- 31 Temmuz 2017
- 2.684
- 6.216
- 73
- 38
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #35.221
Ah arkadaşım söyle sinir bozucu konuşanlara bi tane cakasim geliyor. Benim çevremde de var. Oğlan doğurur sehzadem oldu diyen mi ararsın. Marifeti kendinde görüp bende hep oğlan doguruyorum diyen de var. Bende yüzlerine çok aptalsin bakışı atıyorum. Ben şanslı anneyim. Iki Kızım olacak sirtim yere gelmez diyorum. Aslında içim gidiyor. Bebek icin alışveriş yaptim.elim hep mavilere gitti.hayal ettim oğlum olduğunu. Karnimdaki yavruma haksızlık ediyorum gibi geliyor. Hemen kendime geliyorum. Çok şükür rabbim hemen nasip etti ikisinde de hemen hamile kaldım. Ya hiç olmasaydı yavrum... Allah im önce çocuk Hasretiyle yananlara versinAmin canım inşallah rabbim hepimize nasip etsin.Bende erkek istediğimi söyleyemiyorum.Erkek anneleri çok rahatlıkla kız istiyorum diyebiliyor.Hamile kalmadan önce bir arkadaşla konuşuyorduk bebek konusunu onun birtane oğlu var.ikinciyide erkek istiyordu.Sen ne zaman yapıcan dedi Tatile gidecektik istanbula orda yapicam dedim çoçuğu büyük şehirde yapıcamki büyük adam olsun dedim ne dese beğenirsin hemen yaptın da erkek oldu zaten.o zamanda hamileyim bi kaç haftalık nasıl üzüldüm yalvarıyorum allahım ne olur erkek olsun diye: ( Sonra o arkadaş benden 2 ay sonra hamile kaldı nasıl merake ediyorum neyi olacak diye ve 2.oğlu geliyor istediği oldu
Kayinvalidemin 4. Çocuğu erkek yani eşim. Kayınpeder oğlan olana kadar doguracaksin demiş. Kızlar da çok zorlandım milletin lafından diyor. Artık 4. De bişey diyene evet erkek olsun diye doguruyorum olana kadar doğuracagim. Demiş milletin ağzını kapatmış. Bana da 3. De bişey derlerse sende evet erkek olsun diye doguruyorum. Verecek Allah bakacak benim insallah de diyor. :) bana gaz veriyor :)Bende 3. Bebeğe karar verdim deyince ya erkek olmazsa diyorlar
Bende erkek çocuk isteyen kim..Allah sagliklisini hayırlısını nasip etsin diyorum
Olsun olsun yinede erkek istersiniz sen istemezsen kocan ister deyip damarima basiyorlar
Erkek bebeği büyük kızım istiyor bizim evde
Bakalım Allah neyi layık görecek
Bizim için en hayırlısını O bilir
Kayinvalidemin 4. Çocuğu erkek yani eşim. Kayınpeder oğlan olana kadar doguracaksin demiş. Kızlar da çok zorlandım milletin lafından diyor. Artık 4. De bişey diyene evet erkek olsun diye doguruyorum olana kadar doğuracagim. Demiş milletin ağzını kapatmış. Bana da 3. De bişey derlerse sende evet erkek olsun diye doguruyorum. Verecek Allah bakacak benim insallah de diyor. :) bana gaz veriyor :)Bende 3. Bebeğe karar verdim deyince ya erkek olmazsa diyorlar
Bende erkek çocuk isteyen kim..Allah sagliklisini hayırlısını nasip etsin diyorum
Olsun olsun yinede erkek istersiniz sen istemezsen kocan ister deyip damarima basiyorlar
Erkek bebeği büyük kızım istiyor bizim evde
Bakalım Allah neyi layık görecek
Bizim için en hayırlısını O bilir
Hayırlı olsun inşallah hayirlisiyla kucağına alirsin. Ne güzel bir kız bir oğlan.insallah 3. De kiz olur. Kızına yoldaş.bende kızım tek olmasın istiyorum. Iki kız iki erkek hayalim inşallah rabbim nasip ederAllah herkesin gonlune gore versin arkadaslar benimde bir kizim var ama ben kizim icin tekrar kizim olsun istiyorum ama sanirim bir oglum olacak..14 haftalikken dr cikinti gordu pipiye benzettim dedi o cikintiyi bende gordum hatta %70 erkek dedi ama benim gonlum kizdan yana.belki bir cogunuz ne guzel bir kiz bir de oglun oluyor diyebilirsiniz ama kiza kiz lazim bence benim olmadigi icin eksikligini cok yasadim yinede herseyin hayirlisi diyelim
Bana 14. Haftada erkek gibi cikinti var dendine guzel ne mutlu size iki kiziniz var demek insallah ogullarinizda olur yasiniz genc galiba benim ikincide olsun daha yapamam sanirim yasimda var o kadar gucum sabrimda yok evimde kucuk. ay sonu netlesecek, benimde bir mucize olsada dr kiz dese keske ama sanmiyorum sizce 14 haftalikken cinsiyet degisebilirmi yani gordugu o cikinti kiz organa terfi edermi acep dr %70 erkek demisti
ben ikincide bitirmeyi dusunuyorum daha fazla bakamam cunku yasimda var Allah olmaynlara isteyenlere versin.Hayırlı olsun inşallah hayirlisiyla kucağına alirsin. Ne güzel bir kız bir oğlan.insallah 3. De kiz olur. Kızına yoldaş.bende kızım tek olmasın istiyorum. Iki kız iki erkek hayalim inşallah rabbim nasip eder
Ne güzel canim kayinvalide yönünden sanslisin kimileri neler çekiyor erkek doguramadin diye.Kayinvalidemin 4. Çocuğu erkek yani eşim. Kayınpeder oğlan olana kadar doguracaksin demiş. Kızlar da çok zorlandım milletin lafından diyor. Artık 4. De bişey diyene evet erkek olsun diye doguruyorum olana kadar doğuracagim. Demiş milletin ağzını kapatmış. Bana da 3. De bişey derlerse sende evet erkek olsun diye doguruyorum. Verecek Allah bakacak benim insallah de diyor. :) bana gaz veriyor :)
Muhtemelen bir iki gün sonra tuttu. Ben yum. Catladi sanmıştımYumurtlama bugunmu olmustu peki cnm. Aslan burcunda oluyor ama yumurtlama 7sinde felan olduysa basak oluyor
ayy hayirlisi surpriz olur bize valla kizim cok sevinir hayirlisi artik ay sonu gidicem bakalim ne dicekBana 14. Haftada erkek gibi cikinti var dendi
16. Haftada cikinti kaybolmuş kız bebek dedi Dr. Hayirlisi olsun hakkinizda
Ben şu an 38.5 yasindayim36 yaşında nasıl yapayım yaaa :)
Kadın neler çekmiş eltileri arka arkaya oğlan dogururken hep kizi olmuş. Böyle olunca destek oluyor sağolsun biri bişey dese hemen cevap veriyor.Ne güzel canim kayinvalide yönünden sanslisin kimileri neler çekiyor erkek doguramadin diye.
Gönlündeki olır inşallah. Ama erkek olursa da üzülme. Bakarsın olur 3. Düşünmem deme doğurganlık yaşı artık daha yukarı çıktı. Rabbim yolunu rizkini verdikten sonraayy hayirlisi surpriz olur bize valla kizim cok sevinir hayirlisi artik ay sonu gidicem bakalim ne dicek
Canim ya bana da gonderirmisin
Kaç yaşındasın canimben ikincide bitirmeyi dusunuyorum daha fazla bakamam cunku yasimda var Allah olmaynlara isteyenlere versin.
Çeken bilir derler ya zaten. çok sevindim valla kayinvalidenin desteğine buna da ihtiyacın var zaten bazı insanlar çok acımasız gerçekten karşıdakini incitecegini düşünmeden konuşuyorKadın neler çekmiş eltileri arka arkaya oğlan dogururken hep kizi olmuş. Böyle olunca destek oluyor sağolsun biri bişey dese hemen cevap veriyor.
insallah canim zaten biyle dusundugum icin kiziyorum kendime saglikli ve hayirli evlat olsun.benim kiz istememin nedeni kizimin bi bacisi olsun benim olmadi cok eksikligini yasadim o yuzdenGönlündeki olır inşallah. Ama erkek olursa da üzülme. Bakarsın olur 3. Düşünmem deme doğurganlık yaşı artık daha yukarı çıktı. Rabbim yolunu rizkini verdikten sonra
Ben şu an 38.5 yasindayim
L Lilarengim1 ben 26 yasindayim daha ikinciyi yapiyorum canim dogurma yasi ilerledi oyle dusunme ama sabir acisindan cok acmamak lazim arasini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?