- 2 Mart 2011
- 1.251
- 5
- 316
- Konu Sahibi caresiziim
-
iyi secenek yokmu
anlattim durumu tum, ama anlamiyor, anlamak istemiyor.. ben sana zamaninda bir tercih verdim, sen onu sectin diyor. ve bu yuzden sevgilimden nefret ettigini soyluyor, bir erkek icin beni sattin diyor.. yine baskasiyla cik kabullenirim, ama suanki sevdigimden nefret ediyor.. artik eskisi gibi olamayiz diyor..
canım birşey diyeceğim ama tanımıyorum sonuçta öyle yapmayacaından eminsensen boş yere şüphelenme kızdanda..yani erkek arkadaşından hoşlanmıyordur demi??yani çoğunlukla kıskanan bencil insanlarda bu görülebiliyorda..yani sattın demesi kötü olmuş yani dememeliydi..ayrıca ne yapmış olursa olsun senin zorunla yapmadıki fedakarlıklarının karşılığını ister gibide konuşmasın yani..onlar içten gelerek yapılır..sakın üstümde hakkı var deyip dediklerini yapma onun..karşılık bekler gibi konuşması terbiyesizlik olur yani..sen hayatında o kişiyi hep görmek istiyorsan o sattın diyen arkadaşını salla bu saatten sonra..seçimlerini ona göre yapmıcan sen..madem anlamıyor bırak silsin seni..onun gönlü hoş olsun diye hiç sevdiğinden vazgeçilirmimiş..eğer bi yanlışını gördüse erkek arkadaşının sana desin açıkca öle de..
Bu 2. düşüncemdi.. Evet kız o çocuktan hoşlanıyor olabilir veya eskiden onunla arasında bir şey geçmiş olabilir...
arkadaşım nasıl geçmiş olabilir??eğer önceden arkadaşının sevdiğiyse arkadaşın haklı ama bu durumda..yani bunu kim kabullenir..kızın öncedende olsa hoşlandığıymış ve bunu seninle paylaştıysa şimdide senin sevgilinse kızar tabi..ben olsam konuşmazdım kusura bakma ama..yani umarım ben yanlış anlamışımdır..
Ben konu sahibi değilim bana niye kızdın ki yani isterlerse kanlı bıçaklı düşman olsunlar bana ne? Ben sadece fikrimi belirttim:26:
aa pardon ben bir an seni başlık açan sandım benimkine yorum yapınca..kusura bakma..ben kimin başlık dikkat etmeden yazdımda..dediğin gibi onun sorunu..ama kızmadım benim tuhafıma gitti işte başlığı açan yaptı sandım onu:)
Anladım zaten sorun değil
Bir an noluyor ya ben ne yaptım şimdidiyecektim korktum
gönlünü alayım bari arkadaşım:) :)
Hadi affettim
Bu arada aklımdaki 1. seçeneği söylemeyeceğim:26: Umarım sadece basit arkadaşlık kıskançlığıdır:26:
tamamanladım ben galiba..hoşlanmasına benzer bişe demi??benimde aklıma o kötü şey geldi..inşallah değildir tabi..
Neden seçim yapma gereği duyuyorsunuz ayrıca arkadaşınız neden böyle bir kıskançlık tutumuna girdi anlamadım en iyi arkadaşınızsa anlayışlı davranması gerekiyordu...
2 sene once arkadasimla tanismistim, tanistigimiz gunden beri hep beraber, hergun konusruz felan.. 1saat suskun kalsak kotu olurduk .. arkadasdan ote, benim bacim gibidir. HER kotu gunumde yanimda oldu, herde iyi gunumde yanimdaydi!! bende onun! son 2sene hayat yolunda bana yardim etti, beni kotu aliskanliklarimdan kurtardi. ustumde cok ama cok hakki var. son 3ay once bir erkek tanidim, onu gercekten seviyorum, baskalardan cok farkli kendime gore tabi. ama arkadasim bana cok sinirli, butun ilgimi ona verdigim icin, deyistin artik diyor. gercektende oyle, ama bunu ona anlatamiyorum tabi, asik oldum diye. aramizda sorunlar oldu, sen beni sattin bi erkek icin diyor.. bundan onceki sevgililerimi kabul etmisti arkadasim, ama bunu gercekten sevdigim icin, daha dogrusu onu onun icin satigimi dusundugu icin, bazi kelimelerle onu birakmami istedi. ve bu yuzden dusundumku ona yalan soyleyim, biti diye, zamanlada belki anlatir duzelir diye dusundum. ama ne yazikki 2 hafta sonra ogrendi. aramiz tum bozuldu. birkez daha kandirdin beni diye, affetmiyor beni. konusmuyor, yazmiyor, msj atmiyor.. napacagimben simdi... onu kaybedemem.. ama sevgilimide birakamam seviyorum onu anlamak istemiyor.. yardim edin.. cok caresiz kaldim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?