşkan bir tip.herkesle muhabbeti var.ve geçen sene hoşlanırsam gider konuşurum dediğini duymuştum
Pardon ya yazdığım şeyi yazmışım bir daha bir daha bütün olay o söz zaten yoksa çok mutluydum

Yok yok normalde baya sosyal sesi az çıkıyor ama konuşkan bir tip.herkesle muhabbeti var.ve geçen sene hoşlanırsam gider konuşurum dediğini duymuştum
işte söylemesi kolay gerçekten bak utanıyorsa senden o yüzden de gelip konuşamıyor olabilir:)
çünkü benim sevgilim de demişti bir erkek aşıkken ilk başlarda çok şapşal oluyor hiçyakışmıyor o yüzden onu farkedip kendilerini geri çekebiliyorlarmış
kadınlara yakışıyor ama heyecanlanmak demişti:)

Otram müsaitse sohbet kurmaya çalışarak başlardım sanırım ben olsam yani merhabanın bir tık üstüne taşımaya çalışırdım. Muhabbeti devam ettirir hatta iletişim halinde kalalım derse yada o mealde cümleler kurarsa da bir buluşma ayarlamaya çalışırdım ben.

Kim geri çekebiliyor anladım yaaa şuan çok Mutlu oldum nüen azından kendime güvenim geldi.öbür türlü Cidde'n dış görünüşümü beğenmiyor diye çok üzülmüştüm

Kim geri çekebiliyor anladım yaaa şuan çok Mutlu oldum nüen azından kendime güvenim geldi.öbür türlü Cidde'n dış görünüşümü beğenmiyor diye çok üzülmüştüm
çocuk kendi hissettiği heyecandan utanıp seninle konuşamıyor olabilir:)

Merhaba da çok rahatız ama sonrasında o da ben de kaçmaya çalışıyoruz gülüyoruz aynı hareketleri yapıyoruz ama imkan varsa kaçççç ama işte bence zıtız yani rahatlık konusunda oyüzden aynı hareketleri yapmamız hayırlı mı bilemiyorum ama çok teşekkür ederim :)) .yaz okuluna gelirse zaten süper olacak

Yaaa çok tatlı ve pozitifsin inşallah öyledir Can'ım yaz okulunda sohbeti ilerleticem inşallah gelirse :) sen ne yaptın YDS'yi okul bitse de ben de bir dahagirsem öğretim görevlisi olmak istiyorum artık

Yaaa çok tatlı ve pozitifsin inşallah öyledir Can'ım yaz okulunda sohbeti ilerleticem inşallah gelirse :) sen ne yaptın YDS'yi okul bitse de ben de bir dahagirsem öğretim görevlisi olmak istiyorum artık
ohoo bitti yds:)) araştırma görevlisi oldum artık
çok şükür:)

Bir de ya onun yanı çok heyecanlanıyorum yani hoşlanmadığım da bile böyleydi o heyecanı Nasıl yenebilirim çünkü konuşmamı ciddi etkiliyor kurduğum cümleler kısa kısa. Oluyor

Bir de ya onun yanı çok heyecanlanıyorum yani hoşlanmadığım da bile böyleydi o heyecanı Nasıl yenebilirim çünkü konuşmamı ciddi etkiliyor kurduğum cümleler kısa kısa. Oluyor
yenme bence heyecanlanmanı dizginleme dediğim gibi erkekler sempatik buluyormuş :) hepsi midir bilmem ama bir kısmı en azından öyle:)

yenme bence heyecanlanmanı dizginleme dediğim gibi erkekler sempatik buluyormuş :) hepsi midir bilmem ama bir kısmı en azından öyle:)
Ya hiç sevgilim olmadı ki daha büyük ihtimalle bu da olmayacak geçen sefer başka bir, vardı ya oglak burcu o çıkma teklif edeceği Zaman üfledim püfledim somurttum istemsiz, bir şekilde o da söylemedi :/ ama Allah korumuş

bir gün olur ki inşallah en hayırlı olan olsun:) benim de tek bi kişi oldu zaten:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…