Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Herkes bisey yazıyor bisey söylüyor y ler sıcakta ölüyor diyorlar y ler sıcağı seviyor o yüzden sağ tarafta oluyor diyorlar gerçekten sağ erkek sol kız diyorlar kahve içmeyin kahve için hemde 2 fincan diyorlar asidik alkali diyorlar diyorlar diyorlar gerçekten kim bunlar ve doğruluğu varmı?

Elifemm- canim adet döngünü sormuştum ya 17. Gün yumurtlamam oluyo demissin 31 günde bir mi oluyorsun yoksa değişiyormu benimki rutin bi düzeni yok bi ay 28 se diğeri 30 diğeri 27 yani benim için yumurta takibi zor olacak

Aklınıza takılan bırsey olursa sorun yardımcı olmaya calsrm elımden geldıgınce ha kızlar bu dıyet olayını ben yapmadım pek son bir ay sdc sut urunlerı yemedım ve gunde ıkı muz yıyordum
Canim ovulasyon testinin hangi evresinde değerlendirdim yani çift çizgiyi goruncemi yoksa tekrar solmasini bekledinmi t cizgisinin

Spermler sıcağı sevmez gerçekten o yüzden erkeklerin sperm üretim yeri olan testisler vücut dışındadır. bana mantıklı geldi bu bilgi sizinle paylaşmak istedim.

Benim de 3 kızim sağda oldu hep doktorlar sağa baktı ve ağrılarım sağda oldu yatakta sağa dönüp yatarım ilk bebeğim erkek olup kalbi duran da yatak diğer tarafta idi yani duvar tarafı solda olduğu için mecbur sola dönerdim

Canım ya 30 ya 31 oluyor ağrı olduğu günü aklımda tutuyorum tam 14 gün sonra hastalaniyorum gerçekten

Deneme yaparsam sağ sol yatmayı düşünmüyorum kalcamin altına bir yastık koyup beklemeyi düşünüyorum spermler zaten yolu biliyorlar.

Spermler sıcağı sevmez gerçekten o yüzden erkeklerin sperm üretim yeri olan testisler vücut dışındadır. bana mantıklı geldi bu bilgi sizinle paylaşmak istedim.
Binlerce msj okudum inanki canim farklı yorumlar çok kimi diyorki sağdan olursa erkek çünkü erkek spremler sıcağı seviyor karaciğer sağ tarafta olduğu için sağ yumurtalık sıcak oluyor Lila Rengim sol tarafıma yattım diyor inanki kafam çok ama çok karışık ben şuan adet donemindeyim tahmini yumurtlama 13 eylül Rabbim yardimcim olsun son şansım

Hadi hayırlısı ınş canım bol bol dua et testlerini paylasirsin burda bize de deneyim olur birbirinize destek oluruz . her namazdan sonra 70 defa ya Allah ya Rahman ya Rahim ya Kaviyyu ya Kadir oku.

Sperm sıcağı sevmez canım eminim buna rabbim o yüzden erkeğin testislerini vücut dışında yaratmış ki birliktelik öncesi erkeğin o bölgeyi taharet yaparak soğuk suyla yıkaması öneriliyor zaten.

Benim kızlarımda bebek istediğim ay sık ilişki olmustu adet biter bitmez yani ve o aylar hemen kaldım yani sık iliski kız teorisi ben de doğru .ve hep sağa yattım
İlk kalbi duran erkek bebeğim evlendikten sonra adet olmadım söktürücü verdi doktor sonraki ay kaldım ve belki biraz daha seyrek ve yatak tan dolayı sola dönuk yatmistim. Eşimin solunda yani
.ilk hamileligimde 3.5 ay bulantı olmadı
Kızlarımda 8 haftadan sonra bulantı kusma Serum ve kilo kaybı oldu
Belkide ilk bebeğimi o yuzden kaybettim 18 yaşında zip zip hareketli biriydim yatmadim merdivenleri 2 ser 3 er çıkardım .elhamdulillah ki yavruma 2 ay sonra hamile kaldım şükür Rabbime o nu verdi doğurana kadar kaybetme korkusu yaşadım ozellelere gittim hareket etmese ağlardim hep korkuyla geçti hamileligim ve diger yavrularımi veren Rabbime çok şükür .

Canim Rabbim çocuklarımızla imtihan etmesin onlara hayırlı uzun ömürler versin. Kız çocuğu berekettir binlerce şükürler olsun 2 kizim arkadaş gibiler inşallah birde oğlumuz olur Rabbim sanada ummadığın anda oğluna hamile kalmayı nasip etsin canim

Amin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…