Bozulduğu şey sanki ailesinin kızı hevesli gibi gösterip kendi oğulları o kadarda istemiyomuş ğibi göstermeleriEee yani?
Yani anlatıyor genelde olanları ailesinin dediklerini. Sizce ailesinin dediği normal miNe saçma birşey yaa.. Ayrıca sevgilisinden bir cacık olmaz. Herşeyi anlatıyor resmen..
Çok aşırı narin duygusal bir insan kendini savunamaz birisi. Ailesinin dediği normal mi sizceBu kırılganlıkla arkadaşınızı çok üzerler bu hayatta
Ailesinin söylediğinde hiçbirşey yok.. biz de kullanırız ki bu kelimeleri sevgili veya eş.ailesi olunca niye sorun oluyor anlamadım acıkçası.Yani anlatıyor genelde olanları ailesinin dediklerini. Sizce ailesinin dediği normal mi
Senden daha çok evlenmeyi istiyor demişlerAilesinin söylediğinde hiçbirşey yok.. biz de kullanırız ki bu kelimeleri sevgili veya eş.ailesi olunca niye sorun oluyor anlamadım acıkçası.
O zaman evlilik için birazdaha bekleyip kendisini hazır hissedince eclensin.. evlilik duygusallık ve narinliği pek kaldırmıyor.. mutlaka biryerden birinden laf söz duyuyorsun..Çok aşırı narin duygusal bir insan kendini savunamaz birisi. Ailesinin dediği normal mi sizce
Evet bende şanit oldum sevgilisinin annesi birşey söyleyince falan ağlıyor direkO zaman evlilik için birazdaha bekleyip kendisini hazır hissedince eclensin.. evlilik duygusallık ve narinliği pek kaldırmıyor.. mutlaka biryerden birinden laf söz duyuyorsun..
Ne bileyim ben de öyle yorum yapabilirdim sanırımÇok aşırı narin duygusal bir insan kendini savunamaz birisi. Ailesinin dediği normal mi sizce
Erkek arkadaşı da, yoo ben de çok istiyorum deseymiş ailesine.Senden daha çok evlenmeyi istiyor demişler
Arkadaşımda sanki oğulları istemiyo gibi konuşulolar diye takıyor
Yapamaz o beklesin olgunlaşsın evliliğe tam anlamıyla hazır olsun. Kaynanadır yani iyi de olsa biryerde basıyor.damarına ki hele çocuk olunca.Evet bende şanit oldum sevgilisinin annesi birşey söyleyince falan ağlıyor direk
Yani ama hoş değil sonuçta oğlanda çok istiyor sürekli ailesine söylüyor kızı hevesli gibi gösteriyorlar bilemedimNe bileyim ben de öyle yorum yapabilirdim sanırım
SOnuçta işi kız aslında evlenmek için istiyor
Çocuk da sevgilisi için işe girmemi istiyor deyince insanın aklına evlenmek için istediği gelir ki
Bana normal geldi ben de böyle yorum yapabilirdim oğlan ailesi olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?