Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Amin canim insallah sende ikna edersin kocani benim arkadas 3 kizdan sonra ogluna hamile hicbir yöntem vs denemeden insallah bizde tadariz o duyguyu
İnşallah canım Rabbim hepimize nasibetsin bu duyguyu hayırlı sağlıklı şekilde .
50 tane test var adetim biteni 1 hafta oldu ama yapsam mi denemek alışmak için yoksa diğer ayı mi beklesem .26 güne düştü döngüm adetle beraber (8gun adet le)

Bir bayan başka bir yerde böyle yazmis
Bence testlerin hepsi kurallara uygun yaparsak sağlıklı calisir cunku lh hormonu bariz yukseliyor ve birden dusuyor buda Mevlamizin ikrami bize elhamdulillah. bazi insanlar bizi elestitiyor ama belkide burası bize vesile belki bunlari yapmazsakta oglumuz olur yada yaparsakta kizimiz Rabbimiz bilir nasıl ki hastalandigimizda doktora gidiyoruz buda oyle bisey elestirenler doktora gitmesin o zaman careyi veren Allah desin ama Rabbimiz oyle istemiyor care arayin diyor nasip olursa bizde insallah vesile ariyoruz

Bence dene deneyim olur 50 tane baya varmis tam pik yaptiktan sonra akinti durumunu filan kontrol edersin telefona kaydet 14 gun sonra adet olduysan o gun yumurtladin demektir. Deneyim olur

Bundan 6 yil evvel 30 gunde bir adet oluyordm. Kizima dogum yaptim 29 gunde bire dustu. 4 5 audir 28 e dustu adetim.bu seferde 12.gun pik yapti.. muhtemelen 27 ye dusmus adet araligim.
50 tane 6 7 ay bile pik yapar (gerek kalmaz insallah bu kadarina )ben 7 taneyle bitirdim.

Son düzenleme:
Canim insallah ama yumurtlamayi yakaladin insallah gonlundekini alirsin kucagina
Amin insallah canim.. bakalim benim sut hormonum yukselmisti o yuzden gebe kalamamistim bundan 4 ay once dr 2 aylik ilac verdi ve ilaclar biteli 2 ay oldu. Bende kan tahlili yaptirmadan direk sansimi denedim

Öyle yapicam canim 8 tane kullanmis olucam herhangi bi şikayetim yok mantar şuphesi falan yok ama yinede tedbir amacli alkali yapiyormus ya gun icinde benden su gibi akinti geliyor fitilden sonra sizdede oldumu bu

Evet canım bende de oluyor o akıntı koyu beyaz bende şaşırdım bende oluyor sandım.bende öyle yapayım o zaman

Yine buda umut verici
Hayırlısı canım

Eki Görüntüle 2041229 kizlar bugün 19. Günün çok ağrım oldu dedim yum catlamadimi acaba ama Çatlamış demi sağ tarafında müthiş ağrı var neden anlamadim
19 cok gec degilmi yaa adetlerin duzenlimi keske teste onceden baslasaydin canim piki yakalasaydin daha kolay olurdu tahmin

P Prensesininbircikannesi canım inşallah gönlündekidir resimde her ne kadar malı görsemde doktorun erkek demesi içimi rahatlatır.Rabbşm gönlüne göre versin

Amin Canım Allah razı olsun. Çok fazla ve üst üste ultrason baktırdığım için kafam karıştı o yüzden sağlam iki hafta geçsin sonra görüneyim garanti olsun istiyorum. Senin doğumun da az kaldı Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Sağol canım inşallah sırasıyla birbirimizin müjdeli haberlerini alıp hep beraber seviniriz. Rabbim isteyen dileyen herkese bizlere de nasip etsin inşallah

çok sevindim canım adına darısı bizlerin başına rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin dualarınsa unutma

Dualarım sizinle canım kendime ne kadar istiyorsam size de o kadar istiyorum. Rabbim erkek evlat duygusunu bizlere de yaşatsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…