Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Bunlar rutin kontroller cnm merak etme bana da yapıldı. Sonucunu doktor yorumlar ya da bir sıkıntı olursa söyler sana.

Bunlar rutin kontroller cnm merak etme bana da yapıldı. Sonucunu doktor yorumlar ya da bir sıkıntı olursa söyler sana.
Canim doktor sikinti yok dedi zaten de bu betahcg nin yazmamasi normal mi orayi anlamadim da aman sikinti olmasinda 2 ay sonra zaten ogreniriz cinsiyeti beta hcg degeri bide her gun degisiyo diye biliyorum hayirlisi bakalim

Eşin soğuk duş alacak. İlişkiden yarım saat önce sert bir kahve bunların hepsi spermi güçlendiriyor. Bir de derin ilişki olacak. Soracakların olursa buradayız Allahın izniyle inşallah.
Tamam Black5angel teşekkürler Rabbim sana bana tüm isteyenlere nasip etsin insallah

Canim doktor sikinti yok dedi zaten de bu betahcg nin yazmamasi normal mi orayi anlamadim da aman sikinti olmasinda 2 ay sonra zaten ogreniriz cinsiyeti beta hcg degeri bide her gun degisiyo diye biliyorum hayirlisi bakalim
Beta hcg ye bakılmamış demek ki. Hayırlısı olsun sonuçlar iyi olduğuna şükür cnm.

Acaba yumurta takibi yapmak istiyorum dediğimizde sıkıntı çıkarır mı doktor bende gidecem ama inşallah vicdanlı bi doktor denk gelir özel e gidicem ama yinede yapmazsa diye endiseleniyorum
Bende bilmiyorum bakalım konuşup şansımı deniycem napalim dediğin gibi ınş.vicdanlı bir doktora rastlarız tahmini yumurtlama ya 3-4 gün öncesi gidicem

Bende bilmiyorum bakalım konuşup şansımı deniycem napalim dediğin gibi ınş.vicdanlı bir doktora rastlarız tahmini yumurtlama ya 3-4 gün öncesi gidicem
Ay canım ya inşallah yazalım ama hep tamammi sen neler yapiyosun birbirimize dua edelim inşallah senin son adet tarihin ne

Ay canım ya inşallah yazalım ama hep tamammi sen neler yapiyosun birbirimize dua edelim inşallah senin son adet tarihin ne
Inş.ınş. rabbimin izniyle isteyen herkese nasip etsin bizlerde içinde.
Ben su an 1 buçuk litre suya karbonat koyuyorum çok zor içmesi gidip gelip tuketiyorum.
Süt ve süt ürünleri tatlı tarzı şeyler yemiyorum kahvaltıda zeytin domates salatalık yiyorum sadece
Akşam yemekler in yanına turşu koyuyorum tuz oranı yüksek hemde susatiyor suyumu bitiriyorum bu sayede meyve olarakta eve bazen muz bazen armut alıyorum cocuklarimda yiyor bu şekilde şimdilik soda içmeye baslamadim daha aldım duruyor.
Beklenen adet tarihim 11 eylül yumurtlama günüm tahmini 28 eylül filan olucak genelde 17.yada 18.gün ağrı giriyor sağ veya sol kasigima bu ay deneme amaçlı test uyguladim gerçekten 17.gün agrımın geçtiği gün çatlama olduğunu gösterdi doktora gittim dün baktı bişey yok dedi.tabi erkek bebek filan muhabbetine girmedim catlamaya hazır yumurta varmı dedim hayır dedi.
şimdilik bu kadar canım eylül ayı hayırlı olsun bizim için ınş.Allah büyüktür.

Canim karbonatli suyu bende içemedim eczaneden ingiliz karbonatı aldım suya katınca çok kötü olmuyor tadı onu rahat içiyorum sende dene derim. Aramızda 12 gün var

Canim karbonatli suyu bende içemedim eczaneden ingiliz karbonatı aldım suya katınca çok kötü olmuyor tadı onu rahat içiyorum sende dene derim. Aramızda 12 gün var
Bende eczaneden aldım canım ıngiliz karbonati yazıyor ne biliyim değişik zorla içiyorum.

Bende eczaneden aldım canım ıngiliz karbonati yazıyor ne biliyim değişik zorla içiyorum.
Markası ne çokmu katiyosun acaba bendeki dermolife tek kullanımlık paketler halinde 1 tanesini iki güne tamamlayıp içiyorum ben. Çokmu seyrek yapıyorum acaba su saka olduğu için çok koymuyorum

Amin canim inşallah rabbim dualarıni kabul etsin.hayirli sağlıklı bir oğlan nasip etsin.

Yok canım öyle değil. Ilk dönem yumurtanın büyümesi gelişmesi ikinci dönem atılması ve orda 24 saat beklemesiymis.

Yalnız değiliz çok şükür:) bence arka arkaya olmasi iyi. Uykusuz geceler e alismisken ikiz gibi buyur giderler inşallah. Rabbim hayırlısıyla bebeklerimizi kucagimiza alabilmeyi nasip etsin. Sonra da ogluslarimiza hamile kalabilmeyi nasip etsin inşallah. Isteyen herkesle birlikte ki meyve den de tadalim. Bol çocuklu mutlu yuvalarimiz olsun

Markası ne çokmu katiyosun acaba bendeki dermolife tek kullanımlık paketler halinde 1 tanesini iki güne tamamlayıp içiyorum ben. Çokmu seyrek yapıyorum acaba su saka olduğu için çok koymuyorum
Benimkide bu canım yarısını katiyorum seninki kaç gramlık hepsini mi koysam yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…