- 16 Nisan 2013
- 1.950
- 5.238
- 158
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #31.741
Adetinin kaçıncı günü son yaptığın test
13. Gunu canim ben bugun ikisi de esit cikar diye dusunmidtum ama silik cikmis kactimi ki acabaAdetinin kaçıncı günü son yaptığın test
Bende bendeKizlar Nasılsıniz ben geldim tatil bitti sukur evimize gene kavusduk . P Prensesininbircikannesi çok sevindim cnm Rabbim sağlıcakla kucağına almayi nasıp etsin sen ilk kiz deyince bile kalbim sanki inanamamisdi içimdeki his yanıtladı kendimi olmuş kadar sevindim cnm hayırlı mübarek olsun duanda bizde unutma emi
@nazeninnazmiyesu cnm sen nasılsın neler yapıyorsun denemeye ne kadar kaldı?
Lila Rengim sendemi karar verdin bizim gibi 4. Ye, hadi insAllah bu sefer prenslerimize kavusacagiz dualarda birbirimizi unutmayalım.
Canım çatlamış yumurtanın akşam tekrar et testlerini kasikta ağrı varmı akıntın nasil28 gunde bir adet oluyorum dun t baya koyuydu ben bugun ikisi ayni koyulukta cikar diye dusunmustum dun gec saatte yaptim zaten. Saat 5 te bidaha yapacagim. Kismet artik. Normalde pers yumurtlama gunum gozukuyor en erken yarin. Hosbuldum
28 gunde bir adet oluyorum dun t baya koyuydu ben bugun ikisi ayni koyulukta cikar diye dusunmustum dun gec saatte yaptim zaten. Saat 5 te bidaha yapacagim. Kismet artik. Normalde pers yumurtlama gunum gozukuyor en erken yarin. Hosbuldum
Yok canim 9 da kalktim bi bardak su ictim 12 de yaptim 2 den sonra sivi alimini biraktim aksamustu 5 gibi denicem atesimi olcmustum 2 gundur 36.1 di simdi olcuyorum 36.5 normalde yumurtlama xamani dusmuyormuydu ates.Birde arkadaşım sabah ilk idrarla yapmadin dimi 2-3 saat su içmeden yap testini birde kahve içme birde öyle yap bakalım nasıl çıkacak
Akinti yok agri da yok belirsiz :)Canım çatlamış yumurtanın akşam tekrar et testlerini kasikta ağrı varmı akıntın nasil
Yani sabah idrara ciktim bisey atirtirdim bir de soda ictim ondan 3 saat sonra yaptimYok canim 9 da kalktim bi bardak su ictim 12 de yaptim 2 den sonra sivi alimini biraktim aksamustu 5 gibi denicem atesimi olcmustum 2 gundur 36.1 di simdi olcuyorum 36.5 normalde yumurtlama xamani dusmuyormuydu ates.
Canim yumurtlama günü ateş yükseliyor senin yumurta bugün çatlamış görünüyor Allah gönlüne göre versin stres yapma sakin ol bol dua et ilişki öncesi 3 ihlas okuYani sabah idrara ciktim bisey atirtirdim bir de soda ictim ondan 3 saat sonra yaptim
Ah cnm ben de ara ara olan istek yine hortladı .bir de sürekli burada takılınca başka bişey düşünemez oldum ama eşim istemiyor hiç .Kizlar Nasılsıniz ben geldim tatil bitti sukur evimize gene kavusduk . P Prensesininbircikannesi çok sevindim cnm Rabbim sağlıcakla kucağına almayi nasıp etsin sen ilk kiz deyince bile kalbim sanki inanamamisdi içimdeki his yanıtladı kendimi olmuş kadar sevindim cnm hayırlı mübarek olsun duanda bizde unutma emi
@nazeninnazmiyesu cnm sen nasılsın neler yapıyorsun denemeye ne kadar kaldı?
Lila Rengim sendemi karar verdin bizim gibi 4. Ye, hadi insAllah bu sefer prenslerimize kavusacagiz dualarda birbirimizi unutmayalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?