Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Allah sağlık sıhhat versin evlatlarımıza
Bnm 2. Canim Allah 'in izniyle. Sen dikkat ettin mi yumurtlama gününe belirtilerin nasil.

Yok canım ben oluruna bırakmıştım
Hiç özel diyet vss yapmadım
Şimdiye kadar çok rahat geçiyor çok şükür
Bulantı vss hiç bi sıkıntı yok
Sadece kaşıntı var, ve kullandığım hap aşırı uyku yapıyor, fitil gibi kullan dedi doktor bugün
Kafa ağrısı yoğun ama acaba sigarayı bıraktımya ondanmı oluyor
Sol kasığımda kıpırdama var bir kaç gündür

Inşallah oglun olur canim sağlıkla. Bnm de oğlumda bulantı yoktu hiç bunda acıkınca ve sabah çok kötü ta en başlardan beri. Ağzımda acı bi tat var metal gibi .bide göğüslerim çok ağrıyo.bide kaşıklarım arada agriyo. Belirtilere takılmamak lazım ama farklılıklar bunlar. Prensesim geliyordur inşallah bnm de saglikla

İnşallah canım
Seninde kızın olut inşallah
Benimde kızlara hamileliğimde, sabah uyanınca bulantı olurdu, bir dilim kuru ekmek yerdim geçerdi, başka birşey yiyemezdim
3 ayından sonra düzeldi
Buğün gördümya ultrasonda kımıldamasını, hamile olduğumu anladım diyebilirim

Amin canim inşallah gönülden istiyoruz. Eşim de diyor sana bıraktık yöntem vs dedin. Belki de hiç böyle şeylere kalkismadan dua etseydik diyor
Önce dua dua dua sonra tedbir ve tevekkül

Ben sadece dua ettim yöntemden fln haberim yoktu.
Kaderde ne warsa o oluyor işte
Rabbbim hepimize nasip eder inşallah çok istiyorum ya

Allah sağlık sıhhat versin evlatlarımıza
Bnm 2. Canim Allah 'in izniyle. Sen dikkat ettin mi yumurtlama gününe belirtilerin nasil.

Canım, ben o ay adet bitiminden hemen sonra hamile kaldım, eşim yurt dışına çıkmışdı bir kaç haftalığına, ondan eminim

Anlamıyorum bu yumurtlama işini, hani adetten 2 hafta sonra oluyordu, kafamda yine birsürü sorular

Ben zamanında enfeksiyon için kullandım. Ama normal fitil gibi kullandım. Islatmadım hiç. Daha iyi bilenlerde yorum yapar ama ben böyle kullandım.

bende daha önce öyle kullandım bunda ıslatın yazıyor şaşırdım sorayım dedim canım.teşekkür ederim canım

Cinsiyetini merak ettim adetten 5 güne kadar erkek olur diye bir hadis var

Aynen canım yaa benim Esimde ne dersem yaptı hiç yok demedi. Galiba oda yönteme baya inanmisti doktor kız deyince birgün boyunca hiç konuşmayı. Şoku atlatmasi epey zaman aldi:) şimdi çok şükür ikinci kızına alisti. Ama 3. Yu hemen istiyor. Yanıma Yoldaş olsun diyor.beni de sıkıntı basıyor 3. De ne yapacağım bilmiyorum.

Ben sadece dua ettim yöntemden fln haberim yoktu.
Kaderde ne warsa o oluyor işte
Rabbbim hepimize nasip eder inşallah çok istiyorum ya
Amin canim inşallah rabbim hepimize nasip etsin. Bende çok istiyorum iki kız iki de oğlan. Kızlar tamam inşallah sıra oğlanlar da.birini bari bulsak :)

Amin inşallah sağlıkla seninde gönlündeki olsun adetten hmm sonraki gün erkek diyorlar ama hmm ertesi gün mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…