erkek arkadaşla tatile çıkmak

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sinemcim Canimsin Sen Benimmmmm Yaaaaaa Eevet En Yakinşahitim Sensin Herşeyee ): Yahu Sinemcimm Diyorumki Acaba Saçimi Sana Gösterdiğim Bi Model Vardiya öyle Kestirsemmi Yoksa Tatilden Döndükten Sonrami Kesitrsem??

GİZEMCİCİM ASLA HABERLERİ OLMİCAK ZATEN BİLİYOSUN TUTUCU Bİ AİLESİVARRRjeyyar

sinemcim Canimsin Sen Benimmmmm Yaaaaaa Eevet En Yakinşahitim Sensin Herşeyee ): Yahu Sinemcimm Diyorumki Acaba Saçimi Sana Gösterdiğim Bi Model Vardiya öyle Kestirsemmi Yoksa Tatilden Döndükten Sonrami Kesitrsem??

kusum kestır bence superrrr olur..gıtmeden kestır ufugun gozu gonlu acılsın zaten guzelsın yakarsın bu kez ortalıgı sen al randevunu kuaforden bu hafta kestır canım..deısıklık ıyı olur
:teselli:

kusum kestır bence superrrr olur..gıtmeden kestır ufugun gozu gonlu acılsın zaten guzelsın yakarsın bu kez ortalıgı sen al randevunu kuaforden bu hafta kestır canım..deısıklık ıyı olur
:teselli:

TAMAM KUŞUMMMM SEN GİDER DİYOSAN GİDER EMİNİMM :) UFUĞUMUN KALBİ ZATEN AÇILDII BİDE GÖZLERİ AÇILSINNN :)​
coksekeriremsucoksekeriremsu

sinem şuan B şarki Dinliyorumm Bak Sözlerini Yazimm

Seninle Herşeye Varim Ben Sen Benim Uğurlu Yolumsun Yildizlara Yürürüm Senle Sen Iste Canim Senin Olsun Sen Herşeysinnnnnn Canimi Canina Katabilirsin Cayarsam Sendeeen Beni şu Ateşe Atabilirsin
Seeen Seeeen Benim Için Teksin Bu Dünyada Meleksin Bebeksin Herşeyimsin Benim Yaşayamam Sensizz Yaşayamam Asla Doyulmaz Balimsin Kelebeksinn Seen Seeen Benim Için Sicakbir Güneşsin Bugünlerim Yarinlarimsin Herşeyimsin Benimm Göstermesin Tanrim Yaşatmasin Bana Nefes Bile Alamam Yokluğundaa
Seninle Herşeye Varim Ben Sen Benim Uğurlu Yolumsun Yildizlara Yürürüm Senle Sen Iste Canim Senin Olsun Sen Herşeysinnnnnn Canimi Canina Katabilirsin Cayarsam Sendeeen Beni şu Ateşe Atabilirsin

eğer 3 yılsa ...güveniyosam ve senin gibi sevgiyi iliklerime kadar hissediyosam...ailemden sevdiklerimde varsa...tabikide giderim... Allah mutlu bahtiyar etsin canım...simdiden iyi tatiller ...tadıını cıkarın insan her zaman böle sevgili bulamıyo...

Ablamlar balayı için tatile çıkıyorlarsa ben olsam onlarla gitmem.. Hatta aynı olayı yaşamıştık biz de,gitmemiştim de.. Ablamla abim çok ısrar etmişlerdi kabul etmemiştim..Başbaşa olmanın keyfi ayrı bence.. Ben anlamazsam kim anlayacak onları..:1hug:
O dönem erkek arkadaşım da çok müsaitti bu konulara.Onu ikna ettiler ama benim inadımı kıramadılar..yerimseniben
Balayı haricindeki tatillere katılırdım,katıldım,katılırım..:1rolleyes:

umutsuzca
KESİNLİKLE HAKLSIIN ÇOK GÜZEL YAZMIŞSSIN CANIMMMM BENDE İNANIYOR VE GÜVENİYORUMMM

askım benım ya Allah bozmasın mutlulugunuzu..ne guzel yazmıssın o sarkıya bayılıyorum zaten..ben bıle heveslendım sımdıden..ay cabucak gıdın gelısmelerı bıldır bıze..:icecream:
ne sensız bu ufuk nede ufuksuz bı sen dusunemıyorum..ınsallah bı gun evlenırsınız ve yıne dortlu bı sekılde tatıle cıkarsınız..yaptıgın fedakarlıklar karsılıgını buluyo tatlım sen ablana o kadar fedakarlık yaptın oda sana oyle..ıste ornek bı abla kardes ılıskısı ınsallah hep boyle olur ve cok cok uzun seneler sonra da bu mutlu haberlerı verırsın bıze

canismin Sen Benim Sinemcimmmmm Haklsiin Herşey Mükemmel Gidiyor Rabbim Inşallah Ağzimizin Tadin Ibozmazzz Herşey şu Kpss Sinavindan Sonra Belli Olucakk Ne Olur Allahim Güzel Bi Puan Alsin Ufuğummm

canismin Sen Benim Sinemcimmmmm Haklsiin Herşey Mükemmel Gidiyor Rabbim Inşallah Ağzimizin Tadin Ibozmazzz Herşey şu Kpss Sinavindan Sonra Belli Olucakk Ne Olur Allahim Güzel Bi Puan Alsin Ufuğummm

bebegım gelecegım ıstanbula gelınlıgını ben gıydırcem nıkahında yanında olucam
:icecream: bensız olmaz zaten..sız alırsınız ufukla benı herseyı hazırlarız beraber..sız mutlu olun yeterkı:asigim:

ayyy seve seve gıderdım :teytey::dance: umarım sızın ıcın guzelş bır tatıl olur a.s.

ablanlar yeni evliler ve başbaşa kalmak isterler bence.şimdi orda size göz kulak olmak durumunda olucaklar gibi geldi bana anlattıklarından.
gerçi kendileri sormuşlar size ama...
sizin açınızdan elbette ki süper olur ama bence bir de bu açıdan düşün derim.

HERHALDEE KUŞUMMMMMMMMMMMMM GELEMDE GÖRİMM SNEİİİİ laelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…