Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518

Canım benimm çok teşekkürler inşallah artık değişmez oğlum olur ve sırasıyla hepinizin de oğlan haberini alırım hayırlısıyla. Bende orda pipi görüyorum ama inşallah başka bişey değildir :)

Aminnn canım kendime ne kadar istiyorsam size de o kadar çok istiyorum. Nasıl ki kızlarımız yanımıza yoldaş, eşlerimize de Rabbim oğlan nasip edip yanına yoldaş eylesin. Bize yapılan psikolojik baskı eşimize de yapılıyor Rabbim hayırlısı sağlıklı erkek evlatlar nasip etsin hepimize

Şükür canım valla aynı işte.denemeye az kaldı 9 eylül adet olacağım nasip ederse Rabbim ekim 9 gibi hamile kalırsam haber veririm inşallah.sen nasılsın canım

çok sevindim canım adına darısı bizlerin başına rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin dualarınsa unutma

Canimmm gözünaydın çok sevindim sağlıkla al kucaginaaa

Daha onceden takip ediyorum ben sizi oradaki yorumlarda iki net cizgiyi forunce degil ertesi gun deniliyordu. O gece bnm icin bu gece oluyor insallah kacirmadan yumurtalari yaklariz
Hersey gönlünce olsun inşallah. Bence de bu gece o gece :)fazla anlamasamda geç olsada sorun yok en fazla bir ay daha beklersin erken oldum mu riske girmis olursun yani yumurtlama öncesine denk gelirse .
Benim de bugun telefona göre ama test aldım yarın gelecek bir daha ki aya bakicam ne zaman yumurtluyorum eşime söyledim sinirlendi:)

Sen akşam testini tekrarla at SEVECENIM ve @UyuyanGuzel daha tecrübeli gorurseler yorumlarlar
Baktım Canım bu gece mutlaka olması gerek .Çatlamış yumurtası K Kolera_34 canım mutlaka bu gece olmalıdır .Sert bir kahve eşine içir .Soğuk duş aldır .sağ tarafa uzan herşey gönlünce olsun .Benim internette problem oluyor giriyor ama yazamıyordum neyseki halettim

İyiyim cnm
Şükür canım valla aynı işte.denemeye az kaldı 9 eylül adet olacağım nasip ederse Rabbim ekim 9 gibi hamile kalırsam haber veririm inşallah.sen nasılsın canım
Bende ekimin 17 sinde adet olcam sonrasında deneme insAllah. Sem naptin fitil devam dimi ay bitmek bilmiyo bi paket Bayar kullaniyom hala var:)
@Lila Rengim çok sevindim cnm insAllah gönlümuzce olur sonradan keşke denemek için 1 şans daha verelim kendimüze insAllah.
Kızlar sizin doğumlardan normalmi benim 3 de sezeraynla oldu 4. İçin doktorum hiç bir risk yok dedi ama genede tirsiyorum birazcık

Kız sen baya baya koydun kafaya hadi bi dahaki ayda senin hayırlı haberlerini alırız inşallah.Rabbim bir oğluş versin kucağına
Walla burda oğlu olanlara çok sewiniyorum ya herkesin gönlündeki olur inşallah....

Cnm hosgeldin sakin bizi terk etme bebis olduktan sonrada sizlere çok ihtiyacimiz var . Bebis nasıl iyimi Rabbim sağlıcakla kucagimiza almayı nasip etsin insAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…