- 24 Temmuz 2017
- 159
- 352
- 103
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #31.701
Insallah cnm oğlun olur Rabbim daim eylesin sevincini .bende tam aynısını yazacaktım kızlarım da dua etmedim oğlun olsun diyene amin bile demedim sanki Allahın gücüne gider diye .hatta dayilarimin değil bizim yanımızda öldü dedeme anneannem biz baktık .öyle olacaksa ya da ayrım yapacaksam istemiyorum dedim.sonra da cin takvimiyle yaptım Allah a değil yönteme güvendim Rabbim de nasibetmedi. Ta ki 3.kızım da anladım tam teslimiyeti. Yöntem filan fasa fiso içten dua ve istemek .çok önemli ama o kaygılar insanı firenletiyor.Sağol canım benim inan hala duygularım karma karışık sevinmeye bile korkuyorum. En kısa zamanda kendi doktoruma görünecem inş. Belki de allahtan uyarıydı bana yöntemle kafayı bozdum yeterli dua edemedim diye. Önce rabbimden samimiyetle isteyelim sonra da yöntemi doğru uygulamaya çalışalım Rabbim nasip eder inşallah. Can'ı gönülden bütün samimiyetimle söylüyorum Rabbim bana da size de erkek evlat duygusunu hayırlısıyla yaşatsın inşallah. Kendime ne kadar istiyorsan size de en az o kadar istiyorum. Çünkü bu iki haftada gördüm ki iki kızı olan annenin psikolojisi kimsenin umurunda değil. Kız olduğunu söylediğimde Bayram'da çok ağlattılar beni. İnşlallah senin de öteki arkadaşların da müjdeli haberini alırım en kısa zamanda
Rabbim tamamina erdirsin gozun aydin sagliklica insallah kucağına alırsın cok sevindimİyi akşamlar kızlar.. Kuzenim radyolog bu gün nöbetçiydi hastaneye gittim ultrason baktı ve bana bebeğin pipisini gösterdi. Yüzde 80-90 erkek dedi. Ben hala şoktayım inansam mı bilmiyorum. Kadın doğumcu yüzde 70-80 kız demişti herkese de duyurdum. Hatta bayramda kaynanamlar yüzünden bayramım mahvolmuştu.
Kuzenim de pipi resmi gösterdi kimselere söyleyemedim ya yanılmışsa diye. Sevinmeye bile korkuyorum sonradan hayal kırıklığı olursa daha kötü olur. Görsele resimini de ekleyeyim bir de siz bakın lütfen
Olacak canım yeter ki Allah a güvenelim tam teslimiyet ve dua ile canımİnşallah bizimde olacak canım.Hiç üzme kendini kafana da takma böyle şeyleri sadece yavaş yavaş kocanı ikna etmeye çalış.şuanda en önemlisi bu sonra bizimde bir oğlumuz olur rabbim nasip eder hayırlısıyla.
Ay canım inşallah yerinde olsam hemen yarın giderim bizide sevindirirsin insallahİyi akşamlar kızlar.. Kuzenim radyolog bu gün nöbetçiydi hastaneye gittim ultrason baktı ve bana bebeğin pipisini gösterdi. Yüzde 80-90 erkek dedi. Ben hala şoktayım inansam mı bilmiyorum. Kadın doğumcu yüzde 70-80 kız demişti herkese de duyurdum. Hatta bayramda kaynanamlar yüzünden bayramım mahvolmuştu.
Kuzenim de pipi resmi gösterdi kimselere söyleyemedim ya yanılmışsa diye. Sevinmeye bile korkuyorum sonradan hayal kırıklığı olursa daha kötü olur. Görsele resimini de ekleyeyim bir de siz bakın lütfen
3 olanı ve ağır hamilelik riskli gebelik ölümden beter doğum ve yine de herkesin Üzgün bakışları ben ne yapayım :)))Amin canım inşallah bizde bi mucize yaşarız.Bence sevin artık resimlerde bile çok net belli :) radyologlar kadın doğumculardan daha iyi anlıyor şu cinsiyet olayını bence.Gerçen öyle 2 kızı olanlara hep bi açıyorlar sanki kız çocuğu evlat değil.Oysaki bizde isteriz iki farklı duyguyu tatmak.Rabbim senin gibi bir mucize yaşatsın banada inşallah...
Kısaca neler yaptığını anlatabilirmisin?
Nasıl beslenirsin ?
Eşin neler yedi vs ?
Ayy Canım benim çok sevindim gözün aydın olsun rabbim gonlundekini nasıl etti çok şükür darısı isteyen herkese olsun ınş. Rabbim sağlıkla kucağına almayida nasıl etsin ınş.
Amin canım inşallah bizde bi mucize yaşarız.Bence sevin artık resimlerde bile çok net belli :) radyologlar kadın doğumculardan daha iyi anlıyor şu cinsiyet olayını bence.Gerçen öyle 2 kızı olanlara hep bi açıyorlar sanki kız çocuğu evlat değil.Oysaki bizde isteriz iki farklı duyguyu tatmak.Rabbim senin gibi bir mucize yaşatsın banada inşallah...
Kısaca neler yaptığını anlatabilirmisin?
Nasıl beslenirsin ?
Eşin neler yedi vs ?
Ben de seni düşünüyordum o kadar inşallah yanilmislardir diyordum çünkü bu yöntemler Allahın izni ile bana da uyuyordu sonra da arkadaş yapmış olmama durumuda var fazla da kaptirmayayim diyordum bana da umut oldun Rabbim hepinizin ve benim de kucagimiza erkek evlat almayi nasibetsin P Prensesininbircikannesi
Rabbim tamamina erdirsin gozun aydin sagliklica insallah kucağına alırsın cok sevindim
Ay canım inşallah yerinde olsam hemen yarın giderim bizide sevindirirsin insallah
Amin Allah razı olsun .birden buranin havasını değiştirdin baya kasvetlennmistim kendimmis gibi sevindim canı gönülden .sağlıcakla Kucağına alırsın biz de şahit oluruz inşallah buradaBenim de kızımda uyuyordu canım kızımda ovülasyondan önce olmuştu ve ovülasyonda hiç ilişki olmamıştı. Bunda tam tersi. Gene yönteme bel bağlamamak lazım öncelikle rabbimden samimiyetle isteyelim Rabbim nasip ederse olur nasip etmezse yöntem filan boş. Tedbir bizden takdir Allah'tan. Rabbim dileyen isteyen herkese de sana da hayırlısıyla nasip etsin inşallah 3 Prensesinden sonra prensini de kucaklarsın inşallah
Yalnız bu resmi işaretleyerek anlatir misiniz ben fazla anlamıyorum :)neresi bebeğin pipisi oluyor
Insallah canim ben suan hastanede yatiyorum kanamam var sen de umudunu kaybetme zaten kese konumunda da erkek ti burda onceden fatma diye biri vardi onada once kiz sonra erkek demislerdi oglu oldu sen hic olumsuz dusunme oglun olucak insallah esin ne tepki verdi bu aradaAmin canım Allah razı olsun inşallah sevincim Kursağımda kalmaz çünkü hala tam inanmak istemiyorum ya değişirse diye. İnşallah tez Zaman'da senin de müjdeli haberini alırız
Cnm sağolasın ben diğer beyaz yere de bakıyorum :))ultrason da hiç pipi gormedigim için hahahaCanım turuncular bacak, daire içindeki pipi inşallah değişmezse :) resim bacak arası görüntüsü
Amin Allah razı olsun .birden buranin havasını değiştirdin baya kasvetlennmistim kendimmis gibi sevindim canı gönülden .sağlıcakla Kucağına alırsın biz de şahit oluruz inşallah burada
Insallah canim ben suan hastanede yatiyorum kanamam var sen de umudunu kaybetme zaten kese konumunda da erkek ti burda onceden fatma diye biri vardi onada once kiz sonra erkek demislerdi oglu oldu sen hic olumsuz dusunme oglun olucak insallah esin ne tepki verdi bu arada
Kizlar yine kanamam oldu hastanede yatiyorum suan canim cok sikildi
İyi akşamlar kızlar.. Kuzenim radyolog bu gün nöbetçiydi hastaneye gittim ultrason baktı ve bana bebeğin pipisini gösterdi. Yüzde 80-90 erkek dedi. Ben hala şoktayım inansam mı bilmiyorum. Kadın doğumcu yüzde 70-80 kız demişti herkese de duyurdum. Hatta bayramda kaynanamlar yüzünden bayramım mahvolmuştu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?