- 13 Temmuz 2018
- 2.203
- 5.080
- 158
- Konu Sahibi Dert bende derman sende
-
Ar den in anlamına ne acabaKerem
Arden
Bereket ve ışıltı anlaminda olduğunu biliyorumAr den in anlamına ne acaba
Ilgar’ı daha önce hiç duymadım, anlamı nedir?Bende bebegıme Ilgar Hamza düşünüyorum sızce kulaga nasıl gelıyor.
Benim en sevdiğim erkek ismi burak eşimin adı olmasa çocuğuma da vermek isterdimAdım adım gebelik bölümüne de aynı şeyi yazdım ama konunun yeri neresi bilmediğim için.
Lütfen sayın yöneticiler banlamayin yanlis yere actiysam birini kapatabiliriz.
Ben erkek bebek için isim önerilerinizi bekliyorum.az bir zamanım kaldı.
Bır cok anlamı var. Verılen söz , atla yapılan hücum, havanın açık olması. Türkçe kokenlı bır sözcük. Hamza’da yıgıt haybetlı, Allah’ın Arslan’ı anlamında. Anlamlı olarak uyumlu düşüyor. Esım asker olduğu ıcın bebısımız de öyle olur ınsallahIlgar’ı daha önce hiç duymadım, anlamı nedir?
Ikı ısımle verebılırsınız bızde dusunduk esımın ısmını vermeyı.Benim en sevdiğim erkek ismi burak eşimin adı olmasa çocuğuma da vermek isterdim
Onu da düşündüm ama yeğenimin de adını Burak koydular o yuzden koymam şuan 7 haftalık hamileyim cinsiyet henüz belli değil nasip bakalımIkı ısımle verebılırsınız bızde dusunduk esımın ısmını vermeyı.
Ben ılgarı daha çok beğendim yanına da Yağız, yiğit gibi isimler daha güzel durur gibi geldi, ama önemli olan sizin neyi beğendiğiniz.içinize sinen bir isim olsun. Sağlıcakla gelsinBır cok anlamı var. Verılen söz , atla yapılan hücum, havanın açık olması. Türkçe kokenlı bır sözcük. Hamza’da yıgıt haybetlı, Allah’ın Arslan’ı anlamında. Anlamlı olarak uyumlu düşüyor. Esım asker olduğu ıcın bebısımız de öyle olur ınsallah
Ablası da mert istiyor.Mert, Efe, Berk , Çağan, Anıl, İlker beğendiğim isimler
Ben de bekarken oğlum olursa Mert ya da Efe koyacağım derdim. Oğlum olacak nasipse. Görümcemin oğlunun ismi Mert olmasaydı direkt Mert koyardımAblası da mert istiyor.
Cok sevındım begenmenıze. Yıgıt yağız ıkımızın aılesındede var Hamza ıkımızın aılesındede yok. Hamza ısmı olanlara baktım ısımlerınden cok memnun.Ben ılgarı daha çok beğendim yanına da Yağız, yiğit gibi isimler daha güzel durur gibi geldi, ama önemli olan sizin neyi beğendiğiniz.içinize sinen bir isim olsun. Sağlıcakla gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?