Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Allah razı olsun canım. Insallah

İstihareye yatsana canım.Hakkında hayırlısı olsun.Zor bir karar aslında sorumlulukların artacak.Ama insan yinede istiyor inşallah oğlun olur bize de yazarsın burdan oğluşum geliyor diye

canım kendim yatsam o şeyle ya uyuyama. Ya göremem.bir arkadaşıma dedim o da fırsat olup yatamadı ama rüyasında görmüş beni bir tepsi şeker 4 kuşla evi ne gitmişim şekerler yeşil ve maviymiş oda bende bebeğe yorduk.ama eşim böyle deyince hak veriyorum yani ama istiyorum da

Ewet ya cnm inan bende sindi annemler gidiyorum bayrama insanın her yeri batıyor nasıl kullancam diye düşünmüyor değilim ama artık bol peceteyle insLallah çıkmaz çamaşıra..
nasıl olacak bilmiyorum bende ama ek mahkum kullanacağız .bir de fitilden dolayı mı bilmiyorum beyaz koyu kıvamlı akıntı geldi

Cnm Allah razı olsun ben de ilk bebeğim erkekti kalbi durdu karnimda kayinvalidem orgu erkek suteri vermisti 3.kızım doğdugunda anne başkasına ver dedim mavi .yıllarca saklamistim ..çok dua ediyorum içimde bazen alevleniyor bazen unutuyorum. Dün eşime bebek yapalım mı dedim utanmiyormusun boyun kadar kızın var dedi
O mantık ben duygu insaniyim aslında çok incitildigim için de daha fazla üzülmemi istemiyordur diyorum son hamileligim hastanelerde geçti riskliydi. Avantajım 3 u de normal doğum .Rabbime duam bikaç tanıdigim var Rabbim önce onlara ve tum isteyenlere anneligi tattirsin sonra da tüm erkek kiz isteyenlere iki duyguyu da yaşasın bizlere de erkek anneligini de .ya da benden bu duyguyu tamamen alsın .
Rabbim sana da hayırlı güzel ahlaklı kızlar ve erkek evlat nasibetsin. İnşallah şu mübarek gece hatrina Rabbim dualarimizi boş cevirmesin

Amin Amin Amin canım benim

Canim senin adet düzenli mi kaç günde bir oluyosun

Aminnnnn aminnnn inşallah canım

Ah canım benim ya.Inşallah eşin ikna olur rabbim içine evlat sevgisi düşürsün.Yaş olayına sakın takılma eşimle kardeşinin arasında 20 yaş var benimde 15 yaş ve ben abla olarak çocuğum gb seviyorum iyiki var diyorum keşke yine olsaydı.Rabbim bu güzel günler hürmetine hayırlı kapılar açsın hepimize.Benimde içimde bi erkek evlat hasreti var anlatamam.Allahım ne olur hepimize nasip et....

Amin canım Rabbim nasip eder insallah

Amin canım
Benim eşim 4 erkek kardes ve kaynanam bana sakin yapma diyor ufagimiz hayırsız çıktı çok üzdü maddi manevi hepimizi yipratti kötü yollara yöneldi kazara olmuş ve evin ufagi çok simartilmis eşimle 15 yaştan fazla var .o yüzden eşim de erkek merakı hiç olmadı .ben kızsam o beni uyarır kızlarımiza karşı çok hassas .geçen söz verdim diye çok güzel karne hediyeleri aldı çok güzel yürekli bir adam içimden bu adamın oğlu olsa nasıl olur kime benzer bide 4 bayanız evde o tek erkek ne bileyim düşünmeden edemiyorum .kızlar babaya benziyor belki oğlan olursa bana benzer filan ..demin kızdırdım soda iç bebek yapıcaz dedim çekti gitti küçük kızımı aldı hadi yavrum yatalim dedi :))kaçıp gidiyor uzaklaşıyor .görelim Mevlam neyler
Neylerse güzel eyler ....

Herkesin kurban bayramı mübarek olsun.Rabbim nice bayramlar göstersin.
Ayyy ne güzel inşallah rüyan çıkar.
Bende rüyamda anneme diyorum ki anne cinsiyeti erkekmiş adını yusuf koyacağım.Annemde hayır adı Muhammet olacak diyor rabbim hayırlara çıkarsın inşallah.

hayır olsun canım inşallah ya ne güzel mutlu rüyalar görmüşüz

L Lilarengim1 cnm sen çok güzel yürekli bir arkadaşsin öyle içten ve samimi olman ve yaptığin güzel yorum ve dualar için Rabbim razi olsun önce sana ve diğer güzel yürekli ve birbirini motive eden güzel arkadaslara Rabbim ne dilek ve duaniz varsa nasibeylesin hayırlı olacak sekilde .
Herkesin bayramı mübarek olsun .Rabbim tum islam alemine yardım etsin .evlatlarimiz vatana millete ve bizlere hayırlı nesiller olsunlar Rabbim kötülere fırsat vermesin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…