Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Ayy site bakimdaydi yatmadan bi bakiyim dedi km açılmış AsTaLaVisTas Canım bana da bak sana zahmet valla meraktan hangi bilgiler lazım.anacim bisuru takvim var hangi birini denk getircez

Ah arkadaşım söyle sinir bozucu konuşanlara bi tane cakasim geliyor. Benim çevremde de var. Oğlan doğurur sehzadem oldu diyen mi ararsın. Marifeti kendinde görüp bende hep oğlan doguruyorum diyen de var. Bende yüzlerine çok aptalsin bakışı atıyorum. Ben şanslı anneyim. Iki Kızım olacak sirtim yere gelmez diyorum. Aslında içim gidiyor. Bebek icin alışveriş yaptim.elim hep mavilere gitti.hayal ettim oğlum olduğunu. Karnimdaki yavruma haksızlık ediyorum gibi geliyor. Hemen kendime geliyorum. Çok şükür rabbim hemen nasip etti ikisinde de hemen hamile kaldım. Ya hiç olmasaydı yavrum... Allah im önce çocuk Hasretiyle yananlara versin

Kayinvalidemin 4. Çocuğu erkek yani eşim. Kayınpeder oğlan olana kadar doguracaksin demiş. Kızlar da çok zorlandım milletin lafından diyor. Artık 4. De bişey diyene evet erkek olsun diye doguruyorum olana kadar doğuracagim. Demiş milletin ağzını kapatmış. Bana da 3. De bişey derlerse sende evet erkek olsun diye doguruyorum. Verecek Allah bakacak benim insallah de diyor. :) bana gaz veriyor :)

Kayinvalidemin 4. Çocuğu erkek yani eşim. Kayınpeder oğlan olana kadar doguracaksin demiş. Kızlar da çok zorlandım milletin lafından diyor. Artık 4. De bişey diyene evet erkek olsun diye doguruyorum olana kadar doğuracagim. Demiş milletin ağzını kapatmış. Bana da 3. De bişey derlerse sende evet erkek olsun diye doguruyorum. Verecek Allah bakacak benim insallah de diyor. :) bana gaz veriyor :)

Hayırlı olsun inşallah hayirlisiyla kucağına alirsin. Ne güzel bir kız bir oğlan.insallah 3. De kiz olur. Kızına yoldaş.bende kızım tek olmasın istiyorum. Iki kız iki erkek hayalim inşallah rabbim nasip eder

Bana 14. Haftada erkek gibi cikinti var dendi
16. Haftada cikinti kaybolmuş kız bebek dedi Dr. Hayirlisi olsun hakkinizda

ben ikincide bitirmeyi dusunuyorum daha fazla bakamam cunku yasimda var Allah olmaynlara isteyenlere versin.

Ne güzel canim kayinvalide yönünden sanslisin kimileri neler çekiyor erkek doguramadin diye.

ayy hayirlisi surpriz olur bize valla kizim cok sevinir hayirlisi artik ay sonu gidicem bakalim ne dicek
Gönlündeki olır inşallah. Ama erkek olursa da üzülme. Bakarsın olur 3. Düşünmem deme doğurganlık yaşı artık daha yukarı çıktı. Rabbim yolunu rizkini verdikten sonra

Kadın neler çekmiş eltileri arka arkaya oğlan dogururken hep kizi olmuş. Böyle olunca destek oluyor sağolsun biri bişey dese hemen cevap veriyor.
Çeken bilir derler ya zaten. çok sevindim valla kayinvalidenin desteğine buna da ihtiyacın var zaten bazı insanlar çok acımasız gerçekten karşıdakini incitecegini düşünmeden konuşuyor .Rabbim iyi niyetlilerle karşılaştırsin ınş

Gönlündeki olır inşallah. Ama erkek olursa da üzülme. Bakarsın olur 3. Düşünmem deme doğurganlık yaşı artık daha yukarı çıktı. Rabbim yolunu rizkini verdikten sonra
insallah canim zaten biyle dusundugum icin kiziyorum kendime saglikli ve hayirli evlat olsun.benim kiz istememin nedeni kizimin bi bacisi olsun benim olmadi cok eksikligini yasadim o yuzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…