- 16 Nisan 2013
- 1.950
- 5.238
- 158
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #31.501
Bunda erkek cıktı senn ne ciktihttp://yeni-kimlik.com/cin-takvimi-ile-tahmini-bebek-cinsiyeti-hesaplama.html
Kızlar bunu deneyin birde
Kendinizi bu kadar kaptırırsanız asla Ve asla hamile dahi kalamazsınızIyice sıkıntı yaptim cidden ya en baştan sayfayı okumaya başladım kimi yumurta takibiyle hamile kalmış kız kimi diyet yapmış kız oyyyyy ne zor ne zor oku okuda bitmiyor ki sayfa saatler alıyor.
Çok güzel anlatmissin canım bende duanin gücüne inanıyorum o ol demedikten sonra yaprak kipirdamaz o herşeyin en iyisini bilir.Kendinizi bu kadar kaptırırsanız asla Ve asla hamile dahi kalamazsınız
Yöntem ne biliyor musun içten istemek inanarak istemek
Yumurta tek ilişki vb.yöntemler değil
Aslında önce bunu kabul edin herşey ama herşey birer vesiledir .Belki bu vesile ile oğlun olur .Belki hiç olmaz .
Ben dualarla iyileştim
Ben insanlarım sözlerine sabırlı olarak imtihanımı verdim gecelerce allahım sen görüyorsun sen biliyorsun ama erkek çocuktan önce sabır ver derdim .
Rabbimde önce sabır istedim.
Sonrada Salih bir erkek evladı istedim
Test yaptığımda dahi dua ederdim .
Sadece onunla konuşup saatlerce namazda gözyaşı dökerek rabbime derdimi anlatırdım .Çünkü ondan başka kimse beni anlayamaz Ve derdime çare bulamazdı
Kuran'ın her ayetini her satırını gözyaşlarıyla okudum( Kuran okumak rabbimle konuşuyor gibi oluyordum.
Herşeyi test doktor diyet eşim perhiz Elimden gelen herşeyi yaptım
Ve bitti hamile kaldım.
3 aya kadar uyumadım hep secde ettim hep dua ettim.
Hiçbir zaman yönteme güvenip sırtımı yaslamadım
Çünkü o ol diyince olacağını çok iyi biliyordum.
Gece gündüz Peygamber efendimizi çağırdım onun yüzü suyu hürmetine istedim.Onun gibi evlad istedim.Taki birgün rüyama geldi kurban olduğum ben kimimki rüyamda onun elini öptüm o eller hala aklımda iki gün Sonra cinsiyet öğrenmeye gittim ve müjdeli haberi aldım
(Dilerim hepimiz o müjdeyi alırsınız)
Ben duanın yöntemine inandım.Elimden gelen herşeyi yaptım taktirini bekledim
Şimdi hepiniz aklınızı başınıza toplayın
Yöntemlere sırtınızı yaslamayın rabbinize yaslayın
Rabbim hepimizin yar Ve yardımcısı olsun
Hepinize ama hepinize hep dualar ediyorum
Allah'a emanet olun
28 günde bi adet olurum canım. Valla ben anlayamadım. Kaç ay takip yaptım. Hep dakik çat oluyordu. Hamile kaldığım ay stres yaptım galiba geç catladi. Elimde test kalmayınca tam emin değilim. Koyuydu 12 saate catlamasi lazımdı. Kismet imde kız bebek varmış demekki. Iki aya yakın diyet yaptımYani sen yum çat olmadan denedin tam olgunlaştığı zamanda yum.gününe yakın senin y lerde dayanamadı tabi.Buarada diyet felan yaptınmı canım ?Eşine yaptırdınmı diyet? Alkali su alıcam bende eve benim içtiğim gerçi 7.5 felan ama saka kullanıcam bundan sonra.Sağlık içinde faydalıymış hem.
Canim ne kadar da güzel yazmış anlatmışsin. Inşallah rabbim şu mübarek. Günlerin hatrina bu yöntemleri bizlere de vesile kilsin. Sen çok temiz.kalpli bir insansın . inanarak içten istemissin ki Allah sana nasip etmiş. Ilk kızımda devamli Kuran okuyordum .ibadete daha düşkündüm. Bunda yusuf süresi okuyordum o ara cinsiyet öğrendim. Kendime kızdım şimdi tekrar başladım. Inşallah Allah iman namaz kuran Sevgisi versin.dualari kabul olan kullardan eylesin.Kendinizi bu kadar kaptırırsanız asla Ve asla hamile dahi kalamazsınız
Yöntem ne biliyor musun içten istemek inanarak istemek
Yumurta tek ilişki vb.yöntemler değil
Aslında önce bunu kabul edin herşey ama herşey birer vesiledir .Belki bu vesile ile oğlun olur .Belki hiç olmaz .
Ben dualarla iyileştim
Ben insanlarım sözlerine sabırlı olarak imtihanımı verdim gecelerce allahım sen görüyorsun sen biliyorsun ama erkek çocuktan önce sabır ver derdim .
Rabbimde önce sabır istedim.
Sonrada Salih bir erkek evladı istedim
Test yaptığımda dahi dua ederdim .
Sadece onunla konuşup saatlerce namazda gözyaşı dökerek rabbime derdimi anlatırdım .Çünkü ondan başka kimse beni anlayamaz Ve derdime çare bulamazdı
Kuran'ın her ayetini her satırını gözyaşlarıyla okudum( Kuran okumak rabbimle konuşuyor gibi oluyordum.
Herşeyi test doktor diyet eşim perhiz Elimden gelen herşeyi yaptım
Ve bitti hamile kaldım.
3 aya kadar uyumadım hep secde ettim hep dua ettim.
Hiçbir zaman yönteme güvenip sırtımı yaslamadım
Çünkü o ol diyince olacağını çok iyi biliyordum.
Gece gündüz Peygamber efendimizi çağırdım onun yüzü suyu hürmetine istedim.Onun gibi evlad istedim.Taki birgün rüyama geldi kurban olduğum ben kimimki rüyamda onun elini öptüm o eller hala aklımda iki gün Sonra cinsiyet öğrenmeye gittim ve müjdeli haberi aldım
(Dilerim hepimiz o müjdeyi alırsınız)
Ben duanın yöntemine inandım.Elimden gelen herşeyi yaptım taktirini bekledim
Şimdi hepiniz aklınızı başınıza toplayın
Yöntemlere sırtınızı yaslamayın rabbinize yaslayın
Rabbim hepimizin yar Ve yardımcısı olsun
Hepinize ama hepinize hep dualar ediyorum
Allah'a emanet olun
Çin takvimi mi bu benim ilk bebeğim kalbi karnımda duran erkek ve 3 kızım tutuyor
Yapılan yorumlarda öyle gördüm .Nasıl gözlemledin canım sen bunu??? Merak ettim
http://bebekcinsiyet.com/biyolojik-...kten-once-bebegin-cinsiyetini-tahmin-etme.php
Kızlar buna bir bakın benim kızlarda birinde kız donemindeyim birinde ara dönemde oda kız oldu malum bu defa 2017 kasıma kadar erkek donemindesin yazıyor bir deneyin
Burdan anlaşılıyor ki takvimi tutanlar tamamen tesadüfBenim sat 18 Nisan Mayıs başında hamile kaldım sanırım ama kiz dönemi diyor.Allah nasip ederse oğlum olacak inşallah
Ben yine çok istiyorum ama eşim kabul etmiyor. İki kızım var yeter bana diyor. Onu ikna edebilirsem Allah da kısmet ederse olur inşallah.Black5angel eski mesajları okuyorum canim sen 2016 da baya bi gaza gelmişsin ben gibi ne yaptin hamile kaldın mı yani bildiğim kadarıyla şuan hamile degilsin vazmigectin yoksa bi aksilik falanmı oldu
Olur inşallah Allah gönlüne göre versin canim benimkide öyle diyor inanBen yine çok istiyorum ama eşim kabul etmiyor. İki kızım var yeter bana diyor. Onu ikna edebilirsem Allah da kısmet ederse olur inşallah.
Amiiinnn inşallah cümlemizin.Olur inşallah Allah gönlüne göre versin canim benimkide öyle diyor inan
Daha öncede böyle bir topik açıldı .Ama ben gitmedim .O topik yüzünden tatsızlıklar oldu.Ben burda iyiyim Canım boşver başka topiği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?