erkek arkadasinmi, kiz arkadasinmi ? hangisini secmem gerek?

canım birşey diyeceğim ama tanımıyorum sonuçta öyle yapmayacaından eminsensen boş yere şüphelenme kızdanda..yani erkek arkadaşından hoşlanmıyordur demi??yani çoğunlukla kıskanan bencil insanlarda bu görülebiliyorda..yani sattın demesi kötü olmuş yani dememeliydi..ayrıca ne yapmış olursa olsun senin zorunla yapmadıki fedakarlıklarının karşılığını ister gibide konuşmasın yani..onlar içten gelerek yapılır..sakın üstümde hakkı var deyip dediklerini yapma onun..karşılık bekler gibi konuşması terbiyesizlik olur yani..sen hayatında o kişiyi hep görmek istiyorsan o sattın diyen arkadaşını salla bu saatten sonra..seçimlerini ona göre yapmıcan sen..madem anlamıyor bırak silsin seni..onun gönlü hoş olsun diye hiç sevdiğinden vazgeçilirmimiş..eğer bi yanlışını gördüse erkek arkadaşının sana desin açıkca öle de..

Bu 2. düşüncemdi.. Evet kız o çocuktan hoşlanıyor olabilir veya eskiden onunla arasında bir şey geçmiş olabilir...

Bu 2. düşüncemdi.. Evet kız o çocuktan hoşlanıyor olabilir veya eskiden onunla arasında bir şey geçmiş olabilir...

arkadaşım nasıl geçmiş olabilir??eğer önceden arkadaşının sevdiğiyse arkadaşın haklı ama bu durumda..yani bunu kim kabullenir..kızın öncedende olsa hoşlandığıymış ve bunu seninle paylaştıysa şimdide senin sevgilinse kızar tabi..ben olsam konuşmazdım kusura bakma ama..yani umarım ben yanlış anlamışımdır..

İyi de kızla 2 sene önce tanışmış 2 sene öncesinde olmuş bir şey olamaz mı:26:
Ki öyle olmasa bile bu kızın o çocuktan şu an hoşlanıyor olma ihtimalini değiştirmez:26:

Ben konu sahibi değilim bana niye kızdın ki yani isterlerse kanlı bıçaklı düşman olsunlar bana ne? Ben sadece fikrimi belirttim:26:

Ben konu sahibi değilim bana niye kızdın ki yani isterlerse kanlı bıçaklı düşman olsunlar bana ne? Ben sadece fikrimi belirttim:26:

aa pardon ben bir an seni başlık açan sandım benimkine yorum yapınca..kusura bakma..ben kimin başlık dikkat etmeden yazdımda..dediğin gibi onun sorunu..ama kızmadım benim tuhafıma gitti işte başlığı açan yaptı sandım onu:)

Anladım zaten sorun değil
Bir an noluyor ya ben ne yaptım şimdi diyecektim korktum

Neden seçim yapma gereği duyuyorsunuz ayrıca arkadaşınız neden böyle bir kıskançlık tutumuna girdi anlamadım en iyi arkadaşınızsa anlayışlı davranması gerekiyordu...

tamam anladım ben galiba..hoşlanmasına benzer bişe demi??benimde aklıma o kötü şey geldi..inşallah değildir tabi..

hayir arkadaslar, onlar birbirlerini tanimiyorlar. nerden biliyorsun dersen, ben arkadasimla 2 senedir cok iyiyiz, hergun konusuruz. bana butun hayatini gecmisi anlati. ve 3ay onceki sevdigim oglanla birsey olmus olsaydi daha once adini duymus olurdum. ve birbirlerinden uzak oturuyorlar.. boyle birsey yok.

Seni çok iyi anlıyorum çünkü aynı durumu bende yaşadım
5 yıllık arkadaşımda bana aynı şeyleri yaptı onu sattığımı ima etti
ve son olarak seçim yapmamı istedi ortamı hareketleri çok değiştiği için ben erkek arkadaşımı seçtim.
Hiç bir zaman pişman olmadım,çünkü zaten o senin gerçek dostunsa böyle bir tercih yapmanı istemez bile senin mutluluğunla mutlu olur.
Eskisi gibi her dakikanı onunla geçiremezsin tabi ki anlayış göstermesi lazımdı bence tek hatan arkadaşına yalan söylemek olmuş.

Bir çok kişi zatem söylemiş. Bence de gerçek dost tercih yaptırmamalı, iyi gününde de kötü gününde de sana destek olmalı. Tabiki hayatına biri girecek onunla gezeceksin, ilgileneceksin, paylaşacaksın, arkadaşını ihmal etmiyorsan onunda olgunlukla karşılaması gerek. Bana kıskanmış gibi geldi açıkcası. Sürekli onunla olamazsın ki. Bazı günler sevgilinle görüşürsün bazende onunla.

ya canım ne bileyim belki farkında olmadan arkadaşını çok ihmal falanmı ettin sen??yalnız falanmı kaldı acaba? mesela bazı arkadaşlıklar bundan bitiyor..işte adıda ;sevgili buldu biz unutulduk oluyor.. böyle bir durum varsa dediğim gibi belki farkında değilsin sen yine samimi ol onla..
hiç konuştunmu değişmeimi kararı hala??

teyzemin kızı ve kardşim dediğim kız arkadaşım şimdiki nişanlımı başından beri istemediler..
sırf kuzenimi ablam dediğim kişiyi kaybetmeyim diye onlarca kez ayrıldım sevdiğimden ağlaya ağlaya..
ama hep dayanamayıp birleştik..
şimdi ne mi oldu ?
kuzenim 3-4 yıllık evli ve 2007den beri ne görüşürz ne konuşrz..
sözlenince sildi beni :)
diğer arkadaşım da kendine birini bulunca konuşmamaya başladı..
bense onların beğenmediği sevdiğimle 1.5 ay sonra evleniyorum inş

gerçek dost seni anlayıp destek olandır..
ihmal etme durumu bile olsa bunu sana söyler samimiyetinize dayanarak..

aşk ile arkadaşlık bir bütündür..ayrılamaz..
ama nişanlım kimi sevmediyse onda bir sorun çıktı ya ona güveniyorum bu konuda artık.. :)

gerçek arkadaşsa kıskanmaz senin mutlu olduğunu gördükçe daha mutlu olurdu...
seni değilde sevgilini kıskanıyor olmasın bu kız arkadaşın?

iki kişi de hayatında gelip geçici insanlar yüksek ihtimalle, bu yüzden kafana takma çok fazla da, arkadaşına seçim yapmayacağını kabullenmesi gerektiğini belirt ve istediğin gibi yaşa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…