erkek arkadaşla tatile çıkmak

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bana ablam ve eniştem böyle bir teklifte bulunacak ee hepberaber de olunacak bence harika bir fırsatt :teytey:

kedicik81 incitanem MUCUK KIZLARRR CANIMSINIZZZZZZZZZZZ

Tatlım ne göz kulak olmasııı birimiz 24 diğerimiz 25 yaşında insanlarızzz fisfisfis

En yakışık alanı bu şekilde olandır zatena.s.

canım, ufuk ile beraber tatile çıkman iyi olur bence. oldukça ciddi bir ilişkiniz var ne de olsa. aileden de izin çıkmış, gitmemek hata olur.

kaç gün kalacaksınız bilmiyorum ama ; bu tatil ablanların balayı olacak ya; bence hiç olmazsa siz 2-3 gün sonra gidin. onlar için de daha iyi olur. ben balayıma kardeşimin gelmesini istemezdim açıkçası.

canım zaten ablamlar 9 temmuzda yola çıkıcak bizde 14 temmuzda ufukla beraber gidicezzz :) 1hafta kalıphepberbaer dönücezzz coksekeriremsu

canim ne diyim ailen izin verdiyse sizdede boyle seyler normalse git.ama sen gidermisin diye sorsaydin aramda resmi bir bag olmadigi surece degil tatile baska sehire turistik bir gezi yapmaya bile gitmezdim.ama bu senin hayatin karisamaz kimse.umarim guzel bir tatil gecirirsin.ama bana gore kizma ama ters a.s.

Anni$ yok bebğim neden kızimmkii aşkolsunn.. aslına bakarsan yanımda ablam ve abim olmasa asla gitmemde ablam ve abim olucağı için rahatım açıkcası

bana Msn Atmisssin Sanirim Canim Ama Okuyamadan Kapandi Ama Sanirim Konu Buydu Neyse Cewabima Gecelim::)
Bence Giitt Hadii Giittt.. Guzel Bir Plan Yani Soyleki Hem Yalniz Olmayacaksiniz Zaten Ablan Olacak Yani Dusun Bir Arkadasin Bile Degil Daha Iyi Yani Hem Ayri Odalarda Kalacaksiniz Yani Bu Sekilde Insan 3 Senedir Birlikte Oldugu Guvendigi Sevdigi Adamla Boyle Masum Bir Tatile Gitmekte Sartlar Da Musaitse Tereddut Etmemeli Hadi Sen Basla Hazirlanmaya Insallah Guzel Bir Tatil Gecirir Gelir Bize Anlatirsin Canim.....:)

bence de hiç düşünmeden git en güzeli sevgililikte yapılan tatillermiş öyle derdi bi hocam kaçırma bu fırsatı çok güzel anı olur şimdiden iyi eğlenceler iyi tatiller

erkek arkadaşla tatile gitmek süper ama yanında başka birileri varken nasıl olur bilmem :)

kızlar teşekkür ediyorum sizlereee hepiciğinizi çok çok seviyorum ben yaaaaaaa içimde bi heyecan bi kıpırtı var benim yaaaaa

rossa günü birlikte olsa git tadını çıkar tatlım bak biz şimdiden heyecan yaptık:))

annem izin verdi demissin..peki ya baban ne diyo bu konuya??bide ufugun ailesi nasil ögrenmicek?ne dicek aielsine 1 hafta evde yokken?bide sonra ögrenirlerse kötü olur yani...ama ynai senin hayatin...ben bsiey diyemem...bisey demeyede hakkim yok..cünkü kendim askimla nisanlanmadan önce tatil yaptim!!ne kadar güzel oldugunu anlatamam..bide bizde ailede yoktu yanimizda...sinif gezisini tr de antalyada yapmistik,oda geldi oraya..yani annemlerin haberi yoktu oraya sevgilimin gelecegidnen...ögretmenlerimde karismadi gezdik tozduk beraber...gecede herkes kendi odasina...-))sendede öyle olur...gündüzleride ablanlarla gezmezsiniz tabiki degil mi?ayri olur herkes...

ne ablası ne eniştesi ayol
onlarla tatilmi olurmuş
baş başa gidinki tadı çıksın coksekeriremsu

canım babamın haberi yok yani ufuğun geleceğinden haberi yok.. ufuğun aileside bilmicek öğrenmicekte ufuk arkadaşlarıyla tatile gidiyo diye bilicek aileei canım

bence de gitmelisin sonuçta güven var ailende onay çıkmış
keyfini çıkarmak kalıyo size yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…