Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
İyi sevindim tedaviye başmanı erkekler öyledir Canım sıkıntıya gelemezler rahatlığa alışmışlar.Sen elinde geleni yap taktir rabbimin .Güçlü azimli bir kadınsın .İnançın da tam o yüzden tedirgin olma .Burayı bulman burdaki insanları tanımanda birer vesiledir.Çünkü rabbim istemezse olamaz asla .Duaları bulmuşsun inşallah hamile kalırsın da okuma nasip olur .Bak bizim bir akraba evlendi iki kızı Ve şimdi 45 yaşında bir oğlan doğurdu.Yaşa asla takılma çünkü senin yaşın büyük değil .Tam tersi şimdi bebek özlemi zamanı .Elimizden geldikçe birbirimize destek ve yardımcı oluruz .Çünkü buradakiler hepsi senin gibiler .Seni çok iyi anlarlar .Teste duada sana yardımcı oluruz .Rabbim hepinizin yardımcısı olsun.

Benim normal hepsi şükür ki o konuda rahattim .
Kocam olmadan nasıl yapıcam peki :))benim kafama koymamla olmuyor :)yarın kargo gelecek inşallah kavga etmeyiz .birde o fitili almam lazım

Cnm hosgeldin sakin bizi terk etme bebis olduktan sonrada sizlere çok ihtiyacimiz var . Bebis nasıl iyimi Rabbim sağlıcakla kucagimiza almayı nasip etsin insAllah
Hoşbuldum Canım çok şükür bende bebişte iyi teyzesi ...Elimde geldikçe girmeye çalışırım.Rabbim hepinize kısmet etsin inşallah çok sağol canım

Rabbim ınş sana da nasip eder canım 41 defa Ya Vedud esmasini okuyup yüzüne ufle eşinin muhabbetine olumlu cevap versin ınş

Allah razı olsun canım 3.kızım da Allahın varlığını daha iyi idrak ettim daha da yöneldim .yoksa namazlar da esneklik yapıyordum .tam tevekkül edemiyordum. O na yöneldim dünya varmış dedim.bak yine döndüm dolandım dediğin gibi yine Allah i buldum sukrettim sizleri buldum yüreğim ısındı hepiniz tek tek benim gözümde Allahın nimetleri güzel annelersiniz isyan yok dua var birlik destek var .hiç bişey yapamasamda sizle ayrı telapatik bir bağ kurmak aynı yöne bakabilmek büyük kazanç benim için .Allahım güzel güzel hayırlı salih erkek evlatları nasibetsin sizlere hamisler ve adaylar bizlere de sizin dualarinizla.

Cümlemizden inşallah.Çok güzel anlatmışsın rabbim gönlündeki güzelliğe göre versin inşallah

2 saat sonra 1 test daha yaptim o daha da silik ama bnce sureyle alakali diye dusunuyorum.. yano
Benimde tele gore carsamba gunuydu canimm.ama erken yumurtladim heralde degerlendirdik gerisi Allah'in takdiri. Seninde tez zamanda guzel haberlerini aliriz insallah

Hadi hayırlısı ınş gonlundekini nasip eder rabbim bol bol dua et

Canim saat 9 gibi aradim cok gec kalma bugun yumurtladim bu geceyi kacirmamamiz gerek dedim bnm ki 10 gibi geldi soguk bir dus almak istermisin dedim yok dedi kahve yaptim onu bari ic dedim icmem dedi. Iciremedim ustelemedim de
. Ben uzerime duseni yaptim esim fazla bise yapmadi ama gerisi Allahin takdiri artik. Sen de gordun fotoyu insallah gec kalmamisimdir

Inşallah gönlündeki olur canim bence kaçırmadın yumurtayi

Sen ikna edersin kocanı nedense öyle hissettim :)
Yok kesin konuştu her türlü konuşmayı yaptım bikaç gündür duygu somurusunden tut ciddi ciddi Karışma alıp ikimizde gencizden kızların desteğinden filan .
Erkek istese kadını hamile bırakır gizli ama ben de öyle bir ihtimal de yok.mesela kaynım eltim çok iyi korunuyor desede gizlice hamile bıraktı .eltim menopoza girdim diye beni aradı ben sen hamlesin dedim haklı çıktım hemde 4.çoğuna 2 kız bir oğlu olduğu halde.hatta geçen sene de öyle hamile bıraktı ama düşük yaptı. Eltim 6 yaş büyük benden .şimdi 1 aylık oğulları oldu 2kiz 2 oğlan büyük çocukları 17 yaşında .herhalde başlamadan bitecek bir maceradayim.

Bos bi anini yakalarsin insallah canim. Allah onu sana yazdiysa ufak bi kacamakla wsinin bi anki bosluguyla olir insallah sen bol bol dua et .. esinede arasira keyfi yerinde olunca hep hayalimdi 4 cocuk falan de

Merhaba kizlar

Daha cok erken ama bebegin kesedeki konumuna gore cinsiyet tahmini yapan arkadaslardan rica etsem bakabilirler mi cok tesekkur ederim

Eklentiler

• 20170906_115415.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 73
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…