- 31 Temmuz 2017
- 2.684
- 6.216
- 73
- 38
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #31.661
Doktor kontrolude yapmismiydin canım sağdan yumurtlama olduğunu düşündüğün için mi sağa yattın yoksa eskiler hep der sağa yatın ondan mi benim bu ay soldan yumurtlama ol ucak büyük ihtimalCıft cızgıyı gördum hafıf sılıklesmıstı aksamına o zmn ılıskı oldu cnm
Teşekkürler canim cevabın için hangi markayı kullandın bende lapoquick var teste başladıktan sonra atarim resimlerini 18 tane var yeter dimi adetten sonraki 12. Gün başlarım bende koyu çizgiyi gördükten sonra 1 gün beklicemCıft cızgıyı gördum hafıf sılıklesmıstı aksamına o zmn ılıskı oldu cnm
Koyu çizgiyi gördükten sonra 4 saatte bir testi tekrarliyorsun canım siliklesinceye kadarTeşekkürler canim cevabın için hangi markayı kullandın bende lapoquick var teste başladıktan sonra atarim resimlerini 18 tane var yeter dimi adetten sonraki 12. Gün başlarım bende koyu çizgiyi gördükten sonra 1 gün beklicem
Tmm canim çok sagolKoyu çizgiyi gördükten sonra 4 saatte bir testi tekrarliyorsun canım siliklesinceye kadar
Hakkımızda hayırlısı ınş bende bu ay deniycem düşündükçe strese giriyorumTmm canim çok sagol
Valla bende çok ama çok stres vardı niyeyse bugün ruh halim çok değişti ne olacaksa olsun diyorum elimden geleni yaptim takdir Rabbimin eşim 41 ben 32 yaşındayım daha fazla yaş geçmesin son 1aydir süt ürünü tüketmiyorum nerdeyse 2 aydır alkali su içiyorum hep alkali besinler yiyorum birde yumurtlamayı tutturursam en azından keşke sunuda yapsaydım demem. Muz yiyorum esime keçiboynuzu özü veriyorum karpuzu domatesi salatalığı bol yiyorum soda içiyor hergun biokadin fitilinide alırım yarın 1 haftada onu kullanırım başka ne yapabilirim ki ya nasip diyip koyulacaz yolaHakkımızda hayırlısı ınş bende bu ay deniycem düşündükçe strese giriyorum
Kızlar bu idrar testindeki ph vücut ph i hakkında da bilgi vermiş olurmu bilen varmı..
1 buçuk ay önce idrar tahlili yapmıştım 6.5 çıkmıştı asidik yani
İnşallah rabbim nasip eder canım isteyen herkese tedbir bizden takdir Allah tanValla bende çok ama çok stres vardı niyeyse bugün ruh halim çok değişti ne olacaksa olsun diyorum elimden geleni yaptim takdir Rabbimin eşim 41 ben 32 yaşındayım daha fazla yaş geçmesin son 1aydir süt ürünü tüketmiyorum nerdeyse 2 aydır alkali su içiyorum hep alkali besinler yiyorum birde yumurtlamayı tutturursam en azından keşke sunuda yapsaydım demem. Muz yiyorum esime keçiboynuzu özü veriyorum karpuzu domatesi salatalığı bol yiyorum soda içiyor hergun biokadin fitilinide alırım yarın 1 haftada onu kullanırım başka ne yapabilirim ki ya nasip diyip koyulacaz yola
Su icmen nasıldi canım günde 2 litre su icermiydin gebelik öncesi tahminiBenim ph 5 miş 7 haftalıkken idrar tahlili yaptırmıştım. Ve Bebeğim kız
O kadarda sebze yemiştimki o dönem yine vücudum aşırı asidikmiş meğer süt süt ürünleri et tavuk yumurta çok yerim sanırım ondan dolayı
Şimdi sağlık için saka su içiyorum
Su icmen nasıldi canım günde 2 litre su icermiydin gebelik öncesi tahmini
Evet canım su içerdim 1.5litre fln ama alkali su içmezdim.Normal çeşme suyu
Az içtiğim içinmi böyle yoksa alkali du olmadığı için mi ph 5 acaba
Az içtiğin içinde olabilir internette oturdugun bölgenin su analiz değerlerini bulabilirsin belkiEvet canım su içerdim 1.5litre fln ama alkali su içmezdim.Normal çeşme suyu
Az içtiğim içinmi böyle yoksa alkali du olmadığı için mi
Yumurta ufakligimdan beri lisede bile okula giderken ve tüm hayatım boyunca yemedigim nadirdir hergün mutlaka yerdim. Kız çocuk için bence kesin sonuç :)sebebi yüzde doksan diyebilirim .sürekli Kırarım bazen 2 tane bile yemisligim olur .
Ben çok tuzlu yemek yerim .Kayınvalidem ile eşim çok kızardılar .Tuzlu yemeğe dahi tuz ekleyip yerim.Ezelden beri böyleyim.Tuzlu yiyeceklerin ne faydası var bilmiyorumAynı benim gibisin sende.Hamile kalmadan önce sürekli yiyordum köy yumurtası bulmuştum hemde
Walla eğer 3.çocuğu yaparsam daha tuzlu yemek yiycem ve tavuk tavuk ürünleri süt süt ürünleri yemiycem ve etide azaltıcam alkali beslenicem saka su içicem en az ph8 olacak şuanda içiyorum zaten.Bide böyle deniycem :)
Ben çok tuzlu yemek yerim .Kayınvalidem ile eşim çok kızardılar .Tuzlu yemeğe dahi tuz ekleyip yerim.Ezelden beri böyleyim.Tuzlu yiyeceklerin ne faydası var bilmiyorum
Vla cnm bnde gec yumurtlma oldu benım test baya gıttı her ıhtımale karşı fazla al derım bnde o marka kullandımTeşekkürler canim cevabın için hangi markayı kullandın bende lapoquick var teste başladıktan sonra atarim resimlerini 18 tane var yeter dimi adetten sonraki 12. Gün başlarım bende koyu çizgiyi gördükten sonra 1 gün beklicem
Doktor kontrolude yapmismiydin canım sağdan yumurtlama olduğunu düşündüğün için mi sağa yattın yoksa eskiler hep der sağa yatın ondan mi benim bu ay soldan yumurtlama ol ucak büyük ihtimal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?