Kerem cok guzelromantik,hos geliyor kulaga.Deniz kiz da var...bence Kerem cok iyi
Amin cnm.insallah Allah kucagimiza almayi nasip etsin bebisleri...isteyen herkese versinOnur ismi güzeldir severim
Adıyla büyümek nasip olsun inş.
Sizce guzel erkek bebek ismi hangisi mesela?Hiçbiri güzel değil.Emir ismi de pek meşhur ama emir anlamı çok kötü değil mi ya..
Mesela nasil bi isim?Eski isim koymak istemiyorum.Birde ben yurtdisindayim...Turkcedeki yumusak harfler yok mesela.Yazma problemi oluyor okulda.Yigit mesela cok cok problemli oluyor yumusak g olunca...yoksa begendigim diger bi isimBence başka bir isim düşün
Evet,sanirimAmir Khan diye okuyan sadece ben miyim ?
Ben de hep tek isim istiyordum. Emir düşündük önce. Ama emir ismi tek başına ağır geliyormuş çocuğa, öyle dediler. Bilmiyorum gerçeklik payını da riske atmayalım dedikAllah nasip kismet ederse erkek bebegim olacak ama bi turlu karar veremiyorum.Cok uzun olmasin ve tek isim istiyorum ancak karar veremiyorum hangisi daha guzel ve anlamli.Begendigim isimleri yaziyorum...sizce hangisi en guzel?Fikrini soyleyen herkese cok tesekkurler
Eveeeettt benim oğlumun adı yiğitSizce guzel erkek bebek ismi hangisi mesela?
Mesela nasil bi isim?Eski isim koymak istemiyorum.Birde ben yurtdisindayim...Turkcedeki yumusak harfler yok mesela.Yazma problemi oluyor okulda.Yigit mesela cok cok problemli oluyor yumusak g olunca...yoksa begendigim diger bi isim
Sizce guzel erkek bebek ismi hangisi mesela?
Mesela nasil bi isim?Eski isim koymak istemiyorum.Birde ben yurtdisindayim...Turkcedeki yumusak harfler yok mesela.Yazma problemi oluyor okulda.Yigit mesela cok cok problemli oluyor yumusak g olunca...yoksa begendigim diger bi isim
Bir deniz isteyen eş de bende mevcut :) başlarda istemiyodum şimdi ısındım sanki deniz ismine ama erkek mi kız diye karışıklık yaşar mii acaba bi de eşim koyunca ismi sanki eksik oldu ben koyayim dicem.hiç bi isim de içime sinmiyo bakalım artık :)Şu anda elini sallasan Emir'e çarptığı için direk eledim. Bora'ya oy verdim ama Onur da iyidir.
Ben de çok kararsızım bu sıralar. Kerem ismini düşünüyorum. Eşim de Deniz diye tutturdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?