Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canim daha iyi olmus ben hamile olmasaydim buyuk ihtimal bayramdan sonra hem diger gunlere bakarak daha cok et tuketiyosun esine soda icir asitli icecek icmeyin kendin suyu 3 aydir tuketmiyosan karbonatli su tuketmeye basla
Ingiliz karbonatli su içiyorum canim yaklaşık 1 aydır önümde 15-16 gün var daha çok alkali besinler tüketmeye çalışıyım ama et olayını anlayamadım inan et çok asidik bir besin daha çok babanın tüketmesi gerekiyor galiba mecburen bende yerim bi kaç kez kurban etmizden Allah nasip ederse

Ilişki öncesi esime kahve onun dışında başka bişey bilmiyorumki
Eşin soğuk duş alacak. İlişkiden yarım saat önce sert bir kahve bunların hepsi spermi güçlendiriyor. Bir de derin ilişki olacak. Soracakların olursa buradayız Allahın izniyle inşallah.

Kizlar benden ikili tarama diye 5 tup kan aldilar hormona biyokimya ya hepatitte felan bakmislar bide idrar testi yaptilar daha once kizlarda kaynanamla beraberdim sigortada yoktu sadece cinsiyet icin ultrasyona giriyodum diger hic bi rutin kontrolu yaptirmadim sadece ikinci kizimda 3 lu tarama yaptirdim o yuzden bu sonuclardan pek bisey anlamiyorum

Bugün adet oldum canim yumurtlama tahmini 15 16 eylül olacak inşallah ozaman denicem
Hadi hayırlısı canım bende bu ay deniycem hayırlısıyla doktora gidip yumurtlama takibi yapi cam diyecem sonra testle kontrol diyet ve en önemlisi dua bu günleri boş geçirmeyelim kızlar gece imsak vaktine yakın kalkıp nafile namaz kilalim ınş. Gece uykudan kalkıp yapılan namazin duanin derecesi daha çok oluyormuş ınş.

Benim ilk bebeğim kızlar ama yine de ilkini erkek istemiştim rabbime çok şükür sağlıklı bir kız evlat nasip edecek bize ama yine de çevremde erkek bebekleri olanları duydukça içim bi burkuluyor sonra kızıyorum kendime ilk bebeğim daha bu ne acele diye ama erkek olsaydı istediğim zaman ikinci bebeği yapabilirdim ama şimdi hemen yapayım da erkek olsun diye düşünüyorum

Hanımlar ben de sizinle aynı haftadayım :) ben de ikinciyi hemen düşünüyorum nasipse hep birlikte hamile kalalım beni tek korkutan hemen arka arkaya olması zor mu olur avantaj mı bilmiyorum @Birbilsem1132 @eflatun88
Ellebette zorlukları vardır en güzel yani birlikte buyuyorlar başka oyun arkadaşına ihtiyaçları olmuyor .su ana kadar yaş aralığı fazla olan kime sorduysam hep pişman keşke daha erken yapsaydım diyorlar genelde
Benim kızlarımin arası tam 3 yaş nasip olursa bu ay deniycem tutarsa buda 3 yaş olucak

Hayırlısıyla oglunada kavusursun ınş canım ilk çocuğun kız olması çok iyi derler berekettir derler.

SON DAKİKA CANLI YAYIN

İyilik Sağlık
Alkali ve asidik besinler listesi
Yedikleriniz ne kadar alkali ne kadar asidik bu listede bulabilirsiniz. Hazırlayan: Özlem Çitçi
12.02.2016 Cuma 15:18

1
8
Alkali ve asidik besinler listesi

pH Mucizesi kitabının yazarı Dr. Robert Young, alkali beslenmenin önemini anlattığı yazısında, vücudunuzu bir akvaryum gibi düşünün diyor. Balıklar nasıl akvaryumun içinde yüzüyorsa, hücre ve organlarınızın da vücudunuzdaki sıvıların içinde yüzdüğünü farz edin. Şimdi bir arabanın yaklaşıp, egzozunu akvaryuma oksijen sağlayan hava filtresine dayadığını düşünün. Su karbon monoksitle dolacak ve balıkların yaşamını tehdit etmeye başlayacaktır. Ya da akvaryuma balıkların sindiremeyeceği yanlış besinleri attığınızı varsayın. Bir süre sonra bunlar çürüyüp toksik etkiler yaratmaya başlayacaktır. Aynı durum bizim hücre ve organlarınız için de geçerli. Sağlıklı işleyebilmeleri için, vücudumuzdaki sıvıları, aynı akvaryum suyu gibi saf ve temiz tutmak gerekiyor. Sigara, yanlış beslenme, fazla yemek ve alkol tüketimi vücut sıvılarının pH dengesini bozarak asidik bir ortam yaratır. Vücudun fonksiyonlarını sağlıklı sürdürebilmesi için alkali kalması gerekir. Eğer vücudunuz uzun süreli olarak asidik kalırsa, bu kilo problemlerine ve pek çok hastalığın gelişmesine davetiye çıkartır. Vücudunuzun alkali dengesini beslenmenize dikkat ederek koruyabilirsiniz. Bunun için 80’e 20 kuralını uygulayın. Her tabağınızın %80’inin alkali, %20’sinin asidik besinlerden oluşmasına dikkat edin. Peki, hangi besinler ne kadar alkali, ne kadar asidik? İşte Dr. Young’ın hazırladığı liste.
2
8
Yüksek seviyede alkali besinler

• Avokado • Brokoli • Salatalık • Lahana • Sarımsak • Karalahana • Maydanoz • Ispanak • Domates • Kereviz sapı

3
8
Orta seviyede alkali besinler

• Roka • Pancar • Fesleğen • Kabak • Havuç • Pazı • Zencefil • Taze fasulye • Marul • Pırasa • Bamya • Turp • Kırmızılahana • Kırmızı soğan • Kuru fasulye • Kinoa • Chia Tohumu • Taze hindistancevizi suyu
4
8
Düşük seviyede alkali besinler

• Badem, badem sütü • Enginar • Kuşkonmaz • Brüksel lahanası • Karnabahar • Taze patates • Bezelye • Balkabağı • Soğan • Su teresi • Hindistancevizi • Greyfurt • Nar • Mercimek • Susam • Baharatlar • Zeytinyağı • Hindistancevizi yağı • Omega 3 yağları

5
8
Yüksek seviyede asidik besinler

• Et • Tavuk • Yumurta • Çiftlik balığı • Kabuklu deniz ürünleri • Peynir • Süt ve diğer sütlü ürünler • Alkol • Çay, kahve • Tatlandırılmış meyve suyu • Yapay tatlandırıcılar • Kakao • Bal • Reçel • Marmelat • Hardal • Sirke • Maya • Kuru meyve • Pirinç • Mantar
6
8
Orta seviyede asidik besinler

• Buğday • Makarna • Ketçap • Mayonez • Deniz balığı • Doğal meyve suları • Elma • Kayısı • Muz • Böğürtlen • Üzüm • Mango • Portakal • Şeftali • Yaban mersini • Çilek • Keçi peyniri • Kabuklu pirinç • Ceviz

Bende ilk çocuğum erkek olsun istemiştim.Kız olduğunu duyunca biraz şaşırmıştım ama üzülmedim hiç.Doğduktan sonrada hemen yapıyımda erkek olsun demedim hiç.Kızım şuan 6 yaşında ve ben eşimin ısrarıyla 2.yi yaptım ama şimdi nedende 3.yu hemen istiyorum rabbim Erkek nasip ederse ne güzel olur.
İnşallah burda olursunda deneriz hep beraber iyice araştıralım birbirimizle paylaşalım.Inşallah bizede nasip olur ya

Acaba yumurta takibi yapmak istiyorum dediğimizde sıkıntı çıkarır mı doktor bende gidecem ama inşallah vicdanlı bi doktor denk gelir özel e gidicem ama yinede yapmazsa diye endiseleniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…