- 25 Ağustos 2016
- 364
- 740
- 103
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #31.761
Allahımmmm inşallahhh gönlündeki olurrrrrr
Hep beraber sevinç çığlıkları atarızzz
@Cesaaa canım çok geçmiş olsun.Allah bebeğini de seni de korusun
P Prensesininbircikannesi canım o kadar sevindim kiii
benim bebeğim erkek olsa bukadar mutlu olurdum.tam bacak arasi ve pipi; )
Allah hayirlisiyla kucağına almayı nasip etsin.
Kızlar tatildeyim. Pek giremiyorum. Geçmiş bayramınızi Kutlarım
Inşallah canim oncelikle hastaneden sag salim çıkalım da
Benim esimde kiz da uzulup tepki vermezdi merak ettim erkek haberine tepkileri nasil oluyo genelde erkeklerin cogunlugu ayni oluyo insallah bizde eslerimize o mutlulugu yasatiriz rabbimin izniyle
Kizlar Nasılsıniz ben geldim tatil bitti sukur evimize gene kavusduk . P Prensesininbircikannesi çok sevindim cnm Rabbim sağlıcakla kucağına almayi nasıp etsin sen ilk kiz deyince bile kalbim sanki inanamamisdi içimdeki his yanıtladı kendimi olmuş kadar sevindim cnm hayırlı mübarek olsun duanda bizde unutma emi
N naznaz16 cnm sen nasılsın neler yapıyorsun denemeye ne kadar kaldı?
Lila Rengim sendemi karar verdin bizim gibi 4. Ye, hadi insAllah bu sefer prenslerimize kavusacagiz dualarda birbirimizi unutmayalım.
Aminnn canım kendime ne kadar istiyorsam size de o kadar çok istiyorum. Nasıl ki kızlarımız yanımıza yoldaş, eşlerimize de Rabbim oğlan nasip edip yanına yoldaş eylesin. Bize yapılan psikolojik baskı eşimize de yapılıyor Rabbim hayırlısı sağlıklı erkek evlatlar nasip etsin hepimize
Testi saat 5 te yaptim yorumlarinizi bekliyorum
Çatlamış diyorum ben bu geceyi mutlaka değerlendir hayırlısı olsun hakkindaTesti saat 5 te yaptim yorumlarinizi bekliyorum
Yarin bu tabloyu bekliyirdum.testi koca gittinten sonra yaptim bu gece denicez insallah Allah nasip ettiyse olur ins.Pazartesiyi saliya bağlayan gece çatlamis büyük ihtimalle pazartesi akşam ya da salı erken saatte deneme olduysa süper bence :)
Daha onceden takip ediyorum ben sizi oradaki yorumlarda iki net cizgiyi forunce degil ertesi gun deniliyordu. O gece bnm icin bu gece oluyor insallah kacirmadan yumurtalari yaklarizÇatlamış diyorum ben bu geceyi mutlaka değerlendir hayırlısı olsun hakkinda
Amin canim insallah cok. tesekkurlerÇatlamış diyorum ben bu geceyi mutlaka değerlendir hayırlısı olsun hakkinda
Rabbim gönlüne göre versinYarin bu tabloyu bekliyirdum.testi koca gittinten sonra yaptim bu gece denicez insallah Allah nasip ettiyse olur ins.
Amin canim cumlemizin seni de taniyorum yorumlardan insallah rabbim hayirlisi neyse onu nasip etsin her ikisinide tattirsin bizlere..Rabbim gönlüne göre versin
Canimmm gözünaydın çok sevindim sağlıkla al kucaginaaaAminnn canım kendime ne kadar istiyorsam size de o kadar çok istiyorum. Nasıl ki kızlarımız yanımıza yoldaş, eşlerimize de Rabbim oğlan nasip edip yanına yoldaş eylesin. Bize yapılan psikolojik baskı eşimize de yapılıyor Rabbim hayırlısı sağlıklı erkek evlatlar nasip etsin hepimize
Hersey gönlünce olsun inşallah. Bence de bu gece o gece :)fazla anlamasamda geç olsada sorun yok en fazla bir ay daha beklersin erken oldum mu riske girmis olursun yani yumurtlama öncesine denk gelirse .Daha onceden takip ediyorum ben sizi oradaki yorumlarda iki net cizgiyi forunce degil ertesi gun deniliyordu. O gece bnm icin bu gece oluyor insallah kacirmadan yumurtalari yaklariz
Bende ekimin 17 sinde adet olcam sonrasında deneme insAllah. Sem naptin fitil devam dimi ay bitmek bilmiyo bi paket Bayar kullaniyom hala var:)Şükür canım valla aynı işte.denemeye az kaldı 9 eylül adet olacağım nasip ederse Rabbim ekim 9 gibi hamile kalırsam haber veririm inşallah.sen nasılsın canım
Hersey gönlünce olsun inşallah. Bence de bu gece o gece :)fazla anlamasamda geç olsada sorun yok en fazla bir ay daha beklersin erken oldum mu riske girmis olursun yani yumurtlama öncesine denk gelirse .
Benim de bugun telefona göre ama test aldım yarın gelecek bir daha ki aya bakicam ne zaman yumurtluyorum eşime söyledim sinirlendi:)
Cnm hosgeldin sakin bizi terk etme bebis olduktan sonrada sizlere çok ihtiyacimiz var . Bebis nasıl iyimi Rabbim sağlıcakla kucagimiza almayı nasip etsin insAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?