- 16 Nisan 2013
- 1.950
- 5.238
- 158
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #31.401
Ilişki öncesi esime kahve onun dışında başka bişey bilmiyorumkiSüt ve süt ürünleri tüketme
ilişki öncesi yapacaklarını biliyordun dimi
Ingiliz karbonatli su içiyorum canim yaklaşık 1 aydır önümde 15-16 gün var daha çok alkali besinler tüketmeye çalışıyım ama et olayını anlayamadım inan et çok asidik bir besin daha çok babanın tüketmesi gerekiyor galiba mecburen bende yerim bi kaç kez kurban etmizden Allah nasip ederseCanim daha iyi olmus ben hamile olmasaydim buyuk ihtimal bayramdan sonra hem diger gunlere bakarak daha cok et tuketiyosun esine soda icir asitli icecek icmeyin kendin suyu 3 aydir tuketmiyosan karbonatli su tuketmeye basla
2 saat öncesinde sert bi kahve içirIlişki öncesi esime kahve onun dışında başka bişey bilmiyorumki
Saol canım2 saat öncesinde sert bi kahve içir
Eşin soğuk duş alsın özellikle o bölgeye soğuk su tutsun.
Canım benim ikili tarama sonuclari boyle degil anlayamadim hcg hic yazmiyo
Eşin soğuk duş alacak. İlişkiden yarım saat önce sert bir kahve bunların hepsi spermi güçlendiriyor. Bir de derin ilişki olacak. Soracakların olursa buradayız Allahın izniyle inşallah.Ilişki öncesi esime kahve onun dışında başka bişey bilmiyorumki
Hamile oldugunu ogrendikten sonra okadar steres kalmiyo inşallah sagliklica oglusuna hamile kalirsin bu arada kacinci gebeliginDua edin ne olur şimdiden stres basti
Tmm cnm sagolasinCanım benim ikili tarama sonuclari boyle degil anlayamadim hcg hic yazmiyo
Hadi hayırlısı canım bende bu ay deniycem hayırlısıyla doktora gidip yumurtlama takibi yapi cam diyecem sonra testle kontrol diyet ve en önemlisi dua bu günleri boş geçirmeyelim kızlar gece imsak vaktine yakın kalkıp nafile namaz kilalim ınş. Gece uykudan kalkıp yapılan namazin duanin derecesi daha çok oluyormuş ınş.Bugün adet oldum canim yumurtlama tahmini 15 16 eylül olacak inşallah ozaman denicem
Ellebette zorlukları vardır en güzel yani birlikte buyuyorlar başka oyun arkadaşına ihtiyaçları olmuyor .su ana kadar yaş aralığı fazla olan kime sorduysam hep pişman keşke daha erken yapsaydım diyorlar geneldeHanımlar ben de sizinle aynı haftadayım :) ben de ikinciyi hemen düşünüyorum nasipse hep birlikte hamile kalalımbeni tek korkutan hemen arka arkaya olması zor mu olur avantaj mı bilmiyorum @Birbilsem1132 @eflatun88
Hayırlısıyla oglunada kavusursun ınş canım ilk çocuğun kız olması çok iyi derler berekettir derler.Benim ilk bebeğim kızlar ama yine de ilkini erkek istemiştim rabbime çok şükür sağlıklı bir kız evlat nasip edecek bize ama yine de çevremde erkek bebekleri olanları duydukça içim bi burkuluyor sonra kızıyorum kendime ilk bebeğim daha bu ne acele diye ama erkek olsaydı istediğim zaman ikinci bebeği yapabilirdim ama şimdi hemen yapayım da erkek olsun diye düşünüyorum
Benim ilk bebeğim kızlar ama yine de ilkini erkek istemiştim rabbime çok şükür sağlıklı bir kız evlat nasip edecek bize ama yine de çevremde erkek bebekleri olanları duydukça içim bi burkuluyor sonra kızıyorum kendime ilk bebeğim daha bu ne acele diye ama erkek olsaydı istediğim zaman ikinci bebeği yapabilirdim ama şimdi hemen yapayım da erkek olsun diye düşünüyorum
Acaba yumurta takibi yapmak istiyorum dediğimizde sıkıntı çıkarır mı doktor bende gidecem ama inşallah vicdanlı bi doktor denk gelir özel e gidicem ama yinede yapmazsa diye endiseleniyorumHadi hayırlısı canım bende bu ay deniycem hayırlısıyla doktora gidip yumurtlama takibi yapi cam diyecem sonra testle kontrol diyet ve en önemlisi dua bu günleri boş geçirmeyelim kızlar gece imsak vaktine yakın kalkıp nafile namaz kilalim ınş. Gece uykudan kalkıp yapılan namazin duanin derecesi daha çok oluyormuş ınş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?