- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #31.461
Bende pekmez alıyorum ewet cnm çünkü kansızlık var bende oyuzden yeni başladım içiyorum ama muz kayısı hurma yiyorum tabi bende bayramdan sonra sodalı suya başlayacak Ekim sonu deneyeceğim için biraz gevsedim ama bayram sonu insAlah yapcam suyunda şaka tuketiriz zaten hergun soda içiyoruz daha ne yapayım cnm varmı bir eksikKahvaltı için süpermiş
1 adet muz üzerine keçiboynuzu özü
Bir kaç hurma ve kayısı harika walla:)))
Sende bunları yiyormusun
L Lilarengim1 bacim hayranim sana arastirmaci gazeteci gibisin masallah bide sperm zaten alkali yani uğraşma ölçmeyle falan bizler asidigiz erkekler alkali
Bende pekmez alıyorum ewet cnm çünkü kansızlık var bende oyuzden yeni başladım içiyorum ama muz kayısı hurma yiyorum tabi bende bayramdan sonra sodalı suya başlayacak Ekim sonu deneyeceğim için biraz gevsedim ama bayram sonu insAlah yapcam suyunda şaka tuketiriz zaten hergun soda içiyoruz daha ne yapayım cnm varmı bir eksik
Ama ben ete takildim baktım yine netten yüksek asidik diyor yesekmi bilemedim
Ben eşime anlatıyorum inanmıyor böyle yöntemlere filan o yüzden dediğim hiçbirşeyi yapmıyorBenimkide 5 gr lik yarısını koyuyorum. Domates kırmızı biber hem kadın için hem erkek için çok çok iyiymiş canim yuksek alkali besinler ve sprem kalitesi ve sayısını artırıyormus bide babaya keçiboynuzu pekmezi. Tedbir ve çabalar Allah ın izniyle bizden nasip Rabbimden Allah bu telaşlı aşamanın sonunda memnun ve razı eylesin AMIN.
Canim çaktırmadan ver pekmez kan yapar de sofran bol domatesli olsun benimki de öyle düşünüyor ama hazirladigim şeyleri yemek zorunda he he başka alternatifi yokBen eşime anlatıyorum inanmıyor böyle yöntemlere filan o yüzden dediğim hiçbirşeyi yapmıyor
Aynen dediğin gibi yapmaya çalışıyorum sabahları kahvaltisina yumurta domates salatalık mutlaka koyuyorum üzüm pekmezi yiyor çok şükürCanim çaktırmadan ver pekmez kan yapar de sofran bol domatesli olsun benimki de öyle düşünüyor ama hazirladigim şeyleri yemek zorunda he he başka alternatifi yok
Canim senin bebeğin cinsiyeti ne bilgi için çok saolKızlaaaaaaar, zerdeçal tozu nu karabiberle karıştırıp içincede çok faydası var, vücudu alkalı yapıyor
İltihap sökücü etkiside var
3 yıl hamile kalamadım
Bu karışımı kullanmaya başladım, 1 hafta kötü kokulu akıntı oldu
O ayda hamile kalmışım
Iyice sıkıntı yaptim cidden ya en baştan sayfayı okumaya başladım kimi yumurta takibiyle hamile kalmış kız kimi diyet yapmış kız oyyyyy ne zor ne zor oku okuda bitmiyor ki sayfa saatler alıyor.
Canim senin bebeğin cinsiyeti ne bilgi için çok saol
Bu yöntemleri yapıp kızı olan çokmuoyyyy ki ne oyyyy
@uyuyanguzel06 Bi takvim atmış bende hiç ümit yok nerdeyse bu senenin her ayına kiz diyor
Bu yöntemleri yapıp kızı olan çokmuoyyyy ki ne oyyyy
@uyuyanguzel06 Bi takvim atmış bende hiç ümit yok nerdeyse bu senenin her ayına kiz diyor yani takvimlere inanmak ne kadar doğru bilmiyorum ama..
Bilmiyorum daha Canım, randevum daha haftaya
Uyuyamıyorummm ya iyice strese girdimm
Acaba ne olacak diye
Son şansım
2 kızım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?