- 16 Nisan 2013
- 1.950
- 5.238
- 158
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #35.261
Canim 7 agustos erkek 9 agustos kiz der. Senin bebek erkekti dimi. Yumurtlama gunun tahmini hangisicanim 7agustos pazartesi gece 00.00sonrasi. 9agustos carsamba o da gece 23.00sonrasi
Aynen öyle canim. Simdiden sezeryan stresi sardi beni. O masaya nasil yatacam agrilar oysssDeneme yapılacak ay Niyeyse illa bi pürüz çıkıyor. Ya akinti gelmiyor yumurta çat. Gunu kayıyor. Stres falan etkiliyor galiba
Rahat ol diyeceğim ama elinde değil
L Lilarengim1 ben 26 yasindayim daha ikinciyi yapiyorum canim dogurma yasi ilerledi oyle dusunme ama sabir acisindan cok acmamak lazim arasini
Insallahhh aminn benum gibi bekleyen uman L Lilarengim1 ve bir aLlah mucizesi isteyen kim varsa versin ne guzel olur hayali bile guzel
Ah arkadaşım söyle sinir bozucu konuşanlara bi tane cakasim geliyor. Benim çevremde de var. Oğlan doğurur sehzadem oldu diyen mi ararsın. Marifeti kendinde görüp bende hep oğlan doguruyorum diyen de var. Bende yüzlerine çok aptalsin bakışı atıyorum. Ben şanslı anneyim. Iki Kızım olacak sirtim yere gelmez diyorum. Aslında içim gidiyor. Bebek icin alışveriş yaptim.elim hep mavilere gitti.hayal ettim oğlum olduğunu. Karnimdaki yavruma haksızlık ediyorum gibi geliyor. Hemen kendime geliyorum. Çok şükür rabbim hemen nasip etti ikisinde de hemen hamile kaldım. Ya hiç olmasaydı yavrum... Allah im önce çocuk Hasretiyle yananlara versin
Benimki olmadı
İlk kızım tedaviyle oldu 1 sene uğraştım
2. İçin 5 sene uğraştım 3 Dr değiştirdim
Tedaviye 1 ay gidip 1 ay ara veriyordum
ara verdiğim ay kendiliğinden hamile kaldım
Bu arada annem komaya girdi 45 gün komada kaldıktan sonra hep yardıma ihtiyacı oldu
Bakım işlerini babam yapıyordu bende ev işi misafir işleriyle ilgilendim
5 kardeşiz herkes elinden geleni yapıyordu ama içlerinde en musaiti bendim
Her cagirdiginda gittim
O aralar 3. Bebek hiç aklımda yoktu
Annem rahmetli olduktan sonra spiralde enfeksiyon yapınca spirali cikarttirdim
hemde hamile kalırım diye korkuyorum
Ablam "artık annemiz yok dogur kendi çocuğuna bak "dedi
Esimde enfeksiyondan ne çektiğimi biliyor
Birde 19 senelik evliliğimiz boyunca hiç korunmamisiz..beceremiyoruz...oda olsun Allah verirse dedi
Aklıma soktular
Büyük kızım ebe olacak inşallah
Onu zor ikna ettim ..ona göre yaşım büyük
Yumurtalıklar yaşlı..kaliteli yumurta olmaz.. özürlü çocuk ihtimali yüksek
Yumurtaliklarimin yaşlılığı konusunda haklı çıktı
Ama hepimiz özürlü adayiyiz
öyle düşünecek olsak hiç çocuk istemememiz lazım
İnşallah 40 yaşıma gelmeden rabbim verir
İçime sevgisi düştü birkere (hayırlısıyla)
erkek canim.tam olarak yumurtlama gunumu bilmiyorum.ama o gunlerde islaklik ve kasik agrim cokduCanim 7 agustos erkek 9 agustos kiz der. Senin bebek erkekti dimi. Yumurtlama gunun tahmini hangisi
Hadi gözün aydın canım en geç 2 güne çatlar tahminim en sin ne zaman birliktelik oldu akıntı varmı az da olsaCanlar benim testte koyulaşma var ama pik değil. C den koyu degil suandaElifemm- Black5angel sizin testlerde bu durum oldumu olduysa piki nezaman görďünüz
Bu yumurtlama gununde iliski olayina suphem hic kalmadi, bence tutmayanlarin kesinlikle cat gunu kayiyor cunku bir arkadasim daha adet bitiminden 3 gun sonra hamile kaldi ve ikinci kizi oluyor. Allah herkesin gonlune gore versin. Aralik ayinda hamile kalmayi planlayan baska kimse yok mu ?
Canim cuma gunu oldu en son. Perhiz 5-6 günü bulacak tahmini akinti az önce geldi birazHadi gözün aydın canım en geç 2 güne çatlar tahminim en sin ne zaman birliktelik oldu akıntı varmı az da olsa
Direk adet bitiminden illa kız yada erkek diyemeyiz adet sonrasıda yumurtlama olabilir çünkü bazı insanlardan duymuşsunuzdur belki adet sonrası hamile kaldım oğlum oldu derler.bazen geçen aydan yumurta kalmış olabilir bazen sağ ve soldan gelişir iki tane sırayla belirli büyüklüğe gelen atılırBu yumurtlama gununde iliski olayina suphem hic kalmadi, bence tutmayanlarin kesinlikle cat gunu kayiyor cunku bir arkadasim daha adet bitiminden 3 gun sonra hamile kaldi ve ikinci kizi oluyor. Allah herkesin gonlune gore versin. Aralik ayinda hamile kalmayi planlayan baska kimse yok mu ?
Güzel haberlerini bekliyoruz cnm inşallah. Benim ki hissedilmeyecek gibi değil baya etkilerini yaşıyorum o yüzden.Bugünde silik cikarsa yarina gidicem artik canim. Maşallah canim ne güzel ya hissediyorsun
Cnm benim akşama koyulaşıyor ertesi gün hemen çatlıyor. Hadi gözün aydın olsun. Testini akşam tekrar et ve akıntını takip et belki hemen de çatlayabilir kişiden kişiye değişiyor sen sıkı takip yap.Canlar benim testte koyulaşma var ama pik değil. C den koyu degil suandaElifemm- Black5angel sizin testlerde bu durum oldumu olduysa piki nezaman görďünüz
Sen bilirsin canım o konuda kararı sana bırakıyorum .akintida hafif başladıysa 2 güne çatlar büyük ihtimal.Rabbim rastgetirsin ınş.Canim cuma gunu oldu en son. Perhiz 5-6 günü bulacak tahmini akinti az önce geldi biraz
Olsun canım bence biranonce 4gun perhiz iyi bak sen bana havuç ye demiştin o gün havuç ve kuru incir yedim bol bol ertesi gün çatladıInşallah 2 gün sürer. Bugun olmasinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?