- 8 Ekim 2017
- 370
- 1.286
- 113
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #35.081
Evet canım onun için verdi hamile kalincada devam et dedi 90 tane var kutuda 3 aylık vermisSen hamilelik planim varmi dedin yumurtaliklara baktirinca acaba onun icinmi verdiler
Yok ben tabiki evde yaptım ya kullanmadım henüz. Artık haftaya belli olunca bende başlarım.Evet canım onun için verdi hamile kalincada devam et dedi 90 tane var kutuda 3 aylık vermis
Him tamam canım sen aynı gün hem catladigini öğrenip hemde birliktelik olduğu için muayeneni merak ettim alttan bakınca aletin ucuna jel sürüyor ya doktor kendi kendime dedim acaba bu kız vajinal baktirdiysa jel kalıntıları rahim ağzı çevresinde kalipta spermleri mi etkiledi diye de. Bilmiyorum canım sanki heran geliceksin erkekmis bebisim diyecekmissin gibi geliyor.
Canim ayrintiliya girdin miElifemm- Elifimmm elifimmm ne kadar isterim sizlere boyle bir haber vermeyi bugun benim dogum gunum ne dilesem diye dusndum kendim icin yine aklima allahin katindan herkese verdigi ibi kendimede saglikli bir ogul gecti hepimizin akli birbirimizde insallah sende gonlunden gecene nail olursun burda mujde verirsin burada bulunan herkesede kendimede rabbimin sonsuz katindan saglikli hayirli erkek ewlatlar diliyorum herkes gonlunden gecen hayalini kurdugu erkek yavrusuna da kavussun insallah
O yuzden diyetten bunalmayin diyette sart sadece catlama sonrasi tek iliski alkalilik yetmiyor bikmayin usanmayin sabirla ne gerekiyorsa yapin
Sagol canim evet multivitaminin icinde folik asit var ama gunluk dozaj yeterli olmayabilir dedi eczaci bende d vit de istedigim icin almaya karar verdim.Teşekkür ederim canım
Ocean mummy içeriğine baktım içinde folik asit var ayrıca kullanmaya gerek yok gibi D Vitamini takviyesi eklenebilir benimde hep düşüktür.
Eşine multivitamin kullandıracakmısın?
Coq10,e vitamini +çinko takviyesi yapılabilir.
Sen ne düşünüyorsun bu konuda :)
Amin amin canım benim Allah razı olsun.Rabbim dualarını kabul eylesin ınş...Elifemm- Elifimmm elifimmm ne kadar isterim sizlere boyle bir haber vermeyi bugun benim dogum gunum ne dilesem diye dusndum kendim icin yine aklima allahin katindan herkese verdigi ibi kendimede saglikli bir ogul gecti hepimizin akli birbirimizde insallah sende gonlunden gecene nail olursun burda mujde verirsin burada bulunan herkesede kendimede rabbimin sonsuz katindan saglikli hayirli erkek ewlatlar diliyorum herkes gonlunden gecen hayalini kurdugu erkek yavrusuna da kavussun insallah
O yuzden diyetten bunalmayin diyette sart sadece catlama sonrasi tek iliski alkalilik yetmiyor bikmayin usanmayin sabirla ne gerekiyorsa yapin
Normal canim yumurtlama nin olacağı gün ateş yükselir zatenKızlar birşey sorcam, 5 gün önce yumurtlama gününde eşimle ilişkim oldu. Ve ilişkiden sonra ateşim yükselmeye başladı. 37 buçuğa kadar çıktığı oldu. Sizce bu normal mi arkadaşlar??
Yumurtlana günüm 5 gün önceydi canım, yumurtlama gününde ilişkiye girdim ondan sonraki günler ateşim yukselmeye başladı akintim var. Yumurtlama gününde değilim artık o yüzden sordumNormal canim yumurtlama nin olacağı gün ateş yükselir zaten
Amin amin canım benim Allah razı olsun.Rabbim dualarını kabul eylesin ınş...
Doğum gününde ayrıca kutlu olsun rabbim sağlıklı huzur dolu nice yaşlar nasip etsin herşey gönlünce olsun
Adet gününe kadar ateşin yüksek seyirde gidiyorsa zaten büyük ihtimal hamile kalicaksin demekYumurtlana günüm 5 gün önceydi canım, yumurtlama gününde ilişkiye girdim ondan sonraki günler ateşim yukselmeye başladı akintim var. Yumurtlama gününde değilim artık o yüzden sordum
Hayırlısı canım. Bugün yine ateşim 37 çıktı, ve beyaz kremsi akintim var, avuç içlerim bile yaniyor. Çok teşekkür ederim cevap verdiğin için birkaç bölümde sordum bu soruyu herkes cevap vermiyor. Allah razı olsun cevap yazdığın için canımAdet gününe kadar ateşin yüksek seyirde gidiyorsa zaten büyük ihtimal hamile kalicaksin demek
Rica ederim canım senden de Allah razı olsun bildiğimizi paylaşıyoruz.Rabbim gönlüne göre versin ınş.gebelik olursa yaz burayadaHayırlısı canım. Bugün yine ateşim 37 çıktı, ve beyaz kremsi akintim var, avuç içlerim bile yaniyor. Çok teşekkür ederim cevap verdiğin için birkaç bölümde sordum bu soruyu herkes cevap vermiyor. Allah razı olsun cevap yazdığın için canım
Tamam canım. Inşallah gebelik olur da yazarım buraya. Olursa eğer ikinci çocuğum olcak. Bir oğlum var. Oglumda anlamamıştım bile hamile oldugumu, sonradan öğrendim, baş dönmelerimden dolayi evde test yapmistim.Nasip bakalimRica ederim canım senden de Allah razı olsun bildiğimizi paylaşıyoruz.Rabbim gönlüne göre versin ınş.gebelik olursa yaz burayada
Rabbim bağışlasın yavrunu yumurtlama günü erkek olur diye mi denediniz bide test filan kullandin mi canimTamam canım. Inşallah gebelik olur da yazarım buraya. Olursa eğer ikinci çocuğum olcak. Bir oğlum var. Oglumda anlamamıştım bile hamile oldugumu, sonradan öğrendim, baş dönmelerimden dolayi evde test yapmistim.Nasip bakalim
Hoşgeldin canım rabbim hayırlı sağlıklı bir ogulda nasip etsin ınş. SuanKızlar merhabalar
1 haftadır takip etmeye çalışıyorum topigi
maşallah çok aktifsiniz
Bende tedaviye başladım
38 yaşındayım 3. Bebek istiyoruz
1.5 senedir deniyoruz olmadı şimdiye kadar
Doktora bir gidip goruneyim dedim
Kan tahlilinde FSH azıcık yüksek çıktı
Yaşım gereği normalmiş
Zaman kaybetmek istemezsen aşılama veya tüp Bebek dedi
Tüp bebek istemem çok şükür 2 tane kızım var biri 16 biri 4.5 yaşında
Hayırlısıyla Allah nasip ederse 3. bebeği kız erkek yine farketmez yeterki sağlıklı olsun
Ultrason muayenesinde rahim ve yumurtalıklar iyi çıktı
Klomen basladik
Birde inofolic verdi doktorum
Şimdi kız erkek farketmez bana göre ama büyük kızım erkek kardeş istiyor
Bende onun için araştırmalara başlamıştım ne yenir nasıl beslenilir falan
Kadın vajinasının asidik erkek sperminin alkali olduğunu okudum biyerde
spermlerin olmemesi yumurtaya ulaşabilmesi için vücudu alkali yapmak gerekmiş
Bu ay benim çin takvimine göre kız
Sizler çin takvimine bakiyormusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?