Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Benim eşimde hemen istiyor.Ben ne dersem yapar eminim.Zaten 2.cide inşallah kız olurda 3.yu deneriz diyordu.çünkü ben 3.çocuk istemiyordum 1 kız 1 oğlan yeter diyordum.Ama şimdi bende istiyorum hemde çok korkuyorum nasıl baş edicem Allah affetsin 3.erkek olurmu olmazsa ya çok üzülürsem ayyy kafamda şeytanlar cirit atıyor.Bazen diyorum boşver 2 tane yeter.şimdi 3.yu yaparsam millet erkek olsun diyemi yaptın diyecek offf ne zor işler yaaa delirecem.Buarada artık suların ph seviyelerine bakmaya başladı benim kociş:) şimdiden adam hazırlanıyor ya şaka gibi :) B Beybipattis

Son düzenleme:
Kızlar ne kadar kilo aldiniz? Ben 7 kiloya yakın aldım yaa ilk kızımda toplam 17 kilo almıştım bunda daha dikkatliyim sözde ama böyle giderse yine çok alacağım. O kiloları da cok zor vermistim

Bende 5 kiloya yakın aldım.bi gün çok yiyorsam ertesi gün dengelemeye çalışıyorum. Şuan 63 kiloyum 70 kiloyu inşallah aşmam ya

Valla canım gül gibi de bakar buyuturuz inşallah. Ben çok çocuklu bir ailem olsun istiyorum. Biz iki kız iki erkek kardesiz. Kıza kız kardeş erkeğe erkek kardes lazım 3. Yu hemen yaparsak ben saklayabildigim kadar saklayip belli olunca da evet erkek olsun diye yaptim demek istiyorum öyle soranlara. Allah önce hayırlısini sağlıklısini versin de korku da yok değil. Bakalım kaderimizde ne var

Valla canım gül gibi de bakar buyuturuz inşallah. Ben çok çocuklu bir ailem olsun istiyorum. Biz iki kız iki erkek kardesiz. Kıza kız kardeş erkeğe erkek kardes lazım 3. Yu hemen yaparsak ben saklayabildigim kadar saklayip belli olunca da evet erkek olsun diye yaptim demek istiyorum öyle soranlara. Allah önce hayırlısini sağlıklısini versin de korku da yok değil. Bakalım kaderimizde ne var

Öyle bende baya sakladım 2.yi cinsiyetini öğrenince söyleyecektim oğlum olacak diye sonra kız dedi doktor ben şok:))) eşimde herkese söyledi.Gururla kızım olacak diye Allah ondan razı olsun hep dedi moralini bozma allahın gücüne gider.Ben oğlum olmasada üzülmem diye.Ben şimdi bu adama 3. Çoçuğu nasil yapmam :)))

Ayy çok hoşuma gitti yaa demi nasıl yapmayalim. Adam nabzina göre şerbeti veriyor:) Allah daim etsin inşallah.

Ayy çok hoşuma gitti yaa demi nasıl yapmayalim. Adam nabzina göre şerbeti veriyor:) Allah daim etsin inşallah.

Canım maşallah bilgilerin var arkadaşlarınız ile paylaşırsınız .Ben Doğumdan sonra zor girerim buraya

İşte Canım ben hiçbir zaman bu yönteme güvenmedim.O dilerse anca olur.Düşün Arkadaşım cinsiyet için Kıbrıs'a gidip yapmasına rağmen rabbim ol demedi ve olmadı.Bu bana çok güzel bir ders oldu.İnşallah Canım rabbim hepinize kısmet eder.

Çok sağol canım.Eminim ki sizlerle temiz kalpli iyi niyetli insanlarsınız .Rabbim temiz yüreğinize göre versin inşallahhhhhhh

Azerbaycandan yazan bir arkadaş vardı kızlar
İsmi neydi
Yaşlı Rus komşusu cinsiyet hesaplıyordu ya
Bi ulaşsa bana
Benimkinide hesaplaya bilirmi acaba???
canim bendim o :) evet hesapliyor.nerelerden.insanlar geliypr dogru cikiyormus.hesaplatdim ama tabikide Allah.bilir dogrusunu..gidicem birkacgune yanina.beni cagirmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…