- Konu Sahibi caresiziim
-
.... daha dogrusu onu onun icin satigimi dusundugu icin, bazi kelimelerle onu birakmami istedi. ve bu yuzden dusundumku ona yalan soyleyim, biti diye, zamanlada belki anlatir duzelir diye dusundum. ama ne yazikki 2 hafta sonra ogrendi. aramiz tum bozuldu. birkez daha kandirdin beni diye, affetmiyor beni. konusmuyor, yazmiyor, msj atmiyor.. napacagimben simdi... onu kaybedemem.. ama sevgilimide birakamam seviyorum onu anlamak istemiyor.. yardim edin.. cok caresiz kaldim..
aşk işte insanı asosyal yapıyor....bence arkadaşınıza durumu tüm gerçekleriyle anlatın...seçim diye bişey olmaz.bazı günler hem sevgilin hem arkadaşınla beraber vakit geçirin ki anlasın....
keşke yalan söylemeseydin:44::44::44:
arkadaşını ihmal etmemelisin tabiki, ama arkadaşın da anlayışlı olmalı.
yarın birgün ikiniz de evlenip yuva kurucaksınız o zamanda mı bunları yapıcak?
ama sen direk bunu söylemek yerine işin içine masumda olsa yalan katmışsın, kendini haksız konuma düşürmüşsün
arkadaşına anlatmaya çalış, sen başka yol bırakmadın bana, bu yüzden yalan söyledim diye...
umarım düzelir herşey... erkeklere de iş ciddiye binmeden fazla güvenme, konuyla alakasız ama... onun için arkadasından vazgecersin, 3 gün sonra o da senden vazgecer... kalırsın yapayalnız
bu nasıl mantıktır, arkadaşın yeri ayrı sevgilinin yeri ayrı.
arkadaşının yaptığı bencillik, artık eskisi kadar sık görüşmediğin için onunla yalnız kalıyor bu yüzden ayrılmanı istiyor.
sen niye yalan söylüyorsun ki? bence seni seviyorsa, senin sevdiğin adamla geçirdiğin vakti de kabullenmeli, ya o ya ben yaparsa kendisi kaybeder, bana seçim yaptırtmaya kalkan arkadaşıma prim vermezdim ben. böyle bi durumda tabi ki sevgilini seç en azından sana ben mi o mu dememiş çocuk.
Arkadaşın yeri ayrı sevgilinin yeri ayrı.
Keşke yalan söylemek yerine kesin tavrınızı koysaydınız.
Olan olmuş şimdilik bir şey yapmayın biraz zaman geçsin ondan sonra konuşursunuz arkadaşınızla.
ikisindende vazgeçme..o istiyorsa buyursun silsin seni madem..ama yapan sen olma...ne biçim arkadaş seni elinden aldı diye kıskanıyor..arkadaşın yalnız kalmaktan korkuyor bence..tamam çok hakkı var üstünde belki ama bıraksında hayatındaki kişiyi sen seçesin..o evlense gitse sen onlarlamı yaşayacaksın yada tersi o sizemi taşınacak..eninde sonunda uzaklık girecek araya..hep çocukça arkadaşlık sürmeyecek..arkadaşına anlat bunu idrak edebilmeli..yani arkadaşın yeri,sevgilinin yeri ayrıdır..
anlattim durumu tum, ama anlamiyor, anlamak istemiyor.. ben sana zamaninda bir tercih verdim, sen onu sectin diyor. ve bu yuzden sevgilimden nefret ettigini soyluyor, bir erkek icin beni sattin diyor.. yine baskasiyla cik kabullenirim, ama suanki sevdigimden nefret ediyor.. artik eskisi gibi olamayiz diyor..
Tamam da neyin tercihi bu?
Tercih yapılacak ne var ki?Olmaz böyle şey.Arkadaşla sevgili arasında tercih yapılmaz.
Ortada da kötü laf,hakaret yok.Niye eskisi gibi olamazmışsınız.
Ortada mesele yok.
Üstüne gitmeyin bu saatten sonra.Sabit fikirli demek.Tek kendisini doğru sanıyor.
arkadaşın mı karar verecek senin sevgiline..bunu kabul etmem başkasıyla çık kabul ederim ..bu ne biçim arkadaş.evlenince de küsecek mi kocanla zaman geçiriyosun beni sattın diye??:44:anlattim durumu tum, ama anlamiyor, anlamak istemiyor.. ben sana zamaninda bir tercih verdim, sen onu sectin diyor. ve bu yuzden sevgilimden nefret ettigini soyluyor, bir erkek icin beni sattin diyor.. yine baskasiyla cik kabullenirim, ama suanki sevdigimden nefret ediyor.. artik eskisi gibi olamayiz diyor..
Aklıma 2 tane çok kötü seçenek geliyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?