- 9 Şubat 2017
- 836
- 1.395
- 113
- 32
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #31.681
Yok cnm doktor kontörümde degl evde takıp ettm bna göre ve bıraz duyduğuma görede sağda solda alakası yokmus kı ben o ay sol tarafım cok sancımıstı bnce soldan yumurtlamıstımDoktor kontrolude yapmismiydin canım sağdan yumurtlama olduğunu düşündüğün için mi sağa yattın yoksa eskiler hep der sağa yatın ondan mi benim bu ay soldan yumurtlama ol ucak büyük ihtimal
Sağol canım Allah razı olsun rabbim kucağına almayida nasip etsin ınş.Yok cnm doktor kontörümde degl evde takıp ettm bna göre ve bıraz duyduğuma görede sağda solda alakası yokmus kı ben o ay sol tarafım cok sancımıstı bnce soldan yumurtlamıstım
Sendende cnm darısı sana olsun ınsSağol canım Allah razı olsun rabbim kucağına almayida nasip etsin ınş.
Kizlar yine kanamam oldu hastanede yatiyorum suan canim cok sikildi
Çok geçmiş olsun canım rabbim şifalar versin size sıkıntısız atlatirsiniz ınş. Bu donemiKizlar yine kanamam oldu hastanede yatiyorum suan canim cok sikildi
Cnn çok geçmiş olsunKizlar yine kanamam oldu hastanede yatiyorum suan canim cok sikildi
Amin canımGeçmiş olsun Allah yardımcın olsun canım
Inşallah canımÇok geçmiş olsun canım rabbim şifalar versin size sıkıntısız atlatirsiniz ınş. Bu donemi
Teşekkür ederim canımCnn çok geçmiş olsun
Ben de hiç tuz kullanmam kendime zaten tansiyonum hep 6 10 dur o yüzden .
Hiç su içmem yani aklıma gelmez (hiç derken çayı çok içtiğim için
Yeşil biber yemem
Yumurta deli gibi yerim
Tavuk et delisiyim her türlü
Demek ki tam tersini yapmam lazım :)
Kızlar çok değişik duygulara kapıldım burada gezindikce bebek yapma hissim arttı .Ama eşim asla diyor
Bikaç gündür sürekli Ağlıyorum belki ikna olur diye ama yok .buradaki yöntemler ve Allah a sığınarak asıl ondan isteyerek bir deneme yapsam mi diyorum ama eşim de haklı hem de çok 4 çocuk ve bu da garanti değil bu sefer 4 kat miletle ugrasicam o tarafini hiç düşünmek istemiyorum çünkü hamileyken çok yipraniyorum hergünüm hastanede geçiyor
Vaz mi geçsem ama bu düşünceyi atamiyorum da 7 yılda arada bir hortluyor
Haklısın canım hep tez canlılığımın pismanligini yaşarım bakayım biraz sabırlı olayım .aynen bu ara herkes doğuruyor eltilerim benden büyük küçük ikiside doğurdu birinin 2 oğlan 2 kız diğeri 1 oğlan bir kızCanım bence eşinin üzerine fazla gitme sen ısrar ettikçe iyice sinir olup istemiyordur.Eşine biraz zaman ver kuzum.Kendinide yıpratma lütfen.Bak bende deliriyorum erkek bebek için etrafımda şuanki hamilelerin hepsinin bebekleri erkek ve inan onların arasında bile olmak istemiyorum.Sanki onlar benden üstün gb geliyor oysaki benim saçma düşüncem.Bazen diyorum 3.çocuğu yapmasammı Kız olursa konuşacaklar diye.Milletin lafları evet çok üzüyor ama hepsinin canı cehenneme kimsenin hayatı kimseyi ilgilendirmez! Kendine zaman ver aynı şekilde eşinede.Acele etme rabbim hayırlısını nasip etsin Allah yardımcın olsun.
İyi akşamlar kızlar.. Kuzenim radyolog bu gün nöbetçiydi hastaneye gittim ultrason baktı ve bana bebeğin pipisini gösterdi. Yüzde 80-90 erkek dedi. Ben hala şoktayım inansam mı bilmiyorum. Kadın doğumcu yüzde 70-80 kız demişti herkese de duyurdum. Hatta bayramda kaynanamlar yüzünden bayramım mahvolmuştu.
Kuzenim de pipi resmi gösterdi kimselere söyleyemedim ya yanılmışsa diye. Sevinmeye bile korkuyorum sonradan hayal kırıklığı olursa daha kötü olur. Görsele resimini de ekleyeyim bir de siz bakın lütfen
Haklısın canım hep tez canlılığımın pismanligini yaşarım bakayım biraz sabırlı olayım .aynen bu ara herkes doğuruyor eltilerim benden büyük küçük ikiside doğurdu birinin 2 oğlan 2 kız diğeri 1 oğlan bir kız
Abimin oldu 1 kız 2 oğlan kardeşimin oldu bu sene bir oğlan .onlarda aldım bebek özlemini ama elim kolum boş emekli yaşlı gibi kaldım aralarında .ama işte yeni yeni rahat ettim bi yandan da o kadar Ara verdim yapabilir miyim diyorum .zaten kendi ailem gelinler annem filan çok hassas davranıyorlar alınacağım gibi bu bile beni uzuyor .caktirmiyorum ben de herseyi şakaya vuruyorum.mesela 3.kızimda çok geç öğrendim cinsiyeti gelinimizin de 1 kızı vardı hastaneden gelince ona sarıldım ağladım ve pesimden o hamile kaldı ben dogurduktan sonra ve 12 haftalikken erkek olduğunu ogrenmis annem aradı ne kadar Erken şok oldum hatta doktora emiin misin filan dedim dedi .ilk oğlan torunu olacaktı o zmn 3 kız benden 1 abimden milletin onların üstünde bile bi tuhaf bakışı vardı .bi yandan çok sevindim oh dedim oğlan torunları olacak bir yandan geline sarılıp ağlayıp peşinden oğlu olacağı kendimi küçük düşürmus hissettirdi. Sağolsun sonra da bi oğlu daha oldu hiç esirgemedi her zamn bağıra bağıra severim .küçük erkek kardeşim biraz tedavi gördü sonra oğlu oldu ve olur olmaz abla siz de yapsanıza dedi sanki kızgın hançer soktular yüreğime .şimdi de oğlum aşağı oğlun yukarı benim oğlum öyle böyle belki içinde bişey yok ama ben herkesin yerine koyarım kendimi ona da olsun diye ne kadar dualar ettim evlat hasreti çekecek diye çok canım yandı .
Yeminle bugun aklıma geldin dedim bu kız ne yaptı acaba
Gerçenten üzülmüştüm olmadığına birazda bu teoriye umut bağlamıştım şuan inan ki çok sewindim.Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin canım.Ama ben sana dedim daha erken diye ve içimden hep erkek geçmişti senin :)
Ayy Canım benim çok sevindim gözün aydın olsun rabbim gonlundekini nasıl etti çok şükür darısı isteyen herkese olsun ınş. Rabbim sağlıkla kucağına almayida nasıl etsin ınş.İyi akşamlar kızlar.. Kuzenim radyolog bu gün nöbetçiydi hastaneye gittim ultrason baktı ve bana bebeğin pipisini gösterdi. Yüzde 80-90 erkek dedi. Ben hala şoktayım inansam mı bilmiyorum. Kadın doğumcu yüzde 70-80 kız demişti herkese de duyurdum. Hatta bayramda kaynanamlar yüzünden bayramım mahvolmuştu.
Kuzenim de pipi resmi gösterdi kimselere söyleyemedim ya yanılmışsa diye. Sevinmeye bile korkuyorum sonradan hayal kırıklığı olursa daha kötü olur. Görsele resimini de ekleyeyim bir de siz bakın lütfen
Amin canım inşallah bizde bi mucize yaşarız.Bence sevin artık resimlerde bile çok net belli :) radyologlar kadın doğumculardan daha iyi anlıyor şu cinsiyet olayını bence.Gerçen öyle 2 kızı olanlara hep bi açıyorlar sanki kız çocuğu evlat değil.Oysaki bizde isteriz iki farklı duyguyu tatmak.Rabbim senin gibi bir mucize yaşatsın banada inşallah...Sağol canım benim inan hala duygularım karma karışık sevinmeye bile korkuyorum. En kısa zamanda kendi doktoruma görünecem inş. Belki de allahtan uyarıydı bana yöntemle kafayı bozdum yeterli dua edemedim diye. Önce rabbimden samimiyetle isteyelim sonra da yöntemi doğru uygulamaya çalışalım Rabbim nasip eder inşallah. Can'ı gönülden bütün samimiyetimle söylüyorum Rabbim bana da size de erkek evlat duygusunu hayırlısıyla yaşatsın inşallah. Kendime ne kadar istiyorsan size de en az o kadar istiyorum. Çünkü bu iki haftada gördüm ki iki kızı olan annenin psikolojisi kimsenin umurunda değil. Kız olduğunu söylediğimde Bayram'da çok ağlattılar beni. İnşlallah senin de öteki arkadaşların da müjdeli haberini alırım en kısa zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?