Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518

Canım biyolojik takvime göre benim de bu iki yıl erkek çıkıyodu. Çin takvimine bakmadım bile. Takvimlere çok inanmıyorum ben

Canım o kadar doğru yazmışsın ki.. Bazen bende acaba bu yönteme çok güvendim yeterince dua etmedim diye mi olmadı diyorum. Hatta tutarsa arkadaşıma anlatayım o da uygulasın diyordum. Sonradan fark ettim ki Allahtan dilemeyi bırakmışım kafam tamamen yönteme odaklanmış. Rabbim biliyor ya içten içe çok istedim ama belki yeterince dua etmedim Allah affetsin. İnşallah bana da burda isteyen herkese de Rabbim hayırlı bir şekilde erkek evlat duygusunu tattırsın . Rabbim sağlıklı hayırlı iffetli namuslu dünyası ahireti güzel Zeki çalışkan erkek evlatlar versin hepimize

Canım tam yum gününe denk gelmesi de kesin olacağı anlamına gelmiyor kendinizi çok şartlandırmayın. Benimki doktor kontrolüyle tam çatın ardından oldu ve yanılma ihtimali bile olmadı. Ama kız dedi doktor. Diyet mevzusunu pek yapmadım ben keşke onu da deneseydim diye içimden geçti sonra. Diyet beslenme takip çat anı her şeyi deneyin ve rabbimden samimiyetle isteyin inşallah nasip olur.

Canım. Ultrason resmi paylas sana 6 7 haftalikk. Benim o tuttu bebeğin konumuna göre

Canım 24 haftalığım şuan hala yayvan değil karnım.ilk kızımda 8 aydan sonra enine doğru yayıldı.Benim karnıma hep erkek karnı derler ama kız çıkıyor :)

Canım bence karın mevzusu yapıyla alakalı. Benim kızımda doğuma kadar yuvarlak top gibiydi hiç yayvan değildi ve arkadan hamile olduğum belli olmuyordu. Bunda daha karnım çok belli değil ama ilkinin aksine kilo alıyorum iştahlıyım. İki gebeliğim farklı ama cinsiyet aynı gibi görünüyor. Çok vaktin kalmadı yakında belli olur. Rabbim gönlüne göre versin inşallah

Saol cvbin icin çok kiz istiyorum canimm bana yoldaş olsun istiyorum. Bazen çok kiz hissediyorum bazen çok erkek hissediyorum kiz olursa herkese tatlı söyleyesim var:) ovu testlerim var onlari vercem birine.hep aklımda cinsiyet mevzusu var hiç çıkmıyo aklımdan. Ağzımızda metalik tat var sende de oldu mu canim.

Amin canim inşallah gönülden istiyoruz. Eşim de diyor sana bıraktık yöntem vs dedin. Belki de hiç böyle şeylere kalkismadan dua etseydik diyor
Önce dua dua dua sonra tedbir ve tevekkül

Her anneye kız evlat her babaya da erkek evlat lazım bence canım. Seni ilk gebeliğimdeki halime benzetiyorum. O kadar çok kız hissediyordum ve istiyordum ki cinsiyeti belli olmadan ismini koymuştum. Çok şükür Rabbim nasip etti canımın canı biricik yoldaşım oldu kızım. Rabbim sana da nasip eder inşallah. Kız evladı tattıran Rabbim bir de erkek evladı tattırır bana da hayırlısıyla. Ağızda metal tadı erken dönem gebelik belirtisidir canım öyle okumuştum cinsiyetle bir ilgisi var mı bilmiyorum

Amin canim inşallah gönülden istiyoruz. Eşim de diyor sana bıraktık yöntem vs dedin. Belki de hiç böyle şeylere kalkismadan dua etseydik diyor
Önce dua dua dua sonra tedbir ve tevekkül

Benim eşim de çok inanmaz yöntem filan ama söylediklerimi yapıyordu erkek çocuk çok istiyordu o da benim gibi. Hep inkar ediyor hayırlısı olsun diyor ama ben farkındayım. Hele ki cinsiyeti öğrendiğimizde zorla gülümsemeye çalışıyordu hayırlısı olsun diyerek o beni daha çok üzmüştü. Duanın gücü muhakkak canım bol bol dua edelim

Kızlar bir kaç gündür gece yarısı tüm vucüdumda kaşıntı oluyor
Hastaneye geldim
Kan ve idrar tahlili yapacaklar

Bebeğimi gördüm teyzeleri
Elleri ayakları, kıpır kıpır kımıldıyor
İçim bir tuhaf oldu

3-4 hafta sonra cinsiyetini söyleyebilirim dedi birde doktorum

Aminnn canimmm Allah ım sanada erkek evladı tattirsin. Isteyen tüm herkese .bakıyorum etrafa herkes böyle değil ama bazilarida bizim gibi çok özenio. Rabbim kimsenin içinde bırakmasın ozendigini. Bende içimden bi isim geçiriyorum sağlıkla olsa ahhh ahhh:)

Enam okuyun kızlar banada diğer topuktan arkadaşım söylemişti enam süresi

Sende 10 haftalıksın
Canım benim kaçıncı çocuğun

Benim 3. Cü
2 kızım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…