Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Rabbim bağışlasın yavrunu yumurtlama günü erkek olur diye mi denediniz bide test filan kullandin mi canim
Amin canim. Oglumun yanına bir oğlum daha olur belki diye yumurtlama günü denedim canım. İçimden böyle geçti. Nasip tabi. Test kullanmadim canim. Son 3 ayin adet döngüsüne göre yumurtlama günümü hesapladim. Adet olduğum ilk günden saymaya başlayarak tam 13.güne denk geliyor yumurtlama günü. 26 günde bir adet oluyom. O şekilde yaptım canım

Hepimizle beraber size de hayirli saglikli evlatlar dilerim,elden geldigince bilgilerimizi paylasmaya calisiyoruz umarim hepimiz icin faydali olur,herseyin gonlumuzce olması dilegi ile hosgeldiniz:))

Rabbim gönlündeki ni nasip etsin ınş. Cinsel perhiz uygulandin mi

Klomen başladım bugün 2. Günüm
Önümüzdeki perşembe kontrolum var inşallah ilaca cevap verir yumurtaliklarim

Hoşbulduk canım
Eşime keçiboynuzu pekmezi ,multivitamin icirsem yetermi

Hepimizle beraber size de hayirli saglikli evlatlar dilerim,elden geldigince bilgilerimizi paylasmaya calisiyoruz umarim hepimiz icin faydali olur,herseyin gonlumuzce olması dilegi ile hosgeldiniz:))
Hoşbulduk canım Allah razı olsun hepinizden
Ne güzel bir karşılama yaptiniz

Hoşbulduk canım
Canım ben eşime hiçbirşey uygulamadim ama bence pekmezini verme şeker yüklü oluyor onlar genelde burdaki kızlar aktardan yada eczaneden keçiboynuzu özü kullandiriyorlar sanırım.ama ben olsam orjinalini yaparım sen yapabilirsen aktardan keciboynuzlarinin kendisini al kaynamis suya kırıp at 15-20 dk o şekilde demlensin bu suyu dolaptada saklayabilirsin 3 gün 3 günde bir yeni yaparsın.

Hoşbulduk canım
Canım vitaminleri 4blueandpink arkadaşimiz yazdı önceki bir kaç mesajda ben not almadım biraz sayfaları incele dilersen yine burda birbirimize yardımcı oluruz ınş.

Benimkide özü

Keciboynuzunun kendini yedirebilirim ancak suyunu falan içmez
Ona kalsa 3. Bebek için boşuna uğraşıyorum
Ama bence boşuna değil
Rabbim içime sevgisini düşürdü inşallah hamileliği ve sağ salim kucağıma almayı da nasip eder
Bütün herkese insallah

Buldummm

Kopyalayıp mesajlara kaydedeyim

Buldummm

Kopyalayıp mesajlara kaydedeyim

Amin amin canım ınş.Rabbim nasip eder burda birbirimize destek oluruz beraber. Suyunun tadı çok kötü değil 9 aylıkken kızıma yapıyordum m.suyu ile de karistitilabilir yine sen bilirsin özünü kullanıyor arkadaslarda

Az önce bunu konuştuk
Denerim sevmezsem ısrar etme dedi
Adam bıktı usandi benden

İyi akşamlar Kızlar ben de sürekli yazamıyorum ama hep okuyorum yazdıklarınızı azminize hayranım bence bir konuda ne kadar ısrarcı olursan Rabbim nasip ediyor sonuçta dua da bile ısrarcı olunuz diyor inşallah ben de minik kızımdan sonra uygulamak için dediklerinizi kaydediyorum umarım bende de o cesaret olur ve arka arkaya yaparız bebişleri :)

Klomen başladım bugün 2. Günüm
Önümüzdeki perşembe kontrolum var inşallah ilaca cevap verir yumurtaliklarim

Merhaba hosgeldin aramiza
Allah rast getirsin cok uzamanadan hemen hamile kLirsin insallah zaten kizlarin varmis omurlu olsunlar sanslari yollari acik olsun insallah bu seferde saglikli oglun olur onuda tadarsin
Hayir ola rast gele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…