Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Tam da bu cümleyi başka bir platformda yazdığım için linç yedim. Direkt sildim o uygulamayı okumaya bile tahammül edemedim. Şimdi burda binlerce sayfa boyunca insanlar bunu konuşmuş. Karşıma çıkınca bi bakayım dedim gerçekten akıl alır gibi değil. Elimde olmadan şaşırıyorum
Ben de üstelik anne olmuş kişiler yazıyor buraya çok şaşkınım. Bir kızım var dünyaya değişmem asla da erkek olsun derdine düşmezdim. Şimdi hamileyim cinsiyeti erkek kızımdan farklı hiçbir duygum yok. Sırf kendi duygularını tatmin etmek için çabalıyorlar çok yazık

Ben de üstelik anne olmuş kişiler yazıyor buraya çok şaşkınım. Bir kızım var dünyaya değişmem asla da erkek olsun derdine düşmezdim. Şimdi hamileyim cinsiyeti erkek kızımdan farklı hiçbir duygum yok. Sırf kendi duygularını tatmin etmek için çabalıyorlar çok yazık
Sağlıkla gelsin bebeğin inşallah♥️ Ben de ikinci kızıma hamileyim şu an dünyanın en mutlu annesiyim. İkisi de erkek olsaydı veya farklı olsaydilar da duygularım değişmezdi. Üçüncü bebek de düşünmüyorum. İsterse erkek olacak diye %100 garanti versinler. Çünkü ben ancak iki çocuğa yetebilirim. O da bana kız evlat olarak verildi ne mutlu bana 🙏🏼Çocuğu kendimize ait görme şeklinde problemli bir bakış açısı var toplumda. Teşbih bile çok hatalı. Çocuğa tadına bakılacak meyve olarak bakılması bile o kadar tirajikomik ki. Hep elma yedik şimdi de armut yiyelim der gibi evlat sahibi olmayı bu kadar basitleştirmek akıl alır gibi değil. Sonra çocuk sizin istediğiniz mesleği seçmeyince, sizin istediğiniz eşle evlenmeyince, sizden bambaşka özgür bir birey olduğunda da hayırsız evlat muamelesi görüyor. Dövme yaptırdı diye veya mini etek giydi diye veya tam tersi başını örttü diye kendi çocuğunu zorbalıyor insanlar. Çünkü onu kendine ait bir mal gibi görme bakış açısının ürünü bu da. O bize zevk versin diye doğuruldu çünkü. Bu sitede erkek bebek isteyenler başlığında binlerce yorum yapılıp bunun konuşulmasına izin verilmesini bile anlayamıyorum. Ben site yönetiminde olsam bu başlığı direkt yoruma kapatırdım. Ne kadar da doğal görüyor insanlar. Eleştirince de biz kötü oluyoruz. Yukarıda ıspanak benzetmesi yapmış biri gerçekten inanamıyorum. Bu kapasiteye de kendimi anlatabileceğimi düşünmüyorum. Dilerim bir sonraki nesilde bu çarpık bakış açısı biter. Daha bu milletin çoook yolu var. İçimi döktüm sana da rahatladım biraz. Bir kişi de olsa bunu yazan birini görmek iyi geldi ☺️🙏🏼

Neden yargılıyorsunuz toplum baskısı var sizin bundan haberiniz yok bazen 3 çocuk istiyor veya 2 o da farklı cinsiyet olsun istiyor ne var bunda
İlla böyle hadsizler çıkar
İnsanoğlu yok olanı tatmak ister
Sırf konuşmak için yazarlar
Herkes kendine göre haklı görüş dar olunca normal anlamazlar

Sağlıkla gelsin bebeğin inşallah♥️ Ben de ikinci kızıma hamileyim şu an dünyanın en mutlu annesiyim. İkisi de erkek olsaydı veya farklı olsaydilar da duygularım değişmezdi. Üçüncü bebek de düşünmüyorum. İsterse erkek olacak diye %100 garanti versinler. Çünkü ben ancak iki çocuğa yetebilirim. O da bana kız evlat olarak verildi ne mutlu bana 🙏🏼Çocuğu kendimize ait görme şeklinde problemli bir bakış açısı var toplumda. Teşbih bile çok hatalı. Çocuğa tadına bakılacak meyve olarak bakılması bile o kadar tirajikomik ki. Hep elma yedik şimdi de armut yiyelim der gibi evlat sahibi olmayı bu kadar basitleştirmek akıl alır gibi değil. Sonra çocuk sizin istediğiniz mesleği seçmeyince, sizin istediğiniz eşle evlenmeyince, sizden bambaşka özgür bir birey olduğunda da hayırsız evlat muamelesi görüyor. Dövme yaptırdı diye veya mini etek giydi diye veya tam tersi başını örttü diye kendi çocuğunu zorbalıyor insanlar. Çünkü onu kendine ait bir mal gibi görme bakış açısının ürünü bu da. O bize zevk versin diye doğuruldu çünkü. Bu sitede erkek bebek isteyenler başlığında binlerce yorum yapılıp bunun konuşulmasına izin verilmesini bile anlayamıyorum. Ben site yönetiminde olsam bu başlığı direkt yoruma kapatırdım. Ne kadar da doğal görüyor insanlar. Eleştirince de biz kötü oluyoruz. Yukarıda ıspanak benzetmesi yapmış biri gerçekten inanamıyorum. Bu kapasiteye de kendimi anlatabileceğimi düşünmüyorum. Dilerim bir sonraki nesilde bu çarpık bakış açısı biter. Daha bu milletin çoook yolu var. İçimi döktüm sana da rahatladım biraz. Bir kişi de olsa bunu yazan birini görmek iyi geldi ☺️🙏🏼
Hanımefendi ıspanak benzetmesi adı üstünde
Gayet normal insanların değişik tat tatmalari
Yargılamak bizlere düşmez
Post acilmis binlerce kişi sayfa sayfa yazmış
Biraz genis cerceveden bakin
Herkes bir değil kendinize göre düşünmeyin ve saygı duyun ne olursa olsun
Tabi ki kimse çocuğunu değişmez dünyaya ayırt etmez herkes biliyor bunu
Sagliksizini da istemez
Sizler gibi bilincindedir insanlar

Kadınlar kulübünü yıllardır hem üye değilken hemde üye iken sıkı takip ederim binlerce alakalı alakasız post açıldı isteyen istediğini takip eder o gruba ait yazılar yazar istemeyen kendinde birşeyler bulmayan o konuya dahil olmaz. Şuan erkek isteyen grubu olduğu gibi kız isteyen grubu da var mesela ama kız isteyen erkek isteyen birbirine saygılı hatta birbirleriyle fikir alışverişi yapıyorlar ama dışarıdan sırf konuya muhalefet olmak için cahillikle yada başka şeylerle suçlayanlar daha çok oluyor. Konuyla alakalı değilseniz lütfen postu takip etmeyin yazmayın karışmayın kimseye bunca yaşa gelmiş insanlar siz burda akıl verdiniz yada ahlak dersi verdiniz diye görüşlerini inançlarını hayallerini vs. değiştirecek değil insanlar bari yok yere gerginlik olmasın. Bu sadece erkek çocuk postu için söylemiyorum bu platformda açılan her konu için söylüyorum sana hitap etmiyorsa sırf yazmak için yazma kardeşim kendini mutlu huzurlu hissettiğin yada ilgini çeken konulara değin. Burası da erkek çocuk isteyenler kulübü bırakın insanlar özgürce istediğini yazsın öcü gibi bakmayın kimseye zaten kimse de kız çocuğunu alıp çöpe atmıyor sadece kızım var oğlum da olsun diyor bundan daha doğal ne var…!!!

Kadınlar kulübünü yıllardır hem üye değilken hemde üye iken sıkı takip ederim binlerce alakalı alakasız post açıldı isteyen istediğini takip eder o gruba ait yazılar yazar istemeyen kendinde birşeyler bulmayan o konuya dahil olmaz. Şuan erkek isteyen grubu olduğu gibi kız isteyen grubu da var mesela ama kız isteyen erkek isteyen birbirine saygılı hatta birbirleriyle fikir alışverişi yapıyorlar ama dışarıdan sırf konuya muhalefet olmak için cahillikle yada başka şeylerle suçlayanlar daha çok oluyor. Konuyla alakalı değilseniz lütfen postu takip etmeyin yazmayın karışmayın kimseye bunca yaşa gelmiş insanlar siz burda akıl verdiniz yada ahlak dersi verdiniz diye görüşlerini inançlarını hayallerini vs. değiştirecek değil insanlar bari yok yere gerginlik olmasın. Bu sadece erkek çocuk postu için söylemiyorum bu platformda açılan her konu için söylüyorum sana hitap etmiyorsa sırf yazmak için yazma kardeşim kendini mutlu huzurlu hissettiğin yada ilgini çeken konulara değin. Burası da erkek çocuk isteyenler kulübü bırakın insanlar özgürce istediğini yazsın öcü gibi bakmayın kimseye zaten kimse de kız çocuğunu alıp çöpe atmıyor sadece kızım var oğlum da olsun diyor bundan daha doğal ne var…!!!
Kesinlikle doğru burası her konunun açıldıgi platform
İnsanlarin olmayanı istemesi de en doğal hakkı
Bi benzetme yaptım diye aman Allahım neredeyse imza kampanyası baslatilacakti 😂
Yine söylüyorum cahil insanlar hergun evde ıspanak yesin madem neden pırasa da pişiyor 😄
Bence bos konusanlar işine baksin

Sodyum potasyum diyeti yaptım 2 ay kadar. Baby choice diye bir takvim var ondan da satın almıştık o günleri değerlendirdik ancak yumurta çatlamasına denk getirmeye çalıştık. Folik asit yazdı doktorum (Q-Folin adı. Eşim de kullandı sperm kalitesini güçlendiriyormuş) Birlikte olmadan önce kahve ve soda içtik. Derin ilişki denemeye çalıştık. Bir de eşim keçiboynuzu özü içmişti.
Merhaba satın aldığınız takvimde tuttu mu istediğiniz cinsiyet nasıl bir yol izlendi haritanızı paylaşmanız mümkün mu

Kizlar iyi aksamlar hepinize. Baby choice yontemi hakkinda yazdiklarinizi okudum. Acikcasi nezamandan beri arastiryodim bende tuttu diyen cok azdi. Simdi dahada umidim kirildi. Simdi size bisey anlatmak istiyorum..( biraz uzun olucak affedin) benim esimin bir arkadasi var. Kendisi yabanci yani rus. Onunda 2 tane oglu bar. Simdi bunlar bir yontemle ozellikle erkek cocuk sevdikleri icin yapmislar. Sende bu yontemi dene we oglan cocugun olsun demis. Sonrada anlatmaya baslamis. Kan testi bide beslenmeyle alakiymis. Bu testi moskowoda yaptirmislar.. bende buni duyunca bi heyecan. Acik olarak ne testi ismi ne cismi ne onu sormamis benimki allah bilir onlari demis we konuyu kapatmis. Bende simdi ogren nasil oldu ne yaptilar diue adamin etini iyip duruyom.. 2 gune kadar her seyi sordurucam insl sizede hayirli haberler getiririm. Kizlar dilerim. Rabbim hevesimizi kursagimizda birakmaz. Cok istiyorumm. Bir erkek evladim olsuno_O
O kan ne kanıymis ogrenebildiniz mi

Allah hepinizin gönlünden ne geçiyorsa, hayırla sağlıkla, kolaylıkla nasip etsin 🤲
Amin inşallah bu yazılarınız bana iyi geldi çünkü beslenme tarzına flan ben uyamadim dediğiniz gibi sadece ovulasyon testi aldım yapmaya çalıştım ama tam uygulayamamisim sanırım benim çizgiler hafiften koyuya dogru gidiyordu testte hatta birinde biraz koyu diye zaman olarakta ozaman diye düşünüp değerlendiriyordum ama sanırım değilmiş benim yumurtlama baya geç olmuş ben zaten sonra test yaptım hamile değilim diye adetimde o ara 2 ayda Bi geliyordu çok düzensizdi flan bizde korunmadik yumurtlama da olmaz diye ama hamile kalmışım şuan 10 haftalık 3 kızım var inşallah oğlum olur ve dediğiniz gibi rabbim e öncede şimdide hep dua ediyorum sadece senin katından istiyorum rabbim diye bizim elimizde bisey yok biz plan yaparken rabbimin işledi olcak inşallah rabbim gönlümüze göre nasip etsin

Back
X