Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
N naznaz16 cnm elini ıslatıp koyabilirsin ama ben direk koyuyorum yani islatmadan İslamana gerek yok cnm.

ya bu ne değişik bir şey.rengi paketten çıkarması.sabah bir baktım çamaşırım turuncu olmuş halbuki reçete koymuştum sadece o batsın diye.sen nasılsın canım nasıl gidiyor?

Ben balık yağı kullanıyorum tavsiye ederim efa markası doktoruma sordum kullann dedi.Benimde iştahım çok açık 70 kilonun üzerine çıkmam inşallah ya

Canim bende bebeğim sağlıklı ve biraz kilolu olsun istiyorum. Ilk bebeğim de sağlıksız beslenmisim bebek minicik doğmuştu. Bunda doktorumun dediği
yumurta, peynir, süt, yoğurt, tahin
,pekmez, kırmızı et, et suyu, bol meyve ve sebze , baklagiller haftada bir, paketli işlenmiş hersey yasak hamurişi abartma dedi (ben çok seviyorum ) az ve sık yemek ye dedi.aklima gelenler bunlar unuttuklarim vardır.

Bu mübarek günde burdaki tüm arkadaşlar Black5angel Elifemm- M MRM01 ve adini hatirlamigim tüm arkadaşlar Rabbim gonlumuzdekini hayırlı eylesin nasip eylesin inşallah bu güzel günün hürmetine ogullarimizi kucagimiza almayı nasip etsin Rabbim yaErhamarrahimin AMIN kızı olacak olan arkadaşlar Rabbim bebeklerinizi saliha eylesin sizi onlardan razı eylesin inşallah. Çok güzel bir gün dua edelim arkadslar

Amin canim Allah hepimizin gönlünün muradi ni kucağına versin inşallah

Amin inşallah bir gün isteyen herkes oğlunu kucağına alır.Rabbim dualarımızı kabul etsin.Gönlümüzdekini kucağımıza verir inşallah hayırlısıyla bir solukta bütün hamilelere doğum nasip olur inşallah

İyiyim Allaha şükür iyi gidiyor.
Sen nasılsın canım ? Diyet nasıl gidiyor

valla canım aksamalar oldu ama bilmiyorum fitile başladım şimdi ayın 9 adet sonra bekleme bakalım hayırlısı.biryandan da şimdi zor geliyor gezmek güzel geldi en küçüğüm 3 yaşında eylül de hamile kalsam haziran da doğum yapacağım tam gezmek zamanı eşim de diyor emin misin yeni çocuk yeni masraf hayatımız kısıtlayacak biraz karamsar da oldum ama oğlum olsun da istiyorum bilmiyorum canım be yapacağım

Amiiinnn cümlemizin inşallah. Çok saol cnm çok güzel bir dua Allah razı olsun.

Cnm benim eşim 3.cuyu istemedi bunların geleceğini yapalım dedi ben zorladım takvimler filan hemen kaldım 25 yaşında 3.ye çünkü kaynim ile eşimin işi ortak esnaflar gelen gidenin yanında bana da eşime de laflar sokardi eşim umursamaz ama ben sussun istemistim bu laflari. Doktora yavrularimla gittik cinsiyeti öğrencegimiz gün kadın sanki ölüm haberi verir gibi aciyarak ağzını "cık cık "yaparak söyledi zaten serumlar cikararak geciriyordum 4 kilo vermistim insanın psikolojisi kötü oluyor yolda bağıra bağıra ağladım .ama kimse ye belli etmedim. Çünkü ben tek kızım 8 erkek kuzenim var .eşim 4 erkek kardes aileden kaynimin dışında bir laf yoktu .1 oğlu 2 kızı var şimdi 1 aydır da 4.bebeği kuvezde oğlu oldu ama kucağına alamadi daha.
Şükür kızlarımi buyuttum çok duskunuz iki tarafta çok basarililar. 3 kız eğer emek ve ilgi verilirse herkesin gipta ettiği evlatlar oluyor .
Eşime bazen 4.yu yapalım mı diyorum daha gencim diyorum ...asla diyor konuşmuyor çekip gidiyor .çok zor ve hastalıklarla geçti yıllar artık küçüğüm 7 yaşında .biz diyor cenneti garantiledik daha ne olsun diyor.ama kimle hamile kalsam oğlu oldu .Tüm tanıdıklarım 1 kız 1 oğlan yada 2 oğlan 1 kız .aile değilde sağ sol beni çok yipratti .halam bile babama siz dua etmiyormusunuz diyor ki .babam Allah adamı gibi bir insan .sanki ibadeti ya da inancı az da ondan gibi .
Bir aydır bu sitedeyim yeniden bebek fikri aklıma düşüyor eşim lafı bile ettirmiyor. Şükür durum ve enerji ben de var gibi ama büyük kızım artık 15 yaşında bu kadar yaş farki .bir gün de bebek yapalım demiyor ve cok iyi korunuyor bazen kaza olsa da haberim olmasa diyorum .büyük eltim 40 yaşında kaza ile hamile kaldı 4.çocuğuna .

Arkadaşım 37 yaşında 3 kızdan sonra oğluna hamile şuanda çok zor istemeyerek yaptı ama nasip iste

Okurken duygulandım ya.Ne tuhaf insanlar var.Dua etmiyorsunuz da ne demek kim istemezki ikisinide tatmak sanki bizim elimizde de biz yapmıyoruz.Bıktım zaten bu kız muhabbetinden küçüklüğümden beri hep bunlarla büyüdüm.Benim erkek kardeşimle aramda 15 yaş var.Yaşında gençse hiç çekinme inşallah eşinde ikna olur Rabbim gönlüne göre versin.Inşallah bir oğlun olur bunu yürekten dua ediyorum.Bugun önceden aldığım maviş kıyafetler geldi elime içimden dedimki dua et olacak rabbim nasip edecek üzülme.Sende dua et rabbim hayırlı kapılar açsın hepimize.

İstihareye yatsana canım.Hakkında hayırlısı olsun.Zor bir karar aslında sorumlulukların artacak.Ama insan yinede istiyor inşallah oğlun olur bize de yazarsın burdan oğluşum geliyor diye

Amin cnm arkadasim Allag razı olsun Rabbim sanada gönlündekini en kisa zamanda nasip etsin inşallah inanin bugün kendime dua ederken de hep size ettim benim gibi Yaman dua edem isteyen bütün arkadaşlarıma diye cnm Rabbim kabul etsin insAllah 1000 tanede İhlas okuyup gene ettim Rabbim hazinesi geniş insAllah .

Amin amin canım benim Allah razı olsun rabbim hepimizi muradına erdirsin ınş.

ya bu ne değişik bir şey.rengi paketten çıkarması.sabah bir baktım çamaşırım turuncu olmuş halbuki reçete koymuştum sadece o batsın diye.sen nasılsın canım nasıl gidiyor?
Ewet ya cnm inan bende sindi annemler gidiyorum bayrama insanın her yeri batıyor nasıl kullancam diye düşünmüyor değilim ama artık bol peceteyle insLallah çıkmaz çamaşıra..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…