- 31 Temmuz 2017
- 2.684
- 6.216
- 73
- 38
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #35.121
Dolaptan cikaripAz önce bunu konuştuk
Denerim sevmezsem ısrar etme dedi
Adam bıktı usandi benden
Canım dolaba koy serinken icir ılıkken tadı çok bayiyorAz önce bunu konuştuk
Denerim sevmezsem ısrar etme dedi
Adam bıktı usandi benden
Sağol canım Allah razı olsunMerhaba hosgeldin aramiza
Allah rast getirsin cok uzamanadan hemen hamile kLirsin insallah zaten kizlarin varmis omurlu olsunlar sanslari yollari acik olsun insallah bu seferde saglikli oglun olur onuda tadarsin
Hayir ola rast gele
TamamdırDolaptan cikarip
Canım dolaba koy serinken icir ılıkken tadı çok bayiyor
Canım ben bunu yaptım geçen gün ama henüz hamilelik testi bile yapmadım bunu denedim sdece meraktan .karbonat döktüm kabarmadi ama kabartma tozu döktüm köpur köpur kabardıKızlar ne dıcem size. Oncelıkle affınıza sığınarak böyle bısey söylüyorum. Bıraz önce hamıle bu arkadaş bana dediki eskiler bi kaba idrarından dokermıs üzerine kabartma tozu koyarmış bırazcık. Ve eğer kabarırsa erkek dibe çökerse kız demekmiş. Bana biraz cahilce geldi ne yalan soylım. Asidik bişey sonuçta kabarması normal değil mi dedim ama gene de size bi sorim dedim hıc duyan oldu mu. Mide bulandırdıysam cok özür dılıyorum.
Demekki yalan bu yöntem deCanım ben bunu yaptım geçen gün ama henüz hamilelik testi bile yapmadım bunu denedim sdece meraktan .karbonat döktüm kabarmadi ama kabartma tozu döktüm köpur köpur kabardı
İnşallah ayrıntılıda erkek haberi verirsin bize...Elifemm- Elifimmm elifimmm ne kadar isterim sizlere boyle bir haber vermeyi bugun benim dogum gunum ne dilesem diye dusndum kendim icin yine aklima allahin katindan herkese verdigi ibi kendimede saglikli bir ogul gecti hepimizin akli birbirimizde insallah sende gonlunden gecene nail olursun burda mujde verirsin burada bulunan herkesede kendimede rabbimin sonsuz katindan saglikli hayirli erkek ewlatlar diliyorum herkes gonlunden gecen hayalini kurdugu erkek yavrusuna da kavussun insallah
O yuzden diyetten bunalmayin diyette sart sadece catlama sonrasi tek iliski alkalilik yetmiyor bikmayin usanmayin sabirla ne gerekiyorsa yapin
Sagol canim evet multivitaminin icinde folik asit var ama gunluk dozaj yeterli olmayabilir dedi eczaci bende d vit de istedigim icin almaya karar verdim.
Acikcasi esime de multivitamin dusunduk hatta coq10 yerine protein agirlikli bi takviye mi olsa diye de dusundum ama vakit olmadi arastiramadim.haliyle maliyetli birde coq10 henuz almadik daha uygun faydali birsey bulursak onu aliriz belki.seninde onerebilecegin birsey olursa yaz canim.e vitamini almaya başladı bugun.cinkoda alinabilir elbette ben dun konustugum eczaci e vit.tercih et dedigin icin cinkodan vazgectim.
Birde kışın kolay hasta oluyor esim,aktardan bagisiklik guclendirici, icinde polen ve zencefil,tarcin,zerdecal gibi alkali besinler bulunan bi karisim macun hosuma gitti almayi dusunuyorum belki etkisi olur bebek icin de:)
Iyi geceler...
Amin canim sana katılıyorum. Birkaç ay emek versek bişey kaybetmeyiz. Ben şahsen 3. De her şeye dikkat edip bütün takviyeleri hem kendim hem eşim için alacağım. Biz elimizden geleni yapalım takdir Allah in.İnşallah ayrıntılıda erkek haberi verirsin bize...
Şu diyet konusunda aynı fikirdeyim 2,3 ay diyetle kimseye birşey olmaz.Ne diyetler yapılıyor sağlıksız.
Elinizden geleni yapın kızlar
Zamanı gelince inşallah bende yapacağım
Allah herkesin yardımcısı olsun rabbim gönlünüze göre versin.Inşallah hamillerde sağlıklı bir şekilde doğum yaparlar .....
Cok tesekkur ederim canimKendin içinde bunu uygulayabilirsin
Ayni fikirdeyiz arkadaslar,diyet sagligimiza olumsuz etki yapmadigi surece,hatta sagligimiza ve dogurganligimiza jayki yaptigi surece deneme taraftariyim.yalniz diyetle alakali soru isaretleri vardi kafamda,mantigima uymayan taraflari,kalsiyum ve karbonhidrat alimiyla alakali ozellikle,2 aydir yerli yabanci kaynaklarda arastiriyorum yuzlerce farkli sey okudum,hangisi dogru karar vermek biraz zor ama sonunda kalben ve mantiken dogru buldugum bilgilere ulastim, uzatmadan sunu soyleyeyim diyet planimda degisiklik yapacagim,kalsiyumu diyetten cikarmayacagim,biliyorum hep hep kalsiyum+magnezyum=kiz diye okuduk,benim paylastigim diyette de bu vardi,ama aklima yatmadi benim arastrmaya devam ettim,firsat bulunca daha uzun yazacagim:))Amin canim sana katılıyorum. Birkaç ay emek versek bişey kaybetmeyiz. Ben şahsen 3. De her şeye dikkat edip bütün takviyeleri hem kendim hem eşim için alacağım. Biz elimizden geleni yapalım takdir Allah in.
sebebi sabah acken kan sekerinin dusuk olmasi olabilir,bunyenin asidik olmasina sebep oluyormus.dusuk kan sekeri kiz bebek icin ve ortalama degerde kan sekeri erkek bebek icin iyiymisSlm kizlar benimde anlam veremediğim şu: sabah ilk vajenin ph sini ölçtüğümde asidik sonraki ve gece saatlerinde ölçtüğumde bazik oluyorum bunun sebebi ne olabilir.
Amin canim sana katılıyorum. Birkaç ay emek versek bişey kaybetmeyiz. Ben şahsen 3. De her şeye dikkat edip bütün takviyeleri hem kendim hem eşim için alacağım. Biz elimizden geleni yapalım takdir Allah in.
Amin canim sana katılıyorum. Birkaç ay emek versek bişey kaybetmeyiz. Ben şahsen 3. De her şeye dikkat edip bütün takviyeleri hem kendim hem eşim için alacağım. Biz elimizden geleni yapalım takdir Allah in.
O zaman sabahları tehlikeli mi oluyor bizim için :)sebebi sabah acken kan sekerinin dusuk olmasi olabilir,bunyenin asidik olmasina sebep oluyormus.dusuk kan sekeri kiz bebek icin ve ortalama degerde kan sekeri erkek bebek icin iyiymis
Insallah dedigin gibi olur canim.demek aradigin cevap annende miymis:)) neymis ?Az önce annemle konuştum.Annem 3 kızdan sonra ona öğretilen yöntemle 2 erkek yaptı:) Bana anlatmamıştı sanki ramazan dan sonra çocuk yapicam dediğin için bekliyormuş anlatmak için.Şimdi diyorki bu sefer benden habersiz yapma:)
Demem o ki aslında bazı şeyler eğer olmayacaksa nasip olmuyor.İnternette araştırırken buldum burayı bu tarz şeylere inanmazdım.Rabbim belki buranın vesilesiyle bize bir oğluş nasip edecek belki diyet belki yum. Günü ile olacak eleştirmek yerine birbirimizi destekleyelim saygı duyalım bence
B Beybipattis seneye inşallah beraber yapacağız :)
Evet bu konuda birliktelik sabah olacaksa oncesinde mutlaka biseyler yenmeli deniyor.O zaman sabahları tehlikeli mi oluyor bizim için :)
Bence de ilişki öncesi vajen ph bakmak lazım.Bunun için bişey aldın mı canım turnusol kağıdı gibi bişey varmış amaEvet bu konuda birliktelik sabah olacaksa oncesinde mutlaka biseyler yenmeli deniyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?