erkek arkaşımın annesi benimle tanışmak istemiyor

ben istemem şahsen iş ciddiye binmeden tanışılmayı

abim evlenmeden önce bir kız arkadaşıyla annemi tanıştırmayı çok istedi annem asla dedi iş ciddiye biner ozaman

tabi abim onunla evlenmedi iyikide tanışmamış diyorum

her sevgiliyi annelerine getirseler oooo işleri var

bir buçuk yıl kadar görüştük annesi beni baştan itibaren görmek istemedi..seviyorum dıye takmadım devam ettim..zorla mı degıl mı kabul ettı göya..nişanlandık..sorunlar hiç bitmedi baştan ne ise o işte..sonunda ayrıldık..ben okuyunca yasadıklarım aklıma geldı öfkelendım hata yaptım cunkı benı ıstemeyen insanların oğlunu sevsem de olmadı..şuan sevıyor muyum hayır..kendımden örneklıyeyım dedım..sizin aynı olacak dıye bırsey yok tabı ama dıkkatlı olun mantıklı..

evet haklısınız benimle ilgili sorunu olduğunu düşünmüyorum erkek arkadaşım söylemişti bir kere güzel gelinim falan demş erken olduğunu düşünüyodur inşallah istememezlik yoktur canım Allah önüne doğru insanları çıkarsın teşekkür ederim cevabın için

Valla bende 21 yaşındaki oğlumun sevgilisi ile tanışmam. Ha denk gelir o ayrı.

Bugün Ayşe'dir, yarın Fatma'dır her sevgilisiyle de tanışamam ki.

Az büyüsün, okulu, askerliği bitsin eli ekmek tutsun 27-28 olsun o zaman farklı olur.

siz küçük olduğunuz için 21 i sanırım gözünüzde büyütüyorsunuz, 21 yaşındaki gencin ciddi ilişkiyle ne işi var allahını seversen.

O yüzden mutluysan günü yaşa, anasını danasını dert etme.

yok 21 i gözümde büyütmüyorum ben evlilik için çok küçük bir yaş zaten ama bende istemedim ki annesiyle tanışmak illa hiç ona söylemedim bile beni ailenle tanıştır diye ama çağırdı diyince gittim işte zaten tanışmamasına bişey demiyorum haklı kadın erken olduğunu düşünüyodur bunu asla sorun etmem ben zaten ama orda öylece kalmak çok kötü hissetirdi beni erkek arkadşım gidelim desede bundan sonra ben erken olduğunu söylücem teşekkür ederim cevanız için

ben istemem şahsen iş ciddiye binmeden tanışılmayı

abim evlenmeden önce bir kız arkadaşıyla annemi tanıştırmayı çok istedi annem asla dedi iş ciddiye biner ozaman

tabi abim onunla evlenmedi iyikide tanışmamış diyorum

her sevgiliyi annelerine getirseler oooo işleri var

tabi yarının garantisi yok nasip herşey ciddiye binilince herşey daha iyi olur evlilik kararı almadan tanışmam zaten artık teşekkür ederim cevabnız için

anladım canım ama ilk gittiğimde ne olduğunu anlamadım evlerinin önüne geldik annemle tanıştırcam dedi indi arabadan haberim olsaydı zaten sabah gitmiceğimi söylerdim dünde annemler çağırıyo yardıma dedi çağırıyo diyince tamam dedim bende yoksa yüzsüz bi insan değilim habersiz bir yere gitmem teşekkür ederim canım cevabın için

senin yüzsüz olduğunu hiç düşünmedim zaten canım ama böyle oldu bittiye gelmesine izin vermemelisin bence. Mesela arkadaşın yardıma mı çağırıyorlar dedi, ilk tanışma için uygun olmaz dersen çağıran kimse anlar durumu ;)

Erkek Arkadaşınız Napcağını Bilmiyor Bence Cahilce Davranıyor O Yüzden Bir Daha Ailesinin Ayağına Gitmeyin Tanışmak Çok Erken Napıcaksınız Tanışıp İş Ciddiye Binmeden Gerek Yok Hem Kendinizide Küçük Düşürmeyin Çok Saçma Yani Hamur Açıyorlarmış da Senide Davet Etmişmiş Ya İsteseydi Kadın Kendi Davet Ederdi Tel Açıp ta Lütfen Biraz Kendinizi Geri Çekin

senin yüzsüz olduğunu hiç düşünmedim zaten canım ama böyle oldu bittiye gelmesine izin vermemelisin bence. Mesela arkadaşın yardıma mı çağırıyorlar dedi, ilk tanışma için uygun olmaz dersen çağıran kimse anlar durumu ;)

haklısın canım zaten bundan sonra annesi aramadan tanışmam bi daha o duruma düşürmem kendimi teşekkür ederim cevap için

Erkek Arkadaşınız Napcağını Bilmiyor Bence Cahilce Davranıyor O Yüzden Bir Daha Ailesinin Ayağına Gitmeyin Tanışmak Çok Erken Napıcaksınız Tanışıp İş Ciddiye Binmeden Gerek Yok Hem Kendinizide Küçük Düşürmeyin Çok Saçma Yani Hamur Açıyorlarmış da Senide Davet Etmişmiş Ya İsteseydi Kadın Kendi Davet Ederdi Tel Açıp ta Lütfen Biraz Kendinizi Geri Çekin

bundan sonra annesi aramadan kesinlikle gitmiycem zaten çok kötü bi durumdu düştüğüm yüzsüz gibi hissettim kendimi teşekkür ederim cevabınız için

herkese merhaba 1 yılı geçen ve devam eden bir ilişkim var sevgilimin ailesi beni biliyor yengeleriyle tanıştım ama annesi nedense tanışmak istemiyor benimle 3 ay önce falan erkek arkadaşım annemle tanıştırcam diye evlerinin önüne kadar getirdi arabasıyla bi annem uyanmışmı bakıp geleyim dedi sonra geldi başka yere gidelim dedi neyse müsait değildir diye düşündüm takılmadım fazla ama bu gün yine erkek arkadaşım beni aradı annemler hamur seriyomuş senide çağırıyolar falan diye tamam dedim yoldada bitirdiylerse durmayız orda falan dedi evlerine yaklaştık annesi balkondaydı arabayı görünce eve girdi evlerinin önüne gittik bitirmişlermi diye bakayım dedi erkek arkadaşım gitti sonra yengeleriyle geldi annesi yine yoktu işi bitirmişler falan dedi ama ben kendimi çok kötü hissettim istenmiyomuşum gibi neden tanışmak istemiyor olabilir sizce benimle okuduğunuz için teşekkür ederim

Erkek arkadaşının yaşı küçükse annesi haklıdır.
Okuyor mu çalışıyor mu o kısımları göremedim ama oğlunu evliliğe uzak görüyorsa tanışmak istememesi normal.
Erteleyin bir süre.

Neden iletişimde sıkıntılarımız var çözemiyorum. Ben olsam, anneni balkonda gördüm, sorun nedir? Benimle tanışmak için erken olduğunu mu düşünüyor? Öyleyse sen beni neden buraya getirdin? diye sorardım. Şimdi bu soruları geçiştirmeye çalışacak belli. Ama işte iletişim sorunu burda başlıyor. Ben ne yapardım: Ona ""bu mesafeden yanlış görmedim, bana ne yalan söyle ne de beni salak yerine koy. Ben benimle tanışmadı diye gocunmuyorum ama senin beni düşürdüğün durumu kırıcı buluyorum. Sonra bana yalan söylediğinde sinirleniyorum yok annem burda değilmiş falan diye." tarzında bir şeyler söylerdim. Sonra da arkasını bırakmazdım bir açıklama yapana kadar. Geçiştirdiğini hissedersem de iletişimin benim için her şey olduğunu böyle sallamaz geçiştiren sözcüklerle beni kaybedebileceğini hissettirirdim. Konuşmak konuşmak konuşmak arkadaşlar. Bence konuşabildiğiniz insanları hayatınızda tutun. Acaba ne demek istedilerle vakit kaybetmeye gerek yok. Bir kadın kendisine yalan söylendiğini ya da konunun saptırıldığını da hisseder.

Daha önce de yazdım canım, işi ciddiye bindirmek senin zararına olucak.

Ayrıca erkek arkadaşına daha ciddi bir şekilde tanışmak istediğini söyle. Bir yemek olur, anne davet eder ya da dışarda bir görüşme ayarlar. Oldu bittiye getirerek tanıştırmaya çalışması yanlış. Sana bi saygıları olsun..

Daha önce de yazdım canım, işi ciddiye bindirmek senin zararına olucak.

Ayrıca erkek arkadaşına daha ciddi bir şekilde tanışmak istediğini söyle. Bir yemek olur, anne davet eder ya da dışarda bir görüşme ayarlar. Oldu bittiye getirerek tanıştırmaya çalışması yanlış. Sana bi saygıları olsun..

çok haklısın canım aldım dersimi zaten olursa bir daha sıradan bi insanmışım gibi götürmesine izin vermicem o duruma asla düşmek istemiyorum zaten bir daha teşekkür ederim canım cevabın için

Erkek arkadaşının yaşı küçükse annesi haklıdır.
Okuyor mu çalışıyor mu o kısımları göremedim ama oğlunu evliliğe uzak görüyorsa tanışmak istememesi normal.
Erteleyin bir süre.

21 yaşında erkek arkadaşım açıktan liseyi bitirmeye çalışıyo evliliğe tabiki daha zamınmız var erken olduğunu düşünüyo galiba erken olduğunu düşünmesi bnim açımdan kesinlikle bi sorun değil ama sap gibi kalmak orda kendimi yüzsüz gibi hissettirdi zaten bir daha tanışma olayı olursa ya annesi arar davet eder yada iş ciddiye binince ailemle tanışmaya geldiklerinde tanışırız teşekkür ederim canım cevabın için

Neden iletişimde sıkıntılarımız var çözemiyorum. Ben olsam, anneni balkonda gördüm, sorun nedir? Benimle tanışmak için erken olduğunu mu düşünüyor? Öyleyse sen beni neden buraya getirdin? diye sorardım. Şimdi bu soruları geçiştirmeye çalışacak belli. Ama işte iletişim sorunu burda başlıyor. Ben ne yapardım: Ona ""bu mesafeden yanlış görmedim, bana ne yalan söyle ne de beni salak yerine koy. Ben benimle tanışmadı diye gocunmuyorum ama senin beni düşürdüğün durumu kırıcı buluyorum. Sonra bana yalan söylediğinde sinirleniyorum yok annem burda değilmiş falan diye." tarzında bir şeyler söylerdim. Sonra da arkasını bırakmazdım bir açıklama yapana kadar. Geçiştirdiğini hissedersem de iletişimin benim için her şey olduğunu böyle sallamaz geçiştiren sözcüklerle beni kaybedebileceğini hissettirirdim. Konuşmak konuşmak konuşmak arkadaşlar. Bence konuşabildiğiniz insanları hayatınızda tutun. Acaba ne demek istedilerle vakit kaybetmeye gerek yok. Bir kadın kendisine yalan söylendiğini ya da konunun saptırıldığını da hisseder.

çok haklısınız ama ben orda nedense konunun kapanmasını istedim hemen kendimi çok kötü hissettim aslında doğru olan hissettiklerimi söylemem gerekiyordu ama sustum kapansın istedim bi an önce o konu çok doğru şeyler yazmışsınız teşekkür ederim cevabınız için

Back
X