- 25 Ağustos 2016
- 364
- 740
- 103
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #31.521
Bende bi yerde biyolojik takvim görmüştüm anne babanın gün ay yıl doğum tarihini yaziyorsun gebelik planladığın an ve istediğin cinsiyeti görüyordu. Hangi dönemde anne erkeğe yatkın kıza yatkim yada ara dönem onu buliyim link eklerim bi deneyelim bana 2017 kasım ayına kadar erkek donemdesin yazıyordu
http://yeni-kimlik.com/cin-takvimi-ile-tahmini-bebek-cinsiyeti-hesaplama.html
Kızlar bunu deneyin birde
Kendinizi bu kadar kaptırırsanız asla Ve asla hamile dahi kalamazsınız
Yöntem ne biliyor musun içten istemek inanarak istemek
Yumurta tek ilişki vb.yöntemler değil
Aslında önce bunu kabul edin herşey ama herşey birer vesiledir .Belki bu vesile ile oğlun olur .Belki hiç olmaz .
Ben dualarla iyileştim
Ben insanlarım sözlerine sabırlı olarak imtihanımı verdim gecelerce allahım sen görüyorsun sen biliyorsun ama erkek çocuktan önce sabır ver derdim .
Rabbimde önce sabır istedim.
Sonrada Salih bir erkek evladı istedim
Test yaptığımda dahi dua ederdim .
Sadece onunla konuşup saatlerce namazda gözyaşı dökerek rabbime derdimi anlatırdım .Çünkü ondan başka kimse beni anlayamaz Ve derdime çare bulamazdı
Kuran'ın her ayetini her satırını gözyaşlarıyla okudum( Kuran okumak rabbimle konuşuyor gibi oluyordum.
Herşeyi test doktor diyet eşim perhiz Elimden gelen herşeyi yaptım
Ve bitti hamile kaldım.
3 aya kadar uyumadım hep secde ettim hep dua ettim.
Hiçbir zaman yönteme güvenip sırtımı yaslamadım
Çünkü o ol diyince olacağını çok iyi biliyordum.
Gece gündüz Peygamber efendimizi çağırdım onun yüzü suyu hürmetine istedim.Onun gibi evlad istedim.Taki birgün rüyama geldi kurban olduğum ben kimimki rüyamda onun elini öptüm o eller hala aklımda iki gün Sonra cinsiyet öğrenmeye gittim ve müjdeli haberi aldım
(Dilerim hepimiz o müjdeyi alırsınız)
Ben duanın yöntemine inandım.Elimden gelen herşeyi yaptım taktirini bekledim
Şimdi hepiniz aklınızı başınıza toplayın
Yöntemlere sırtınızı yaslamayın rabbinize yaslayın
Rabbim hepimizin yar Ve yardımcısı olsun
Hepinize ama hepinize hep dualar ediyorum
Allah'a emanet olun
28 günde bi adet olurum canım. Valla ben anlayamadım. Kaç ay takip yaptım. Hep dakik çat oluyordu. Hamile kaldığım ay stres yaptım galiba geç catladi. Elimde test kalmayınca tam emin değilim. Koyuydu 12 saate catlamasi lazımdı. Kismet imde kız bebek varmış demekki. Iki aya yakın diyet yaptım
Eşim her akşam. Soda içti ben süt ürünleri tüketmedim. Bence en önemlisi tam yum anını yakalamak. Çevremde kızı olanda var oglu olanda.onlar sanki diyet mi yaptı? Tam yum gününe denk gelmis demekki. Kafam fena karışık
Kızlar bi sorun olacak ben 9 haftaligim hanı kiz bebek yayvan olur derler ya ben normalde 50 kiliyum 2 kilo falan aldim ama hamilelikten beri hamur işini abarttim öyle yayvan değil gibi pek bu ne zaman belli olur yayvan sivri olması kızlar L Lilarengim1 ve diğer kizlarrr
Attım canim kiz diyorlar da oğlumda aynı yerdeydi ama bence tutmuyor o yüzden canimCanım. Ultrason resmi paylas sana 6 7 haftalikk. Benim o tuttu bebeğin konumuna göre
Kızlar bi sorun olacak ben 9 haftaligim hanı kiz bebek yayvan olur derler ya ben normalde 50 kiliyum 2 kilo falan aldim ama hamilelikten beri hamur işini abarttim öyle yayvan değil gibi pek bu ne zaman belli olur yayvan sivri olması kızlar L Lilarengim1 ve diğer kizlarrr
Attım canim kiz diyorlar da oğlumda aynı yerdeydi ama bence tutmuyor o yüzden canim
Saol cvbin icin çok kiz istiyorum canimm bana yoldaş olsun istiyorum. Bazen çok kiz hissediyorum bazen çok erkek hissediyorum kiz olursa herkese tatlı söyleyesim var:) ovu testlerim var onlari vercem birine.hep aklımda cinsiyet mevzusu var hiç çıkmıyo aklımdan. Ağzımızda metalik tat var sende de oldu mu canim.Canım bence karın mevzusu yapıyla alakalı. Benim kızımda doğuma kadar yuvarlak top gibiydi hiç yayvan değildi ve arkadan hamile olduğum belli olmuyordu. Bunda daha karnım çok belli değil ama ilkinin aksine kilo alıyorum iştahlıyım. İki gebeliğim farklı ama cinsiyet aynı gibi görünüyor. Çok vaktin kalmadı yakında belli olur. Rabbim gönlüne göre versin inşallah
Amin canim inşallah gönülden istiyoruz. Eşim de diyor sana bıraktık yöntem vs dedin. Belki de hiç böyle şeylere kalkismadan dua etseydik diyorCanım tam yum gününe denk gelmesi de kesin olacağı anlamına gelmiyor kendinizi çok şartlandırmayın. Benimki doktor kontrolüyle tam çatın ardından oldu ve yanılma ihtimali bile olmadı. Ama kız dedi doktor. Diyet mevzusunu pek yapmadım ben keşke onu da deneseydim diye içimden geçti sonra. Diyet beslenme takip çat anı her şeyi deneyin ve rabbimden samimiyetle isteyin inşallah nasip olur.
Saol cvbin icin çok kiz istiyorum canimm bana yoldaş olsun istiyorum. Bazen çok kiz hissediyorum bazen çok erkek hissediyorum kiz olursa herkese tatlı söyleyesim var:) ovu testlerim var onlari vercem birine.hep aklımda cinsiyet mevzusu var hiç çıkmıyo aklımdan. Ağzımızda metalik tat var sende de oldu mu canim.
Amin canim inşallah gönülden istiyoruz. Eşim de diyor sana bıraktık yöntem vs dedin. Belki de hiç böyle şeylere kalkismadan dua etseydik diyor
Önce dua dua dua sonra tedbir ve tevekkül
Benim ilk kızımı erkek gösteriyor
Şimdikini kız yani 1 tuttu 1i tutmadı
Zaten yüzde elli buna pek inanmıyorum
Biyolojik takvim de ara dönem çıktı
Aminnn canimmm Allah ım sanada erkek evladı tattirsin. Isteyen tüm herkese .bakıyorum etrafa herkes böyle değil ama bazilarida bizim gibi çok özenio. Rabbim kimsenin içinde bırakmasın ozendigini. Bende içimden bi isim geçiriyorum sağlıkla olsa ahhh ahhh:)Her anneye kız evlat her babaya da erkek evlat lazım bence canım. Seni ilk gebeliğimdeki halime benzetiyorum. O kadar çok kız hissediyordum ve istiyordum ki cinsiyeti belli olmadan ismini koymuştum. Çok şükür Rabbim nasip etti canımın canı biricik yoldaşım oldu kızım. Rabbim sana da nasip eder inşallah. Kız evladı tattıran Rabbim bir de erkek evladı tattırır bana da hayırlısıyla. Ağızda metal tadı erken dönem gebelik belirtisidir canım öyle okumuştum cinsiyetle bir ilgisi var mı bilmiyorum
Enam okuyun kızlar banada diğer topuktan arkadaşım söylemişti enam süresiBenim eşim de çok inanmaz yöntem filan ama söylediklerimi yapıyordu erkek çocuk çok istiyordu o da benim gibi. Hep inkar ediyor hayırlısı olsun diyor ama ben farkındayım. Hele ki cinsiyeti öğrendiğimizde zorla gülümsemeye çalışıyordu hayırlısı olsun diyerek o beni daha çok üzmüştü. Duanın gücü muhakkak canım bol bol dua edelim
Bunda erkek cıktı senn ne cikti
Aminnn canimmm Allah ım sanada erkek evladı tattirsin. Isteyen tüm herkese .bakıyorum etrafa herkes böyle değil ama bazilarida bizim gibi çok özenio. Rabbim kimsenin içinde bırakmasın ozendigini. Bende içimden bi isim geçiriyorum sağlıkla olsa ahhh ahhh:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?