Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Benimkide bu canım yarısını katiyorum seninki kaç gramlık hepsini mi koysam yoksaEki Görüntüle 2039004
Benimkide 5 gr lik yarısını koyuyorum. Domates kırmızı biber hem kadın için hem erkek için çok çok iyiymiş canim yuksek alkali besinler ve sprem kalitesi ve sayısını artırıyormus bide babaya keçiboynuzu pekmezi. Tedbir ve çabalar Allah ın izniyle bizden nasip Rabbimden Allah bu telaşlı aşamanın sonunda memnun ve razı eylesin AMIN.

Yok canım öyle değil. Ilk dönem yumurtanın büyümesi gelişmesi ikinci dönem atılması ve orda 24 saat beklemesiymis.
Yani sen yum çat olmadan denedin tam olgunlaştığı zamanda yum.gününe yakın senin y lerde dayanamadı tabi.Buarada diyet felan yaptınmı canım ?Eşine yaptırdınmı diyet? Alkali su alıcam bende eve benim içtiğim gerçi 7.5 felan ama saka kullanıcam bundan sonra.Sağlık içinde faydalıymış hem.

Tahinle pekmezi karıştırıp yedirin her sabah kocalarınıza :)

Et asidik ama vücuda girince alkali oluyim o yüzden erkek bebek diyetinde var göz ardı etmeyin yeyin bol bol:)

Özelliklede kocalarınız yesin et.sperm için çok faydalı.Birde bu vajen ph ölçen var mı? Hatta erkeğin meniside ölçülüyormuş
Şuan buna merak saldım :)

Rabbim gönlünce versin cnm bol bol dua et Yusuf suresi oku arafeye günü bin ihlas okuyanın duası kabul ouyomis kızar çekerim insAlah her biri besmeleyle cekilcekmis.

Özelliklede kocalarınız yesin et.sperm için çok faydalı.Birde bu vajen ph ölçen var mı? Hatta erkeğin meniside ölçülüyormuş
Şuan buna merak saldım :)
Ay o kadarda derine inmiyek:) ama sperm testi yaptırın hız onemli cnm ben yaptırdım iyi cikdi şükür ama genelde evicap ve çinko eciboynuzi pekmezi icirinyorum son şansımız olduğu için hepsini yazım gerisi de Rabb'im den insallah

Eşine içirdiğin takviyelerin resmini atar mısın canım?
Eşinde alkali besleniyor dimi?
Yeni topik açıcam derin araştırmalar içindeyim sorma :)))

Eşine içeriğin takviyelerin resmini atar mısın canım?
Eşinde alkali besleniyor dimi?
Yeni topik açıcam derin araştırmalar içindeyim sorma :)))
Cnm resim atamıyorum bellek dolu diyi tel dolu demek ama işini yazayım
Evicap 400, çinko , eczaneden böyle deyince veriyor, soğuk sıkım keçi boynuzu özü bide aktardan aldik, o kadar evet eşimden muz soda kayısı hurma her sabah veriyorum ise gitmeden kahvaltı gibi yiy0:)

Kahvaltı için süpermiş
1 adet muz üzerine keçiboynuzu özü
Bir kaç hurma ve kayısı harika walla:)))
Sende bunları yiyormusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…