- 3 Nisan 2017
- 2.445
- 5.098
- 158
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #35.161
Canim cok fazla arastiriyorsun ama doğruluk payı ne okuduklarinin?Ayni fikirdeyiz arkadaslar,diyet sagligimiza olumsuz etki yapmadigi surece,hatta sagligimiza ve dogurganligimiza jayki yaptigi surece deneme taraftariyim.yalniz diyetle alakali soru isaretleri vardi kafamda,mantigima uymayan taraflari,kalsiyum ve karbonhidrat alimiyla alakali ozellikle,2 aydir yerli yabanci kaynaklarda arastiriyorum yuzlerce farkli sey okudum,hangisi dogru karar vermek biraz zor ama sonunda kalben ve mantiken dogru buldugum bilgilere ulastim, uzatmadan sunu soyleyeyim diyet planimda degisiklik yapacagim,kalsiyumu diyetten cikarmayacagim,biliyorum hep hep kalsiyum+magnezyum=kiz diye okuduk,benim paylastigim diyette de bu vardi,ama aklima yatmadi benim arastrmaya devam ettim,firsat bulunca daha uzun yazacagim:))
5 nisan Çarşamba gecesi saati 00-01 arası galiba :) :) bebeğim kizArkadaşlar bebeginin cinsiyeti belli olanlar iliski ayini gününu hatta mumkunse saatini yazabilirmi. Şu ay olayina bakicam. Tutmayan varsa icim rahatlayacak lütfen
Söylediklerine harfiyen katılıyorum arkadaşımCanim cok fazla arastiriyorsun ama doğruluk payı ne okuduklarinin?
Internette doğru bilgi kadar çöp yığını yalan yanlış bilgiler De mevcut
Bence kalsiyum kız bebek için yenmeli. Erkek bebekte olmamalı diye biliyorum. Erkek bebegi olan arkadaşlar iki üç ay gibi bi süre de süt ürünleri tuketmeyerek, bol tuzlu yiyerek, bol kayısı muz gibi potasyum içeren yiyecekler falan yediler diye biliyorum. Birde pH yüksek su.
Bence bunun yanında enfeksiyon falan varsa onun tedavisi.bir iki vitamin. Eşe de keçi boynuzu özü falan.ve en önemlisi yumurtlama günü tek iliski . Ve Allah a kalmış gerisi için elden bişey gelmez bol bol dua.
Canim iste yazarken belirtiyorum bende bilgi cok herkes icin de farkli olabilir diye.hangisine itibar edecegi tamamen kisinin kendisine kalmis birsey.ben kafama takilan noktalarda arastirmaya calisiyorum mumkun oldugunca.kalsiyum meselesinde bende aynen oyle dusunuyordum genel kani o sekilde,tecrube eden de cok.bende o bakis acisinda diyet listesi paylasmistim hatta.ancak farkli yonde seyler de okudum fikrimi degistirmeme sebep olan.sizin de yorum ve fikirlerinizi istedim ozellikle,karsilastiralim diye.aslinda linkleri vereyim ben sizler de okuyup karsilastirma yapabilirsiniz ingilizcesi olanlar veya google ceviri yardimci olur belkiCanim cok fazla arastiriyorsun ama doğruluk payı ne okuduklarinin?
Bence kalsiyum kız bebek için yenmeli. Erkek bebekte olmamalı diye biliyorum. Erkek bebegi olan arkadaşlar iki üç ay gibi bi süre de süt ürünleri tuketmeyerek, bol tuzlu yiyerek, bol kayısı muz gibi potasyum içeren yiyecekler falan yediler diye biliyorum. Birde pH yüksek su.
Bence bunun yanında enfeksiyon falan varsa onun tedavisi.bir iki vitamin. Eşe de keçi boynuzu özü falan.ve en önemlisi yumurtlama günü tek iliski . Ve Allah a kalmış gerisi için elden bişey gelmez bol bol dua.
Ayy canım inşallah beraber deneme yapalım.dua edelim birbirimize. Allah im ogullu kızlı güzel bi ailemiz olsun inşallah isteyen bütün arkadaşlarımla birlikte.
Sadece burda söyleyebiliyorum erkek bebek isteğimi. :)
Sanırım bende seninle aynı fikirdeyimCanim cok fazla arastiriyorsun ama doğruluk payı ne okuduklarinin?
Bende 3. Bebeğe karar verdim deyince ya erkek olmazsa diyorlarAmin canım inşallah rabbim hepimize nasip etsin.Bende erkek istediğimi söyleyemiyorum.Erkek anneleri çok rahatlıkla kız istiyorum diyebiliyor.Hamile kalmadan önce bir arkadaşla konuşuyorduk bebek konusunu onun birtane oğlu var.ikinciyide erkek istiyordu.Sen ne zaman yapıcan dedi Tatile gidecektik istanbula orda yapicam dedim çoçuğu büyük şehirde yapıcamki büyük adam olsun dedim ne dese beğenirsin hemen yaptın da erkek oldu zaten.o zamanda hamileyim bi kaç haftalık nasıl üzüldüm yalvarıyorum allahım ne olur erkek olsun diye: ( Sonra o arkadaş benden 2 ay sonra hamile kaldı nasıl merake ediyorum neyi olacak diye ve 2.oğlu geliyor istediği oldu
Bende 3. Bebeğe karar verdim deyince ya erkek olmazsa diyorlar
Bende erkek çocuk isteyen kim..Allah sagliklisini hayırlısını nasip etsin diyorum
Olsun olsun yinede erkek istersiniz sen istemezsen kocan ister deyip damarima basiyorlar
Erkek bebeği büyük kızım istiyor bizim evde
Bakalım Allah neyi layık görecek
Bizim için en hayırlısını O bilir
Arkadaslar benim 2,5 yasinda bir kizim var ve bu yil aralik ayinda ikinciye hamile kalmayi planliyorum. 27 Kasim bat. tam 28 gun suruyor buna gore 14. gun 11 aralik mi 10 aralik mi oluyor? birde 15. gun iliski olursa kiz mi olur erkek mi kafam cok karisti.bilen biri aydinlatsin lutfen[/QUOTE
Dollenmemis yumurtanin atilma suresi herkeste sabit 14 gundur ,degismez.yani bat 27 kasım ise 14 gun oncesinde yani 13 kasımda,ve sonraki ay(kasım 30 gun)11inde yumurtlama olacak demektir.erkek bebek icin yumurtlama gunu ve sonraki gunde iliski oneriliyor.yani 15.gun de erkek icin oneriliyor buna gore.
İstiyorum diyemem, demiycemEvet erkek istiyorum diye bağırmak istiyorum ya
Niye damarımıza basıyorlar ki ben anlamıyorum.Biz allahtan istiyoruz kime ne
İnşallah oğlumuz olur bi gün.
İstiyorum diyemem, demiycem
Olmazsa bana gereksiz yere acimasinlar
Birgun densizin biri bana 3 tane oglan verdi,dedi burnu havada,veren de alan da Allah dedim,sustu...İstiyorum diyemem, demiycem
Olmazsa bana gereksiz yere acimasinlar
Yok cnm dogum tarihine grk yok. Senin gecen koç canim ateş grubu erkek bebekCanım benimkine bi bak sana zahmet merak ışte
İlişki tarihi 29 ekim saat 2 gibi doğum tarihi gerekmiyor mu
Ay sağol canım merak ışte 12den sonra tarih değişiyor onu unuttum 30ekime mi bakmak lazım pazar gece 2 de oldu isteYok cnm dogum tarihine grk yok. Senin gecen koç canim ateş grubu erkek bebek
Canım bulantın varmıydı kız çocuk bulantı yapar oğlan çocukta ise bulantı olmuyo diyolar doğru mu?Allah herkesin gonlune gore versin arkadaslar benimde bir kizim var ama ben kizim icin tekrar kizim olsun istiyorum ama sanirim bir oglum olacak..14 haftalikken dr cikinti gordu pipiye benzettim dedi o cikintiyi bende gordum hatta %70 erkek dedi ama benim gonlum kizdan yana.belki bir cogunuz ne guzel bir kiz bir de oglun oluyor diyebilirsiniz ama kiza kiz lazim bence benim olmadigi icin eksikligini cok yasadim yinede herseyin hayirlisi diyelim
Sağlıkla kucağına alırsın ınş canım rabbimin izniyle .bence de kıza kız şart benimde 2 erkek olsaydı sırf kızım tek kalmasın diye 3.ye kız olsun diye ugrasirdim çok şükür kızlarım tamam rabbimden birde bir hayırlı sağlıklı bir oğul istiyorum isteyen herkese nasip etsin ınş rabbim.Allah herkesin gonlune gore versin arkadaslar benimde bir kizim var ama ben kizim icin tekrar kizim olsun istiyorum ama sanirim bir oglum olacak..14 haftalikken dr cikinti gordu pipiye benzettim dedi o cikintiyi bende gordum hatta %70 erkek dedi ama benim gonlum kizdan yana.belki bir cogunuz ne guzel bir kiz bir de oglun oluyor diyebilirsiniz ama kiza kiz lazim bence benim olmadigi icin eksikligini cok yasadim yinede herseyin hayirlisi diyelim
hayir bende tam tersi oldu.kizimda hic bulantim olmamisti ama bunda tam tersi oldu cok bulantim oldu.aslinda bulantinin cinsiyetle ilgisi yokmus vucutta salgilanan gebelik hormonu kimi kadinda bulanti yapar kiminde yapmazmis her gebelikte farkli geciyormus birbirindenCanım bulantın varmıydı kız çocuk bulantı yapar oğlan çocukta ise bulantı olmuyo diyolar doğru mu?
cok guzel sizin masallah birde oglan olursa onuda tatmis olursunuz kiz olursada üçlersiniz sirtiniz yere gelmez alimAllah..Sağlıkla kucağına alırsın ınş canım rabbimin izniyle .bence de kıza kız şart benimde 2 erkek olsaydı sırf kızım tek kalmasın diye 3.ye kız olsun diye ugrasirdim çok şükür kızlarım tamam rabbimden birde bir hayırlı sağlıklı bir oğul istiyorum isteyen herkese nasip etsin ınş rabbim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?