Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Amin canım Allah razı olsun inşallah sevincim Kursağımda kalmaz çünkü hala tam inanmak istemiyorum ya değişirse diye. İnşallah tez Zaman'da senin de müjdeli haberini alırız

Allahımmmm inşallahhh gönlündeki olurrrrrr
Hep beraber sevinç çığlıkları atarızzz

C Cesaaa canım çok geçmiş olsun.Allah bebeğini de seni de korusun
P Prensesininbircikannesi canım o kadar sevindim kiii
benim bebeğim erkek olsa bukadar mutlu olurdum.tam bacak arasi ve pipi; )
Allah hayirlisiyla kucağına almayı nasip etsin.
Kızlar tatildeyim. Pek giremiyorum. Geçmiş bayramınızi Kutlarım

C Cesaaa cnm senin 4.muydu
Stresten uzak dur güzel şeyleri düşün yat dediyse doktor dinle aman bişey olmaz yapma
Hersey güzel olacak sağlıcakla gelsin bebisin inşallah canım
Evet canim 4. Gebelik iki kizim var 8 martta anembiryonik gebelikten kurtaj olmustum hayirlisi bakalim nasipte varsa olur

Teşekkür ederim canım Allah razi olsun

kizlar birsey duydum..burada yapan cok olmus.Azerbaycanda.inek sutuyle consiyyet testi.1bardak sutu kaynatiyorsun icerisi bir o kadar da idrar dokuyosun sut kesilirse kiz kesilmezse erkekmis.annemde oule anlamis cinsiyyetlerimizi.
Yani nimete necis dökmek aykırı ve gunahtir kesin sonuç verse bile yapmam ben

Inşallah canim oncelikle hastaneden sag salim çıkalım da
Benim esimde kiz da uzulup tepki vermezdi merak ettim erkek haberine tepkileri nasil oluyo genelde erkeklerin cogunlugu ayni oluyo insallah bizde eslerimize o mutlulugu yasatiriz rabbimin izniyle

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun canımmm
Nasılsın şimdi
Bebiş iyimi
Öptümmmm iyi bak kendine
Bolll boll dinlen
Teşekkür ederim canım hastanede yatiyorum birden bosaldi anlamadim zaten doktor kontrolde soylemisti kanama alani var diye bende iki hafta gecti bisey olmaz diye kendimi yordum galiba insallah bisey olmaz bende seni opuyorum sen de kendine iyi bak

Canım benimde ilk 2 hamileliğimde ilk 3 ayında kanama olmuşdu, hastanede yatmışdım, hiç korkma ilk 3 ay yaygın oluyormuş, dinlen, uyu bol bol

Ayyy senin adına çok sevindim yaa.. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Ama biz demiştik sana çok erken tahmin diye. Bir de kese konumuna göre de doğru çıktı. Süper haber yaa umudumuz çoğaldı.

Amin canım darısı basına ıns uzulme

Mrb arkadaslar bnde sizi uzun suredir takip edenlerdenim..1 kizim var 5 yasini bitirdi ikinci bebisi dusunuyoruz. Tedbir bizden takdir ilahi Allahin insallah. Simdi bende ovalasyon gunu tek iliski planlamistm ovalasyon testleri kullaniyordum .yarin cat olur diye dusunuyordm fakat bugunku test beni sasirtti biraz yorumlarinizi bekliyorum

Son attigin gün yumurtlama olasılığı yüksek çünkü lh yumurtlama olduğu gün dusermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…