Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Benim kızlar ve çevremdeki tüm arkadaşların tutuyor. Takvime gorede cocuk dogurulmazki ama ya dimi saçmadır bu doğru olamaz ben vazgecmiyim dimi yaa

Bende bi yerde biyolojik takvim görmüştüm anne babanın gün ay yıl doğum tarihini yaziyorsun gebelik planladığın an ve istediğin cinsiyeti görüyordu. Hangi dönemde anne erkeğe yatkın kıza yatkim yada ara dönem onu buliyim link eklerim bi deneyelim bana 2017 kasım ayına kadar erkek donemdesin yazıyordu

Iyice sıkıntı yaptim cidden ya en baştan sayfayı okumaya başladım kimi yumurta takibiyle hamile kalmış kız kimi diyet yapmış kız oyyyyy ne zor ne zor oku okuda bitmiyor ki sayfa saatler alıyor.
Kendinizi bu kadar kaptırırsanız asla Ve asla hamile dahi kalamazsınız
Yöntem ne biliyor musun içten istemek inanarak istemek
Yumurta tek ilişki vb.yöntemler değil
Aslında önce bunu kabul edin herşey ama herşey birer vesiledir .Belki bu vesile ile oğlun olur .Belki hiç olmaz .
Ben dualarla iyileştim
Ben insanlarım sözlerine sabırlı olarak imtihanımı verdim gecelerce allahım sen görüyorsun sen biliyorsun ama erkek çocuktan önce sabır ver derdim .
Rabbimde önce sabır istedim.
Sonrada Salih bir erkek evladı istedim
Test yaptığımda dahi dua ederdim .
Sadece onunla konuşup saatlerce namazda gözyaşı dökerek rabbime derdimi anlatırdım .Çünkü ondan başka kimse beni anlayamaz Ve derdime çare bulamazdı
Kuran'ın her ayetini her satırını gözyaşlarıyla okudum( Kuran okumak rabbimle konuşuyor gibi oluyordum.
Herşeyi test doktor diyet eşim perhiz Elimden gelen herşeyi yaptım
Ve bitti hamile kaldım.
3 aya kadar uyumadım hep secde ettim hep dua ettim.
Hiçbir zaman yönteme güvenip sırtımı yaslamadım
Çünkü o ol diyince olacağını çok iyi biliyordum.
Gece gündüz Peygamber efendimizi çağırdım onun yüzü suyu hürmetine istedim.Onun gibi evlad istedim.Taki birgün rüyama geldi kurban olduğum ben kimimki rüyamda onun elini öptüm o eller hala aklımda iki gün Sonra cinsiyet öğrenmeye gittim ve müjdeli haberi aldım
(Dilerim hepimiz o müjdeyi alırsınız)
Ben duanın yöntemine inandım.Elimden gelen herşeyi yaptım taktirini bekledim
Şimdi hepiniz aklınızı başınıza toplayın
Yöntemlere sırtınızı yaslamayın rabbinize yaslayın
Rabbim hepimizin yar Ve yardımcısı olsun
Hepinize ama hepinize hep dualar ediyorum
Allah'a emanet olun

Çok güzel anlatmissin canım bende duanin gücüne inanıyorum o ol demedikten sonra yaprak kipirdamaz o herşeyin en iyisini bilir.

28 günde bi adet olurum canım. Valla ben anlayamadım. Kaç ay takip yaptım. Hep dakik çat oluyordu. Hamile kaldığım ay stres yaptım galiba geç catladi. Elimde test kalmayınca tam emin değilim. Koyuydu 12 saate catlamasi lazımdı. Kismet imde kız bebek varmış demekki. Iki aya yakın diyet yaptım
Eşim her akşam. Soda içti ben süt ürünleri tüketmedim. Bence en önemlisi tam yum anını yakalamak. Çevremde kızı olanda var oglu olanda.onlar sanki diyet mi yaptı? Tam yum gününe denk gelmis demekki. Kafam fena karışık

Canim ne kadar da güzel yazmış anlatmışsin. Inşallah rabbim şu mübarek. Günlerin hatrina bu yöntemleri bizlere de vesile kilsin. Sen çok temiz.kalpli bir insansın . inanarak içten istemissin ki Allah sana nasip etmiş. Ilk kızımda devamli Kuran okuyordum .ibadete daha düşkündüm. Bunda yusuf süresi okuyordum o ara cinsiyet öğrendim. Kendime kızdım şimdi tekrar başladım. Inşallah Allah iman namaz kuran Sevgisi versin.dualari kabul olan kullardan eylesin.

Çin takvimi mi bu benim ilk bebeğim kalbi karnımda duran erkek ve 3 kızım tutuyor
Normal de cin takvimi ne 1 yıl ekleniyordu. Birde hamile kalmak istediğin son adet tarihine 15 gün ekle filan yazıyordu bu takvimlerde.
Mesela 7 sene önce cin takvimi yeni çıkmıştı önüme ben erkek diye kıza bakmisim 1 yaş eklemedigim için daha sonra 25 yaş a bir baktım kızmış ve kızım oldu baya çevremdekiler tutmuştu. Mesela eltime doktor erkek demiş ve doğuma kadar doktora gitmedi herkese oğlum olacak diyip baya boburlendiler adı eşyaları hazırdı bir doğduki kız ben ama hep kızı olacak demistim içimden kıskayor demesinler diye söylemedim
Şimdi bazıları inanmam filan diyecek ama o zman umut dünyası idi .insan duyduğunu denemek istiyor .

Black5angel eski mesajları okuyorum canim sen 2016 da baya bi gaza gelmişsin ben gibi ne yaptin hamile kaldın mı yani bildiğim kadarıyla şuan hamile degilsin vazmigectin yoksa bi aksilik falanmı oldu
Ben yine çok istiyorum ama eşim kabul etmiyor. İki kızım var yeter bana diyor. Onu ikna edebilirsem Allah da kısmet ederse olur inşallah.

Kızlar bende tutanlar ve tutmayanlari yazayım

TUTMAYANLAR
1. Erkek bebek daha erken hissedilir mis TUTMADI
2. Bacaklar kapalıysa göstermezse kızmis TUTMADI
3. eksi yersen kızmış TUTMADI.
4. Takvimler biri tuttu biri TUTMADI
5. YeMe içme hiç denemedim şundan uzak kalayim bundan yiyeyim yapmadım o yüzden çekimser
6. 2li test sonucuna göre free beta i mom Pappa değerleri TUTMADI
7. Anne yaşına şunu ekle baba yaşına bunu ekle TUTMADI

TUTANLAR
1. Gebelik kesesine göre bebeğin konumu
2. karnımın sivri olmasi
3. Sivilcemin pek olmaması
4. Nub teorisinde fotoğrafta nub belirgin ise doğru tahminler gelmişti

Daha öncede böyle bir topik açıldı .Ama ben gitmedim .O topik yüzünden tatsızlıklar oldu.Ben burda iyiyim Canım boşver başka topiği

Anlamadım canım yeni topik yüzünden neden tatsızlıklar oluyorki.Burdaki amaç ilk sayfaya denenmiş yöntemleri yazıp insanların daha kolay bilgi sahibi olmasını sağlamak.Sayfaları tek tek okumak çok zor.
Eminim burdaki çoğu kişide benimle aynı fikirdedir.Ama seninde olmanı çok isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…