- 5 Eylül 2011
- 2.181
- 4.260
- 333
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #31.621
L Lilarengim1 cnm sen çok güzel yürekli bir arkadaşsin öyle içten ve samimi olman ve yaptığin güzel yorum ve dualar için Rabbim razi olsun önce sana ve diğer güzel yürekli ve birbirini motive eden güzel arkadaslara Rabbim ne dilek ve duaniz varsa nasibeylesin hayırlı olacak sekilde .
Herkesin bayramı mübarek olsun .Rabbim tum islam alemine yardım etsin .evlatlarimiz vatana millete ve bizlere hayırlı nesiller olsunlar Rabbim kötülere fırsat vermesin .
Su an sen de beni duygulandirdin canim. Amin can-ı gönülden ..Oyyy duygulandırdın beniRabbim hepimizden razı olsun inşallah.Sende öylesin çok güzel iyi yürekli bir annesin evlatlarının başarılarından belli zaten.Gül gibi kızlar yetiştiriyorsun cennetlik arkadaşım inşallah bir gün oğlunda olur ve sana benzer.Yeri göğü yaratan rabbim duy sesimizi dualarımızı geri çevirme hayırlısıyla bizim kucağımızada erkek evlat ver ne olur....
Cnm senin kızın var mıAklınıza takılan bırsey olursa sorun yardımcı olmaya calsrm elımden geldıgınce ha kızlar bu dıyet olayını ben yapmadım pek son bir ay sdc sut urunlerı yemedım ve gunde ıkı muz yıyordum
canim galiba erkek bebise hamilesin.hayirli olsun) ilk 3ayin nasil gecti?hangi belirtilerlw?gogus agrisi idrar rengi bulanti gibiAklınıza takılan bırsey olursa sorun yardımcı olmaya calsrm elımden geldıgınce ha kızlar bu dıyet olayını ben yapmadım pek son bir ay sdc sut urunlerı yemedım ve gunde ıkı muz yıyordum
canim galiba erkek bebise hamilesin.hayirli olsun) ilk 3ayin nasil gecti?hangi belirtilerlw?gogus agrisi idrar rengi bulanti gibiAklınıza takılan bırsey olursa sorun yardımcı olmaya calsrm elımden geldıgınce ha kızlar bu dıyet olayını ben yapmadım pek son bir ay sdc sut urunlerı yemedım ve gunde ıkı muz yıyordum
Hayırlı olsun bebeğin canim yumurta tak8bi yaptinmi sağ ya da sol hangi taraftan oldu biliyormusunAklınıza takılan bırsey olursa sorun yardımcı olmaya calsrm elımden geldıgınce ha kızlar bu dıyet olayını ben yapmadım pek son bir ay sdc sut urunlerı yemedım ve gunde ıkı muz yıyordum
Vla cnm kendım evde testle takıp ettım ve hıc sağ da solda bılmıyorum ama erkek çocuğunu sağ tarfnda hıssedersın derler Bn ılk hıssettgmden bu yana hep solumda hıssedyordumHayırlı olsun bebeğin canim yumurta tak8bi yaptinmi sağ ya da sol hangi taraftan oldu biliyormusun
İlk üç ayım tamamen kız cocuk belırtıleryle geçtı aşırı bır bulantı ve halsizlik ıstahszkık ama ıdrar rengını acıktıcanim galiba erkek bebise hamilesin.hayirli olsun) ilk 3ayin nasil gecti?hangi belirtilerlw?gogus agrisi idrar rengi bulanti gibi
Amin Amin AminYarabbim, önce habibin Muhammed Mustafa (sav) sonrada bu mübarek gecenin suyu yüzü hürmetine, önce bu sayfadaki güzel arkadaşlarıma sonra da bana sağlıklı, salih, vatanına milletine hayırlı bir erkek evladı nasip et Allahım, aminnn aminnnn
Yok cnm ama manyaklık derecesınde kocamın aılesı erkek bebek düşkünü eltımın kızı olacağını ögrendıklernde yapmadklarnı bırakmadılarCnm senin kızın var mı
Yok cnm ama manyaklık derecesınde kocamın aılesı erkek bebek düşkünü eltımın kızı olacağını ögrendıklernde yapmadklarnı bırakmadılar
Aklıma bıle gelemezdi erkek bebek ıcın araştırma yapacagm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?