- 16 Nisan 2013
- 1.950
- 5.238
- 158
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #31.601
Allah razı olsun canım. InsallahAmin cnm arkadasim Allag razı olsun Rabbim sanada gönlündekini en kisa zamanda nasip etsin inşallah inanin bugün kendime dua ederken de hep size ettim benim gibi Yaman dua edem isteyen bütün arkadaşlarıma diye cnm Rabbim kabul etsin insAllah 1000 tanede İhlas okuyup gene ettim Rabbim hazinesi geniş insAllah .
İstihareye yatsana canım.Hakkında hayırlısı olsun.Zor bir karar aslında sorumlulukların artacak.Ama insan yinede istiyor inşallah oğlun olur bize de yazarsın burdan oğluşum geliyor diye
nasıl olacak bilmiyorum bende ama ek mahkum kullanacağız .bir de fitilden dolayı mı bilmiyorum beyaz koyu kıvamlı akıntı geldiEwet ya cnm inan bende sindi annemler gidiyorum bayrama insanın her yeri batıyor nasıl kullancam diye düşünmüyor değilim ama artık bol peceteyle insLallah çıkmaz çamaşıra..
Cnm Allah razı olsun ben de ilk bebeğim erkekti kalbi durdu karnimda kayinvalidem orgu erkek suteri vermisti 3.kızım doğdugunda anne başkasına ver dedim mavi .yıllarca saklamistim ..çok dua ediyorum içimde bazen alevleniyor bazen unutuyorum. Dün eşime bebek yapalım mı dedim utanmiyormusun boyun kadar kızın var dediOkurken duygulandım ya.Ne tuhaf insanlar var.Dua etmiyorsunuz da ne demek kim istemezki ikisinide tatmak sanki bizim elimizde de biz yapmıyoruz.Bıktım zaten bu kız muhabbetinden küçüklüğümden beri hep bunlarla büyüdüm.Benim erkek kardeşimle aramda 15 yaş var.Yaşında gençse hiç çekinme inşallah eşinde ikna olur Rabbim gönlüne göre versin.Inşallah bir oğlun olur bunu yürekten dua ediyorum.Bugun önceden aldığım maviş kıyafetler geldi elime içimden dedimki dua et olacak rabbim nasip edecek üzülme.Sende dua et rabbim hayırlı kapılar açsın hepimize.
Hadi inşallah canım atık yumurta atılır diyorlar
Amin Amin Amin canım benimYarabbim, önce habibin Muhammed Mustafa (sav) sonrada bu mübarek gecenin suyu yüzü hürmetine, önce bu sayfadaki güzel arkadaşlarıma sonra da bana sağlıklı, salih, vatanına milletine hayırlı bir erkek evladı nasip et Allahım, aminnn aminnnn
Canim senin adet düzenli mi kaç günde bir oluyosunBenim her ay tahmini 17-18. Günleri bir kasigima ağrı giriyor yürürken bacagima kadar vuruyor 1 gün sürüyor bu ağrı yumurtlama ağrısı diye düşünüyorum bu ay ağrı olduğu gün doktora gidip baktirmayi düşünüyorum
Bayramımız mübarek olsun kızlar bu güzel günlerin yüzü suyu hürmetine Rabbim bizlere hayırlı erkek evlatlar nasip etsin...
Yarabbim, önce habibin Muhammed Mustafa (sav) sonrada bu mübarek gecenin suyu yüzü hürmetine, önce bu sayfadaki güzel arkadaşlarıma sonra da bana sağlıklı, salih, vatanına milletine hayırlı bir erkek evladı nasip et Allahım, aminnn aminnnn
Cnm Allah razı olsun ben de ilk bebeğim erkekti kalbi durdu karnimda kayinvalidem orgu erkek suteri vermisti 3.kızım doğdugunda anne başkasına ver dedim mavi .yıllarca saklamistim ..çok dua ediyorum içimde bazen alevleniyor bazen unutuyorum. Dün eşime bebek yapalım mı dedim utanmiyormusun boyun kadar kızın var dedi
O mantık ben duygu insaniyim aslında çok incitildigim için de daha fazla üzülmemi istemiyordur diyorum son hamileligim hastanelerde geçti riskliydi. Avantajım 3 u de normal doğum .Rabbime duam bikaç tanıdigim var Rabbim önce onlara ve tum isteyenlere anneligi tattirsin sonra da tüm erkek kiz isteyenlere iki duyguyu da yaşasın bizlere de erkek anneligini de .ya da benden bu duyguyu tamamen alsın .
Rabbim sana da hayırlı güzel ahlaklı kızlar ve erkek evlat nasibetsin. İnşallah şu mübarek gece hatrina Rabbim dualarimizi boş cevirmesin
Amin canımmm cümleten hayırlı bayramlarBayramımız mübarek olsun kızlar bu güzel günlerin yüzü suyu hürmetine Rabbim bizlere hayırlı erkek evlatlar nasip etsin...
Amin canım Rabbim nasip eder insallahAh canım benim ya.Inşallah eşin ikna olur rabbim içine evlat sevgisi düşürsün.Yaş olayına sakın takılma eşimle kardeşinin arasında 20 yaş var benimde 15 yaş ve ben abla olarak çocuğum gb seviyorum iyiki var diyorum keşke yine olsaydı.Rabbim bu güzel günler hürmetine hayırlı kapılar açsın hepimize.Benimde içimde bi erkek evlat hasreti var anlatamam.Allahım ne olur hepimize nasip et....
Amin canımAh canım benim ya.Inşallah eşin ikna olur rabbim içine evlat sevgisi düşürsün.Yaş olayına sakın takılma eşimle kardeşinin arasında 20 yaş var benimde 15 yaş ve ben abla olarak çocuğum gb seviyorum iyiki var diyorum keşke yine olsaydı.Rabbim bu güzel günler hürmetine hayırlı kapılar açsın hepimize.Benimde içimde bi erkek evlat hasreti var anlatamam.Allahım ne olur hepimize nasip et....
Kızlar mübarek kurban bayramımız hayırlı olsun inşallah.Rabbim şu güzel günler hürmetine bileti ve ümmeti muhammedi sevindirsin.bu gece rüyamda hatta sabah hamileymişim oğlum olacağını öğrendim ve çok sevindim
Herkesin kurban bayramı mübarek olsun.Rabbim nice bayramlar göstersin.
Ayyy ne güzel inşallah rüyan çıkar.
Bende rüyamda anneme diyorum ki anne cinsiyeti erkekmiş adını yusuf koyacağım.Annemde hayır adı Muhammet olacak diyor rabbim hayırlara çıkarsın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?