Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kahvaltı için süpermiş
1 adet muz üzerine keçiboynuzu özü
Bir kaç hurma ve kayısı harika walla:)))
Sende bunları yiyormusun
Bende pekmez alıyorum ewet cnm çünkü kansızlık var bende oyuzden yeni başladım içiyorum ama muz kayısı hurma yiyorum tabi bende bayramdan sonra sodalı suya başlayacak Ekim sonu deneyeceğim için biraz gevsedim ama bayram sonu insAlah yapcam suyunda şaka tuketiriz zaten hergun soda içiyoruz daha ne yapayım cnm varmı bir eksik

L Lilarengim1 bacim hayranim sana arastirmaci gazeteci gibisin masallah bide sperm zaten alkali yani uğraşma ölçmeyle falan bizler asidigiz erkekler alkali

Kız güldürdün beni :))) Tabi ben tatildeyim iş güç yok araştırıyorum :) ozaman vajen ph ölçmek lazım

Sodalı su ne canım? Normal sodamı
Eşin ve sen bol bol domates yiyin tamda mevsimi geçmek üzere konserve fln yap bol bol çorba melemen fln yaparsın.Domates suyu için ve yeşilçay için

Ben eşime anlatıyorum inanmıyor böyle yöntemlere filan o yüzden dediğim hiçbirşeyi yapmıyor

Ben eşime anlatıyorum inanmıyor böyle yöntemlere filan o yüzden dediğim hiçbirşeyi yapmıyor
Canim çaktırmadan ver pekmez kan yapar de sofran bol domatesli olsun benimki de öyle düşünüyor ama hazirladigim şeyleri yemek zorunda he he başka alternatifi yok

Canim çaktırmadan ver pekmez kan yapar de sofran bol domatesli olsun benimki de öyle düşünüyor ama hazirladigim şeyleri yemek zorunda he he başka alternatifi yok
Aynen dediğin gibi yapmaya çalışıyorum sabahları kahvaltisina yumurta domates salatalık mutlaka koyuyorum üzüm pekmezi yiyor çok şükür

Birde bir takvim atmışsın yaş ve üzerine 9 ay eklenen cinsiyet takvimi ona takildim ya kız gösteriyor hemde nerdeyse 1 sene boyunca

Canim senin bebeğin cinsiyeti ne bilgi için çok saol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…