Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518

Oyyy duygulandırdın beni Rabbim hepimizden razı olsun inşallah.Sende öylesin çok güzel iyi yürekli bir annesin evlatlarının başarılarından belli zaten.Gül gibi kızlar yetiştiriyorsun cennetlik arkadaşım inşallah bir gün oğlunda olur ve sana benzer.Yeri göğü yaratan rabbim duy sesimizi dualarımızı geri çevirme hayırlısıyla bizim kucağımızada erkek evlat ver ne olur....

Su an sen de beni duygulandirdin canim. Amin can-ı gönülden ..

Aklınıza takılan bırsey olursa sorun yardımcı olmaya calsrm elımden geldıgınce ha kızlar bu dıyet olayını ben yapmadım pek son bir ay sdc sut urunlerı yemedım ve gunde ıkı muz yıyordum
Cnm senin kızın var mı

Aklınıza takılan bırsey olursa sorun yardımcı olmaya calsrm elımden geldıgınce ha kızlar bu dıyet olayını ben yapmadım pek son bir ay sdc sut urunlerı yemedım ve gunde ıkı muz yıyordum
canim galiba erkek bebise hamilesin.hayirli olsun) ilk 3ayin nasil gecti?hangi belirtilerlw?gogus agrisi idrar rengi bulanti gibi

canim galiba erkek bebise hamilesin.hayirli olsun) ilk 3ayin nasil gecti?hangi belirtilerlw?gogus agrisi idrar rengi bulanti gibi

Hayırlı olsun bebeğin canim yumurta tak8bi yaptinmi sağ ya da sol hangi taraftan oldu biliyormusun

Hayırlı olsun bebeğin canim yumurta tak8bi yaptinmi sağ ya da sol hangi taraftan oldu biliyormusun
Vla cnm kendım evde testle takıp ettım ve hıc sağ da solda bılmıyorum ama erkek çocuğunu sağ tarfnda hıssedersın derler Bn ılk hıssettgmden bu yana hep solumda hıssedyordum

Amin Amin Amin

Kızlar bu idrar testindeki ph vücut ph i hakkında da bilgi vermiş olurmu bilen varmı..
1 buçuk ay önce idrar tahlili yapmıştım 6.5 çıkmıştı asidik yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…