Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canim cok fazla arastiriyorsun ama doğruluk payı ne okuduklarinin?
Internette doğru bilgi kadar çöp yığını yalan yanlış bilgiler De mevcut
Bence kalsiyum kız bebek için yenmeli. Erkek bebekte olmamalı diye biliyorum. Erkek bebegi olan arkadaşlar iki üç ay gibi bi süre de süt ürünleri tuketmeyerek, bol tuzlu yiyerek, bol kayısı muz gibi potasyum içeren yiyecekler falan yediler diye biliyorum. Birde pH yüksek su.
Bence bunun yanında enfeksiyon falan varsa onun tedavisi.bir iki vitamin. Eşe de keçi boynuzu özü falan.ve en önemlisi yumurtlama günü tek iliski . Ve Allah a kalmış gerisi için elden bişey gelmez bol bol dua.

Söylediklerine harfiyen katılıyorum arkadaşım

Canim iste yazarken belirtiyorum bende bilgi cok herkes icin de farkli olabilir diye.hangisine itibar edecegi tamamen kisinin kendisine kalmis birsey.ben kafama takilan noktalarda arastirmaya calisiyorum mumkun oldugunca.kalsiyum meselesinde bende aynen oyle dusunuyordum genel kani o sekilde,tecrube eden de cok.bende o bakis acisinda diyet listesi paylasmistim hatta.ancak farkli yonde seyler de okudum fikrimi degistirmeme sebep olan.sizin de yorum ve fikirlerinizi istedim ozellikle,karsilastiralim diye.aslinda linkleri vereyim ben sizler de okuyup karsilastirma yapabilirsiniz ingilizcesi olanlar veya google ceviri yardimci olur belki

http://genderdreaming.com/forum/try...06-high-everything-diet-nutshell-version.html

Amin canım inşallah rabbim hepimize nasip etsin.Bende erkek istediğimi söyleyemiyorum.Erkek anneleri çok rahatlıkla kız istiyorum diyebiliyor.Hamile kalmadan önce bir arkadaşla konuşuyorduk bebek konusunu onun birtane oğlu var.ikinciyide erkek istiyordu.Sen ne zaman yapıcan dedi Tatile gidecektik istanbula orda yapicam dedim çoçuğu büyük şehirde yapıcamki büyük adam olsun dedim ne dese beğenirsin hemen yaptın da erkek oldu zaten.o zamanda hamileyim bi kaç haftalık nasıl üzüldüm yalvarıyorum allahım ne olur erkek olsun diye: ( Sonra o arkadaş benden 2 ay sonra hamile kaldı nasıl merake ediyorum neyi olacak diye ve 2.oğlu geliyor istediği oldu

Sanırım bende seninle aynı fikirdeyim
Çok örnek var o yüzden bende süt ürünleri tüketmeyi düşünmüyorum.

Bende 3. Bebeğe karar verdim deyince ya erkek olmazsa diyorlar
Bende erkek çocuk isteyen kim..Allah sagliklisini hayırlısını nasip etsin diyorum
Olsun olsun yinede erkek istersiniz sen istemezsen kocan ister deyip damarima basiyorlar
Erkek bebeği büyük kızım istiyor bizim evde
Bakalım Allah neyi layık görecek
Bizim için en hayırlısını O bilir

Evet erkek istiyorum diye bağırmak istiyorum ya
Niye damarımıza basıyorlar ki ben anlamıyorum.Biz allahtan istiyoruz kime ne
İnşallah oğlumuz olur bi gün.

Allah herkesin gonlune gore versin arkadaslar benimde bir kizim var ama ben kizim icin tekrar kizim olsun istiyorum ama sanirim bir oglum olacak..14 haftalikken dr cikinti gordu pipiye benzettim dedi o cikintiyi bende gordum hatta %70 erkek dedi ama benim gonlum kizdan yana.belki bir cogunuz ne guzel bir kiz bir de oglun oluyor diyebilirsiniz ama kiza kiz lazim bence benim olmadigi icin eksikligini cok yasadim yinede herseyin hayirlisi diyelim

Canım bulantın varmıydı kız çocuk bulantı yapar oğlan çocukta ise bulantı olmuyo diyolar doğru mu?

Sağlıkla kucağına alırsın ınş canım rabbimin izniyle .bence de kıza kız şart benimde 2 erkek olsaydı sırf kızım tek kalmasın diye 3.ye kız olsun diye ugrasirdim çok şükür kızlarım tamam rabbimden birde bir hayırlı sağlıklı bir oğul istiyorum isteyen herkese nasip etsin ınş rabbim.

Canım bulantın varmıydı kız çocuk bulantı yapar oğlan çocukta ise bulantı olmuyo diyolar doğru mu?
hayir bende tam tersi oldu.kizimda hic bulantim olmamisti ama bunda tam tersi oldu cok bulantim oldu.aslinda bulantinin cinsiyetle ilgisi yokmus vucutta salgilanan gebelik hormonu kimi kadinda bulanti yapar kiminde yapmazmis her gebelikte farkli geciyormus birbirinden

cok guzel sizin masallah birde oglan olursa onuda tatmis olursunuz kiz olursada üçlersiniz sirtiniz yere gelmez alimAllah..
benim ikinci oglum olursa daha yapmayi dusunmem yasim 36 cok zor birde bu hamileligim benim mucize gebelik oldu.kizimi ikinci tup denemesinde aldim kucagima gectigimiz mayista da dondurulmus embriyo ile hamile kaldim fakat 7 haftalik dusuk oldu.agustostada normal yoldan hamile kaldim.buda erkek bebege kismetmis demekki.kizimin kizkardesi olsun cok isterdim ama ne yapabilirim takdir-i ilahi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…