Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Selam kızlar coşmuşsunuz oku oku bitmedi.ben telden girdiğim için okumak yazmak zor oluyor.böyle boşlamış gibiyim ben ya oluruna bıraktım sanki.fitil başlamadım bu ay kullanacağım sonra zaten bebiş denemesi.ilk ay olur mu olmaz mı bilemem ama bakalım deneyeceğiz.biraz da soğudum gibi ya eşim umursamıyor gibi ben tek başıma şunu yapalım bunu yapalım yoruldum.bu sıralar tahammülüm kalmadı ona da ne dese ne yapsa batıyor bana.sanırım bende ona.bilmiyorum kızlar....kötüyüm yaa

Canim yaşadığımız stres kolay değil bu konuda erkekler bizim gibi düşünmüyor belki içlerinde yaşıyor belli etmiyorlar dönem dönem olur bunlar ama canim tavsiyem sonradan keşke şunu yapsaydım deme içinde hiçbişe kalmasın tüm herşeyi dene sende. bende öyleyim bak küçük bi takvim moralimi bozdu ama Rabbim büyük.

Benimde eylül kız gösteriyor yaş 31 herşeyin başı dua kizlar bu yönteme ümit baglamayalim yine yapalım tabiki içimizde kalmasın ışte dediğim gibi rabbim ol derse olur

takvime inanma canım benim diğer 3 ü buna göre erkek olmalıymış.valla stresten mi bilmem konuşmuyoruz benim kadar önemsemiyor.en basiti bugün ben 3 aylık iğne vurulduğum için bende fazladan 11 kilo yaptı yüzüklerin olmuyor bende başka bakalım dedim başka bakalım diyeceğine kilo ver diyor bencil.3 çocuk doğurmuşum senin keyfin bozulmasın diye iğneleri 2 sene yemişim o kilonda takılı.

Ben yapmayı düşünüyordum.Ama destek lazım bana
Bide henüz tam bilgilere ulaşamadım.Bi kitap var onuda okumam lazım. SEVECENIM de doğursun destek olur bize. @Birbilsem1132 gel bu yeni topiği kuralım :)
Daha öncede böyle bir topik açıldı .Ama ben gitmedim .O topik yüzünden tatsızlıklar oldu.Ben burda iyiyim Canım boşver başka topiği

Yanlız bu takvim çok ciddi canimi sıktı ya kime yaptıysam tutuyor lütfen biriniz deyin ki bende tutmuyor

Bazen üç maymunu oynamak lazım zor olsada patavatsizliklari oluyor bazen bosver canim üzme kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…