Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Merhaba hosgeldin aramiza
Allah rast getirsin cok uzamanadan hemen hamile kLirsin insallah zaten kizlarin varmis omurlu olsunlar sanslari yollari acik olsun insallah bu seferde saglikli oglun olur onuda tadarsin
Hayir ola rast gele
Sağol canım Allah razı olsun
Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah

Kızlar ne dıcem size. Oncelıkle affınıza sığınarak böyle bısey söylüyorum. Bıraz önce hamıle bu arkadaş bana dediki eskiler bi kaba idrarından dokermıs üzerine kabartma tozu koyarmış bırazcık. Ve eğer kabarırsa erkek dibe çökerse kız demekmiş. Bana biraz cahilce geldi ne yalan soylım. Asidik bişey sonuçta kabarması normal değil mi dedim ama gene de size bi sorim dedim hıc duyan oldu mu. Mide bulandırdıysam cok özür dılıyorum.

Canım ben bunu yaptım geçen gün ama henüz hamilelik testi bile yapmadım bunu denedim sdece meraktan .karbonat döktüm kabarmadi ama kabartma tozu döktüm köpur köpur kabardı

İnşallah ayrıntılıda erkek haberi verirsin bize...
Şu diyet konusunda aynı fikirdeyim 2,3 ay diyetle kimseye birşey olmaz.Ne diyetler yapılıyor sağlıksız.
Elinizden geleni yapın kızlar
Zamanı gelince inşallah bende yapacağım
Allah herkesin yardımcısı olsun rabbim gönlünüze göre versin.Inşallah hamillerde sağlıklı bir şekilde doğum yaparlar .....

Kendin içinde bunu uygulayabilirsin

Eklentiler

• 20171106_095841.webp
    40,3 KB · Görüntüleme: 70
Amin canim sana katılıyorum. Birkaç ay emek versek bişey kaybetmeyiz. Ben şahsen 3. De her şeye dikkat edip bütün takviyeleri hem kendim hem eşim için alacağım. Biz elimizden geleni yapalım takdir Allah in.

Amin canim sana katılıyorum. Birkaç ay emek versek bişey kaybetmeyiz. Ben şahsen 3. De her şeye dikkat edip bütün takviyeleri hem kendim hem eşim için alacağım. Biz elimizden geleni yapalım takdir Allah in.
Ayni fikirdeyiz arkadaslar,diyet sagligimiza olumsuz etki yapmadigi surece,hatta sagligimiza ve dogurganligimiza jayki yaptigi surece deneme taraftariyim.yalniz diyetle alakali soru isaretleri vardi kafamda,mantigima uymayan taraflari,kalsiyum ve karbonhidrat alimiyla alakali ozellikle,2 aydir yerli yabanci kaynaklarda arastiriyorum yuzlerce farkli sey okudum,hangisi dogru karar vermek biraz zor ama sonunda kalben ve mantiken dogru buldugum bilgilere ulastim, uzatmadan sunu soyleyeyim diyet planimda degisiklik yapacagim,kalsiyumu diyetten cikarmayacagim,biliyorum hep hep kalsiyum+magnezyum=kiz diye okuduk,benim paylastigim diyette de bu vardi,ama aklima yatmadi benim arastrmaya devam ettim,firsat bulunca daha uzun yazacagim:))

Slm kizlar benimde anlam veremediğim şu: sabah ilk vajenin ph sini ölçtüğümde asidik sonraki ve gece saatlerinde ölçtüğumde bazik oluyorum bunun sebebi ne olabilir.

Slm kizlar benimde anlam veremediğim şu: sabah ilk vajenin ph sini ölçtüğümde asidik sonraki ve gece saatlerinde ölçtüğumde bazik oluyorum bunun sebebi ne olabilir.
sebebi sabah acken kan sekerinin dusuk olmasi olabilir,bunyenin asidik olmasina sebep oluyormus.dusuk kan sekeri kiz bebek icin ve ortalama degerde kan sekeri erkek bebek icin iyiymis

Az önce annemle konuştum.Annem 3 kızdan sonra ona öğretilen yöntemle 2 erkek yaptı:) Bana anlatmamıştı sanki ramazan dan sonra çocuk yapicam dediğin için bekliyormuş anlatmak için.Şimdi diyorki bu sefer benden habersiz yapma:)
Demem o ki aslında bazı şeyler eğer olmayacaksa nasip olmuyor.İnternette araştırırken buldum burayı bu tarz şeylere inanmazdım.Rabbim belki buranın vesilesiyle bize bir oğluş nasip edecek belki diyet belki yum. Günü ile olacak eleştirmek yerine birbirimizi destekleyelim saygı duyalım bence

B Beybipattis seneye inşallah beraber yapacağız :)

Az önce annemle konuştum.Annem 3 kızdan sonra ona öğretilen yöntemle 2 erkek yaptı:) Bana anlatmamıştı sanki ramazan dan sonra çocuk yapicam dediğin için bekliyormuş anlatmak için.Şimdi diyorki bu sefer benden habersiz yapma:)
Demem o ki aslında bazı şeyler eğer olmayacaksa nasip olmuyor.İnternette araştırırken buldum burayı bu tarz şeylere inanmazdım.Rabbim belki buranın vesilesiyle bize bir oğluş nasip edecek belki diyet belki yum. Günü ile olacak eleştirmek yerine birbirimizi destekleyelim saygı duyalım bence

B Beybipattis seneye inşallah beraber yapacağız :)

Insallah dedigin gibi olur canim.demek aradigin cevap annende miymis:)) neymis ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…