Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Amin cümlemizi inşallah
Çok Şükür iyi biri. Kızının biri terbiyesizlik yaptı da dovmekten beter etti. Üstelik onunda kızları var oğlan istiyo. Oğlum olmadı diye sakkidi sakkidi oynadı gerizekalı.

@eflatun88 ben 26 yasindayim daha ikinciyi yapiyorum canim dogurma yasi ilerledi oyle dusunme ama sabir acisindan cok acmamak lazim arasini
Benimki olmadı
İlk kızım tedaviyle oldu 1 sene uğraştım
2. İçin 5 sene uğraştım 3 Dr değiştirdim
Tedaviye 1 ay gidip 1 ay ara veriyordum
ara verdiğim ay kendiliğinden hamile kaldım
Bu arada annem komaya girdi 45 gün komada kaldıktan sonra hep yardıma ihtiyacı oldu
Bakım işlerini babam yapıyordu bende ev işi misafir işleriyle ilgilendim
5 kardeşiz herkes elinden geleni yapıyordu ama içlerinde en musaiti bendim
Her cagirdiginda gittim
O aralar 3. Bebek hiç aklımda yoktu
Annem rahmetli olduktan sonra spiralde enfeksiyon yapınca spirali cikarttirdim
hemde hamile kalırım diye korkuyorum
Ablam "artık annemiz yok dogur kendi çocuğuna bak "dedi
Esimde enfeksiyondan ne çektiğimi biliyor
Birde 19 senelik evliliğimiz boyunca hiç korunmamisiz..beceremiyoruz...oda olsun Allah verirse dedi
Aklıma soktular
Büyük kızım ebe olacak inşallah
Onu zor ikna ettim ..ona göre yaşım büyük
Yumurtalıklar yaşlı..kaliteli yumurta olmaz.. özürlü çocuk ihtimali yüksek
Yumurtaliklarimin yaşlılığı konusunda haklı çıktı
Ama hepimiz özürlü adayiyiz
öyle düşünecek olsak hiç çocuk istemememiz lazım
İnşallah 40 yaşıma gelmeden rabbim verir
İçime sevgisi düştü birkere (hayırlısıyla)

Walla bu da guzel :)) kayinvalden ayni seyleri yasadigi icin her turlu arkanda olur ne guzel.benim.kayinvaldem de Allah var torunlarina ölüyor,hep der ben kiz torunlarim olsun diye cok dua ettim diye.ama iste insan evlatlari icin hergun sukretse de hangisi yoksa onun eksiklugini hissediyor,birde ben kendimi esimin yerine koyup empati yapmaya calistigim zaman ne bileyim kendimi buruk hissediyorum,eksik degil ama buruk...

Amin cümlemizi inşallah
Çok Şükür iyi biri. Kızının biri terbiyesizlik yaptı da dovmekten beter etti. Üstelik onunda kızları var oğlan istiyo. Oğlum olmadı diye sakkidi sakkidi oynadı gerizekalı.
Allah akıl fikir versin canım ne denilebilirki başka.

Ben bulamadım hesaplayıcıyı ya nasıl hesaplanıyor canım :) Gecemavisim
Canim ben ay takvimine bakiyorum burclara göre yorumluyorum. Hazirda öyle bir takvim yok. Sadece hangi gün hangi burcta ay ona bakiyorum ates ve hava grubundaysa burc erkek oluyormuş. Tabikii bu da bir ispati olmayan yabanci bir hatunun tezi

Kizlar masallah muhabbetin dibine vurmuşunuz. Ben iyice gerildim bugun 15.gün hic akintim yok kupkuruyum testte silik bu nedir simdi ya. Gectigimiz aylarda azda olsa islaklik hissederdim adet bitti biteli hic akintim gelmedi.
Benim dün 12. gündü çok fazla akıntım vardı ve ağrım vardı benim ki dün çatladı galiba. Çünkü ağrım da kalmadı akıntım da. Senin ki baya gecikmiş cnm doktora gitme şansın varsa git baktır kaç mm olmuş.

Kizlar masallah muhabbetin dibine vurmuşunuz. Ben iyice gerildim bugun 15.gün hic akintim yok kupkuruyum testte silik bu nedir simdi ya. Gectigimiz aylarda azda olsa islaklik hissederdim adet bitti biteli hic akintim gelmedi.
Sıkma canını sabırla yap bu ay geç olucak belliki.ınan benim heray çok güzel akıntı gelirdi testleri yapmaya başladığımdan beri az geldi hep.Çok düşünmekten sanırım.bol bol kuru incir tuket canım yeşil çay iç.

Şey canım maya takvımını sordum bu aylara göre olan mı maya takvımı

insallah canim zaten biyle dusundugum icin kiziyorum kendime saglikli ve hayirli evlat olsun.benim kiz istememin nedeni kizimin bi bacisi olsun benim olmadi cok eksikligini yasadim o yuzden
Kız kardes candir gerçekten. En iyi entakı arkadaş
Aynen canım benim de eşim tek olunca çok istiyor oglu olmasini. Inşallah onların kısmet ine verir Rabbim

Deneme yapılacak ay Niyeyse illa bi pürüz çıkıyor. Ya akinti gelmiyor yumurta çat. Gunu kayıyor. Stres falan etkiliyor galiba
Rahat ol diyeceğim ama elinde değil

Sen ne zaman deneyeceksin canım. Eşin ikna olmuştu değil Mi?

Sen ne zaman deneyeceksin canım. Eşin ikna olmuştu değil Mi?
İkna oldu da bir türlü cesaret edemiyor. Şimdi çok rahat ya rahatım bozulacak diye korkuyor. Bakalım bir dahaki aya yapmazsan vazgeçeceğim diyeceğim. Vardır bunda da bir hayır sabırla bekliyorum

Bugünde silik cikarsa yarina gidicem artik canim. Maşallah canim ne güzel ya hissediyorsun

Tmm canim. Baska seylere odakliyorum aslinda kendimi aklima getirmemeye calisiyorum ama bilincalti sanirim. Saat 10 gibi test yapicam bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…