E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
cnm aklıma geldi
ufuk eniştenin ailesinin hbri olmasın derim ben
ilerde kullanırlar mullanırlar,yani her ihtimale karşı bence aranızda kalsın cnm tabi bnm fikrim sen sonuçta tanıyosun sen daha iyi bilirsin,ben ufuk eniştenin ailesi biraz muhafazakardı diye hatırladım da ondan dedim:1hug::1hug:
sinemcim Canimsin Sen Benimmmmm Yaaaaaa Eevet En Yakinşahitim Sensin Herşeyee ): Yahu Sinemcimm Diyorumki Acaba Saçimi Sana Gösterdiğim Bi Model Vardiya öyle Kestirsemmi Yoksa Tatilden Döndükten Sonrami Kesitrsem??
kusum kestır bence superrrr olur..gıtmeden kestır ufugun gozu gonlu acılsın zaten guzelsın yakarsın bu kez ortalıgı sen al randevunu kuaforden bu hafta kestır canım..deısıklık ıyı olur :teselli:
canismin Sen Benim Sinemcimmmmm Haklsiin Herşey Mükemmel Gidiyor Rabbim Inşallah Ağzimizin Tadin Ibozmazzz Herşey şu Kpss Sinavindan Sonra Belli Olucakk Ne Olur Allahim Güzel Bi Puan Alsin Ufuğummm
bebegım gelecegım ıstanbula gelınlıgını ben gıydırcem nıkahında yanında olucam:icecream: bensız olmaz zaten..sız alırsınız ufukla benı herseyı hazırlarız beraber..sız mutlu olun yeterkı:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?