Doğuma Hazırlık Erkek bebek ismi...sizce hangisi guzel?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Erkek bebek ismi?

• Onur

OY: 53 28,0%
  • Emir

OY: 75 39,7%
  • Bora

OY: 43 22,8%
  • Amir

OY: 5 2,6%
  • Karan

OY: 13 6,9%

• Ankete Katılan
    189
Kerem cok guzelromantik,hos geliyor kulaga.Deniz kiz da var...bence Kerem cok iyi

İşin kötüsü Deniz eltimin ismi. Eltimle problemim yok ama ailede bir tane olunca o ismi vermek istemiyorum. Yoksa Deniz ismi de çok hoşuma gidiyor.
Kerem'de ısrarcıyım bakalım ne olacak.

Bora bence artistik duruyor :) ben daha değişik isimler seviyorum dolunay , doruk gibi . Herkesin koymadığı isimler :)

seçenekler cok kotu oy veremedim cnm baska seçenek yok mu daha anlamlı isimler var

Hiçbiri güzel değil.Emir ismi de pek meşhur ama emir anlamı çok kötü değil mi ya..
Sizce guzel erkek bebek ismi hangisi mesela?
Bence başka bir isim düşün
Mesela nasil bi isim?Eski isim koymak istemiyorum.Birde ben yurtdisindayim...Turkcedeki yumusak harfler yok mesela.Yazma problemi oluyor okulda.Yigit mesela cok cok problemli oluyor yumusak g olunca...yoksa begendigim diger bi isim

İsimler çok önemli kişiliği yansıtıyor bence buna dikkat ederek koyun derim. Ve ismin manası olmalı ben bu isimlerde derin bir mana göremedim.

Ben de hep tek isim istiyordum. Emir düşündük önce. Ama emir ismi tek başına ağır geliyormuş çocuğa, öyle dediler. Bilmiyorum gerçeklik payını da riske atmayalım dedik senin seçeneklerde de Onur'u beğendim bu yüzden

Eveeeettt benim oğlumun adı yiğit
Yiiiiit gibi çıkıyo ağızdan ama olsun

mesela aklıma gelenler Mete, Selim, Rüzgar, Kerem, Kaan. gerçi kağan yazılıyor ama kaan şeklinde yazılanı da gördüm. Özellikle Mete ismini çok beğeniyorum ben. Bunları da düşün istersen.

Şu anda elini sallasan Emir'e çarptığı için direk eledim. Bora'ya oy verdim ama Onur da iyidir.

Ben de çok kararsızım bu sıralar. Kerem ismini düşünüyorum. Eşim de Deniz diye tutturdu.
Bir deniz isteyen eş de bende mevcut :) başlarda istemiyodum şimdi ısındım sanki deniz ismine ama erkek mi kız diye karışıklık yaşar mii acaba bi de eşim koyunca ismi sanki eksik oldu ben koyayim dicem.hiç bi isim de içime sinmiyo bakalım artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…