Erkek arkdaş ailesi

Asyam17

💮🌸🌸
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2019
1.455
987
63
31
Arkadaşım adına açıyorum konuyu
Arkadaşımın sevgilisi var 4 5 yıllık
Aileleri biliyor kızın babası hariç
Sevgilisi işten çıkarıldı şimdi 1 senedir iş bakıyor bulunca işi evlenmeyi düşünüyorlar
Bu gün sohbet ederken sevgilisi ailesiyle iş bulduğunu söylemiş mülakat olcak demiş ailesiyle konuşurken cansu da mülakata çok çalış falan dedi demiş
Ailesi de cansu senden çok istiyo herhalde evlenmeyi demiş
Kendi oğulları istemiyomuş gibi olmuş yani kızında morali bozulmuş tabi siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında

Ailesinin söylediğinde hiçbirşey yok.. biz de kullanırız ki bu kelimeleri sevgili veya eş.ailesi olunca niye sorun oluyor anlamadım acıkçası.
Senden daha çok evlenmeyi istiyor demişler
Arkadaşımda sanki oğulları istemiyo gibi konuşulolar diye takıyor

Çok aşırı narin duygusal bir insan kendini savunamaz birisi. Ailesinin dediği normal mi sizce
O zaman evlilik için birazdaha bekleyip kendisini hazır hissedince eclensin.. evlilik duygusallık ve narinliği pek kaldırmıyor.. mutlaka biryerden birinden laf söz duyuyorsun..

O zaman evlilik için birazdaha bekleyip kendisini hazır hissedince eclensin.. evlilik duygusallık ve narinliği pek kaldırmıyor.. mutlaka biryerden birinden laf söz duyuyorsun..
Evet bende şanit oldum sevgilisinin annesi birşey söyleyince falan ağlıyor direk

Çok aşırı narin duygusal bir insan kendini savunamaz birisi. Ailesinin dediği normal mi sizce
Ne bileyim ben de öyle yorum yapabilirdim sanırım
SOnuçta işi kız aslında evlenmek için istiyor
Çocuk da sevgilisi için işe girmemi istiyor deyince insanın aklına evlenmek için istediği gelir ki
Bana normal geldi ben de böyle yorum yapabilirdim oğlan ailesi olarak

O aile ilerde herşeye karışacak iyi düşünsün o insanla evlenmeyi
Aile muhalefet oğlan da her haltı ailesine cümle cümlesine ileten biri
Başını yakmasın

Yani ama hoş değil sonuçta oğlanda çok istiyor sürekli ailesine söylüyor kızı hevesli gibi gösteriyorlar bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…