Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Beyazgelincik canım hoşgeldin..testin dün pik yapmış keşke dun 4 saatte bir kontrol etseydin suan yumurtan çatlamış görünüyor ama tahmini ne zaman çatladı bilemeyiz
Kaç günde bir hastalaniyorsun akıntı ağrı varmı kasiklarda testi tekrarla yine silikse dilersen değerlendirebilirsin rabbim gönlüne göre nasip etsin

Bence kaçırmadın bugün yumurtlama görünüyor 24 saat yumurta canlı oluyor

Kizlar Nasılsıniz ben geldim tatil bitti sukur evimize gene kavusduk . P Prensesininbircikannesi çok sevindim cnm Rabbim sağlıcakla kucağına almayi nasıp etsin sen ilk kiz deyince bile kalbim sanki inanamamisdi içimdeki his yanıtladı kendimi olmuş kadar sevindim cnm hayırlı mübarek olsun duanda bizde unutma emi
@nazeninnazmiyesu cnm sen nasılsın neler yapıyorsun denemeye ne kadar kaldı?
Lila Rengim sendemi karar verdin bizim gibi 4. Ye, hadi insAllah bu sefer prenslerimize kavusacagiz dualarda birbirimizi unutmayalım.

28 gunde bir adet oluyorum dun t baya koyuydu ben bugun ikisi ayni koyulukta cikar diye dusunmustum dun gec saatte yaptim zaten. Saat 5 te bidaha yapacagim. Kismet artik. Normalde pers yumurtlama gunum gozukuyor en erken yarin. Hosbuldum

Kizlar Nasılsıniz ben geldim tatil bitti sukur evimize gene kavusduk . P Prensesininbircikannesi çok sevindim cnm Rabbim sağlıcakla kucağına almayi nasıp etsin sen ilk kiz deyince bile kalbim sanki inanamamisdi içimdeki his yanıtladı kendimi olmuş kadar sevindim cnm hayırlı mübarek olsun duanda bizde unutma emi
@nazeninnazmiyesu cnm sen nasılsın neler yapıyorsun denemeye ne kadar kaldı?
Lila Rengim sendemi karar verdin bizim gibi 4. Ye, hadi insAllah bu sefer prenslerimize kavusacagiz dualarda birbirimizi unutmayalım.

Birde arkadaşım sabah ilk idrarla yapmadin dimi 2-3 saat su içmeden yap testini birde kahve içme birde öyle yap bakalım nasıl çıkacak

Bende bende

28 gunde bir adet oluyorum dun t baya koyuydu ben bugun ikisi ayni koyulukta cikar diye dusunmustum dun gec saatte yaptim zaten. Saat 5 te bidaha yapacagim. Kismet artik. Normalde pers yumurtlama gunum gozukuyor en erken yarin. Hosbuldum
Canım çatlamış yumurtanın akşam tekrar et testlerini kasikta ağrı varmı akıntın nasil

Birde arkadaşım sabah ilk idrarla yapmadin dimi 2-3 saat su içmeden yap testini birde kahve içme birde öyle yap bakalım nasıl çıkacak
Yok canim 9 da kalktim bi bardak su ictim 12 de yaptim 2 den sonra sivi alimini biraktim aksamustu 5 gibi denicem atesimi olcmustum 2 gundur 36.1 di simdi olcuyorum 36.5 normalde yumurtlama xamani dusmuyormuydu ates.

Yani sabah idrara ciktim bisey atirtirdim bir de soda ictim ondan 3 saat sonra yaptim
Canim yumurtlama günü ateş yükseliyor senin yumurta bugün çatlamış görünüyor Allah gönlüne göre versin stres yapma sakin ol bol dua et ilişki öncesi 3 ihlas oku

Ah cnm ben de ara ara olan istek yine hortladı .bir de sürekli burada takılınca başka bişey düşünemez oldum ama eşim istemiyor hiç .
Bikaç aydır sevmediğim sodayı bilmeden sever oldum sürekli içiyordum son zamanlarda çünkü zararlı içecek icemiyorum kola vs .burada da bebek için iciyorlarmis .gece saat 4 gibi kapıda ödemeli ovulayon testi siparisi verdim artık bilincim mi kapandı delimiyim ben bilmiyorum :))
Sanki bu ay mantar var gibi tuhaf hissediyorum görünürde bişey yok .birde hep 28 de olurdum artık 26 Lara düştü .hele tatilde size yazmıştım üst üste adet oldum 10 gün ara ile .bu arada hoşgeldin :))ben de yeni geldim sayılır .
Birde ben hep kışın bebek doğurdum. Mayıs haziran çok isterdim herhalde geç kaldım
En büyük engel eşim asla diyor haklı olarak .tam şuanda testi siparis ettiğim siteden aradılar onayladim :))50 adet +15 gebelik testine 55 tl ye kapıda ödemeli .eşimden gizli aldığım için bu şekilde siparis verdim .

Kızlar bazı buldugum dua ve yöntemler

Eklentiler

• Screenshot_2017-08-27-04-49-15.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 92
  • Screenshot_2017-08-27-04-49-04.webp
    32 KB · Görüntüleme: 72
  • Screenshot_2017-07-26-16-37-42.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 87
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…