- 7 Ocak 2011
- 6.828
- 4.295
- 373
- Konu Sahibi tomvejerry
-
Hergün görüşme isteği bizde de var. Bir gün görüşmesek bozuluyor. Evde olunca sürekli yanıma oturur, yemek yerken kendi elleriyle besler. Bunlardan bende hoşlanmıyorum aslında, daha doğrusu sıkıldım artık.Ilk ben anlatayim..
Yeni bir iliskim var, 3 aydir tanisiyoruz, 2 aydir beraberiz.
O akrep burcu ben terazi..
Normalde sevdigim ama fazla buldugumdan artik bunaldigim huylari: hergun gorusmek istemesi, cok dokunmatik bi insan olmasi, yani surekli temas halinde olmak istiyor, masada oturup yemek yiyorsak mutlaka bacagi bacagima, yanyana duruyor veya yuruyorsak, eli elime degecek. Bunlar cok sirin seyler ama surekli boyle olunca insan bogulmaya basliyor. Gunde ortalama 9.5 - 10 saat calisiyorum. ise hazirlanma, yol derken, 12 saatim dolu dolu is uzerine geciyor. Eve vardigimda pestilim cikmis bir halde oluyorum. ustune bir de hergun onunla bulusmak icin hazirlanmak.. yorulmaya basladim. ayrica bir is yapiyormusum gibi hissediyorum..
Sevmedigim huylari: cimri. beni mutlu etmek icin parasina kiyiyor ama normalde cok cimri bi insan. birde universiteyi yarim birakmis. simdi tekrar geri donmek istiyor cunku bunu ondan ben istedim. Sanki herseyi beni elinde tutmak icin yapiyormus gibi hissediyorum. Kendi kendisinin iyiligini pek dusunmuyor. Tomvejerry mutlu olsun diye yapiyor herseyi, bu da ona uzun vade de guven konusunda bana soru isaretleri veriyor..
Yorumlariniza acigim..
Ve aslinda yorum yapmanizi da cok isterim
Bu durum beni de cok rahatsiz eder. Ama bu sanirim global bir sorun (((= Surprizlerle dolu, planlar yapan, kadinin cok hosuna gidecek bir yere, ona hic haber vermeden tak diye arabaya bindirip goturen adamlari izledik durduk filmlerden dizilerden.. Simdi bulusunca "eee napalim?" diye soran adamlar gicigimiza gidiyor sanirim ((=En büyük sorunumuzda şu; ben istiyorum ki buluştuğumuzda bana sormasın her seferinde ne yapalım, nereye gidelim diye. O planlasın götürsün işte. Durmadan bana soruyor ve ben bundan pek hoşlanmıyorum açıkçası. Zevklerimi, tarzımı iyi biliyor çünkü. Nerede, ne yapabileceğimizi tahmin edebilir. Bugün şunu yapalım, şuraya gidelim, şurada yemek yiyelim desin. Ama bizde ne oluyor hep ben çekiştiriyorum. Ben itekliyorum birşeyler yapmak için bu konuda.
Yalnız sende birşey dikkatimi çekti. Ben ilişkinin en başlarındayken onun gibi hergün görüşmek istiyordum hatta işini bırakıp gelmezse kıyameti koparıyordum. Belki sen yorgun olduğun için zor geliyor ama seven insan sevdiğini görmek ister haliyle bu normal bir durum. Hatta ben onunla buluştuğumuz saatlere öyle bir alışmışım ki, ona kızdığımda görüşmüyorum bazen ve zor geliyor.
Benim sevgilim de para konusunda hic iyi degildir, para hesabini bilmez, o yuzden bir ayin yarisini parasiz gecirir.. Ben de tam aksine paramin hesabini cok iyi bilirim..
Bu cocuk nasil ev gecindirecek merak ediyorum ilk 15 gun tum maasini harcar yahu
Ben sanki mukemmeli ariyormusum gibi hissediyorum.
O cok iyi bir insan, bana hic bir yanlisi olmadi ama ben yinede onun cimriliginden, okulu yarim birakmasindan rahatsiz oluyorum (okula devam edecegini soylemesine ragmen) ve ayrilmayi dusunuyorum
bu ciddi bi sorun aslinda.
bir an once kenara para atmayi ogrenmeli..
Annemin bir arkadasi evliydi oyle bir adamla. Adam maasini ilk iki haftada harcar (sadece eve degil, arkadaslariyla gezip icmeye vs) sonraki zamanlarda metelige kursun atardi... zor oluyor, bir de cocuk varsa, ev kiraysa cok zor.
Dun bulusmamak icin bin tane bahane uydurdum, gece de kavga cikardim. bugun artik bulusacagiz bi kac saat sonra (ben yurt disindayim, saat hala erken) ama hic icimden gelmiyo.
sanirim ben iliskiyi icten ice terk etmisim bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?