Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Peki kesenin sağ sol olması bebişin sağa sola yapışması kesede doğru mu yani sizde öyle bişi oldu mu çok sorum kusura bakma canım benim ilk gebeliğim ve inanılmaz meraklıyım

Bebeginizi saglikla kucaginiza almanizi dilerim hayirlisi olsun hakkinizda.merak etmeyin insanin kiz veya erkek evlat istemesi bizler icin elestirilecek bisey degil:) iki kiz ve iki erkek kardesin birbiriyle iletişimi de cok guzel birsey bence,dayanışmalari birbirlerine destek olup sahip cikmalari baska olur.ben kizlarim adina cok mutluyum onun icin.ama biz buyuk bir aile olmak istedigimizden erkek kardesleri de olursa daha da mutlu olacagiz.yok bir kizimiz daha olursa onu da bas tacimiz edecegiz,kendi oz evlatlarini kiz-erkek diye ayiran,Allahin onlara bahsettigi cocuklariyla mutlu olmayi beceremeyen cahillere inat...

Peki kesenin sağ sol olması bebişin sağa sola yapışması kesede doğru mu yani sizde öyle bişi oldu mu çok sorum kusura bakma canım benim ilk gebeliğim ve inanılmaz meraklıyım
hic bilmiyorum benim bebek sağdami soldamiydi nerden yumurtladim bebek kesenin neresinde hic bilmiyorum canim bence bunlarla cinsiyetin bi ilgisi yoktur.sen erkekmi istiyorsun kac haftaliksin?

Eflatunumm nasilsin artik sen geri sayuma gectin iyi rahat misin? Yorma kendini bol bol dinlen cok tesekkurler iyi dileklerin icin rabbim benden umidi kesmeyin demis ama ben kendimi kiza alistirdim artik hakkima hayirlisi buymus diyerek icimi rahatlatmaya calisiyorum ne diym bacim son umidim 3 numara esimin morali daha yeni duzeldi ben takmiyormus gibi davraniyorum iyi olur insallah hepimizin tum dilekleri kabul olsun kucaklar topac oglanlarla dolsun insallah

Kizlar acaba catlamazdan 6 saat onceki iliskide erkek sansi daha mi coktur?

hic bilmiyorum benim bebek sağdami soldamiydi nerden yumurtladim bebek kesenin neresinde hic bilmiyorum canim bence bunlarla cinsiyetin bi ilgisi yoktur.sen erkekmi istiyorsun kac haftaliksin?
7 haftalığım için oğlum olsun istiyorum babamın adını yaşatmak istiyodum nasipse Rabbim inşallah nasip eder

ne guzel ne mutlu size iki kiziniz var demek insallah ogullarinizda olur yasiniz genc galiba benim ikincide olsun daha yapamam sanirim yasimda var o kadar gucum sabrimda yok evimde kucuk. ay sonu netlesecek, benimde bir mucize olsada dr kiz dese keske ama sanmiyorum sizce 14 haftalikken cinsiyet degisebilirmi yani gordugu o cikinti kiz organa terfi edermi acep dr %70 erkek demisti

7 haftalığım için oğlum olsun istiyorum babamın adını yaşatmak istiyodum nasipse Rabbim inşallah nasip eder
sizin yeni
Allah gonlune gore versin cani.12 haftalikta ikili test yaparsan yandan nubu degerlendiriyor tahmin yapiyorlar hadi hayirlisi olsun

Erkek kuza donmez canim allah vinlunce wersin genede

Tesekkurler, insallah.doktorlarin yanilmasi her zaman mumkun dogru olabilir de olmayabilir de.yakin zamanda kuzenime 6.aya kadar erkek dendi ama detayli incelemedeydi galiba, kiz oldugu ortaya cikti.benim de yas 33,hayirlisi diyip niyetteyim bakalim:))cocuk yetistirmek zor zor elbette ama ilerisini dusunuyorum kalabalik bi aile olmak gibisi yok:))

evet hersey olabiliyor kasim sonu gidicem bakalim.keske videoya alsaydim diyorum simdi herkes ekrani cekiyor bakiyorumda hatira kalsin diye.siz hamilemisiniz suanda?

D3

Acaba kuzenin devlet hastanesine mi gidiyor??
Buyuk hastanelerde cinsiyete cok o em verilmiyir birde eski teknoloji kullaniyorlar.artik drlar cok tecrubeli dr sebebi ilr yanilma olacagini dusunmuyorum bagzi ultrason fotolari var bebegi goremiyorsun icinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…