Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canim inşallah oğlan dir seninki. Benim 14. Haftada erkeğe benziyordu. 16. Haftada kesin kız dendi.yanilma olabiliyor. Bide tam bacak arasını görmemiş. Bayram sonu gidersin netleşir inşallah

Canim erkek bebek duasını okuyun. Esin elini karnına koyup okuyor. Bu çocuğun ismini Muhammed (s.a.v) hürmetine Muhammed koydum. Nasip et diyor. Internette var. Bu duayı yapanın oglu oluyormuş.

Ayy bende okumak istiyorum. Canim valla çok sağol
Bizlerle paylasiyorsun. Seninle aynı haftadayiz. Inşallah birlikte doğum yapıp 3. Yu denerken de burada oluruz. Bende hep araştırıyorum. Yumurtlamanın ilk dönemi hamile kalmışım. Doktorum kızlarına ne zaman hamile kaldığını biliyorsan 3. De o zamanlar deneme. Ikinci yumurtlama döneminde yani 16-17-18. Günler dene dedi. Bi daha bu konuyla ilgili soru sorma da dedi :))

Allah nasip ederse ben hep burdayım.2.cileri doğurup 3. İçin birlikte hareket ederiz.Bildiklerimizi paylaşırız inşallah.Ben 1.de zamanı hatırlamıyorum ama hemen hamile kaldın ilk ayda.2.de ise adetim bittikten 5.günü ve 10. Günü deneme oldu ve bi daha denedim hamile kaldım.Doktora gittiğimde son adet tarihinden eminmisin dedi daha büyük görünüyor dedi.Sanırım erken dönlenme oldu.yum gününü tutturdum mu hiç bilmiyorum.Adetlerim çok düzenli değildir.2.yumurtlama günü ne oluyor onu çok anlamadım.Sen bir ayda iki keremi yumurtladın yoksa? Senin doktor bişeyler biliyor sanki anlatsa ne olur.Doktorlara da bişey sorulmuyor ki

Canim erkek bebek duasını okuyun. Esin elini karnına koyup okuyor. Bu çocuğun ismini Muhammed (s.a.v) hürmetine Muhammed koydum. Nasip et diyor. Internette var. Bu duayı yapanın oglu oluyormuş.

Bu duayı bana annem vermişti.Çok okudum hala aklıma geldikçe okuyorum.Erkek kardeşime annem 5 aylık hamileyken doktora gidiyor.3 kızı var ozamanlar 4.ye hamile.Yaklaşık 23 sene önce.Doktor kesin kız bi daha baktırmana gerek yok diyor.Annem tabi üzülüyor evde kayınvalide laf edip duruyor bi oğlan doğuramadı diye.Görümceler bu erkek doğurana kadar biz evlenir doğururuz diyorlar hatta annemin canı okadar yanıyor ki.Dua ediyor Allahım benden önce bunlara erkek evlat verme diye ve öylede oluyor görümceler evleniyor zorla çocukları oluyor ve gerçekten annemin 4. Çocuğu erkek oluyor.Doktor kesin kız dediği halde.Bu duayı okumayı hiç bırakmıyor.Şuan erkek kardeşim 23 yaşında güzellikten yüzüne bakamazsınız.Boylu poslu okadar yakışıklı ki gören bu nasıl bi delikanlı diyor.Şuanda ysn odada uyuyor Muhammet benim evde :) O yüzden dua edrlim rabbim bi mucize bizede yaşatır inşallah.Umudumuzu kaybetmeyelim.

Ben yapmayı düşünüyordum.Ama destek lazım bana
Bide henüz tam bilgilere ulaşamadım.Bi kitap var onuda okumam lazım. SEVECENIM de doğursun destek olur bize. B Beybipattis gel bu yeni topiği kuralım :)

Benim adetleri duzenlidir canım. Doktorun ağzından cimbizla alınıyor. Ah bi konuşsa bencede birseyler biliyor.13-14-15. Günler yumurtlamanin ilk dönemi 16-17-18 ikinci donemiymis. Benim ilk kızım sık ilişkiyle malum yeni Evliydik öyle oldu.ikinci 14. Gun oldu.insallah 3. De doktor da takip yapacağım.

Duanin gücü işte. Inşallah bizde duayı hiç birakmayalim.bende dua ediyorum. Allah kötü insanlara fırsat vermesin. Annenin yaşadığı ne kadar zor birsey ya nasıl insanlar anlamıyorum. Bu kadar lafı kendi ogullarina soyleselermis. Rahimlerde olanı yalnız Allah bilirmis.

Aynen canım yaa yapsak olur da ben tam anlamıyorum. Takvimi bile yeni öğrendim :) inşallah sırayla dogumlarimizi görürüz. Isteyenleri arkadaşlar hamile kalır erkek bebeğine.

Eşime soyledim yapmadi bende kendim peygamber efendimizin yuzu suyu hurmetine sana hayirli kul peygamber efendimize hayirli ummet bana hayirli saglikli bi erkek evlat nasip et rabbim diye dua ediyorum bide SEVECENIM soylemisti peygamber efendimiz hürmetine bana Muhammed nasip et rabbim diye dua ediyorum bakalim hayirlisi nasipte varsa olur insallah yoksa da kizlarimin cani sağolsun

Günaydın arkadaşlar. Bekledigim regl bugün geldi aksilik yarın 30 ağustos ve sonrası bayram. Yani kontrol ve muayeneye gidemicem ama içimde bu ay gebe kalma isteği var ben bu ay denicem galiba. Yardımlarınızı ve desteklerinizi bekliyorum. Biokadini deneme yapacağımız güne kadar kullanacakmiyiz SEVECENIM

Bu yumurtlama gününe kadar alkali suya ve alkali beslenmeye devam edicem ovulasyon testi aldım takip için doktora gidecem sağ tarafıma yatıyorum hep ilişki sonrasıda yatarım biokadin kullanırım 1 hafta kadar saka su içmeye devam ve tabikii dua dua dua. Atladigim unuttuğum bisey varmı arkadaşlar

Canım hangi ay deniyceksin

Canim daha iyi olmus ben hamile olmasaydim buyuk ihtimal bayramdan sonra hem diger gunlere bakarak daha cok et tuketiyosun esine soda icir asitli icecek icmeyin kendin suyu 3 aydir tuketmiyosan karbonatli su tuketmeye basla

Süt ve süt ürünleri tüketme
ilişki öncesi yapacaklarını biliyordun dimi

Her ay iki taraftanda mı yumurtlanıyor.Ben 1 ay sağ 1 ay sol diye düşünmüştüm.Ozaman iki yumurtayada baktırmak lazım ikiside hazırsa önce biri çatlayacak sonra ikincide deneme olur.şanssımız yükselmiş olur.Yada tek yumurta olduğunda deneme yapmak lazım.Ay ne zor işler.Kesin doktor kontrolünde yaptırmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…