Erkek arkadasla ufak tefek konularda buyuk kavgalar

Iliskimi bitirmeli miyim

• Tamam

OY: 15 93,8%
  • Devam

OY: 1 6,3%

• Ankete Katılan
    16
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kız sanki evde kalmış başka kimse yok onu alacak da boşluğa düşecekmiş ilerde daha beterini öncden önlem almakta fayda var

malesef bu kisimda icler acisi. nasil duzelir bilmiyorum. sen istersen birakirim oyunu diyor. elimde param olursa oderim borcumu diyor cikiyor isin icinden. bu konulari ona acinca ben suclu oluyorum ondan cok
sen hala nasıl düzelir diye bi soru soruyorsan bence burda insanların beynini yorma canım
DÜZELMEZ BEKLEME

Reactions: anu
malesef bu kisimda icler acisi. nasil duzelir bilmiyorum. sen istersen birakirim oyunu diyor. elimde param olursa oderim borcumu diyor cikiyor isin icinden. bu konulari ona acinca ben suclu oluyorum ondan cok

Sorumsuz erkekle olmaz canım sen çekersin yani. O alışkanlıklarını falan bırakmaz. Param olursa öderim nedir ayrıca? Gelirine göre giderinin olması lazım.. Sabit bi işi yok mu?

bende oyle dusunuyorum daha dogrusu dusunmek istiyorum. o olmadan o kadar gucsuz oluyorum ki bana cok destek oldu. belki hayatimda bu kadar herseye dahil olma hakkini ben verdim bende sucluyum bu konuda biliyorum.salak gibiyim resmen zaten tam anlamiyla iylesmeden evlenmek istemem. boyle oldukca bunaliyorum hayatimdan ciksin istiyorum sonra ondan vazgecemiyorum bir turlu.bir hareketiyle bana dunyalari veriyo sonra en ufak biseyde dunyalari basima yikiyo gibi oluyor. Suan hastaligim cok iyiye gidiyor ancak zaman ilerlerse ve ben iylesemezsem tekrar hasta olursam yada onun zamanini da calmak istemiyorum ayri bi yandan. bunlari dusundukce allak bullak oluyorum.kararsizlik kotu

Sorumsuz biriyle hayat geçmez sürekli sizin müdahale etmeniz gerekecek bu da sizi yoracaktır , oyun işi yapıyor derken tam olarak nedir belli bir işi yok mu

Ben çocuğu çok hatalı göremedim ya sorun bende mi? Benim de ailem fetöyle ilgili ifade vermeye çağrılsa ve ardından sevgilimin ilk tepkisi "azarı boşuna yedim yani" tarzında olsa bayağı bozulurdum. Döner yemenize karışması da sağlığınızı düşündüğünden. Bilemiyorum ayrılmazdım ben olsam.

Canım bu adam değişmez ya bu adama bır ders ver değişir belki bi süre ara vermek istiyorum ksldiramiyorum bu davrsnislarini falan de. Güzelce konuş bi ciddi ol ama. Bunda tepki verirse işte bi uzak dur belki pişman olur kendini düzeltmeye çalışır. Yok olmuyorsa da ayrı gitsin. Hayatını mahvetme üzülerek

Anlamiyorum ne caresizligi evli cocuklu olsan bir nebze anlarim yani, bir silkelen kendine gel

Yani anlamadım ki ne yersen yersin ona ne ki ?
Birde madem zararlı olduğunu düşünüyor bikere daha nazik olabilir
Yani adamda sorumluluk yok elektrik faturası ödeme telefon şu bu o yok nasıl güveneceksiniz ki ?
Anlamıyorum balık baştan kokar !göstermiş kendini şimdi düşündümde evli olsanız ve bişeye ihtiyacınız olsa sonuna kadar bitirde öyle alalım dicek e böyle hayat geçermi?
Törpülemesi lazım kendini fakat huylu huyundan vazgeçermi oda ayrı bir konu.....

Reactions: anu
Fatura olayı sıkıntı evlenince de ödemez bu sana kalır sen zorluk çekersin. Bu faturanın ödeneceği belli işte ödesene be adam. bu kadınlarımız neden kendini ezdirir anlamıyorum. Başka erkek kalmamış gibi dünya da hala kendilerini ezen, hor gören, aşağılayan kişilerle devam etme yolundalar. Bence yol yakınken dön derim. Ayrıca Kocan bile değilken bu kadar müdahale etmesi saçma.

1- Sorumsuz (hem fatura ödemediği için hem de her konuda seni suçlayıp duygu, düşünce ve ağzından çıkanların sorumluluğunu bile alamadığı için)
2- Çok müdahaleci (sana kıyamadığı için değil seni kendi kalıplarına sokmaya çalışıyor)
3- Bencil
4- SAYGISIZ
5- Obsesif/paranoyak/takıntılı (kafasında kurup durmasına istinaden böyle düşündüm)

Bu maddeleri yazdıklarına göre çıkardım
Sevgi yeter mi, her şeyi aşmaya yardımcı olur mu? Bilemedim.
Sevgiliyken üzen, nişanlanınca paramparça eder, evlenince de öldürmez süründürür, ömür boyu çile çektirir.
İleride fatura ödenmediğinde eve haciz gelse ne yaparsın? Ömrünü hep onun arkasını toplayıp üstüne azar, şikayet ve hakaret duyarak geçirmek sence nasıl olurdu?

Bunları düşün taşın ona göre karar ver. Sevgi karşılıklı yaşandığında güzeldir, tek başına karşındakinin her pisliğine katlanmakla olmaz. Ankete gerek yoktu ama fikrim: AYRIL!

Sizi aşağılayan adamı hala neden tutuyosunuz hayatınızda.
Sizi cok sevmiyor. Bunu bir netleştirin bence kafanızda.
Seven adam sevdiğinin rahatsızlıgını asla göz ardı etmemeli ve aşağılamamalı.
Evlenmeden böyle ise evlenince tüm komşu sizi dinlicektir.

Şuan evlenmediniz aynı evde yaşamıyorsunuz,tahhammül edebiliyorsun.İlerde evlenince 24 saat aynı evde yaşayacaksın.Şuan canını sıkan şeylerle hergün karşılacaksın ve bir süre sonra tahammülün kalmayacak..Bunu yaşamak tecrübe etmek istersen buyur..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…