Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Koc burcu ateş grubu yani erkek. Bütün herşey sende israrla erkek bebeği gösteriyor canim. Tekrar ne zaman gidecen doktora

Bana kaderimin bir oyunu mu buuu aldi sewdigimi verdi minnos bir kiizzz

Ben bu hafta kismetse canim detayliya girecegim
Cok tesekkurler zahmet oldu

Bana kaderimin bir oyunu mu buuu aldi sewdigimi verdi minnos bir kiizzz

Ben bu hafta kismetse canim detayliya girecegim
Cok tesekkurler zahmet oldu
Estağfirullah canim. Canim bence ayrintilidan sonra emin olalim. Insallah supriz olur.

Yok canim ozel hastaneydi bebegi dogdu 3 aylik suanda.demekki iste kordon filan karisti heralde bilemiyorum ki:))

Allaha şükür çok iyiyim yavaş yavaş doğum hazırlıklarına başladım.Biraz Heyecanlıyım biraz buruk gibi çok istemiştim be oğlum olsun Maviş şeyler görünce için bi tuaf oluyor hala.Eşim kız olmasına üzülmedi ama benim üzülmeme daha çok üzüldü.Hevesimi kırdın diyordu.Ama 3.yü kesin erkek istiyordur.Ara vermeden yapalım diyor çünkü:) 3 kızı olanlar gözüme takılıyor hep acaba diyorum.Sonra 2 kızdan sonra oğlu olanları görüyorum tekrar umutlanıyorum fln ne bilim hamile kafası işte karma karışığım bi mucize olsa erkek doğsa diyorum hep dua ediyorum sende dua et arkadaşım ben umudumu hiç kaybetmedim.

Ay canım benim yaa nasıl ıcıme dokundu yazın anlatamam. Allah ınsallah üçüncü evladını erkek nasıp eder canım. Biz kuluz ellerimizi açtık ıstıyoruz takdir Allah'ın. İsme karar verdiniz mi prensesın

Amin canım inşallah rabbim nasip etsin isteyen herkese inşallah senin gönlündeki olur.isme karar veremedik düşünüyoruz hala

Seni cok iyi anliyorum okadar iyi anliyorumki sani beni anlattin bir bebek daha dusunebilirim 1 sansim daha var diyorum sonra korkuyorum ya buda ayni olursa diye rabbimin katinda okadar cok ki insallah gonlunce en cok sana benzeyen bir oglun olur oglumm diye bagrina basarsin dedigin gibi umudu kesmemek lazim allahin gucu her seye yeter bazen diyorumki bu bebegin ne sucu var belki bu kadar erkek bebek sewdigimi bils4 o da beni istemezdi uzuluyorum, ko4kuyorum s3nelerce bir evlat haberi almayi bekleyen aileler var allahtan korkuyorum gene cok sukur diyorum insallah bizede degisikli tattirir
Sen de yorma kendini artik agirlasmissindir kendine iyi bak caninin kiymetini bil

Kızlar iyi akşamlar. Bende bi bakinayim dedim takvimlere falan çin takvimi rus takvimi bende hiç tutmuyo ama maya takvimide varmış tuttu bende sizde bu deneyin bakalım belki doğruluk payı çıkar . maya takvine gorede 2. Erkek bebek gösteriyor insan ışte bu umitlenmiyo değil . sizdede doğru cikcakmi

Aman kuzum takvimlere çok takılma ihtimal hep %50 olduğu için denk gelme olasiligida yüksek oluyor ya kız ya erkek.ınan ben bile şimdi bi yöntem uydursam yüzde 50 tutturma şansım var bende bakiyorum ama sırf meraktan

Sağol canım inşallah rabbim bu kadar emeğinin karsiligini versin. Tabi ki bilgilerimizi paylaşmak, yorum yapmak, bilgilenmek için burdayiz. Birbirimize faydalı olalım.

Maya takvımı ha hemen bakıyım ona da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…