- 5 Eylül 2011
- 2.181
- 4.260
- 333
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #31.581
canim bendim o :) evet hesapliyor.nerelerden.insanlar geliypr dogru cikiyormus.hesaplatdim ama tabikide Allah.bilir dogrusunu..gidicem birkacgune yanina.beni cagirmis
Günaydın canım nasılsın nasıl gidiyor ?bebiş nasıl?Nasıl hesaplanıyor bizede anlatırmısın canım?
Günaydın canım nasılsın nasıl gidiyor ?bebiş nasıl?
Senin de arefe günün mübarek olsun cnm. Dualarda buluşmak dileğiyle bizim içinde dua et bacım..
Günaydın hanımlar bende 7 kilo aldım ilk 4 ay hiç almamıştım ama son aylarda ayda 2 kilo almaya başladım bir de beni şey kilo alsın diye yiyorum sürekli özellikle bebeğe kilo aldıran şeyler neler acaba
Canim bende bebeğim sağlıklı ve biraz kilolu olsun istiyorum. Ilk bebeğim de sağlıksız beslenmisim bebek minicik doğmuştu. Bunda doktorumun dediğiGünaydın hanımlar bende 7 kilo aldım ilk 4 ay hiç almamıştım ama son aylarda ayda 2 kilo almaya başladım bir de beni şey kilo alsın diye yiyorum sürekli özellikle bebeğe kilo aldıran şeyler neler acaba
Amin canim Allah hepimizin gönlünün muradi ni kucağına versin inşallahBu mübarek günde burdaki tüm arkadaşlarBlack5angel Elifemm- M MRM01 ve adini hatirlamigim tüm arkadaşlar Rabbim gonlumuzdekini hayırlı eylesin nasip eylesin inşallah bu güzel günün hürmetine ogullarimizi kucagimiza almayı nasip etsin Rabbim yaErhamarrahimin AMIN kızı olacak olan arkadaşlar Rabbim bebeklerinizi saliha eylesin sizi onlardan razı eylesin inşallah. Çok güzel bir gün dua edelim arkadslar
Bu mübarek günde burdaki tüm arkadaşlarBlack5angel Elifemm- M MRM01 ve adini hatirlamigim tüm arkadaşlar Rabbim gonlumuzdekini hayırlı eylesin nasip eylesin inşallah bu güzel günün hürmetine ogullarimizi kucagimiza almayı nasip etsin Rabbim yaErhamarrahimin AMIN kızı olacak olan arkadaşlar Rabbim bebeklerinizi saliha eylesin sizi onlardan razı eylesin inşallah. Çok güzel bir gün dua edelim arkadslar
İyiyim Allaha şükür iyi gidiyor.
Sen nasılsın canım ? Diyet nasıl gidiyor
Amiiinnn cümlemizin inşallah. Çok saol cnm çok güzel bir dua Allah razı olsun.Bu mübarek günde burdaki tüm arkadaşlarBlack5angel Elifemm- M MRM01 ve adini hatirlamigim tüm arkadaşlar Rabbim gonlumuzdekini hayırlı eylesin nasip eylesin inşallah bu güzel günün hürmetine ogullarimizi kucagimiza almayı nasip etsin Rabbim yaErhamarrahimin AMIN kızı olacak olan arkadaşlar Rabbim bebeklerinizi saliha eylesin sizi onlardan razı eylesin inşallah. Çok güzel bir gün dua edelim arkadslar
Cnm benim eşim 3.cuyu istemedi bunların geleceğini yapalım dedi ben zorladım takvimler filan hemen kaldım 25 yaşında 3.ye çünkü kaynim ile eşimin işi ortak esnaflar gelen gidenin yanında bana da eşime de laflar sokardi eşim umursamaz ama ben sussun istemistim bu laflari. Doktora yavrularimla gittik cinsiyeti öğrencegimiz gün kadın sanki ölüm haberi verir gibi aciyarak ağzını "cık cık "yaparak söyledi zaten serumlar cikararak geciriyordum 4 kilo vermistim insanın psikolojisi kötü oluyor yolda bağıra bağıra ağladım .ama kimse ye belli etmedim. Çünkü ben tek kızım 8 erkek kuzenim var .eşim 4 erkek kardes aileden kaynimin dışında bir laf yoktu .1 oğlu 2 kızı var şimdi 1 aydır da 4.bebeği kuvezde oğlu oldu ama kucağına alamadi daha.Benim eşimde hemen istiyor.Ben ne dersem yapar eminim.Zaten 2.cide inşallah kız olurda 3.yu deneriz diyordu.çünkü ben 3.çocuk istemiyordum 1 kız 1 oğlan yeter diyordum.Ama şimdi bende istiyorum hemde çok korkuyorum nasıl baş edicemAllah affetsin 3.erkek olurmu olmazsa ya çok üzülürsem ayyy kafamda şeytanlar cirit atıyor.Bazen diyorum boşver 2 tane yeter.şimdi 3.yu yaparsam millet erkek olsun diyemi yaptın diyecek offf ne zor işler yaaa delirecem.Buarada artık suların ph seviyelerine bakmaya başladı benim kociş:) şimdiden adam hazırlanıyor ya şaka gibi :) B Beybipattis
Arkadaşım 37 yaşında 3 kızdan sonra oğluna hamile şuanda çok zor istemeyerek yaptı ama nasip isteCnm benim eşim 3.cuyu istemedi bunların geleceğini yapalım dedi ben zorladım takvimler filan hemen kaldım 25 yaşında 3.ye çünkü kaynim ile eşimin işi ortak esnaflar gelen gidenin yanında bana da eşime de laflar sokardi eşim umursamaz ama ben sussun istemistim bu laflari. Doktora yavrularimla gittik cinsiyeti öğrencegimiz gün kadın sanki ölüm haberi verir gibi aciyarak ağzını "cık cık "yaparak söyledi zaten serumlar cikararak geciriyordum 4 kilo vermistim insanın psikolojisi kötü oluyor yolda bağıra bağıra ağladım .ama kimse ye belli etmedim. Çünkü ben tek kızım 8 erkek kuzenim var .eşim 4 erkek kardes aileden kaynimin dışında bir laf yoktu .1 oğlu 2 kızı var şimdi 1 aydır da 4.bebeği kuvezde oğlu oldu ama kucağına alamadi daha.
Şükür kızlarımi buyuttum çok duskunuz iki tarafta çok basarililar. 3 kız eğer emek ve ilgi verilirse herkesin gipta ettiği evlatlar oluyor .
Eşime bazen 4.yu yapalım mı diyorum daha gencim diyorum ...asla diyor konuşmuyor çekip gidiyor .çok zor ve hastalıklarla geçti yıllar artık küçüğüm 7 yaşında .biz diyor cenneti garantiledik daha ne olsun diyor.ama kimle hamile kalsam oğlu oldu .Tüm tanıdıklarım 1 kız 1 oğlan yada 2 oğlan 1 kız .aile değilde sağ sol beni çok yipratti .halam bile babama siz dua etmiyormusunuz diyor ki .babam Allah adamı gibi bir insan .sanki ibadeti ya da inancı az da ondan gibi .
Bir aydır bu sitedeyim yeniden bebek fikri aklıma düşüyor eşim lafı bile ettirmiyor. Şükür durum ve enerji ben de var gibi ama büyük kızım artık 15 yaşında bu kadar yaş farki .bir gün de bebek yapalım demiyor ve cok iyi korunuyor bazen kaza olsa da haberim olmasa diyorum .büyük eltim 40 yaşında kaza ile hamile kaldı 4.çocuğuna .
Cnm benim eşim 3.cuyu istemedi bunların geleceğini yapalım dedi ben zorladım takvimler filan hemen kaldım 25 yaşında 3.ye çünkü kaynim ile eşimin işi ortak esnaflar gelen gidenin yanında bana da eşime de laflar sokardi eşim umursamaz ama ben sussun istemistim bu laflari. Doktora yavrularimla gittik cinsiyeti öğrencegimiz gün kadın sanki ölüm haberi verir gibi aciyarak ağzını "cık cık "yaparak söyledi zaten serumlar cikararak geciriyordum 4 kilo vermistim insanın psikolojisi kötü oluyor yolda bağıra bağıra ağladım .ama kimse ye belli etmedim. Çünkü ben tek kızım 8 erkek kuzenim var .eşim 4 erkek kardes aileden kaynimin dışında bir laf yoktu .1 oğlu 2 kızı var şimdi 1 aydır da 4.bebeği kuvezde oğlu oldu ama kucağına alamadi daha.
Şükür kızlarımi buyuttum çok duskunuz iki tarafta çok basarililar. 3 kız eğer emek ve ilgi verilirse herkesin gipta ettiği evlatlar oluyor .
Eşime bazen 4.yu yapalım mı diyorum daha gencim diyorum ...asla diyor konuşmuyor çekip gidiyor .çok zor ve hastalıklarla geçti yıllar artık küçüğüm 7 yaşında .biz diyor cenneti garantiledik daha ne olsun diyor.ama kimle hamile kalsam oğlu oldu .Tüm tanıdıklarım 1 kız 1 oğlan yada 2 oğlan 1 kız .aile değilde sağ sol beni çok yipratti .halam bile babama siz dua etmiyormusunuz diyor ki .babam Allah adamı gibi bir insan .sanki ibadeti ya da inancı az da ondan gibi .
Bir aydır bu sitedeyim yeniden bebek fikri aklıma düşüyor eşim lafı bile ettirmiyor. Şükür durum ve enerji ben de var gibi ama büyük kızım artık 15 yaşında bu kadar yaş farki .bir gün de bebek yapalım demiyor ve cok iyi korunuyor bazen kaza olsa da haberim olmasa diyorum .büyük eltim 40 yaşında kaza ile hamile kaldı 4.çocuğuna .
valla canım aksamalar oldu ama bilmiyorum fitile başladım şimdi ayın 9 adet sonra bekleme bakalım hayırlısı.biryandan da şimdi zor geliyor gezmek güzel geldi en küçüğüm 3 yaşında eylül de hamile kalsam haziran da doğum yapacağım tam gezmek zamanı eşim de diyor emin misin yeni çocuk yeni masraf hayatımız kısıtlayacak biraz karamsar da oldum ama oğlum olsun da istiyorum bilmiyorum canım be yapacağım
Amin cnm arkadasim Allag razı olsun Rabbim sanada gönlündekini en kisa zamanda nasip etsin inşallah inanin bugün kendime dua ederken de hep size ettim benim gibi Yaman dua edem isteyen bütün arkadaşlarıma diye cnm Rabbim kabul etsin insAllah 1000 tanede İhlas okuyup gene ettim Rabbim hazinesi geniş insAllah .Bu mübarek günde burdaki tüm arkadaşlarBlack5angel Elifemm- M MRM01 ve adini hatirlamigim tüm arkadaşlar Rabbim gonlumuzdekini hayırlı eylesin nasip eylesin inşallah bu güzel günün hürmetine ogullarimizi kucagimiza almayı nasip etsin Rabbim yaErhamarrahimin AMIN kızı olacak olan arkadaşlar Rabbim bebeklerinizi saliha eylesin sizi onlardan razı eylesin inşallah. Çok güzel bir gün dua edelim arkadslar
Amin amin canım benim Allah razı olsun rabbim hepimizi muradına erdirsin ınş.Bu mübarek günde burdaki tüm arkadaşlarBlack5angel Elifemm- M MRM01 ve adini hatirlamigim tüm arkadaşlar Rabbim gonlumuzdekini hayırlı eylesin nasip eylesin inşallah bu güzel günün hürmetine ogullarimizi kucagimiza almayı nasip etsin Rabbim yaErhamarrahimin AMIN kızı olacak olan arkadaşlar Rabbim bebeklerinizi saliha eylesin sizi onlardan razı eylesin inşallah. Çok güzel bir gün dua edelim arkadslar
Ewet ya cnm inan bende sindi annemler gidiyorum bayrama insanın her yeri batıyor nasıl kullancam diye düşünmüyor değilim ama artık bol peceteyle insLallah çıkmaz çamaşıra..ya bu ne değişik bir şey.rengi paketten çıkarması.sabah bir baktım çamaşırım turuncu olmuş halbuki reçete koymuştum sadece o batsın diye.sen nasılsın canım nasıl gidiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?