- 29 Mayıs 2013
- 1.231
- 609
- 123
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #35.241
36 yasindayim kendimide cok enerjisiz hissediyorum kizimda yaramaz cokKaç yaşındasın canim
Amin cümlemizi inşallahÇeken bilir derler ya zaten. çok sevindim valla kayinvalidenin desteğine buna da ihtiyacın var zaten bazı insanlar çok acımasız gerçekten karşıdakini incitecegini düşünmeden konuşuyor.Rabbim iyi niyetlilerle karşılaştırsin ınş
Umarim canim insallah vesileler bizi umdugumuz sonuca goturur,Ya Allah,ya kerim.Sağol canım inşallah rabbim bu kadar emeğinin karsiligini versin. Tabi ki bilgilerimizi paylaşmak, yorum yapmak, bilgilenmek için burdayiz. Birbirimize faydalı olalım.
Benimki olmadı@eflatun88 ben 26 yasindayim daha ikinciyi yapiyorum canim dogurma yasi ilerledi oyle dusunme ama sabir acisindan cok acmamak lazim arasini
Anladım canım36 yasindayim kendimide cok enerjisiz hissediyorum kizimda yaramaz cok
Walla bu da guzel :)) kayinvalden ayni seyleri yasadigi icin her turlu arkanda olur ne guzel.benim.kayinvaldem de Allah var torunlarina ölüyor,hep der ben kiz torunlarim olsun diye cok dua ettim diye.ama iste insan evlatlari icin hergun sukretse de hangisi yoksa onun eksiklugini hissediyor,birde ben kendimi esimin yerine koyup empati yapmaya calistigim zaman ne bileyim kendimi buruk hissediyorum,eksik degil ama buruk...Kayinvalidemin 4. Çocuğu erkek yani eşim. Kayınpeder oğlan olana kadar doguracaksin demiş. Kızlar da çok zorlandım milletin lafından diyor. Artık 4. De bişey diyene evet erkek olsun diye doguruyorum olana kadar doğuracagim. Demiş milletin ağzını kapatmış. Bana da 3. De bişey derlerse sende evet erkek olsun diye doguruyorum. Verecek Allah bakacak benim insallah de diyor. :) bana gaz veriyor :)
Allah akıl fikir versin canım ne denilebilirki başka.Amin cümlemizi inşallah
Çok Şükür iyi biri. Kızının biri terbiyesizlik yaptı da dovmekten beter etti. Üstelik onunda kızları var oğlan istiyo. Oğlum olmadı diye sakkidi sakkidi oynadı gerizekalı.
Canim ben ay takvimine bakiyorum burclara göre yorumluyorum. Hazirda öyle bir takvim yok. Sadece hangi gün hangi burcta ay ona bakiyorum ates ve hava grubundaysa burc erkek oluyormuş. Tabikii bu da bir ispati olmayan yabanci bir hatunun teziBen bulamadım hesaplayıcıyı ya nasıl hesaplanıyor canım :)Gecemavisim
Benim dün 12. gündü çok fazla akıntım vardı ve ağrım vardı benim ki dün çatladı galiba. Çünkü ağrım da kalmadı akıntım da. Senin ki baya gecikmiş cnm doktora gitme şansın varsa git baktır kaç mm olmuş.Kizlar masallah muhabbetin dibine vurmuşunuz. Ben iyice gerildim bugun 15.gün hic akintim yok kupkuruyum testte silik bu nedir simdi ya. Gectigimiz aylarda azda olsa islaklik hissederdim adet bitti biteli hic akintim gelmedi.
Sıkma canını sabırla yap bu ay geç olucak belliki.ınan benim heray çok güzel akıntı gelirdi testleri yapmaya başladığımdan beri az geldi hep.Çok düşünmekten sanırım.bol bol kuru incir tuket canım yeşil çay iç.Kizlar masallah muhabbetin dibine vurmuşunuz. Ben iyice gerildim bugun 15.gün hic akintim yok kupkuruyum testte silik bu nedir simdi ya. Gectigimiz aylarda azda olsa islaklik hissederdim adet bitti biteli hic akintim gelmedi.
Şey canım maya takvımını sordum bu aylara göre olan mı maya takvımıCanim ben ay takvimine bakiyorum burclara göre yorumluyorum. Hazirda öyle bir takvim yok. Sadece hangi gün hangi burcta ay ona bakiyorum ates ve hava grubundaysa burc erkek oluyormuş. Tabikii bu da bir ispati olmayan yabanci bir hatunun tezi
Canım bebisin hareketlerini hissetmeye başladın miŞey canım maya takvımını sordum bu aylara göre olan mı maya takvımı
Kız kardes candir gerçekten. En iyi entakı arkadaşinsallah canim zaten biyle dusundugum icin kiziyorum kendime saglikli ve hayirli evlat olsun.benim kiz istememin nedeni kizimin bi bacisi olsun benim olmadi cok eksikligini yasadim o yuzden
Aynen canım benim de eşim tek olunca çok istiyor oglu olmasini. Inşallah onların kısmet ine verir RabbimWalla bu da guzel :)) kayinvalden ayni seyleri yasadigi icin her turlu arkanda olur ne guzel.benim.kayinvaldem de Allah var torunlarina ölüyor,hep der ben kiz torunlarim olsun diye cok dua ettim diye.ama iste insan evlatlari icin hergun sukretse de hangisi yoksa onun eksiklugini hissediyor,birde ben kendimi esimin yerine koyup empati yapmaya calistigim zaman ne bileyim kendimi buruk hissediyorum,eksik degil ama buruk...
Deneme yapılacak ay Niyeyse illa bi pürüz çıkıyor. Ya akinti gelmiyor yumurta çat. Gunu kayıyor. Stres falan etkiliyor galibaKizlar masallah muhabbetin dibine vurmuşunuz. Ben iyice gerildim bugun 15.gün hic akintim yok kupkuruyum testte silik bu nedir simdi ya. Gectigimiz aylarda azda olsa islaklik hissederdim adet bitti biteli hic akintim gelmedi.
Sen ne zaman deneyeceksin canım. Eşin ikna olmuştu değil Mi?Benim dün 12. gündü çok fazla akıntım vardı ve ağrım vardı benim ki dün çatladı galiba. Çünkü ağrım da kalmadı akıntım da. Senin ki baya gecikmiş cnm doktora gitme şansın varsa git baktır kaç mm olmuş.
canim 7agustos pazartesi gece 00.00sonrasi. 9agustos carsamba o da gece 23.00sonrasiKoc burcu ateş grubu yani erkek. Bütün herşey sende israrla erkek bebeği gösteriyor canim. Tekrar ne zaman gidecen doktora
İkna oldu da bir türlü cesaret edemiyor. Şimdi çok rahat ya rahatım bozulacak diye korkuyor. Bakalım bir dahaki aya yapmazsan vazgeçeceğim diyeceğim. Vardır bunda da bir hayır sabırla bekliyorumSen ne zaman deneyeceksin canım. Eşin ikna olmuştu değil Mi?
Bugünde silik cikarsa yarina gidicem artik canim. Maşallah canim ne güzel ya hissediyorsunBenim dün 12. gündü çok fazla akıntım vardı ve ağrım vardı benim ki dün çatladı galiba. Çünkü ağrım da kalmadı akıntım da. Senin ki baya gecikmiş cnm doktora gitme şansın varsa git baktır kaç mm olmuş.
Tmm canim. Baska seylere odakliyorum aslinda kendimi aklima getirmemeye calisiyorum ama bilincalti sanirim. Saat 10 gibi test yapicam bekliyorumSıkma canını sabırla yap bu ay geç olucak belliki.ınan benim heray çok güzel akıntı gelirdi testleri yapmaya başladığımdan beri az geldi hep.Çok düşünmekten sanırım.bol bol kuru incir tuket canım yeşil çay iç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?