- 16 Nisan 2013
- 1.950
- 5.238
- 158
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #31.441
Benimkide 5 gr lik yarısını koyuyorum. Domates kırmızı biber hem kadın için hem erkek için çok çok iyiymiş canim yuksek alkali besinler ve sprem kalitesi ve sayısını artırıyormus bide babaya keçiboynuzu pekmezi. Tedbir ve çabalar Allah ın izniyle bizden nasip Rabbimden Allah bu telaşlı aşamanın sonunda memnun ve razı eylesin AMIN.Benimkide bu canım yarısını katiyorum seninki kaç gramlık hepsini mi koysam yoksaEki Görüntüle 2039004
Yani sen yum çat olmadan denedin tam olgunlaştığı zamanda yum.gününe yakın senin y lerde dayanamadı tabi.Buarada diyet felan yaptınmı canım ?Eşine yaptırdınmı diyet? Alkali su alıcam bende eve benim içtiğim gerçi 7.5 felan ama saka kullanıcam bundan sonra.Sağlık içinde faydalıymış hem.Yok canım öyle değil. Ilk dönem yumurtanın büyümesi gelişmesi ikinci dönem atılması ve orda 24 saat beklemesiymis.
Benimkide 5 gr lik yarısını koyuyorum. Domates kırmızı biber hem kadın için hem erkek için çok çok iyiymiş canim yuksek alkali besinler ve sprem kalitesi ve sayısını artırıyormus bide babaya keçiboynuzu pekmezi. Tedbir ve çabalar Allah ın izniyle bizden nasip Rabbimden Allah bu telaşlı aşamanın sonunda memnun ve razı eylesin AMIN.
Tahin de susamdan oluştuğu için kalsiyum var oyuzden sadece keçiboynuzu pekmezi icirin cnmTahinle pekmezi karıştırıp yedirin her sabah kocalarınıza :)
Et asidik ama vücuda girince alkali oluyim o yüzden erkek bebek diyetinde var göz ardı etmeyin yeyin bol bol:)
Rabbim gönlünce versin cnm bol bol dua et Yusuf suresi oku arafeye günü bin ihlas okuyanın duası kabul ouyomis kızar çekerim insAlah her biri besmeleyle cekilcekmis.Iyiki varsınız arkadaşlar normal hayatimda hickimseyle bu konuları konuşmazdım konuşmuyorum birbirimizi tanımadan dertlesebilmemiz aynı dili aynı hissiyatları aynı telaşı yaşamamız ve en önemlisi birbirimizi anlayabilmemiz çok güzel
Tahin de susamdan oluştuğu için kalsiyum var oyuzden sadece keçiboynuzu pekmezi icirin cnm
Ay o kadarda derine inmiyek:) ama sperm testi yaptırın hız onemli cnm ben yaptırdım iyi cikdi şükür ama genelde evicap ve çinko eciboynuzi pekmezi icirinyorum son şansımız olduğu için hepsini yazım gerisi de Rabb'im den insallahÖzelliklede kocalarınız yesin et.sperm için çok faydalı.Birde bu vajen ph ölçen var mı? Hatta erkeğin meniside ölçülüyormuş
Şuan buna merak saldım :)
Evet cnm öyle okudum erkekde kadında patasyunm ağırlıklı beslenme yaziyoduKız gerçektenmi bu yöntemle 3 erkek yapan biri yazmıştı her sabah tahin pekmez yedirdim kocama diye.Hem erkeklere de kalsiyum yasakmı?
Canim fitili deneme günün e kadar kullansak bise olurmu acabaBayramda iyi denk geldi insAah bol bol et tuketiriz kızlar . Birde biodkadin fitili unutmayın
Olmaz cnm benceCanim fitili deneme günün e kadar kullansak bise olurmu acaba
Ay o kadarda derine inmiyek:) ama sperm testi yaptırın hız onemli cnm ben yaptırdım iyi cikdi şükür ama genelde evicap ve çinko eciboynuzi pekmezi icirinyorum son şansımız olduğu için hepsini yazım gerisi de Rabb'im den insallah
Cnm resim atamıyorum bellek dolu diyi tel dolu demek ama işini yazayımEşine içeriğin takviyelerin resmini atar mısın canım?
Eşinde alkali besleniyor dimi?
Yeni topik açıcam derin araştırmalar içindeyim sorma :)))
Cnm resim atamıyorum bellek dolu diyi tel dolu demek ama işini yazayım
Evicap 400, çinko , eczaneden böyle deyince veriyor, soğuk sıkım keçi boynuzu özü bide aktardan aldik, o kadar evet eşimden muz soda kayısı hurma her sabah veriyorum ise gitmeden kahvaltı gibi yiy0:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?