Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Deneme yapılacak ay Niyeyse illa bi pürüz çıkıyor. Ya akinti gelmiyor yumurta çat. Gunu kayıyor. Stres falan etkiliyor galiba
Rahat ol diyeceğim ama elinde değil
Aynen öyle canim. Simdiden sezeryan stresi sardi beni. O masaya nasil yatacam agrilar oysss

L Lilarengim1 ben 26 yasindayim daha ikinciyi yapiyorum canim dogurma yasi ilerledi oyle dusunme ama sabir acisindan cok acmamak lazim arasini

Ben 29 yaşındayım psikolojik olarak sanki o yaşta kaldıramam gibi geliyor canım.Seninde çok ara vermeden yapmam lazım 40dan sonra zaten çok riskli rabbim yardımcımız olsun.3.yü beraber deneriz inşallah...

Ah canım inşallah bizde oğlan annesi oluruz bi gün walla havalara girmicem.Kendimi oğlan doğurdum diye farklı görmüycem :) Dışardan nasıl itici göründüğünü çok iyi biliyorum artık.

Zorluklar yasamissin canim allah gecmis etsin oyle tedaviden sonra kendiligind3n hamile kalan cok insallah rabbim sana ayvazini verir supriz bir oglun olur

Canlar benim testte koyulaşma var ama pik değil. C den koyu degil suanda Elifemm- Black5angel sizin testlerde bu durum oldumu olduysa piki nezaman görďünüz
Hadi gözün aydın canım en geç 2 güne çatlar tahminim en sin ne zaman birliktelik oldu akıntı varmı az da olsa

Bu yumurtlama gununde iliski olayina suphem hic kalmadi, bence tutmayanlarin kesinlikle cat gunu kayiyor cunku bir arkadasim daha adet bitiminden 3 gun sonra hamile kaldi ve ikinci kizi oluyor. Allah herkesin gonlune gore versin. Aralik ayinda hamile kalmayi planlayan baska kimse yok mu ?

Sadece yum günü yetmiyor canım sblkal yum günü yaptın dimi canım sen.Kaçırmış olma ihtimalin var mı?

Direk adet bitiminden illa kız yada erkek diyemeyiz adet sonrasıda yumurtlama olabilir çünkü bazı insanlardan duymuşsunuzdur belki adet sonrası hamile kaldım oğlum oldu derler.bazen geçen aydan yumurta kalmış olabilir bazen sağ ve soldan gelişir iki tane sırayla belirli büyüklüğe gelen atılır

Canlar benim testte koyulaşma var ama pik değil. C den koyu degil suanda Elifemm- Black5angel sizin testlerde bu durum oldumu olduysa piki nezaman görďünüz
Cnm benim akşama koyulaşıyor ertesi gün hemen çatlıyor. Hadi gözün aydın olsun. Testini akşam tekrar et ve akıntını takip et belki hemen de çatlayabilir kişiden kişiye değişiyor sen sıkı takip yap.

Gecemavisim benim yanlış olmasın pazar sabahı buraya test attım testim koyulasmaya gidiyor dedim ç t den koyuydu o gece 1 de çatladı ışte.
ben ç.tesi doktora gitmiştim doktor dedi ki.bu daha 16mm haftasonunu geçer bende c.testiyi korunmalı deniycektim eşim çok yorulmuştu ışte uyuya kaldı deneme dik. ben o gece ve ertesi gün havuç incir bol bol yedim çatladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…