- 14 Aralık 2015
- 3.043
- 1.965
- 133
- 33
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #35.101
Amin canim. Oglumun yanına bir oğlum daha olur belki diye yumurtlama günü denedim canım. İçimden böyle geçti. Nasip tabi. Test kullanmadim canim. Son 3 ayin adet döngüsüne göre yumurtlama günümü hesapladim. Adet olduğum ilk günden saymaya başlayarak tam 13.güne denk geliyor yumurtlama günü. 26 günde bir adet oluyom. O şekilde yaptım canımRabbim bağışlasın yavrunu yumurtlama günü erkek olur diye mi denediniz bide test filan kullandin mi canim
Hepimizle beraber size de hayirli saglikli evlatlar dilerim,elden geldigince bilgilerimizi paylasmaya calisiyoruz umarim hepimiz icin faydali olur,herseyin gonlumuzce olması dilegi ile hosgeldiniz:))Kızlar merhabalar
1 haftadır takip etmeye çalışıyorum topigi
maşallah çok aktifsiniz
Bende tedaviye başladım
38 yaşındayım 3. Bebek istiyoruz
1.5 senedir deniyoruz olmadı şimdiye kadar
Doktora bir gidip goruneyim dedim
Kan tahlilinde FSH azıcık yüksek çıktı
Yaşım gereği normalmiş
Zaman kaybetmek istemezsen aşılama veya tüp Bebek dedi
Tüp bebek istemem çok şükür 2 tane kızım var biri 16 biri 4.5 yaşında
Hayırlısıyla Allah nasip ederse 3. bebeği kız erkek yine farketmez yeterki sağlıklı olsun
Ultrason muayenesinde rahim ve yumurtalıklar iyi çıktı
Klomen basladik
Birde inofolic verdi doktorum
Şimdi kız erkek farketmez bana göre ama büyük kızım erkek kardeş istiyor
Bende onun için araştırmalara başlamıştım ne yenir nasıl beslenilir falan
Kadın vajinasının asidik erkek sperminin alkali olduğunu okudum biyerde
spermlerin olmemesi yumurtaya ulaşabilmesi için vücudu alkali yapmak gerekmiş
Bu ay benim çin takvimine göre kız
Sizler çin takvimine bakiyormusunuz
Rabbim gönlündeki ni nasip etsin ınş. Cinsel perhiz uygulandin miAmin canim. Oglumun yanına bir oğlum daha olur belki diye yumurtlama günü denedim canım. İçimden böyle geçti. Nasip tabi. Test kullanmadim canim. Son 3 ayin adet döngüsüne göre yumurtlama günümü hesapladim. Adet olduğum ilk günden saymaya başlayarak tam 13.güne denk geliyor yumurtlama günü. 26 günde bir adet oluyom. O şekilde yaptım canım
Amin canim.Birkaç gün sonra ilişkimiz oldu. Arka arkaya olmadı. Perhiz erkeğin bir kaç gün beklemesi sanırım di mi. Sperm kalitesi düşmemesi içinRabbim gönlündeki ni nasip etsin ınş. Cinsel perhiz uygulandin mi
divinity takvimler tutan da var tutmayanda zaten %50 ihtimal olduğu için denk gelme olasılığı yuksek.
Bu arada klomen basladiysan mutlaka doktor takibi yaptır bence aynı anda bir kaç yumurtlama olabilir ikiz olma ihtimali de çok yüksek hem fsh ta yuksekmis senin.Ne zaman basliycaksin denemeye rabbim rastgetirsin ins en en önemlisi dua
Klomen başladım bugün 2. GünümHoşgeldin canım rabbim hayırlı sağlıklı bir ogulda nasip etsin ınş. Suan4blueandpink arkadaşımız bu konudaki beslenmeyi takviyeleri paylaşıyor.amaç vücudu alkali yapıp potasyum ve sodyum ağırlıklı beslenmek esinizede spermleri güçlendirmek için takviye yada beslenmeye ağırlık vermeniz ve en önemlisi yumurtlama günü tek ilişki doktor kontrolunde olursa tam kesin olur yada evde lh kiti ile sıkı takip tam gününü bulmanız burda yine takip edin kim.neler yapmış fikir olur herkes bildiğini paylaşıyor
Hoşbulduk canımHoşgeldin canım rabbim hayırlı sağlıklı bir ogulda nasip etsin ınş. Suan4blueandpink arkadaşımız bu konudaki beslenmeyi takviyeleri paylaşıyor.amaç vücudu alkali yapıp potasyum ve sodyum ağırlıklı beslenmek esinizede spermleri güçlendirmek için takviye yada beslenmeye ağırlık vermeniz ve en önemlisi yumurtlama günü tek ilişki doktor kontrolunde olursa tam kesin olur yada evde lh kiti ile sıkı takip tam gününü bulmanız burda yine takip edin kim.neler yapmış fikir olur herkes bildiğini paylaşıyor
Hoşbulduk canım Allah razı olsun hepinizdenHepimizle beraber size de hayirli saglikli evlatlar dilerim,elden geldigince bilgilerimizi paylasmaya calisiyoruz umarim hepimiz icin faydali olur,herseyin gonlumuzce olması dilegi ile hosgeldiniz:))
Evet canım rabbim gönlündeki nasip etsin.Amin canim.Birkaç gün sonra ilişkimiz oldu. Arka arkaya olmadı. Perhiz erkeğin bir kaç gün beklemesi sanırım di mi. Sperm kalitesi düşmemesi için
Tek ilişkiden kasıt yumurtlama günü korunmasız ilişki.diğer birlikteliklerde prezervatif ile korunacaksinizTek ilişki nasıl olmali
Canım ben eşime hiçbirşey uygulamadim ama bence pekmezini verme şeker yüklü oluyor onlar genelde burdaki kızlar aktardan yada eczaneden keçiboynuzu özü kullandiriyorlar sanırım.ama ben olsam orjinalini yaparım sen yapabilirsen aktardan keciboynuzlarinin kendisini al kaynamis suya kırıp at 15-20 dk o şekilde demlensin bu suyu dolaptada saklayabilirsin 3 gün 3 günde bir yeni yaparsın.Hoşbulduk canım
Eşime keçiboynuzu pekmezi ,multivitamin icirsem yetermi
Canım vitaminleriHoşbulduk canım
Eşime keçiboynuzu pekmezi ,multivitamin icirsem yetermi
Amin canım. Herkese gönlündekini nasip etsin Rabbim.Evet canım rabbim gönlündeki nasip etsin.
Benimkide özüCanım ben eşime hiçbirşey uygulamadim ama bence pekmezini verme şeker yüklü oluyor onlar genelde burdaki kızlar aktardan yada eczaneden keçiboynuzu özü kullandiriyorlar sanırım.ama ben olsam orjinalini yaparım sen yapabilirsen aktardan keciboynuzlarinin kendisini al kaynamis suya kırıp at 15-20 dk o şekilde demlensin bu suyu dolaptada saklayabilirsin 3 gün 3 günde bir yeni yaparsın.
Buldummmcanim daha once sen sormustun degil mi kullanacagim takviyeleri?
Detayli yazmaya calisacagim,kendim icin,
Assos marka folik asit gunde 2 tablet yemeklerle beraber(icerik folik asit kalsiyum d vitamini ,surekli d vitamini eksikliğim oldugundan ben bunu tercih ettim tabi alternatif cok)
Ocean mummy gunde 1 tablet(omega 3 multivitamin multimineral kombinasyonu).efa momla benzer icerikte galiba.
Keten tohumu yagi gunde 1 tatli kasigi.sagliga bircok faydasi olan harika bir besin takviyesi internette bilgi bulabilirsiniz,kullanma amacim servikal mukusu arttirma.
Yesil cay gunde 2-3 kupa.mukusu ve genel olarak dogurganligi arttiriyor.
Bugday cimi (alkali listesinin ust siralarinda yer aliyor,ph yukseltmek icin )
Esim icin,
Evicap e vitamini gunde 1 tablet(sperm kalitesi icin)
Solgar coq10(hucre yenilenmesi,testosteron ve ph icin)
Simdilik bu sekilde,faydali olur insallah
Buldummmcanim daha once sen sormustun degil mi kullanacagim takviyeleri?
Detayli yazmaya calisacagim,kendim icin,
Assos marka folik asit gunde 2 tablet yemeklerle beraber(icerik folik asit kalsiyum d vitamini ,surekli d vitamini eksikliğim oldugundan ben bunu tercih ettim tabi alternatif cok)
Ocean mummy gunde 1 tablet(omega 3 multivitamin multimineral kombinasyonu).efa momla benzer icerikte galiba.
Keten tohumu yagi gunde 1 tatli kasigi.sagliga bircok faydasi olan harika bir besin takviyesi internette bilgi bulabilirsiniz,kullanma amacim servikal mukusu arttirma.
Yesil cay gunde 2-3 kupa.mukusu ve genel olarak dogurganligi arttiriyor.
Bugday cimi (alkali listesinin ust siralarinda yer aliyor,ph yukseltmek icin )
Esim icin,
Evicap e vitamini gunde 1 tablet(sperm kalitesi icin)
Solgar coq10(hucre yenilenmesi,testosteron ve ph icin)
Simdilik bu sekilde,faydali olur insallah
Amin amin canım ınş.Rabbim nasip eder burda birbirimize destek oluruz beraber. Suyunun tadı çok kötü değil 9 aylıkken kızıma yapıyordum m.suyu ile de karistitilabilir yine sen bilirsin özünü kullanıyor arkadaslardaBenimkide özü
Keciboynuzunun kendini yedirebilirim ancak suyunu falan içmez
Ona kalsa 3. Bebek için boşuna uğraşıyorum
Ama bence boşuna değil
Rabbim içime sevgisini düşürdü inşallah hamileliği ve sağ salim kucağıma almayı da nasip eder
Bütün herkese insallah
Az önce bunu konuştukAmin amin canım ınş.Rabbim nasip eder burda birbirimize destek oluruz beraber. Suyunun tadı çok kötü değil 9 aylıkken kızıma yapıyordum m.suyu ile de karistitilabilir yine sen bilirsin özünü kullanıyor arkadaslarda
Klomen başladım bugün 2. Günüm
Önümüzdeki perşembe kontrolum var inşallah ilaca cevap verir yumurtaliklarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?