- 29 Mayıs 2013
- 1.231
- 609
- 123
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #35.201
hadi hayirlisi olsun bakalimDegilim,kucugum 2 yaşında gelecek aydan itibaren kardes dusunuyiruz insallah
sagol canim insallahİnşallah canım önce sağlıklı olsun sonra gönlümüze göre olsun inşallah. Sende sağ salim kucağına alırsın inşallah yavrunu
Koc burcu ateş grubu yani erkek. Bütün herşey sende israrla erkek bebeği gösteriyor canim. Tekrar ne zaman gidecen doktora
Canim sirayla oglak koç bogaGecemavisim canım bana da bakar mısın ? Tahmını tuttuğunu düşündüğüm tarih 1 eylül saat gece 10.30 11 bir de sana zahmet 8 ve 10 Eylül'e de bakar mısın gene aynı saatler
Estağfirullah canim. Canim bence ayrintilidan sonra emin olalim. Insallah supriz olur.Bana kaderimin bir oyunu mu buuu aldi sewdigimi verdi minnos bir kiizzz
Ben bu hafta kismetse canim detayliya girecegim
Cok tesekkurler zahmet oldu
Benim arkadaş 6 aya kadar erkek bildi ayrıntılıda kız çıktı orası hiç belli olmaz :)Erkek kuza donmez canim allah vinlunce wersin genede
Yok canim ozel hastaneydi bebegi dogdu 3 aylik suanda.demekki iste kordon filan karisti heralde bilemiyorum ki:))D3
Acaba kuzenin devlet hastanesine mi gidiyor??
Buyuk hastanelerde cinsiyete cok o em verilmiyir birde eski teknoloji kullaniyorlar.artik drlar cok tecrubeli dr sebebi ilr yanilma olacagini dusunmuyorum bagzi ultrason fotolari var bebegi goremiyorsun icinde
Umarım ortadakini tutturmusumdurCanim sirayla oglak koç boga
Yani kiz erkek kiz siralama böyle. Cnm
Eflatunumm nasilsin artik sen geri sayuma gectin iyi rahat misin? Yorma kendini bol bol dinlencok tesekkurler iyi dileklerin icin rabbim benden umidi kesmeyin demis ama ben kendimi kiza alistirdim artik hakkima hayirlisi buymus diyerek icimi rahatlatmaya calisiyorum ne diym bacim son umidim 3 numara esimin morali daha yeni duzeldi ben takmiyormus gibi davraniyorum iyi olur insallah hepimizin tum dilekleri kabul olsun kucaklar topac oglanlarla dolsun insallah
Kizlar acaba catlamazdan 6 saat onceki iliskide erkek sansi daha mi coktur?
Ay canım benim yaa nasıl ıcıme dokundu yazın anlatamam. Allah ınsallah üçüncü evladını erkek nasıp eder canım. Biz kuluz ellerimizi açtık ıstıyoruz takdir Allah'ın. İsme karar verdiniz mi prensesınAllaha şükür çok iyiyim yavaş yavaş doğum hazırlıklarına başladım.Biraz Heyecanlıyım biraz buruk gibi çok istemiştim be oğlum olsunMaviş şeyler görünce için bi tuaf oluyor hala.Eşim kız olmasına üzülmedi ama benim üzülmeme daha çok üzüldü.Hevesimi kırdın diyordu.Ama 3.yü kesin erkek istiyordur.Ara vermeden yapalım diyor çünkü:) 3 kızı olanlar gözüme takılıyor hep acaba diyorum.Sonra 2 kızdan sonra oğlu olanları görüyorum tekrar umutlanıyorum fln ne bilim hamile kafası işte karma karışığım bi mucize olsa erkek doğsa diyorum hep dua ediyorum sende dua et arkadaşım ben umudumu hiç kaybetmedim.
Senin cinsiyet belli mi canımAy canım benim yaa nasıl ıcıme dokundu yazın anlatamam. Allah ınsallah üçüncü evladını erkek nasıp eder canım. Biz kuluz ellerimizi açtık ıstıyoruz takdir Allah'ın. İsme karar verdiniz mi prensesın
Hayır canım bu cuma ikili test yaptırıcam haftaya cuma da doktor randevusu alcam bakalım ınsallah erkek bebek müjdesi vermek nasıp olur canımSenin cinsiyet belli mi canım
Ay canım benim yaa nasıl ıcıme dokundu yazın anlatamam. Allah ınsallah üçüncü evladını erkek nasıp eder canım. Biz kuluz ellerimizi açtık ıstıyoruz takdir Allah'ın. İsme karar verdiniz mi prensesın
Allaha şükür çok iyiyim yavaş yavaş doğum hazırlıklarına başladım.Biraz Heyecanlıyım biraz buruk gibi çok istemiştim be oğlum olsunMaviş şeyler görünce için bi tuaf oluyor hala.Eşim kız olmasına üzülmedi ama benim üzülmeme daha çok üzüldü.Hevesimi kırdın diyordu.Ama 3.yü kesin erkek istiyordur.Ara vermeden yapalım diyor çünkü:) 3 kızı olanlar gözüme takılıyor hep acaba diyorum.Sonra 2 kızdan sonra oğlu olanları görüyorum tekrar umutlanıyorum fln ne bilim hamile kafası işte karma karışığım bi mucize olsa erkek doğsa diyorum hep dua ediyorum sende dua et arkadaşım ben umudumu hiç kaybetmedim.
Aman kuzum takvimlere çok takılma ihtimal hep %50 olduğu için denk gelme olasiligida yüksek oluyor ya kız ya erkek.ınan ben bile şimdi bi yöntem uydursam yüzde 50 tutturma şansım varKızlar iyi akşamlar. Bende bi bakinayim dedim takvimlere falan çin takvimi rus takvimi bende hiç tutmuyo ama maya takvimide varmış tuttu bende sizde bu deneyin bakalım belki doğruluk payı çıkar . maya takvine gorede 2. Erkek bebek gösteriyor insan ışte bu umitlenmiyo değil . sizdede doğrucikcakmi
Sağol canım inşallah rabbim bu kadar emeğinin karsiligini versin. Tabi ki bilgilerimizi paylaşmak, yorum yapmak, bilgilenmek için burdayiz. Birbirimize faydalı olalım.Canim iste yazarken belirtiyorum bende bilgi cok herkes icin de farkli olabilir diye.hangisine itibar edecegi tamamen kisinin kendisine kalmis birsey.ben kafama takilan noktalarda arastirmaya calisiyorum mumkun oldugunca.kalsiyum meselesinde bende aynen oyle dusunuyordum genel kani o sekilde,tecrube eden de cok.bende o bakis acisinda diyet listesi paylasmistim hatta.ancak farkli yonde seyler de okudum fikrimi degistirmeme sebep olan.sizin de yorum ve fikirlerinizi istedim ozellikle,karsilastiralim diye.aslinda linkleri vereyim ben sizler de okuyup karsilastirma yapabilirsiniz ingilizcesi olanlar veya google ceviri yardimci olur belki
http://genderdreaming.com/forum/try...06-high-everything-diet-nutshell-version.html
sblkal ayy canım her yol erkeğe çıkıyor.Allahım bir mucize yollasin ınş size
Maya takvımı ha hemen bakıyım ona daKızlar iyi akşamlar. Bende bi bakinayim dedim takvimlere falan çin takvimi rus takvimi bende hiç tutmuyo ama maya takvimide varmış tuttu bende sizde bu deneyin bakalım belki doğruluk payı çıkar . maya takvine gorede 2. Erkek bebek gösteriyor insan ışte bu umitlenmiyo değil . sizdede doğrucikcakmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?