- 5 Eylül 2011
- 2.181
- 4.260
- 333
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #31.421
L Lilarengim1 canim cok tesekkurler bilgiler icin ama ben sigara iciyorum ya
Bunlar rutin kontroller cnm merak etme bana da yapıldı. Sonucunu doktor yorumlar ya da bir sıkıntı olursa söyler sana.Kizlar benden ikili tarama diye 5 tup kan aldilar hormona biyokimya ya hepatitte felan bakmislar bide idrar testi yaptilar daha once kizlarda kaynanamla beraberdim sigortada yoktu sadece cinsiyet icin ultrasyona giriyodum diger hic bi rutin kontrolu yaptirmadim sadece ikinci kizimda 3 lu tarama yaptirdim o yuzden bu sonuclardan pek bisey anlamiyorum
Canim doktor sikinti yok dedi zaten de bu betahcg nin yazmamasi normal mi orayi anlamadim da aman sikinti olmasinda 2 ay sonra zaten ogreniriz cinsiyeti beta hcg degeri bide her gun degisiyo diye biliyorum hayirlisi bakalimBunlar rutin kontroller cnm merak etme bana da yapıldı. Sonucunu doktor yorumlar ya da bir sıkıntı olursa söyler sana.
TamamEşin soğuk duş alacak. İlişkiden yarım saat önce sert bir kahve bunların hepsi spermi güçlendiriyor. Bir de derin ilişki olacak. Soracakların olursa buradayız Allahın izniyle inşallah.
3 olacak canim Allah razı olsun çok saolHamile oldugunu ogrendikten sonra okadar steres kalmiyo inşallah sagliklica oglusuna hamile kalirsin bu arada kacinci gebeligin
Beta hcg ye bakılmamış demek ki. Hayırlısı olsun sonuçlar iyi olduğuna şükür cnm.Canim doktor sikinti yok dedi zaten de bu betahcg nin yazmamasi normal mi orayi anlamadim da aman sikinti olmasinda 2 ay sonra zaten ogreniriz cinsiyeti beta hcg degeri bide her gun degisiyo diye biliyorum hayirlisi bakalim
Amiiinnn inşallah cnm çok saol.TamamBlack5angel teşekkürler Rabbim sana bana tüm isteyenlere nasip etsin insallah
Stres yapmamaya çalış yumurtlama yi etkiliyorDua edin ne olur şimdiden stres basti
Bende bilmiyorum bakalım konuşup şansımı deniycem napalim dediğin gibi ınş.vicdanlı bir doktora rastlarız tahmini yumurtlama ya 3-4 gün öncesi gidicemAcaba yumurta takibi yapmak istiyorum dediğimizde sıkıntı çıkarır mı doktor bende gidecem ama inşallah vicdanlı bi doktor denk gelir özel e gidicem ama yinede yapmazsa diye endiseleniyorum
Ay canım ya inşallah yazalım ama hep tamammi sen neler yapiyosun birbirimize dua edelim inşallah senin son adet tarihin neBende bilmiyorum bakalım konuşup şansımı deniycem napalim dediğin gibi ınş.vicdanlı bir doktora rastlarız tahmini yumurtlama ya 3-4 gün öncesi gidicem
Inş.ınş. rabbimin izniyle isteyen herkese nasip etsin bizlerde içinde.Ay canım ya inşallah yazalım ama hep tamammi sen neler yapiyosun birbirimize dua edelim inşallah senin son adet tarihin ne
Canim karbonatli suyu bende içemedim eczaneden ingiliz karbonatı aldım suya katınca çok kötü olmuyor tadı onu rahat içiyorum sende dene derim. Aramızda 12 gün varInş.ınş. rabbimin izniyle isteyen herkese nasip etsin bizlerde içinde.
Ben su an 1 buçuk litre suya karbonat koyuyorum çok zor içmesi gidip gelip tuketiyorum.
Süt ve süt ürünleri tatlı tarzı şeyler yemiyorum kahvaltıda zeytin domates salatalık yiyorum sadece
Akşam yemekler in yanına turşu koyuyorum tuz oranı yüksek hemde susatiyor suyumu bitiriyorum bu sayede meyve olarakta eve bazen muz bazen armut alıyorum cocuklarimda yiyor bu şekilde şimdilik soda içmeye baslamadim daha aldım duruyor.
Beklenen adet tarihim 11 eylül yumurtlama günüm tahmini 28 eylül filan olucak genelde 17.yada 18.gün ağrı giriyor sağ veya sol kasigima bu ay deneme amaçlı test uyguladim gerçekten 17.gün ayrımın geçtiği gün çatlama olduğunu gösterdi doktora gittim dün baktı bişey yok dedi.tabi erkek bebek filan muhabbetine girmedim catlamaya hazır yumurta varmı dedim hayır dedi.
şimdilik bu kadar canım eylül ayı hayırlı olsun bizim için ınş.Allah büyüktür.
Bende eczaneden aldım canım ıngiliz karbonati yazıyor ne biliyim değişik zorla içiyorum.Canim karbonatli suyu bende içemedim eczaneden ingiliz karbonatı aldım suya katınca çok kötü olmuyor tadı onu rahat içiyorum sende dene derim. Aramızda 12 gün var
Markası ne çokmu katiyosun acaba bendeki dermolife tek kullanımlık paketler halinde 1 tanesini iki güne tamamlayıp içiyorum ben. Çokmu seyrek yapıyorum acaba su saka olduğu için çok koymuyorumBende eczaneden aldım canım ıngiliz karbonati yazıyor ne biliyim değişik zorla içiyorum.
Amin canim inşallah rabbim dualarıni kabul etsin.hayirli sağlıklı bir oğlan nasip etsin.Eşime soyledim yapmadi bende kendim peygamber efendimizin yuzu suyu hurmetine sana hayirli kul peygamber efendimize hayirli ummet bana hayirli saglikli bi erkek evlat nasip et rabbim diye dua ediyorum bide @SEVECENIM soylemisti peygamber efendimiz hürmetine bana Muhammed nasip et rabbim diye dua ediyorum bakalim hayirlisi nasipte varsa olur insallah yoksa da kizlarimin cani sağolsun
Yok canım öyle değil. Ilk dönem yumurtanın büyümesi gelişmesi ikinci dönem atılması ve orda 24 saat beklemesiymis.Her ay iki taraftanda mı yumurtlanıyor.Ben 1 ay sağ 1 ay sol diye düşünmüştüm.Ozaman iki yumurtayada baktırmak lazım ikiside hazırsa önce biri çatlayacak sonra ikincide deneme olur.şanssımız yükselmiş olur.Yada tek yumurta olduğunda deneme yapmak lazım.Ay ne zor işler.Kesin doktor kontrolünde yaptırmak lazım
Dualarimiz seninle canım. Sen stres yapma rahat ol.insallah rabbim gonlundekini nasip etsinDua edin ne olur şimdiden stres basti
Yalnız değiliz çok şükür:) bence arka arkaya olmasi iyi. Uykusuz geceler e alismisken ikiz gibi buyur giderler inşallah. Rabbim hayırlısıyla bebeklerimizi kucagimiza alabilmeyi nasip etsin. Sonra da ogluslarimiza hamile kalabilmeyi nasip etsin inşallah. Isteyen herkesle birlikte ki meyve den de tadalim. Bol çocuklu mutlu yuvalarimiz olsunHanımlar ben de sizinle aynı haftadayım :) ben de ikinciyi hemen düşünüyorum nasipse hep birlikte hamile kalalımbeni tek korkutan hemen arka arkaya olması zor mu olur avantaj mı bilmiyorum B Beybipattis @eflatun88
Allah razı olsun canım benim ecmain olsunDualarimiz seninle canım. Sen stres yapma rahat ol.insallah rabbim gonlundekini nasip etsin
Benimkide bu canım yarısını katiyorum seninki kaç gramlık hepsini mi koysam yoksaMarkası ne çokmu katiyosun acaba bendeki dermolife tek kullanımlık paketler halinde 1 tanesini iki güne tamamlayıp içiyorum ben. Çokmu seyrek yapıyorum acaba su saka olduğu için çok koymuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?