Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Merhaba kizlar

Daha cok erken ama bebegin kesedeki konumuna gore cinsiyet tahmini yapan arkadaslardan rica etsem bakabilirler mi cok tesekkur ederim
Hayirli olsun canim hosgeldin. Bebek kesenin saginda gorunuyor erkek diyorum ben Allah bilir yinede neler yaptin yumurta takibi yaptinmi

Bunu tam olarak bilmiyordum ogrendim sizinlede paylasmak istedim. Lh testi pik yaptiktan yaklasik 12 saat sonra catlarmis yumurta..12 ila 24 saatte yumurtanin omru. Yumurtanin 1 gun yasadigini biliyordm fakat pikten 12 saat sonra catladigini tam olarak bilmiyordum.

Eklentiler

• Screenshot_20170906-112303.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 66
Hayirli olsun canim hosgeldin. Bebek kesenin saginda gorunuyor erkek diyorum ben Allah bilir yinede neler yaptin yumurta takibi yaptinmi
Canim benim ilk bebek olacak Allah'in izniyle. O yuzden cok da farketmez tabi ki ama bu basligi da okuyordum yapilmasi gereken seyleri bileyim eger bu bebegim erkek olmazsa digerinde mutlaka denerim diye. Bakalim tahminin tutacak mi

Yumurtlama takibi yapamadim maalesef cunku tatile cikmistik. Kendim evde yaptim ovulasyon testi. Ancak onda da burdaki yazilanlara cok uyamadim. Ovu oncesi tam peak oldugu gun hem de siliklestigi gun iliski oldu. Hangisi tuttu Allah bilir saglicaklaa gelsin de. Oyle yine de bir sorayim sizlere dedim. Tesekkur ederiim

Hayirla al kucagina insallah canim

Ay canim gercekten stres doluyum bende cuma basliyacam teste dun reglim bitti adetim gunu gunune degil bu ay 32. Gun oldum bazen 28 oluyor o yuzden bu testler insallah yardimci olacak bana ama burda okudugum bikac arkadasin pikten 2 gun sonra catladigi olmus o yuzden pik oldugu gun degilde siliklestigi gun deneme yapicam ben

Yinede bilen arkadaslar yardimci olun lutfen bize iliski oncesi soguk dus kahve alkali suya devam biokadinde kullaniyorum berbat bisey 2 gun oncesi birakicam fitili tedbir bizden takdir Allahtan sag tarafima yaticam bukez kuzimda sola yatmistim

Genellikle pikten sonra ikisinin ayni renk olmasini bekliyoruz ya sonra da siliklesmesini ama bnimki pikten sonra hemen soluklasinca heyecana kapilmistim acaba kacirdimmi diye .. demem o ki buyuk ihtimal yumurtlamayi kacirmamis oluyorum bu durumda. Pik gordukten sonraki gun catlama oluyormus yaklasik olarak

Yinede bilen arkadaslar yardimci olun lutfen bize iliski oncesi soguk dus kahve alkali suya devam biokadinde kullaniyorum berbat bisey 2 gun oncesi birakicam fitili tedbir bizden takdir Allahtan sag tarafima yaticam bukez kuzimda sola yatmistim
Canim bnde biliyordum ama uygulayamadim bunlari. Tek yaptigim yumurtlama günü olmasi.gida olarakta etin bol tuketilmesi benim soda ve saka su icmem. Sartlanmayi sevmeyen bir esim var. Kahveyi yaptim ya hadi birak gel sperm kalitesi oyle 2 dk mi artar dedi icmedi. Acili tuzlu yemekleri de sevmez.yani anlayacagim elimizden geldigi kadaryla tedbirimizi alalik gerisi Allah nasip ettiyse olur insallah.

Rabbim gönlüne göre versin .benim eşim testler gelirse geri yollarım dedi .asla dursun filan onaylattim tamam yollayin dedim satıcıya dedim .sonuç kapıda ödemeli almış parasıni ödemiş sabah getirdi .bir günde geldi ama adetim biteli 1 hafta oldu ..yinede bebek istemiyor o ayrı konu :)

benim 3 de normal doğum canım.fitil berbat ya bayramda kullanamadım şimdi tekrar başlayacağım.heyecan var kuzum bende çok 9 unda adet olacağım

valla canım fitil berbat çamaşır falan batıyor 9 eylül bende adet olacağım sonra test falan .yalnız 18 tane test var yeter mi acaba?birde fitil i denemeden iki gün önceye kadar mı kullanacaksın

Kapıda ödemeli inOvita testin adı diğer burada geçen on odemeliydi alamadım .kullanan var mı bu markayi

Öyle yapicam canim 8 tane kullanmis olucam herhangi bi şikayetim yok mantar şuphesi falan yok ama yinede tedbir amacli alkali yapiyormus ya gun icinde benden su gibi akinti geliyor fitilden sonra sizdede oldumu bu

Amin canim insallah sende ikna edersin kocani benim arkadas 3 kizdan sonra ogluna hamile hicbir yöntem vs denemeden insallah bizde tadariz o duyguyu

Bir bayan başka bir yerde böyle yazmis

Canim insallah ama yumurtlamayi yakaladin insallah gonlundekini alirsin kucagina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…