- 31 Temmuz 2017
- 383
- 776
- 23
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #31.721
Amin canım Allah razı olsun inşallah sevincim Kursağımda kalmaz çünkü hala tam inanmak istemiyorum ya değişirse diye. İnşallah tez Zaman'da senin de müjdeli haberini alırız
Teşekkür ederim canım Allah razi olsunC Cesaaa canım çok geçmiş olsun.Allah bebeğini de seni de korusun
P Prensesininbircikannesi canım o kadar sevindim kiii
benim bebeğim erkek olsa bukadar mutlu olurdum.tam bacak arasi ve pipi; )
Allah hayirlisiyla kucağına almayı nasip etsin.
Kızlar tatildeyim. Pek giremiyorum. Geçmiş bayramınızi Kutlarım
Yani nimete necis dökmek aykırı ve gunahtir kesin sonuç verse bile yapmam benkizlar birsey duydum..burada yapan cok olmus.Azerbaycanda.inek sutuyle consiyyet testi.1bardak sutu kaynatiyorsun icerisi bir o kadar da idrar dokuyosun sut kesilirse kiz kesilmezse erkekmis.annemde oule anlamis cinsiyyetlerimizi.
Inşallah canim oncelikle hastaneden sag salim çıkalım daCanım çok geçmiş olsun Rabbim bebeğini sana bağışlasın sağlıklı bir şekilde çıkarsınız inşallah hastahaneden. Hayırlı haberlerini bekliyorum.
Eşim kız dediklerinde çaktırmıyordu ama ben anlıyordum çok buruktu ve bu beni çok üzüyordu. Erkek haberini aldığımızda havalara uçacaktı ama gene çaktırmamaya çalışıyordu. Çok sevindi ama bu sevinci korkuttu biraz da beni. Değişirse diye ürkmeye başladım. Çünkü bu kadar sevincini belli edeceğini tahmin etmiyordum. Hayırlısı olsun Rabbim hayırlısıyla bana da sana da isteyen herkese de nasip etsin inşallah
Teşekkür ederim canım hastanede yatiyorum birden bosaldi anlamadim zaten doktor kontrolde soylemisti kanama alani var diye bende iki hafta gecti bisey olmaz diye kendimi yordum galiba insallah bisey olmaz bende seni opuyorum sen de kendine iyi bakÇok geçmiş olsun canımmm
Nasılsın şimdi
Bebiş iyimi
Öptümmmm iyi bak kendine
Bolll boll dinlen
Amin canim inşallah
Teşekkür ederim canım hastanede yatiyorum birden bosaldi anlamadim zaten doktor kontrolde soylemisti kanama alani var diye bende iki hafta gecti bisey olmaz diye kendimi yordum galiba insallah bisey olmaz bende seni opuyorum sen de kendine iyi bak
Çok geçmiş olsun cnm Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah. Dikkat et kendine.Kizlar yine kanamam oldu hastanede yatiyorum suan canim cok sikildi
Ayyy senin adına çok sevindim yaa.. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Ama biz demiştik sana çok erken tahmin diye. Bir de kese konumuna göre de doğru çıktı. Süper haber yaa umudumuz çoğaldı.İyi akşamlar kızlar.. Kuzenim radyolog bu gün nöbetçiydi hastaneye gittim ultrason baktı ve bana bebeğin pipisini gösterdi. Yüzde 80-90 erkek dedi. Ben hala şoktayım inansam mı bilmiyorum. Kadın doğumcu yüzde 70-80 kız demişti herkese de duyurdum. Hatta bayramda kaynanamlar yüzünden bayramım mahvolmuştu.
Kuzenim de pipi resmi gösterdi kimselere söyleyemedim ya yanılmışsa diye. Sevinmeye bile korkuyorum sonradan hayal kırıklığı olursa daha kötü olur. Görsele resimini de ekleyeyim bir de siz bakın lütfen
3 olanı ve ağır hamilelik riskli gebelik ölümden beter doğum ve yine de herkesin Üzgün bakışları ben ne yapayım :)))
Elimde atlattigim panikatagim ve mükemmel yetiştirmek için uğraştığım güçlü durabilme cabalarimi. Şükür herkesi yanilttim ama.çok yıprandim
İnşallah kızları gibi Ahlaklı oğlum olur Rabbim sizlere daha da güzellerini nasibeder
Yöntemler yollar tüm detayları ben de istiyorum :))
Dua eden arkadaşlar hangi dualar zikirler
Hamilece P Prensesininbircikannesi
@SEVECENIM
Amin canım darısı basına ıns uzulme3 olanı ve ağır hamilelik riskli gebelik ölümden beter doğum ve yine de herkesin Üzgün bakışları ben ne yapayım :)))
Elimde atlattigim panikatagim ve mükemmel yetiştirmek için uğraştığım güçlü durabilme cabalarimi. Şükür herkesi yanilttim ama.çok yıprandim
İnşallah kızları gibi Ahlaklı oğlum olur Rabbim sizlere daha da güzellerini nasibeder
Yöntemler yollar tüm detayları ben de istiyorum :))
Dua eden arkadaşlar hangi dualar zikirler
Hamilece P Prensesininbircikannesi
@SEVECENIM
Canim çarşamba yazmissin bugün salı geçen haftami bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?