Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Insallah cnm oğlun olur Rabbim daim eylesin sevincini .bende tam aynısını yazacaktım kızlarım da dua etmedim oğlun olsun diyene amin bile demedim sanki Allahın gücüne gider diye .hatta dayilarimin değil bizim yanımızda öldü dedeme anneannem biz baktık .öyle olacaksa ya da ayrım yapacaksam istemiyorum dedim.sonra da cin takvimiyle yaptım Allah a değil yönteme güvendim Rabbim de nasibetmedi. Ta ki 3.kızım da anladım tam teslimiyeti. Yöntem filan fasa fiso içten dua ve istemek .çok önemli ama o kaygılar insanı firenletiyor.

Rabbim tamamina erdirsin gozun aydin sagliklica insallah kucağına alırsın cok sevindim

Olacak canım yeter ki Allah a güvenelim tam teslimiyet ve dua ile canım

Ay canım inşallah yerinde olsam hemen yarın giderim bizide sevindirirsin insallah

3 olanı ve ağır hamilelik riskli gebelik ölümden beter doğum ve yine de herkesin Üzgün bakışları ben ne yapayım :)))
Elimde atlattigim panikatagim ve mükemmel yetiştirmek için uğraştığım güçlü durabilme cabalarimi. Şükür herkesi yanilttim ama.çok yıprandim
İnşallah kızları gibi Ahlaklı oğlum olur Rabbim sizlere daha da güzellerini nasibeder
Yöntemler yollar tüm detayları ben de istiyorum :))
Dua eden arkadaşlar hangi dualar zikirler
Hamilece P Prensesininbircikannesi
SEVECENIM

Son düzenleme:
Ayy Canım benim çok sevindim gözün aydın olsun rabbim gonlundekini nasıl etti çok şükür darısı isteyen herkese olsun ınş. Rabbim sağlıkla kucağına almayida nasıl etsin ınş.

Aminnnnn canım Allah razı olsun inşallah kadın doğumcu da erkek der hayal kırıklığı olmaz. Rabbim hepimize nasip etsin inşallah

Ben de seni düşünüyordum o kadar inşallah yanilmislardir diyordum çünkü bu yöntemler Allahın izni ile bana da uyuyordu sonra da arkadaş yapmış olmama durumuda var fazla da kaptirmayayim diyordum bana da umut oldun Rabbim hepinizin ve benim de kucagimiza erkek evlat almayi nasibetsin P Prensesininbircikannesi

Aminnn Canım inşallah doktor sende de yanılmıştır mucizeni yaşarsın. değilse bile Rabbim üçüncüde hayırlısıyla nasip etsin inşallah. Ben pek diyet yapamadım canım ama normalde de süt ve süt ürünleri pek tüketmem. Gebe kaldığım ay ete ağırlık verdim ama normalde de eşim için sürekli et yemekleri yaparım sebzeyle pek arası yok. Sağdan yumurtladım 2-3 günlük cinsel perhiz vardı tam gününü hatırlamıyorum ve çatın hemen ardından tek ilişki oldu. Ayaklarımın altına destek koyup sırt üstü uzandım sonra da bir saate yakın sağa yattım. Benim avantajım hem ovülasyon testleriyle hem de ultrasonla takip yaptım ve tam çat olduğundan emin oldum. İnşallah kuzenim yanılmamıştır ve oğlum olur hayırlısıyla. Benim de gruptaki herkesin de

Yalnız bu resmi işaretleyerek anlatir misiniz ben fazla anlamıyorum :)neresi bebeğin pipisi oluyor

Benim de kızımda uyuyordu canım kızımda ovülasyondan önce olmuştu ve ovülasyonda hiç ilişki olmamıştı. Bunda tam tersi. Gene yönteme bel bağlamamak lazım öncelikle rabbimden samimiyetle isteyelim Rabbim nasip ederse olur nasip etmezse yöntem filan boş. Tedbir bizden takdir Allah'tan. Rabbim dileyen isteyen herkese de sana da hayırlısıyla nasip etsin inşallah 3 Prensesinden sonra prensini de kucaklarsın inşallah

Rabbim tamamina erdirsin gozun aydin sagliklica insallah kucağına alırsın cok sevindim

Amin canım Allah razı olsun inşallah sevincim Kursağımda kalmaz çünkü hala tam inanmak istemiyorum ya değişirse diye. İnşallah tez Zaman'da senin de müjdeli haberini alırız

Amin Allah razı olsun .birden buranin havasını değiştirdin baya kasvetlennmistim kendimmis gibi sevindim canı gönülden .sağlıcakla Kucağına alırsın biz de şahit oluruz inşallah burada

Yalnız bu resmi işaretleyerek anlatir misiniz ben fazla anlamıyorum :)neresi bebeğin pipisi oluyor

Canım turuncular bacak, daire içindeki pipi inşallah değişmezse :) resim bacak arası görüntüsü

Eklentiler

• image.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 86
Amin canım Allah razı olsun inşallah sevincim Kursağımda kalmaz çünkü hala tam inanmak istemiyorum ya değişirse diye. İnşallah tez Zaman'da senin de müjdeli haberini alırız
Insallah canim ben suan hastanede yatiyorum kanamam var sen de umudunu kaybetme zaten kese konumunda da erkek ti burda onceden fatma diye biri vardi onada once kiz sonra erkek demislerdi oglu oldu sen hic olumsuz dusunme oglun olucak insallah esin ne tepki verdi bu arada

Canım turuncular bacak, daire içindeki pipi inşallah değişmezse :) resim bacak arası görüntüsü
Cnm sağolasın ben diğer beyaz yere de bakıyorum :))ultrason da hiç pipi gormedigim için hahaha
Evet orası bayaği bir kalabalık :)

Amin Allah razı olsun .birden buranin havasını değiştirdin baya kasvetlennmistim kendimmis gibi sevindim canı gönülden .sağlıcakla Kucağına alırsın biz de şahit oluruz inşallah burada

Ahh canım bir de bana sor kız haberini aldığımdan beri üzerimdeki psikolojik baskı ve çevre baskısını anlatamam. Bayram günü Nasıl ağlattılar beni. Rabbim inşallah nasip eder de oğlum olur değişmez inşallah. İnan burdakilerin müjdeli haberine en az kendim kadar seviniyorum Rabbim inşallah sana da buradakilere de bana da nasip eder hayırlısıyla

Canım çok geçmiş olsun Rabbim bebeğini sana bağışlasın sağlıklı bir şekilde çıkarsınız inşallah hastahaneden. Hayırlı haberlerini bekliyorum.
Eşim kız dediklerinde çaktırmıyordu ama ben anlıyordum çok buruktu ve bu beni çok üzüyordu. Erkek haberini aldığımızda havalara uçacaktı ama gene çaktırmamaya çalışıyordu. Çok sevindi ama bu sevinci korkuttu biraz da beni. Değişirse diye ürkmeye başladım. Çünkü bu kadar sevincini belli edeceğini tahmin etmiyordum. Hayırlısı olsun Rabbim hayırlısıyla bana da sana da isteyen herkese de nasip etsin inşallah

Allahım arkadaşlarım ve bende istioz bu pipili resimlerden, aminnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…